Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV, ook wel bekend als NRV Reizen of NRV Holiday, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk.

Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels.

De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

9,2 in 136 reviews
1 consumentenaward:
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5 in 75 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,3 in 85 reviews
Lees meer
op 11 augustus 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2017

Na eerder een slechte ervaring met NRV te hebben gehad, hadden we besloten om tůch nog een keer de gok te wagen. Nou, daar hebben we nu wel spijt van.

NRV heeft er een handje van om meerdere (tegenstrijdige) voorwaarden te hanteren voor haar reizen. Aan de hand van wat haar het beste uitkomt, kiest zij de meest voordelige set voorwaarden die dan van toepassing zouden zijn.

Zo hebben ze zonder enig overleg besloten een reis met "gegarandeerd vertrek" te laten instromen in een andere rondreis. Dit betekent dat mijn ouders halverwege de reis van een andere groep erbij worden geduwd uit het oogpunt van kostenbesparing. Dit, terwijl er bij de desbetreffende reis wordt aangegeven dat ongeacht het aantal deelnemers de reis (in zijn normale vorm dus) uitgevoerd zal worden, eventueel in een kleiner busje en met een Engelstalige gids.

Ik heb bij NRV meermaals aangekaart dat dit niet in lijn ligt met haar eigen voorwaarden, werd er vanuit NRV geen moeite gedaan om naar een oplossing te kijken. Eventueel omboeken naar een andere datum was wel een optie, maar alle daarmee gemoeide kosten zouden dan wel voor mijn ouders zijn.

Zeker gezien de prijs van de reizen verwacht je wel enig niveau van service en klantvriendelijkheid verwachten... Geen aanrader dus! Als je een dergelijke reis wilt boeken, dan zijn er heel wat betere/meer klantvriendelijke alternatieven die in ieder geval wel open en eerlijk naar hun klanten toe zijn.

  • Algemeen 1
op 20 juni 2017 bestemming: IndonesiŽ / rondreis, reisperiode: juni 2017

Het begon met de kleine sterretjes die exclusief maakten wat eerst als inclusief in de prijs stond. Bijbetalen. Het geupgrade hotel op Bali bleek een groot trappenfestival te zijn. 50 treden om de kamer in te komen. Geen lift. Voor mijn moeder va 83 een ramp. Na een halve dag soebatten en weer upgraden= bijbetalen kon ik voor de prijs van een Sheraton hotel naar een kamer beneden met uitzicht op een blinde muur, De rioollucht in de badkamer werd opgelost door even een mannetje met een spuitbus te sturen.
Nooit meer NRV.

  • Algemeen 5
op 9 juni 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juni 2017

Het voortraject om tot het boeken van deze reis te komen was traag en moeizaam, waarbij slechte communicatie en gebrekkige informatievoorziening de boventoon voerden. Aardige meisjes aan de telefoon die helaas van niks wisten en niks voor ons konden betekenen. Het advies van hen was dan ook regelmatig: regel het vooral allemaal zelf. En daar schakel je geen reisorganisatie voor in. Wellicht dat ze van AziŽ en Afrika meer weten, maar een reis in de USA moet je zeker niet via/met hen samenstellen. Dat is onbegonnen werk en kost alleen maar onnodig veel bloed, zweet & tranen.

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen