Schrijf een ervaring over Namasté Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Namasté Reizen

Url: https://www.namaste-reizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Namasté Reizen

De reisorganisatie Namasté Reizen staat voor zes peilers: maatwerk, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, kennis, originaliteit en zekerheid. Het uitgangspunt is om reizen te organiseren zoals de organisatie ze graag zelf maakt. Namasté Reizen biedt 16 bestemmingen aan in Azië. De 16 bestemmingen zijn India, Nepal, Bhutan, Sri Lanka, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Indonesië, Maleisië, Filipijnen, China, Japan, Zuid-Korea en Bangladesh.

De reisorganisatie werkt met vier soorten thema-reizen, namelijk huwelijksreizen, familievakanties, 'Taste Local Life' en 'Mind, Body & Soul'. De reis wordt geheel op maat gemaakt. Jij bepaalt de lengte van de reis, het tempo, de sfeer van de hotels, het soort vervoer en verschillende activiteiten. Van basic reizen tot zeer exclusieve reizen, het wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

De reisorganisatie heeft nu ook een eigen reiscafé en is geopend op zaterdagen. Voor de precieze openingstijden kan je de site raadplegen. Het café is bedoeld als ontmoetingsplek waar reizigers ervaringen kunnen wisselen en reisadvies kunnen krijgen. Daarnaast worden er workshops en presentaties gehouden en worden de nieuwste reismagazines getoond.

Namasté Reizen is opgericht in 1997, ze hebben inmiddels 20 jaar ervaring met het organiseren van reizen op maat. De kennis houden ze op peil door jaarlijks eigen reisspecialisten op studiereis te sturen. Daarnaast zijn ze partner van 'Microkrediet voor Moeders' en verstrekken ze leningen aan vrouwen in Azië voor een betere toekomst. Het kantoor van de reisorganisatie bevindt zich in Delft, waar je welkom bent om langs te komen voor een goed advies.

op 24 maart 2020 bestemming: India / Rajasthan, Delhi, Agra, reisperiode: februari 2020

Wat een prachtige, bijzondere, geweldige reis! Ik vond het erg spannend om naar India te gaan, ik was vooral bang voor de viezigheid.

En ja, India was vies haha. Maar wat hadden we een heerlijke hotels!!!! Die waren echt een rustpunt. In vrijwel alle hotels heb ik me een prinses gevoeld, ik heb op en top genoten!

Speciale complimenten voor Vivaana, wat een pareltje!!!! Dit vond ik echt het allerleukste hotel, ik had er wel 4 dagen willen blijven. Onze kamer was prachtig, ik heb daar een super leuke kookworkshop gehad, de massage was heerlijk en het belangrijkste: het personeel was zo enthousiast om ons te ontmoeten, zo lief en geinteresseerd... ik denk er met heel veel plezier aan terug!

Alles vanuit jullie was top geregeld! Wat een super auto, zo luxe!! Met wifi, geweldig! Onze chauffeur was ook super.

Al met al hebben jullie mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik ben super tevreden over jullie, bedankt voor het meedenken en het kiezen van deze heerlijke hotels!

Volgend jaar (afhankelijk van Corona uiteraard) willen we naar China en dan kiezen we zeker weer voor jullie! En ik wil toch ook nog terug naar Zuid India, uiteraard ook met jullie dan.

India you love it or you hate it.... jullie hebben ervoor gezorgd dat het bij mij I love it is!

Heel erg bedankt!

Groetjes Saskia en Jeroen ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 23 maart 2020 bestemming: India / Zuid India, reisperiode: maart 2020

We zijn net terug van onze reis door Zuid-India (georgansieerd door Namaste) en aansluitend prive bezoeken in Sri lanka. We zijn vervroegd teruggereisd in een bijzondere tijd in de wereld, als gevolg van het Corona virus. Alle complimenten voor de reisorganisatie Namaste!. We hebben door de jaren heen veel gereisd, met veel verschillende organisaties. Namaste verdient een groot compliment. Ze verstaat de kunst om naar de klantwens te luisteren, alles op maat te regelen waarbij ze zelf ongemerkt op de achtergond zijn en het voor ons als klant voelt alsof dit alles gewoon allemaal van zelf zo soepel verloopt. Dit geldt voor zowel de prachtige rondreis in Zuid India, alsook de wijze waarop ze hebben gezorgd dat we onbezorgd vroegtijdig terug konden reizen naar Nederland. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 22 september 2019 bestemming: Japan, reisperiode: juli 2019

De reis was tot in de puntjes verzorgd en alle onze wensen zijn zeer adequaat verwerkt. We zouden werkelijk niet weten wat er beter zou moeten. Ook waren alle contacten zeer prettig. Een absolute aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws