Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: https://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in verre rondreizen. Deze worden aangeboden naar bestemmingen zoals Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens de reizen wordt veel aandacht besteed aan nog onbekende parels. De reisspecialisten van NRV gaan regelmatig zelf op reis naar de bestemmingen om de accommodaties, excursies en reisprogramma's te inspecteren, uit te breiden en te verbeteren.

Je kunt reizen naar 47 bestemmingen met NRV waaronder: Zuid-Afrika, China, Nepal, Brazilië, Sri Lanka, Canada en Amerika. Onder de bestemmingen bevinden zich ook een paar nieuwe landen: Egypte, Armenië, Georgië, Rusland, Colombia, Cuba en Israël. De reisorganisatie biedt groepsreizen met een Nederlandssprekende reisleiding en privéreizen aan. Bij privéreizen kan je kiezen uit meerdere luchtvaartmaatschappijen en verschillende hotelcategorieën. Maar je kunt ook zelf een reis samenstellen. Bij de reizen van NRV worden comfort, avontuur en natuur met elkaar gecombineerd voor een goede balans tijdens je vakantie.

Meerdere keren per jaar organiseert de reisorganisatie presentaties over bestemmingen in het NRV Reiscafé. Tijdens deze presentaties kan je kennis maken met de organisatie en informeel informatie verkrijgen over een bestemming. Het reiscafé is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

Daarnaast is NRV aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 14 juni 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: augustus 2019

Hebben een rondreis naar JordaniŽ geboekt. Inmiddels is de prijs al flink gezakt. Dat is nog tot daar aan toe, maar nu krijgen we een aanbieding om te upgraden naar een 4-sterren hotel voor Ä 44 per persoon. Mensen die later hebben geboekt en MINDER hebben betaald krijgen dit hotel standaard. Mooie aanbieding, voor een standaard hotel extra moeten betalen. Als antwoord krijg je dat je misschien later had moeten boeken, vervelend voor je. Ze doen er NIETS aan . Slechte service die ik hier ook al eerder tegen kom.
Dit was de laatste keer met NRV reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 11 juni 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: mei 2018

Wij hebben een ongelofelijk mooie reis gehad. De inhoud de reis was de lange vermoeiende dagen meer dan waard. We hebben ongelofelijk veel gezien en gedaan. De hotels waarin wij verbleven waren allen mooie nette verzorgde hotels. Andi was onze reisgids echt een topper deed veel dingen extra en vertelde ronduit als we onderweg iets tegen kwamen. Rondreis java en bali is een echte aanrader!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 juni 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: mei 2019

De reis was erg goed met mooie bestemmingen ECHTER de reisleider, was vaak in geen velden of wegen te bekennen.. Later bleek dat hieraan ten grondslag lag dat hij woonde in Thailand maar niet mocht werken hij was bang gezien te worden met de groep op de lokatie"s Bang voor de autoriteiten . Het kan niet zo zijn dat NRV met illegale werkernemers reizen doet waarvan de betalende klant de dupe wordt. Daarnaast heb ik hem in een persoonlijk gesprek aangegeven dat zijn wijze van communiceren met zijn gasten, op de momenten dat hij er wel was,niet altijd even correct was. Persoonlijk denk ik dat hij te lang op een stek zit of aan vervanging toe is. Te veel verweven al met de Thaise gemeenschap en niet meer kunnen begrijpen als mensen iets niet willen. Bij het doorlezen van de reviews stuitte ik op een dergelijk verhaal van mensen die een belgische reisleider hadden. Didier.
Persoonlijk vind ik het niet acceptabel dat goed betalende gasten de dupe worden van het beleid van NRV. Dit wilde ik ff kwijt. Thailand daarentegen blijft prachtig. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen