Battuta Reizen

Url: https://www.battuta-reizen.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: rondreizen

Logo van Battuta Reizen

Battuta Reizen is opgericht in 2007 en organiseert verschillende soorten reizen naar Noord-Afrika, het Midden-Oosten, de Kaukasus, India, Pakistan, Noord-Soedan, Centraal-Azië, Oost-Europa en Noordoost-Azië. Bij het samenstellen van de reizen wordt veel aandacht besteed aan cultuur, geschiedenis, natuur en landschap. De missie van reisorganisatie Battuta Reizen is om mooie reizen te organiseren in regio's die niet altijd even makkelijk te bereizen zijn. Aandacht en rust staan tijdens de reizen centraal.

Battuta Reizen organiseert zowel groepsreizen als op maat gemaakte reizen. De 'reizen met een gezicht' zijn een uniek product. Daarbij nemen ervaren reisbegeleiders je mee naar hun favoriete bestemming, wat een meerwaarde geeft aan deze reizen. Je leert van alles over de omgeving en ziet de mooiste bezienswaardigheden, uitgekozen door de reisbegeleider. Per jaar organiseert Battuta reizen ongeveer tien groepsreizen. Battuta Reizen voert ook individuele reizen uit, die worden voor iedere klant op maat gemaakt en uitgewerkt. Alles is daarom mogelijk: van kamperen onder de sterrenhemel tot rondreizen met auto met chauffeur. Verblijven kan in een hotel, yurt of homestay.

Het hoofdkantoor van Battuta Reizen is te vinden in Amsterdam. Wanneer je telefonisch een afspraak gemaakt hebt kun je hier terecht voor het samenstellen van een reis op maat. Vragen kunnen telefonisch of per mail gesteld worden. Battuta Reizen is aangesloten bij de GGTO, Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, en VvKR, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

Ervaringen met Battuta Reizen

Battuta Reizen krijgt gemiddeld een 8,0
op basis van 1 ervaring:

8,0 + Ervaring delen
op 7 december 2016 bestemming: Georgië, reisperiode: juli 2015

Goed geregeld op afstand, juiste plekken bezocht (eigen chauffeur en route), goede overnachting ... Lees meer

  • Algemeen 8

Nieuws