SRC Reizen

Url: https://www.src-reizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: rondreizen

Logo van SRC Reizen

SRC Reizen bestaat al ruim dertig jaar. Deze reisorganisatie gebruikt haar expertise, kennis en ervarenheid om de mooiste cultuur- en rondreizen samen te stellen voor reizigers. Deze kleine, onafhankelijke reisorganisatie maakt van iedere vakantie ware culturele belevenis die je nooit zult vergeten.

Dertig jaar geleden richtte Wibo Anema de StudentenReisClub op door busreizen te gaan organiseren voor studenten. Door de jaren heen ontwikkelde de reisorganisatie zich en breidde het aanbod van SRC Reizen zich snel uit naar alle delen van Europa. Er vond een verschuiving plaats van studentenreizen naar reizen met een goedgevuld excursieprogramma voor een oudere doelgroep.

Het aanbod van SRC Reizen bestaat momenteel uit reizen wereldwijd, naar onder andere Europa, Afrika, Azië en Amerika. Iedere reis wordt begeleid door deskundige en ervaren reisleiders. Zij vertellen je verhalen die de bestemming tot leven brengen. Het reisgezelschap waarmee je reist is enthousiast en heeft één gemeenschappelijke liefde: cultuur. Alle vakanties van SRC Reizen zijn van hoge kwaliteit hebben een rijkelijk excursieprogramma.

Het doel van SRC Reizen is om vakantiegangers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om dit te bereiken, blijft SRC continue haar aanbod vernieuwen en verbeteren. Hiervoor worden de ervaringen en wensen van reizigers als uitgangspunt genomen. Het is bij SRC Reizen ook mogelijk om een vakantie geheel op maat te laten maken. Hier kunnen de zeer deskundige medewerkers, die allen een grote passie voor reizen hebben, je bij ondersteunen. Om de rechten van reizigers te beschermen is SRC Reizen aangesloten bij de SGR en de ANVR.

op 18 mei 2018 bestemming: Malta, reisperiode: mei 2018

Helaas de geplande reis door omstandigheden moeten annuleren. Ondanks dat het hotel gratis kon worden geannulleerd, brengt SRC-reizen alle kosten in rekening. Dus zelf het hotel niet hoeven te betalen en de ongelukkige reiziger die moest annuleren wel alles laten betalen.
Daar heb ik geen woorden voor die ik hier neer kan zetten. Voor ons geen reizen meer met SRC-reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 27 november 2017 bestemming: Duitsland / Kunst in DLD, reisperiode: november 2017

De reis kunst in Duitsland vonden wij gedegen voorbereidt door AdriŽnne Zijlstra reisleidster. Haar gedetailleerde informatie was zeer verhelderend en daar waar van toepassing sloot dit naadloos aan bij de informatie door de gidsen in de musea.
Aan het einde van de reis werden wij ook nog voorzien van allerlei relevante informatie die een link vertonen met deze reis.
Prijs en kwaliteit van deze reis in goede verhouding. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 november 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: oktober 2017

Prachtig land .
Kleine groep was heel fijn.
En een goede reisleidster.
Fijne reisleidster . ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 oktober 2017 bestemming: Spanje / Andalusie, reisperiode: oktober 2017

De reis was zeer goed georganiseerd en gaf een kompleet beeld over Adalusie.
Reisleider Luis is een topper. Zeer goede kennis over Andalusie en zeer behulpzaam. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Uden, reisperiode: september 2017

We hadden een hele slechte reisleider.Voor de prijs die we betaald hebben hebben we niet gekregen wat we hadden gehoopt.Na klachten bij SRC neer gelegd te hebben zeggen ze dat de fout bij ons ligt.De reisleider deed niets was onbeschoft en liet ons vaak aan ons lot over.Ga dus nooit met een reis mee waar de Dhr.K.Kieswetter de reisleider is.SRCis in deze behoorlijk in gebreken gebleven en scheept ons af met een aalmoes. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 30 januari 2018 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: augustus 2017

Omdat de service van SRC slecht was en de gekozen overnachtingslocaties onder de maat. ik heb deze review al eerder geschreven, maar die komt schijnbaar niet op de site van SRC . Sicilie is best groot eiland en de overnachtingslocaties zaten op 1 na, allemaal aan 1 zijde van het eiland, waardoor je onnodig heel veel aan het reizen bent. ik heb dit gemeld, maar zie dat er nog niets is veranderd in het aanbod. ik zou deze reis dus echt niet boeken ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 20 oktober 2017 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: augustus 2017

Sicilie is de moeite waard. de overnachtingslocaties waren niet handig gekozen; hotel lag buiten stad of op onhandige plaats tov de reis. 4 nachten op 1 locatie bij een rondreis van 7 overnachtingen is niet logisch. daarnaast was de service vooraf beneden de maat (papieren kwamen zeer laat aan, oplossing was niet voorhanden, naam op ticket was fout, informatie hoe dit op te lossen klopte niet).
volgende keer boek ik echt weer zelf ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 17 mei 2017 bestemming: China, reisperiode: mei 2017

Goed georganiseerd. Veel inclusief. Problemen zoals vertraging terugvlucht goed opgelost. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 25 juni 2017 bestemming: Japan, reisperiode: april 2017

Zou ik deze SRC-Japanreis aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen, helaas moet ik hier volmondig NEEN op antwoorden. Het bedrag dat voor deze reis betaald moest worden, staat in geen verhouding tot hetgeen geboden wordt. Sorry SRC, een 4 krijgen jullie van mij.
De toeslag van Ä 1320,- voor de eenpersoonsbezemkasten (15 nachten) is te schandelijk voor woorden. De bezienswaardigheden waren niet spectaculair maar konden ermee door. Echter alles er omheen (ontbijt, diner, hotelkamers, overvolle programma, veel lopen, matige lokale gidsen/begeleiders) afgezet tegen de prijs die ik heb moeten betalen Ä 7220,50 was bedroevend.
Het positieve aan deze reis was de reisleider Thomas Guillini. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 22 juli 2017 bestemming: Japan, reisperiode: maart 2017

Onze reis naar Japan (23 maart t/m 9 april) paste geheel in het beeld dat wij hebben van SRC Cultuurreizen: 'Net even anders dan anderen'.
Het was voor SRC de eerste 'Japanreis' waar wij met volle tevredenheid en veel plezier op terugkijken.
Het samengaan van eeuwenoude tradities en moderne technologieŽn in dit bijzondere land hebben wij mogen proeven en ervaren in de veelheid en ruime diversiteit aan excursies en bezoeken van gevarieerde bezienswaardigheden. In de organisatie van de reis, de verhalen, de wijze van vervoer (handig met apart bagagetransport), het audiosysteem en de voorzieningen was een duidelijk zorgvuldige en intensieve voorbereiding door SRC, de plaatselijke agent(en) en reisleider Thomas Guiline merkbaar. Kleine 'oneffenheden' werden soepel en op flexibele wijze opgelost en aangemerkt als 'leerpuntjes' voor de volgende reis.
De 'Japanreis' heeft ons, in alle facetten, opnieuw doen ervaren dat reizen 'je verrijkt' en dat is aan het adres van SRC zeker een compliment waard! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen