Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: http://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV, ook wel bekend als NRV Reizen of NRV Holiday, is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De reisorganisatie biedt een zeer uitgebreid aanbod van privé- en groepsrondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties. Daarnaast kun je je eigen vakantie samenstellen. De onderneming is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor bevindt zich in Rijswijk. Bij de rondreizen van NRV staan beleving en passie centraal. Daarnaast worden comfort en avontuur perfect met elkaar gecombineerd. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een goede mix tussen cultuur en natuur. Het reisaanbod bestaat daarom ook alleen uit reizen die de organisatie zelf ook echt leuk vindt. De reisadviseurs van NRV zijn specialisten op hun vakgebied en helpen je graag bij het boeken van de gewenste vakantie. Tijdens de gekozen privérondreis of groepsreis is alles prima verzorgd en natuurlijk laat de organisatie je tijdens de reis kennismaken met de hoogtepunten van je gekozen bestemming. Je verblijft daarbij in sfeervolle en comfortabele drie- en viersterrenhotels. De landen waar NRV reizen naar aanbiedt zijn Argentinië, Cambodja, Chili, China, Costa Rica, Hongkong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, de Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Reiscafé

NRV Holiday organiseert landenpresentaties die je gratis bij kunt wonen. Deze reisreportages geven je een goed beeld wat je tijdens je vakantie kunt verwachten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om vragen over je reis te stellen. Het NRV Reiscafé is gelegen in het pand in Rijswijk.

NRV Reizen
7,6 in 107 reviews
geen Reisgraag consumentenaward
 Sawadee Reizen
8,5 in 68 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
SRC Reizen
8,3 in 82 reviews
Lees meer
op 20 maart 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: mei 2017

Helaas werd de reis anderhalve maand van te voren geannuleerd. Ik had net mijn visum geregeld. Ik zou de enige deelnemer zijn, dat bleek niet uit de gegevens op de website. Er staat nu vol maar dat betekent eigenlijk geannuleerd. Het verhaal op de website zag er mooi uit, met een schappelijke prijs. Maar de reis is dus niet gegarandeerd. Als ik dat had geweten had ik nooit geboekt. NRV moet duidelijk laten weten of een reis wel of niet doorgaat. Gelukkig kon ik overstappen naar een andere reis. NRV deed geen moeite om mij te behouden.

  • Algemeen 5
op 11 maart 2017 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: februari 2017

Het was een reis die wat tegenviel. De eerste paar nachten verbleven we Negombo in het J-hotel. Vanuit onze kamer met luidruchtige airco hadden we uitzicht op half af gebouw. Later werden de hotels beter. De reis wordt door NRV uitbesteed aan een lokale touroperator. Die is verplicht je langs een aantal verkoopdemonstraties van geneeskrachtige kruiden en dergelijke te brengen. Hij heeft kebbelijk ook de opdracht om je naar bepaalde restaurants te brengen. Want als je explisiet verteld dat je deze keer alleen iets kleins wil eten, een sandwich o.i.d. brengt hij je toch weer in een zaak vol toeristen waar je alleen maar van het buffet kunt eten. Dit gemanipuleer heeft de vakantie een beetje bedorven.

  • Algemeen 6
op 30 januari 2017 bestemming: IndonesiŽ / Eemnes, reisperiode: januari 2017

Onbetrouwbaar, slecht bereikbaar en klantonvriendelijk. Al bij het boeken ging het mis. De aanbiedingsprijs op de site bleek fout. Als je dan even wilt bellen moet je eerst 13 minuten wachten. Mailen duurt 2 dagen, als je al een reactie krijgt. De Chat functie is uitgeschakeld omdat ze daar geen mensen voor hebben. Na mijn telefoontje werd de fout gecorrigeerd en kreeg ik de melding dat ik voor het nieuwe hogere bedrag gewoon kon boeken. Een bedankje dat ik hun op deze fout opmerkzaam had gemaakt kon er niet af. We gaan nu met een andere organisatie op reis.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen