Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV, ook wel bekend als NRV Reizen of NRV Holiday, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk.

Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels.

De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

9,3
op basis van 200 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,1
op basis van 94 reviews
Lees meer
op 9 augustus 2018 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: juli 2018

Via Bangkok naar Hua Hin, Koh Tao, Koh Pangan en Koh Samui. Schitterende eilanden en mooi land, maar wat een drastisch slechte reisorganisatie is NRV zeg. Eens en nooit meer. Van reisleider (freelancer) tot en met de hotels die ze geboekt hebben: een groot drama. Ik denk dat een kind van 13 die een middagje achter de computer zit een betere 14-daagse reis kan boeken dan NRV, die niet eens de ballen hebben om de telefoon op te nemen als je wilt zeggen hoe slecht het op vakantie is en of ze er iets aan kunnen. Ik raad iedereen aan om via Kras of Fox te gaan met een groepsreis, 100x beter!

  • Algemeen 2
op 9 juli 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2018

Deze review heeft vooralsnog betrekking op de eerste persoonlijke ervaring met NRV. We hebben de informatieochtend bezocht voor onze reis naar Thailand in het zogenaamde "reiscafe". Wij hebben de rondreis 18 dagen Eilandhoppen inclusief Bangkok geboekt voordat het bezoek aan het reiscafe heeft plaatsgevonden, maar helaas tijdens de film presentatie werd alleen Bangkok getoond, gemiste kans voor mensen die de reis willen boeken als je maar 25% beeldmateriaal voorgeschoteld krijgt. Ook de bekwaamheid van de medewerkers was niet op orde, voor redelijk eenvoudige vragen werd al snel doorverwezen naar een andere collega die ook niet alles op adequate wijze kon beantwoorden. Als voorbeeld gaven wij aan dat de rekentool op de site op het moment van samenstellen niet die bedragen gaf welke wij hadden verwacht. Gemiste kans, jammer als NRV deze mogelijkheid biedt om je alvast in vakantiestemming te brengen maar met een onbestemd gevoel huiswaarts laat keren. We hopen dat de vakantie een heel ander gevoel gaat geven en de beloftes worden waargemaakt welke NRV ons mondeling heeft toegezegd, review van daadwerkelijke vakantie volgt na thuiskomst op deze site.

  • Algemeen 6
op 29 juni 2018 bestemming: Japan / Japan compleet, reisperiode: april 2018

Mooie route, maar niet met NRV. Nagenoeg alle verplaatsingen te voet of door drukke Japanse openbaar vervoer (metro/tram/trein/bus/etc) met groep van 25 (!) personen. Geschetste dagprogramma veelal praktisch niet uitvoerbaar. Uitstekende reisleider heeft reis gered maar we hadden -mede op basis van voorinfo NRV- er meer van verwacht.

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen