Schrijf een ervaring over Namasté Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Namasté Reizen

Url: https://www.namaste-reizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Namasté Reizen

De reisorganisatie Namasté Reizen staat voor zes peilers: maatwerk, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, kennis, originaliteit en zekerheid. Het uitgangspunt is om reizen te organiseren zoals de organisatie ze graag zelf maakt. Namasté Reizen biedt 16 bestemmingen aan in Azië. De 16 bestemmingen zijn India, Nepal, Bhutan, Sri Lanka, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Indonesië, Maleisië, Filipijnen, China, Japan, Zuid-Korea en Bangladesh.

De reisorganisatie werkt met vier soorten thema-reizen, namelijk huwelijksreizen, familievakanties, 'Taste Local Life' en 'Mind, Body & Soul'. De reis wordt geheel op maat gemaakt. Jij bepaalt de lengte van de reis, het tempo, de sfeer van de hotels, het soort vervoer en verschillende activiteiten. Van basic reizen tot zeer exclusieve reizen, het wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

De reisorganisatie heeft nu ook een eigen reiscafé en is geopend op zaterdagen. Voor de precieze openingstijden kan je de site raadplegen. Het café is bedoeld als ontmoetingsplek waar reizigers ervaringen kunnen wisselen en reisadvies kunnen krijgen. Daarnaast worden er workshops en presentaties gehouden en worden de nieuwste reismagazines getoond.

Namasté Reizen is opgericht in 1997, ze hebben inmiddels 20 jaar ervaring met het organiseren van reizen op maat. De kennis houden ze op peil door jaarlijks eigen reisspecialisten op studiereis te sturen. Daarnaast zijn ze partner van 'Microkrediet voor Moeders' en verstrekken ze leningen aan vrouwen in Azië voor een betere toekomst. Het kantoor van de reisorganisatie bevindt zich in Delft, waar je welkom bent om langs te komen voor een goed advies.

op 22 september 2019 bestemming: Japan, reisperiode: juli 2019

De reis was tot in de puntjes verzorgd en alle onze wensen zijn zeer adequaat verwerkt. We zouden werkelijk niet weten wat er beter zou moeten. Ook waren alle contacten zeer prettig. Een absolute aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Indonesië / Bali en Flores, reisperiode: juni 2019

Namaste heeft onze reis tot in de puntjes geregeld. We hadden net ons huwelijk achter de rug en waren moe van al het georganiseer. Nuamaste heeft ons allen uit handen genomen. Vanaf aankomst hebben wij geen seconde hoeven nadenken over de planning. De chauffeurs waren altijd stipt op tijd (soms zelfs te vroeg!) en de informatievoorziening was erg goed. Het contact met de reisorganisatie in Indonesië was ook perfect. Ze hebben twee keer actief contact gezocht om te checken hoe onze reis beviel. Erg prettig. De communicatie met namaste zelf was ook goed. Al met al zou ik het iedereen aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 mei 2019 bestemming: India / Tamil Nadu-Karnataka-Keralaarn, reisperiode: maart 2019

Zuid-Indië was voor ons een fijne reis. Prima afwisseling tussen cultuur en natuur. Heel goede verblijven met een fijne afwisseling tussen kleinschalige hotels en luxueuze verblijven. Een vlotte organisatie vanuit Nederland en goede opvolging van het verloop tijdens de reis door de Indische reisorganisatie.
Door het reizen met chauffeur leer je ook veel over het land. Wij vonden het zalig om 's avonds een riksja te nemen en wat door de stad te wandelen of gewoon in de buurt van het hotel door de straten te lopen. Dixon, onze chauffeur, vertelde dan welke kant we best uitgingen en wat er te zien was. Voor de gelukkigen die nog vertrekken: vraag in Kochi aan je chauffeur om de dag vooraf al tickets te halen voor de Katakali-voorstelling. Dixon regelde voor ons plaatsen op de eerste rij! Prachtig!
Wij hadden bij de uitgestippelde reis een stop in Mysore toegevoegd waar één avond per week het paleis 's avonds verlicht wordt. Prachtig!! De trip met de houseboat hebben we vervangen door een kortere trip met een motorboot Voor de overnachting regelde Namasté voor ons een zalige homestay op Esmerald Isle!
Dank je Namasté voor deze goed georganiseerde reis. Als we nog eens naar het Oosten reizen mogen jullie ons terug verwachten! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws