Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen
8,5 in 70 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,3 in 83 reviews
Lees meer
7,9 in 211 reviews
Lees meer

NRV, ook wel bekend als NRV Reizen of NRV Holiday, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk.

Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels.

De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

op 20 juni 2017 bestemming: IndonesiŽ / rondreis, reisperiode: juni 2017

Het begon met de kleine sterretjes die exclusief maakten wat eerst als inclusief in de prijs stond. Bijbetalen. Het geupgrade hotel op Bali bleek een groot trappenfestival te zijn. 50 treden om de kamer in te komen. Geen lift. Voor mijn moeder va 83 een ramp. Na een halve dag soebatten en weer upgraden= bijbetalen kon ik voor de prijs van een Sheraton hotel naar een kamer beneden met uitzicht op een blinde muur, De rioollucht in de badkamer werd opgelost door even een mannetje met een spuitbus te sturen.
Nooit meer NRV.

  • Algemeen 5
op 9 juni 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juni 2017

Het voortraject om tot het boeken van deze reis te komen was traag en moeizaam, waarbij slechte communicatie en gebrekkige informatievoorziening de boventoon voerden. Aardige meisjes aan de telefoon die helaas van niks wisten en niks voor ons konden betekenen. Het advies van hen was dan ook regelmatig: regel het vooral allemaal zelf. En daar schakel je geen reisorganisatie voor in. Wellicht dat ze van AziŽ en Afrika meer weten, maar een reis in de USA moet je zeker niet via/met hen samenstellen. Dat is onbegonnen werk en kost alleen maar onnodig veel bloed, zweet & tranen.

  • Algemeen 2
op 17 mei 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: april 2017

Rondreis Bali gemaakt met 16 personen. In het algemeen leuke reis met verrassend goede hotels en busvervoer. Programma is een beetje rommelig en afhankelijk van de gids. Sommige uitstapjes ronduit niet relevant, maar wordt door lokale reisorganisatie zo aangeboden. Veel busuren ook door veel files op Bali. Eerste hotel in Jimbaran is zakelijk en ligt midden in druk centrum. Goed voor 1 overnachting en dan snel wegwezen. Beschrijving van de eerste dag volgens NRV is ridicuul, want je zit overal ver vandaan. Ook geen goede startpositie voor verdere reis, omdat je nu altijd met files moet rijden heen en terug. Laatste hotel in Sanur is veel eenvoudiger en ligt aan lokaal strand, naast de veerboten. Altijd upgraden, want dit doet erg af aan de beleving van de reis. NRV wilde niet tegemoet komen aan klachten van de groep m.b.t. de ligging en voorzieningen van dit hotel. In het algemeen veel gezien, maar door te druk programma niet optimaal van mooie hotels en voorzieningen kunnen genieten.

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen