YourWay2go

Url: https://yourway2go.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van YourWay2go

Reisorganisatie YourWay2GO is al twintig jaar specialist in individuele reizen. De reisfilosofie die de organisatie volgt is dat ze jou de mogelijkheid willen bieden om zelf de reis samen te stellen die bij jou past. Je kunt zelf bepalen met wie je reist, je hebt individuele vrijheid en je persoonlijke wensen staan voorop.

Bij YourWay2GO kun je kant-en-klare rondreizen of familiereizen aanvragen. Hierbij kun je de reis verfijnen door een ander hotel te kiezen, een excursie uit te kiezen of te veranderen en bepalen of je ergens een dagje korter of langer blijft. Je kunt ook stap-voor-stap zelf je reis samenstellen met de aangeboden, losse bouwstenen. Ook bij deze optie kun je ergens langer of korter blijven en hotels, vervoer en excursies wijzigen. De derde manier van een reis boeken bij deze organisatie is door zelf de bouwstenen uit te kiezen en vervolgens YourWay2GO de rest te laten organiseren. Bij deze optie vraag je tevens een reisvoorstel aan en belt de reisorganisatie je zodra ze een samengestelde reis voor je gemaakt hebben.

Wereldwijd kun je kiezen uit 37 bestemmingen voor je volgende vakantie. Zo kun je onder andere naar de landen: Belize, Bolivia, Colombia, Ecuador, Guatamala, India, Marokko, Nepal, Peru, Thailand, Tibet en Vietnam. Bezoek bijvoorbeeld het Mayadorpje Lanquí in Guatamala, de grotten van Ajanta en Ellora in India of de feestplek Koh Pha Ngan bij de Golf van Thailand. Daarnaast is YourWay2GO aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds waardoor je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Ervaringen met YourWay2go

YourWay2go krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen