Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV, ook wel bekend als NRV Reizen of NRV Holiday, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk.

Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels.

De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

Wil je op vakantie met NRV Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 188 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,2
op basis van 93 reviews
Lees meer
op 8 mei 2018 bestemming: China / Shanghai, reisperiode: april 2018

Het was een heel vermoeiende reis, veel verplaatsingen, lange afstanden lopen van bus naar: hotel/attractie/treinstation/vliegveld/cruiseschip

  • Algemeen 7
op 3 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: april 2018

Wij zijn met groepsreis Sumatra Java Bali mee geweest .
Wat wij erg jammer vinden is dat het te lange reisdagen zijn. De dagen beginnen regelmatig 6 of 7 uur en duren tot laat of zeer laat in de middag. DIT HEEFT VOOAL TE MAKEN MET DE DRUKTE OP DE WEGEN. Je rijdt gemiddeld 30 km. PER uur.
Op Java is Jarkarta echt verschrikkelijk. De hele dag file rijden,uitlaatgassen inademen,moet eigenlijk uit programma want Java heeft veel meer te bieden dan files en stank. Hoe zuidelijker Java hoe mooier. De hotels zijn over het algemeen goed. De gidsen die wij hadden meer dan goed. Een reis die nog mooier kan worden wanneer je niet zoveel in de bus zou moeten zitten en wat meer vrije tijd zou hebben. Nu vaak een race tegen de klok vooral wanneer de groep wat groter is. Je hebt Bali nodig om bij te komen.

  • Algemeen 7
op 25 april 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2018

Tijdens reis plotseling een andere reisleider in Hoi An. Eerste reisleider heeft verschillende item's uit programma niet bezocht, reden was omdat hij het er om politieke reden niet mee eens was. Al wat hij moest regelen was voor hem extra, deed het z.g. voor ons. Tweede reisleider heeft zijn taak netjes uitgevoerd.

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen