Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Koning Aap

Url: https://www.koningaap.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Koning Aap

Reisorganisatie Koning Aap is vernoemd naar de hoofdrolspeler uit een roman uit de 16e eeuw, genaamd 'De reis naar het Westen'. In deze roman uit China symboliseert Koning Aap de eigenschappen van een reiziger: doorzettingsvermogen, optimisme en vindingrijkheid.

Bij Koning Aap kun je kiezen uit meer dan honderd prachtige (rond)reizen naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Je kunt kiezen uit groepsreizen en reizen voor families met kinderen. Tijdens een reis van Koning Aap staat het beleven van unieke ervaringen centraal en ga je op zoek naar authenticiteit en beleving. Alle reizen van Koning Aap bevatten unieke ingrediënten die zorgen voor deze speciale ervaringen. Bij iedere reis worden (optionele) excursies aangeboden en overnacht je in speciale accommodaties om je reis nog onvergetelijker te maken.

Tijdens de rondreis reis je samen met een gezelschap. Dit reisgezelschap bestaat uit flexibele en geïnteresseerde reizigers die open, vriendelijk, gezellig en makkelijk te benaderen zijn. Je kunt ook zelf met bekenden reizen, bijvoorbeeld met je familie. Het is altijd mogelijk om van te voren meer informatie te krijgen over de groep, zodat je een goed beeld krijgt van het reisgezelschap.

Het team van Koning Aap bestaat uit zeer ervaren landenspecialisten en reisbegeleiders, die zelf veel reiservaring hebben. Dit team heeft een passie: het samenstellen en uitvoeren van de meest bijzondere reizen voor jou als klant. De reisbegeleiding van Koning Aap is Nederlandstalig. Alle reisleiders hebben veel ervaring met reizen en met het omgaan met groepen mensen. Reisleiders die niet deskundig zijn, worden niet geselecteerd door Koning Aap. Het vakantieaanbod van Koning Aap is op een professionele manier samengesteld en de medewerkers van Koning Aap kunnen je over de verschillende bestemmingen veel informatie geven.

Koning Aap doet aan duurzaam toerisme. Tijdens alle reizen van Koning Aap wordt er rekening gehouden met het milieu, de natuur, de lokale bevolking en hun cultuur. Om te bereiken dat reizen in de toekomst mogelijk blijft, steunt Koning Aap verschillende projecten, biedt Koning Aap geen dieronvriendelijke excursies aan en compenseert Koning Aap de CO2 uitstoot van de internationale vluchten. Voor deze bijdrage aan duurzaam toerisme is Koning Aap verschillende keren onderscheiden.

op 3 december 2018 bestemming: Marokko, reisperiode: november 2018

Je krijgt geen waar voor je geld. Kwaliteit van hotels waren zeer ondermaats en de ligging was vaak ver van de bezienswaardigheden.De reis werd door de gids erg afgeraffeld. Weinig gelegenheid om onderweg te stoppen en foto's te maken van landschap of de stops werden simpelweg overgeslagen. Slechte engels van de gids en geen nederlandse begeleiding. Al met al een teleurstelling ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 22 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Kleine Sunda eilande, reisperiode: juli 2018

Een reisbegeleider die van niets wist en er ook geen zin in had; wel overal vooraan stond om fotoís te maken om die vervolgens op Facebook te zetten.Ratten op de kamer en soms geen eten vanwege te late aankomst. Slechts twee uur op Komodo en Rinca samen. Koning Aap is hiervan tijdens de reis in een vroeg stadium van op de hoogte gesteld; kon er helaas niets aan veranderen. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 29 augustus 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2017

Het land, de reisgroep, de gids en chauffeur/bus waren (meer dan) prima. Suggesties vanuit de groep werden (eerst aarzelend maar dan toch) flexibel opgepakt door de reisleiding. Zo hebben wij er met het gezin en de reisgenoten er een mooie reis van gemaakt in een prachtig land. De accommodaties waren soms prachtig en soms had ik zelf liever iets anders gekozen, dat is het risico van een groepsreis. Wat erg tegenviel was de communicatie en flexibiliteit vooraf. Als je iets anders wilt dan het standaard reisprogramma (eerder heen en later terug) ben je meteen lastig, kan/mag er niks, en word je gezien als een melkkoe met belachelijke prijzen voor accommodatie en transfer. De toon werd erg naar. Over wijzigingen in het reisschema werd niet gecommuniceerd, dit zagen we toevallig in een aangepast overzicht. Al met al een gebrek aan klantvriendelijkheid die we tot dan toe niet kenden van Koning Aap. Dit heeft onze voorpret flink verpest. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen