Schrijf een ervaring over HSS AziŽ reizen en maak kans op mooie prijzen!

HSS AziŽ reizen

Url: https://www.hssaziereizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van HSS AziŽ reizen

Al sinds 1990 organiseert Stichting Het Schone Streven volledig verzorgde reizen naar Azië. Laat je inspireren door de Aziatische cultuur en geniet van de vele indrukwekkende bestemmingen die Azië biedt. HSS Azië kan je door haar jarenlange ervaring voorzien van de beste adviezen over bestemmingen en bezienswaardigheden. Hierbij wordt gekeken naar jouw wensen en wat daarbij aansluit. Van de prachtige tempels van Bali tot een bezoekje aan miljoenenstad Ho Chi Minh City, het is allemaal mogelijk. Je boekt bij deze organisatie reizen naar Indonesië, Maleisië, China, Sri Lanka, Thailand en Vietnam. De drie soorten reizen die je kunt boeken zijn groepsreizen, individuele rondreizen en strandvakanties.

Wat deze reisorganisatie bijzonder maakt? Een groot gedeelte van de verdiensten wordt besteed aan ontwikkelings- en hulpverleningsprojecten op de bestemmingen die ze aanbieden, zoals lokale weeshuizen, scholen en kindertehuizen.

De rondreizen zijn geheel verzorgd, wat betekent dat de meeste maaltijden en excursies bij de prijs zijn inbegrepen. De Nederlandssprekende reisleiders kennen het land op hun duimpje en laten je graag kennis maken met de verschillende culturen. Om je de kans te geven het land van de bestemming goed te leren kennen, neemt HSS de tijd voor de reizen.

Op de site van HSS Azië Reizen vind je inspirerende reisverhalen van reizigers die je voor gingen. Daarnaast kun je ook een overzicht vinden van de projecten waar HSS Azië Reizen zich voor inzet. Het hoofdkantoor vind je aan de Zuidergrachtwal in Leeuwarden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Op deze tijden kun je de reisorganisatie telefonisch bereiken. HSS Azië Reizen is aangesloten bij de SGR.

op 16 augustus 2017 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra,Sulawesi,Java,Bali,Lombok, reisperiode: september 2017

Alle gemaakte reizen vanaf 1993 tot heden 2017 met Het Schone Streven waren prachtig en zeer goed verzorgd. Kort samen gevat, aan iedereen aan te bevelen. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 5 maart 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2015

Een schitterende verzorgende reis, heel veel gezien. Prima hotels. Super reisleider en gids. Ervaren chauffeurs. Top vakantie! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 december 2015 bestemming: IndonesiŽ / Sanur, reisperiode: april 2015

Omdat het een super reis was. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Artikelen