Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV, ook wel bekend als NRV Reizen of NRV Holiday, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk.

Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels.

De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

Wil je op vakantie met NRV Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 180 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,2
op basis van 93 reviews
Lees meer
op 3 maart 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: februari 2018

Een groep van 30 mensen met 1 reisbegeleider vraagt te veel energie voor het groepsproces. Zo krijg je onvoldoende de gelegenheid om je op het land te richten. De organisatie was prima in orde.

  • Algemeen 6
op 20 februari 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2018

Geweldige rondreis veel gezien en gedaan, goede reisleiding etc, alleen het kaatste hotel was verschrikkelijk hotel Kogolo village. Vieze kamers, verstopte wc’s kapot meubilair, kapotte airco,vieze douche, kapotte strandbedjes. ( wel aardige mensen i h hotel.) Ligging ook geweldig, maar... na zo’n vermoeiende reis wil je wel,wat meer comfort om paar dagen uit te rusten wat mij betreft: schrappen dit hotel

  • Algemeen 8
op 17 februari 2018 bestemming: Sri Lanka / Evergem, reisperiode: november 2017

Heel mooie groepsreis gedaan. Alles was dik in orde. Arun was een geweldige gids die alles onder controle had. Leuke groep en mooi land. We komen uit Belgie waar NRV weinig gekend is. Zonde.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen