Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

NRV Reizen

Url: https://www.nrv.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van NRV Reizen

NRV is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in verre rondreizen. Deze worden aangeboden naar bestemmingen zoals Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens de reizen wordt veel aandacht besteed aan nog onbekende parels. De reisspecialisten van NRV gaan regelmatig zelf op reis naar de bestemmingen om de accommodaties, excursies en reisprogramma's te inspecteren, uit te breiden en te verbeteren.

Je kunt reizen naar 47 bestemmingen met NRV waaronder: Zuid-Afrika, China, Nepal, Brazilië, Sri Lanka, Canada en Amerika. Onder de bestemmingen bevinden zich ook een paar nieuwe landen: Egypte, Armenië, Georgië, Rusland, Colombia, Cuba en Israël. De reisorganisatie biedt groepsreizen met een Nederlandssprekende reisleiding en privéreizen aan. Bij privéreizen kan je kiezen uit meerdere luchtvaartmaatschappijen en verschillende hotelcategorieën. Maar je kunt ook zelf een reis samenstellen. Bij de reizen van NRV worden comfort, avontuur en natuur met elkaar gecombineerd voor een goede balans tijdens je vakantie.

Meerdere keren per jaar organiseert de reisorganisatie presentaties over bestemmingen in het NRV Reiscafé. Tijdens deze presentaties kan je kennis maken met de organisatie en informeel informatie verkrijgen over een bestemming. Het reiscafé is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

Daarnaast is NRV aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 25 april 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: maart 2020

Geweldige bestemming, afwisselend programma. Een heel goeie reisleider die aandacht had voor een ieder persoonlijk en veel energie stak om onze reis te begeleiden. Daarnaast onze natuurgids uit Costa Rica die goed Engels sprak en onvermoeibaar was om samen met ons al t moois te spotten!! Onze chauffeur reed ons veilig naar al onze bestemmingen. Ondanks het Corona virus hebben wij enorm genoten van een onvergetelijke reis en hebben wij gewaardeerd hoe zorgvuldig hier, ook door de organisatie zelf, mee is omgegaan. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 april 2020 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: maart 2020

Bij aankomst in Johannesburg eerst 2 uur wachten op transport naar hotel Hotel in Johannesburg was een achteraf budget kamer ipv geboekte superior class De 3 opvolgende lodges waren prima echter vanwege de covid19 situatie moeten wij onze reis afbreken
Enige vorm van vergoeding voor de niet gebruikte lodges en verkorte autohuur wordt afgedaan dat hun leveranciers geen vergoeding geven
Jammer ik had beter verwacht vaandel organisatie Even nadenken voor je deze organisatie gebruikt ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 13 april 2020 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: februari 2020

Met NRV de sumatra, Java en bali reis gedaan.
Sumatra was fantastisch, een maal in Java aangekomen was het zwaar teleurstellend.
Reisleiding die niet de goede informatie gaf, koffers vergat, reisplanning omgooide waardoor aommige excursies niet door kunnen gaan.
De bromo vulkaan waar je niet naar toe kon maar alleen naar mocht kijken,maar wel veel geld voor moest betalen(hierbij weer dat de reisleiding verkeerde info gaf).
Dit en nog veel meer aangegeven bij NRV, in bali een andere reisleider die ons verhaal kwam aanhoren en dit doorgaf aan NRV.
Helaas veranderede deze reisleider al onze woorden, in nederland er nog 2 maanden mee bezig geweest.

NRV komt alleen met smoesjes waarmee waarom dingen niet doorgingen. Steeds andere die je heel makkelijk kan weerleggen waardoor weer een nieuw smoesje kwam.

NRV lijkt alleen op geld uit te zijn, de klanten staan op een heel laag pitje. ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen