Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV, ook wel bekend als NRV Reizen of NRV Holiday, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk.

Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels.

De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

op 16 januari 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

Nog voor we aan de reis beginnen al teleurstellende ervaringen. NRV is alleen maar een tussenpersoon: heeft géén lokale kennis en is geheel afhankelijk van lokale partners. Communiceert al lastig bij de voorbereidingen: we kregen bijvoorbeeld géén routebeschrijvingen maar een setje linkjes voor de Map.me app. Niet erg betrouwbaar en als je bijna 4000 km gaat rijden wil je graag wat goede voorbereiding.... ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 14 januari 2019 bestemming: Jordanië / hele land, reisperiode: oktober 2018

Prima reis m.u.v. bestemming Wadi Rum. Tentenkamp gelegen aan doorgaande weg (hele nacht door auto's komen en gaan), preken imam vanuit nabij gelegen dorp midden in de nacht (2 keer langere tijd), enorme lichtvervuiling vanuit dat dorp (geen heldere sterrenhemel) en erbarmelijke tent (mag niet eens tent genoemd worden, bed past er net in, geen plaats voor koffers) en ontzettend veel snurkers bij de buren. Dit was waardeloos!! Klacht ingediend bij NRV, maar die bagatelliseren alles en vertellen onwaarheden. Nemen op geen enkele wijze verantwoordelijkheid. Dat is een zware domper op de beloofde sprookjesachtige bestemming. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 10 januari 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: december 2018

Alles was prima verzorgt .veel gezien ,goede hotels, goede reisgids ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen