Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap

Url: https://www.koningaap.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Koning Aap

Reisorganisatie Koning Aap is vernoemd naar de hoofdrolspeler uit een roman uit de 16e eeuw, genaamd 'De reis naar het Westen'. In deze roman uit China symboliseert Koning Aap de eigenschappen van een reiziger: doorzettingsvermogen, optimisme en vindingrijkheid.

Bij Koning Aap kun je kiezen uit meer dan honderd prachtige (rond)reizen naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Je kunt kiezen uit groepsreizen en reizen voor families met kinderen. Tijdens een reis van Koning Aap staat het beleven van unieke ervaringen centraal en ga je op zoek naar authenticiteit en beleving. Alle reizen van Koning Aap bevatten unieke ingrediënten die zorgen voor deze speciale ervaringen. Bij iedere reis worden (optionele) excursies aangeboden en overnacht je in speciale accommodaties om je reis nog onvergetelijker te maken.

Tijdens de rondreis reis je samen met een gezelschap. Dit reisgezelschap bestaat uit flexibele en geïnteresseerde reizigers die open, vriendelijk, gezellig en makkelijk te benaderen zijn. Je kunt ook zelf met bekenden reizen, bijvoorbeeld met je familie. Het is altijd mogelijk om van te voren meer informatie te krijgen over de groep, zodat je een goed beeld krijgt van het reisgezelschap.

Het team van Koning Aap bestaat uit zeer ervaren landenspecialisten en reisbegeleiders, die zelf veel reiservaring hebben. Dit team heeft een passie: het samenstellen en uitvoeren van de meest bijzondere reizen voor jou als klant. De reisbegeleiding van Koning Aap is Nederlandstalig. Alle reisleiders hebben veel ervaring met reizen en met het omgaan met groepen mensen. Reisleiders die niet deskundig zijn, worden niet geselecteerd door Koning Aap. Het vakantieaanbod van Koning Aap is op een professionele manier samengesteld en de medewerkers van Koning Aap kunnen je over de verschillende bestemmingen veel informatie geven.

Koning Aap doet aan duurzaam toerisme. Tijdens alle reizen van Koning Aap wordt er rekening gehouden met het milieu, de natuur, de lokale bevolking en hun cultuur. Om te bereiken dat reizen in de toekomst mogelijk blijft, steunt Koning Aap verschillende projecten, biedt Koning Aap geen dieronvriendelijke excursies aan en compenseert Koning Aap de CO2 uitstoot van de internationale vluchten. Voor deze bijdrage aan duurzaam toerisme is Koning Aap verschillende keren onderscheiden.

op 10 februari 2017 bestemming: EthiopiŽ, reisperiode: november 2016

Na meer als 10 jaar trouwe klant te zijn van Koning Aap, is het duidelijk hoe deze organisatie is veranderd en enkel zich iets aantrekt van het financiŽle plaatje en niet van zijn klanten.
Onze reis naar Ethiopia werd niet gecancelled ook al waren er onrusten in het land, negatief reisverbod van de overheid, meer als 100 doden in het land, etc. Na verschillende malen contact met hun te hebben opgenomen werd het altijd uitgesteld om een beslissing te nemen, totdat we zelf hebben moeten cancellen om onze levens niet in gevaar te brengen, waardoor KoningAap helemaal geen compensatie hoeft te doen. Als dit de customer service is die ze aanbieden, dan willen wij geen klant meer zijn en raden ook niemand aan om nog met hun te reizen.... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 september 2016 bestemming: India / Rajasthan, reisperiode: augustus 2016

Samen met onze kinderen van 10 en 13 jaar hebben wij met de Kidz reis van Koning Aap genoten van al het moois dat Noord India te bieden heeft. Deskundige reisleiding, mooie authentieke hotels en een bekwame buschauffeur. De rit met de nachttrein was onvergetelijk. En dat alles voor een prima prijs!... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 september 2016 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: juli 2016

Een reis met veel te zien, mooie cultuur, mooie natuur. Uitstekend in elkaar gezet, met afwisselende en vriendelijke hotels en guesthouses. Prima transport met vrolijke chauffeurs en goed suggesties om te gaan eten. Echt een topreis!... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen