Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap

Url: https://www.koningaap.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Koning Aap

Reisorganisatie Koning Aap is vernoemd naar de hoofdrolspeler uit een roman uit de 16e eeuw, genaamd 'De reis naar het Westen'. In deze roman uit China symboliseert Koning Aap de eigenschappen van een reiziger: doorzettingsvermogen, optimisme en vindingrijkheid.

Bij Koning Aap kun je kiezen uit meer dan honderd prachtige (rond)reizen naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Je kunt kiezen uit groepsreizen en reizen voor families met kinderen. Tijdens een reis van Koning Aap staat het beleven van unieke ervaringen centraal en ga je op zoek naar authenticiteit en beleving. Alle reizen van Koning Aap bevatten unieke ingrediënten die zorgen voor deze speciale ervaringen. Bij iedere reis worden (optionele) excursies aangeboden en overnacht je in speciale accommodaties om je reis nog onvergetelijker te maken.

Tijdens de rondreis reis je samen met een gezelschap. Dit reisgezelschap bestaat uit flexibele en geïnteresseerde reizigers die open, vriendelijk, gezellig en makkelijk te benaderen zijn. Je kunt ook zelf met bekenden reizen, bijvoorbeeld met je familie. Het is altijd mogelijk om van te voren meer informatie te krijgen over de groep, zodat je een goed beeld krijgt van het reisgezelschap.

Het team van Koning Aap bestaat uit zeer ervaren landenspecialisten en reisbegeleiders, die zelf veel reiservaring hebben. Dit team heeft een passie: het samenstellen en uitvoeren van de meest bijzondere reizen voor jou als klant. De reisbegeleiding van Koning Aap is Nederlandstalig. Alle reisleiders hebben veel ervaring met reizen en met het omgaan met groepen mensen. Reisleiders die niet deskundig zijn, worden niet geselecteerd door Koning Aap. Het vakantieaanbod van Koning Aap is op een professionele manier samengesteld en de medewerkers van Koning Aap kunnen je over de verschillende bestemmingen veel informatie geven.

Koning Aap doet aan duurzaam toerisme. Tijdens alle reizen van Koning Aap wordt er rekening gehouden met het milieu, de natuur, de lokale bevolking en hun cultuur. Om te bereiken dat reizen in de toekomst mogelijk blijft, steunt Koning Aap verschillende projecten, biedt Koning Aap geen dieronvriendelijke excursies aan en compenseert Koning Aap de CO2 uitstoot van de internationale vluchten. Voor deze bijdrage aan duurzaam toerisme is Koning Aap verschillende keren onderscheiden.

op 31 mei 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: mei 2017

Ik kreeg een ongeluk in Cuba gebroken knieschijf de reisleider philippe was waardeloos die dacht dat onassis was met uitgaven erg op de winst bezig niet betrokken bij de zaak alleen met zichzelf ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 7 april 2018 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Nog nooit zo'n slechte reisorganisatie meegemaakt. Reisleider was slecht: stond bij fotomomenten vooraan en dus vaak in de foto van ons, hij at de restjes van je bord, gaf foute informatie over malaria en nam de reizigersdiarree die bijna de hele groep trof niet serieus.
Accommodaties waren slecht, soms ook vies. Meerdere malen niet kunnen douchen door slecht onderhoud en geen waterdruk waardoor je je haren moest wassen met behulp van zelf gevulde flessen water.
Reactie van Koning Aap was eigenlijk alleen maar dat het bij de lokale agent was neergelegd. We voelden dat onze klachten die we tijdens de reis kenbaar maakten niet serieus genomen werden. Ze herkende zich niet in de klachten! Nooit meer Koning Aap, veel te duur voor wat je krijgt ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 13 maart 2018 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, Moskou en de Gouden Ring, reisperiode: oktober 2018

Prachtige reis langs de cultuursteden Moskou en Sint-Petersburg, met de minder druk bezochte Gouden Ring erbij. In de stadjes van de Gouden Ring kom je vrijwel enkel locals tegen die graag contact zoeken.
De reis was goed georganiseerd en onze reisbegeleider sprak een mondje Russisch waardoor we snel contact konden maken. Voor herhaling vatbaar!! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen