Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: https://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in verre rondreizen. Deze worden aangeboden naar bestemmingen zoals Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens de reizen wordt veel aandacht besteed aan nog onbekende parels. De reisspecialisten van NRV gaan regelmatig zelf op reis naar de bestemmingen om de accommodaties, excursies en reisprogramma's te inspecteren, uit te breiden en te verbeteren.

Je kunt reizen naar 47 bestemmingen met NRV waaronder: Zuid-Afrika, China, Nepal, Brazilië, Sri Lanka, Canada en Amerika. Onder de bestemmingen bevinden zich ook een paar nieuwe landen: Egypte, Armenië, Georgië, Rusland, Colombia, Cuba en Israël. De reisorganisatie biedt groepsreizen met een Nederlandssprekende reisleiding en privéreizen aan. Bij privéreizen kan je kiezen uit meerdere luchtvaartmaatschappijen en verschillende hotelcategorieën. Maar je kunt ook zelf een reis samenstellen. Bij de reizen van NRV worden comfort, avontuur en natuur met elkaar gecombineerd voor een goede balans tijdens je vakantie.

Meerdere keren per jaar organiseert de reisorganisatie presentaties over bestemmingen in het NRV Reiscafé. Tijdens deze presentaties kan je kennis maken met de organisatie en informeel informatie verkrijgen over een bestemming. Het reiscafé is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

Daarnaast is NRV aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 9 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2019

Niet geattendeerd door de medewerkers van NRV op het aanvragen van een ESTA. Daarmee op Schiphol geconfronteerd, de vlucht moeten omboeken en twee dagen later via Amerika gevlogen naar het fantastische Costa Rica. Geen enkele hulp ervaren van de medewerkers en benadeeld in onze reis. Geen enkele compensatie ontvangen. En dit terwijl wij voorafgaand aan de reis veel telefonisch contact hebben gehad met NRV om de reis te bespreken.

De Travel Key app was niet op onze reis aangepast. Veel verwarring over de invulling van de dagen (bijvoorbeeld 2 nachten en 4 activiteiten). Daar moesten wij ons niets van aantrekken volgens NRV.

Zowel op de website als in onze reisbescheiden stond geen woord over het aanvragen van een ESTA. Een week voor vertrek ontvingen wij een Travel Key app. In een Engels document stond in 2 regels dat een ESTA nodig is om via Amerika te kunnen reizen. Hier zijn wij niet op attent gemaakt en je moet maar net uitstekend Engels kunnen spreken en lezen. Het lijkt ons een kleine moeite, dat wanneer je zowel de vlucht, hotels als auto via NRV boekt, dat er met dikke rode letters ergens kenbaar wordt gemaakt dat je zonder ESTA niet via Amerika mag reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 4 augustus 2019 bestemming: Maleisië / Robdreis, reisperiode: juli 2019

Privérekening door Maleisie gemaakt . Alles was tip top in orde. Transfers heel vlot gelopen en alle hotels ook boven het gemiddelde.
Prijs kwaliteit een topreis! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 31 juli 2019 bestemming: Indonesië, reisperiode: mei 2018

Prima Reis goede gids alles keurig verzorgd. Ben er vanmorgen toen ik een nieuwe reis wilde boeken erachter gekomen dat NRV met Altijd de beste prijs bedoeld: De beste prijs voor NRV en niet de beste prijs bij vergelijk met andere aanbieders. Ga nu naar andere reisorganisatie, scheelt behoorlijk. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen