Schrijf een ervaring over Iki Travels en maak kans op mooie prijzen!

Iki Travels

Url: https://www.ikitravels.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Iki Travels

Iki Travels organiseert reizen op maat naar Azië. Deze reisorganisatie biedt individuele rondreizen aan naar Japan, Vietnam, Zuid-Korea, Taiwan, Laos, Cambodja, Hongkong en Sri Lanka. Deze rondreizen worden helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Je geniet tijdens je vakantie van oude culturen, dynamische steden, kleurrijke volkeren, woeste natuur en schitterende stranden. Iki Travels heeft ruim 25 jaar ervaring in de reiswereld en kan je daarom goed op weg helpen met je reis. Iki Travels maakt elke reis uniek en is gek op reizen én gek op Azië.

Op de website vind je veel voorbeeldreizen, die je kant en klaar kunt boeken. Pas je liever iets aan? Dat is allemaal mogelijk. Ook wanneer je bijvoorbeeld al een vliegticket geboekt hebt, maar nog wel een hotel en excursies zoekt. Neem zeker ook eens een kijkje bij de themareizen. Wat dacht je van 'Koken in Kyoto'? Je kunt natuurlijk ook je eigen bouwstenen kiezen en op deze manier een reis samenstellen.

Iki Travels heeft al jaren ervaring met het samenstellen van de beste routes en heeft veel kennis op het gebied van bestemmingen. Iki Travels werkt samen met lokale reisagenten die allemaal vloeiend Engels spreken en 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Deze reisorganisatie is aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Het kantoor in Den Haag is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Het is wel aan te raden om een afspraak te maken voordat je langsgaat op kantoor.

op 4 juni 2019 bestemming: Taiwan, reisperiode: januari 2019

Ik heb een heerlijke en bijzondere ervaring gehad op Taiwan dankzij de adviezen, hulp van en boeking via iki Travels. Het was zo goed dat ik nu overweeg om volgend jaar ook via hen naar Vietnam te gaan. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 mei 2019 bestemming: Vietnam / fotorondreis, reisperiode: september 2019

De reis was perfect een 9 ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 november 2017 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: november 2017

Uitstekend voorbereid door IKI en voor individuele reizigers een geweldige hulp geweest ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws