Schrijf een ervaring over SRC Reizen en maak kans op mooie prijzen!

SRC Reizen

Url: https://www.src-reizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: rondreizen

Logo van SRC Reizen

SRC Reizen bestaat al ruim dertig jaar. Deze reisorganisatie gebruikt haar expertise, kennis en ervarenheid om de mooiste cultuur- en rondreizen samen te stellen voor reizigers. Deze kleine, onafhankelijke reisorganisatie maakt van iedere vakantie ware culturele belevenis die je nooit zult vergeten.

Dertig jaar geleden richtte Wibo Anema de StudentenReisClub op door busreizen te gaan organiseren voor studenten. Door de jaren heen ontwikkelde de reisorganisatie zich en breidde het aanbod van SRC Reizen zich snel uit naar alle delen van Europa. Er vond een verschuiving plaats van studentenreizen naar reizen met een goedgevuld excursieprogramma voor een oudere doelgroep.

Het aanbod van SRC Reizen bestaat momenteel uit reizen wereldwijd, naar onder andere Europa, Afrika, Azië en Amerika. Iedere reis wordt begeleid door deskundige en ervaren reisleiders. Zij vertellen je verhalen die de bestemming tot leven brengen. Het reisgezelschap waarmee je reist is enthousiast en heeft één gemeenschappelijke liefde: cultuur. Alle vakanties van SRC Reizen zijn van hoge kwaliteit hebben een rijkelijk excursieprogramma.

Het doel van SRC Reizen is om vakantiegangers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om dit te bereiken, blijft SRC continue haar aanbod vernieuwen en verbeteren. Hiervoor worden de ervaringen en wensen van reizigers als uitgangspunt genomen. Het is bij SRC Reizen ook mogelijk om een vakantie geheel op maat te laten maken. Hier kunnen de zeer deskundige medewerkers, die allen een grote passie voor reizen hebben, je bij ondersteunen. Om de rechten van reizigers te beschermen is SRC Reizen aangesloten bij de SGR en de ANVR.

op 18 mei 2018 bestemming: Malta, reisperiode: mei 2018

Helaas de geplande reis door omstandigheden moeten annuleren. Ondanks dat het hotel gratis kon worden geannulleerd, brengt SRC-reizen alle kosten in rekening. Dus zelf het hotel niet hoeven te betalen en de ongelukkige reiziger die moest annuleren wel alles laten betalen.
Daar heb ik geen woorden voor die ik hier neer kan zetten. Voor ons geen reizen meer met SRC-reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 27 november 2017 bestemming: Duitsland / Kunst in DLD, reisperiode: november 2017

De reis kunst in Duitsland vonden wij gedegen voorbereidt door AdriŽnne Zijlstra reisleidster. Haar gedetailleerde informatie was zeer verhelderend en daar waar van toepassing sloot dit naadloos aan bij de informatie door de gidsen in de musea.
Aan het einde van de reis werden wij ook nog voorzien van allerlei relevante informatie die een link vertonen met deze reis.
Prijs en kwaliteit van deze reis in goede verhouding. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 november 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: oktober 2017

Prachtig land .
Kleine groep was heel fijn.
En een goede reisleidster.
Fijne reisleidster . ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen