Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV Holiday, ook wel bekend als NRV Reizen, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk. Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV Holiday zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels. De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

NRV Reizen
7,7 in 105 reviews
geen Reisgraag consumentenaward
Sawadee Reizen
8,6 in 66 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
SRC Reizen
8,3 in 82 reviews
Lees meer
op 30 januari 2017 bestemming: IndonesiŽ / Eemnes, reisperiode: januari 2017

Onbetrouwbaar, slecht bereikbaar en klantonvriendelijk. Al bij het boeken ging het mis. De aanbiedingsprijs op de site bleek fout. Als je dan even wilt bellen moet je eerst 13 minuten wachten. Mailen duurt 2 dagen, als je al een reactie krijgt. De Chat functie is uitgeschakeld omdat ze daar geen mensen voor hebben. Na mijn telefoontje werd de fout gecorrigeerd en kreeg ik de melding dat ik voor het nieuwe hogere bedrag gewoon kon boeken. Een bedankje dat ik hun op deze fout opmerkzaam had gemaakt kon er niet af. We gaan nu met een andere organisatie op reis.

  • Algemeen 1
op 22 januari 2017 bestemming: Ecuador / rondreis, reisperiode: juni 2016

1. Matig tot slechte organisatie.
2. Middenklasse hotels bleken budgethotels, vaak ontbraken kast, tafel, stoel, kledinghangers etc. Slecht schoongemaakt en onderhouden. Hotelkamers zonder ramen.
3. reisleider/gids had een affaire met een van de reisgenoten. Dit leidde tot enorme verdeeldheid in de groep, tevens dronk hij veel te veel en op een avond was hij zelfs straal bezopen.
4. Misleiding m.b.t. excursies. Aangebodene kon helemaal niet gerealiseerd worden of essentiŽle informatie werd weggelaten (zoals 10km in de hitte lopen zonder schaduw). Geen alternatief programma bij slecht weer.

  • Algemeen 3
op 12 januari 2017 bestemming: Thailand / Bangkok/ rondreis, reisperiode: oktober 2016

Met NRV maakten we een rondreis "Thailand compleet". De logistieke zaken liepen op wieltjes; we konden keurig inchecken in de hotel en er was overal voor vervoer gezorgd. We kregen echter in het begin de indruk van naar iets duurdere optionele excursies geleid te worden die uiteindelijk niet erg interessant waren. De lokale gids was het Engels totaal niet machtig en verstond ook zelf nauwelijks Engels wat herhaaldelijk tot misverstanden leidde en je ook niets bijleerde als je zelf niet in de reisgids gekeken had. Dit werd enigszins opgevangen door de Nederlandse reisleider die op de bus ons goede en degelijke uitleg verschafte, maar op de locaties zelf jammer genoeg moest zwijgen.
De vlucht met KLM was schrikbarend oncomfortabel. Wij hadden de indruk dat KLM een degelijke en comfortabele maatschappij was... Ja degelijk wel, maar comfortabel helemaal niet dus: stoffen stoelen met te lange en dunnen zittingen onderaan die begonnen te snijden in je benen. Tel daar de enorm krappe beenruimte bij en je begrijpt dat er van een dutje op die vlucht helemaal niets in huis komt. Daar kan NRV natuurlijk niets aan doen en zij hebben wellicht de voordeligste vlucht voor hun klanten gezocht, maar als je dit weet, kan je misschien beter het vliegticket uit het arrangement lichten en zelf op zoek gaan naar tickets bij betere maatschappijen.
Verder lijkt het mij ook interessanter om bij NRV voor een individuele reis te kiezen. Het kost iets meer, maar je hebt veel meer vrijheid en kan je reis naar je eigen wensen inrichten.

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen