Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV Holiday, ook wel bekend als NRV Reizen, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk. Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV Holiday zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels. De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

NRV Reizen
7,8 in 103 reviews
geen Reisgraag consumentenaward
Sawadee Reizen
8,6 in 66 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
SRC Reizen
8,3 in 82 reviews
Lees meer
op 12 januari 2017 bestemming: Thailand / Bangkok/ rondreis, reisperiode: oktober 2016

Met NRV maakten we een rondreis "Thailand compleet". De logistieke zaken liepen op wieltjes; we konden keurig inchecken in de hotel en er was overal voor vervoer gezorgd. We kregen echter in het begin de indruk van naar iets duurdere optionele excursies geleid te worden die uiteindelijk niet erg interessant waren. De lokale gids was het Engels totaal niet machtig en verstond ook zelf nauwelijks Engels wat herhaaldelijk tot misverstanden leidde en je ook niets bijleerde als je zelf niet in de reisgids gekeken had. Dit werd enigszins opgevangen door de Nederlandse reisleider die op de bus ons goede en degelijke uitleg verschafte, maar op de locaties zelf jammer genoeg moest zwijgen.
De vlucht met KLM was schrikbarend oncomfortabel. Wij hadden de indruk dat KLM een degelijke en comfortabele maatschappij was... Ja degelijk wel, maar comfortabel helemaal niet dus: stoffen stoelen met te lange en dunnen zittingen onderaan die begonnen te snijden in je benen. Tel daar de enorm krappe beenruimte bij en je begrijpt dat er van een dutje op die vlucht helemaal niets in huis komt. Daar kan NRV natuurlijk niets aan doen en zij hebben wellicht de voordeligste vlucht voor hun klanten gezocht, maar als je dit weet, kan je misschien beter het vliegticket uit het arrangement lichten en zelf op zoek gaan naar tickets bij betere maatschappijen.
Verder lijkt het mij ook interessanter om bij NRV voor een individuele reis te kiezen. Het kost iets meer, maar je hebt veel meer vrijheid en kan je reis naar je eigen wensen inrichten.

  • Algemeen 5
op 22 november 2016 bestemming: IndonesiŽ / rondreis, reisperiode: november 2016

Schandalig slechte reis. zit tot wel 12 uur per dag in de bus. veel commerciŽle stops en bijna geen tijd voor echte bezienswaardigheden.
zeer slechte bus. reisleider loopt weg bij klachten. strandhotel in sanur was ook slecht.

  • Algemeen 3
op 20 september 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2016

Ik moet nog gaan en ben nu al klaar met NRV als reisadviseurs. Mijn vraag aan NRV was een reis Vietnam icm Cambodja. Zij kwamen met een combinatie "het beste van Vietnam" en dut mogelijk verlengen met individuele rondreis naar Cambodja. Aangezien ik alleen was werd cambodja wel een zeer kostbare aangelegenheid omdat NRV deze reis alleen maar aanbied vanaf twee personen. Helaas.

Vandaag bel ik met NRV om wat te vragen over het visum. Verteld de juffrouw tussen neus en lippen door dat onze reis wordt samengevoegd met de reis , Vietnam icm Cambodja ( hetgeen ik altijd al wilde). Direct gevraagd waarom ze mij dit nooit hebben aangeboden ( dit was uiteraard veel goedkoper als de privereis die voor mij alleen maar mogelijk was). Maar nee, mijn ticket was al geboekt. Foutje bedankt. Ik ga dus nu mee met een reis waar ik halverwege moet afhaken omdat de zg ervaren reisadviseuse, waar ik mijn reis bij had geboekt, schijnbaar niet in staat was mijn vraag, met hun aanbod, te matchen. Ik kan me voorstellen dat de reis nog steeds de moeite waard is maar ik ben wel klaar met NRV al reisorganisatie. Degene die ik als laatste aan de telefoon had wist het uitstekend te ve verwoorden. U kunt toch niet verwachten dat onze telefonistes van ons gehele aanbod op de hoogte zijn?!!!! Als ik nu niet zo kwaad zou zijn zou ik er bijna om moeten lachen. NATUURLIJK Ga ik hier wel van uit !!! NRV. Bedankt

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen