Schrijf een ervaring over Middenoostenreizen.com en maak kans op mooie prijzen!

Middenoostenreizen.com

Url: https://www.middenoostenreizen.com/

Type reizen: rondreizen

Logo van Middenoostenreizen.com

Middenoostenreizen.com is een specialist in reizen naar het Midden-Oosten. De organisatie heeft ruim 20 jaar kennis en ervaring met deze regio en de reisbranche. Je bent hier aan het goede adres voor een unieke reisbeleving in Jordanië, Israël, Oman, Dubai, Iran, Marokko, Abu Dhabi en Libanon. Bezoek deze bijzondere regio en treed buiten de gebaande paden. De sleutelwoorden van deze reisorganisatie zijn: avontuur, outdoor, unieke reiservaringen en service.

Aan iedere bestemming is een slogan gekoppeld die de kern van de bestemming weergeven en het unieke karakter weerspiegelen. Zo is Libanon 'Beyond your imagination' en kun je reizen naar 'Unexpected Israel'. De 'Most beautiful Archipelago of the world' is Bahrein en Qatar is 'where the desert and the sea meet'.

Op de website vind je een ruim aanbod, maar het is ook mogelijk om een reis op maat samen te stellen. Het is dan ook mogelijk een ander land te bezoeken in het Midden-Oosten dan enkel de hier boven genoemde bestemmingen. Liever deelnemen aan groepsreizen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

De organisatie beschikt over een uitgebreid netwerk in de hele regio. Je bent daardoor verzekerd van een vast aanspreekpunt. Diegene kun je altijd 24 uur per dag bereiken. Er is rechtstreeks contact met de lokale partners waardoor Middenoostenreizen.com een hoogwaardig service niveau kan garanderen. Ook wordt op deze manier een directe bijdrage geleverd aan de lokale economie.

Je kunt de reisorganisatie telefonisch, via het contactformulier of per e-mail bereiken. Daarnaast kun je ook langskomen op afspraak in Den Bosch (maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 19:00 uur) of ze komen bij jou thuis. Als je de reisorganisatie wilt volgen op social media kan dat, Middenoostenreizen.com heeft een account op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 20 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 103 reviews
Lees meer
Namasté Reizen
9,4
op basis van 17 reviews
Lees meer
op 13 mei 2020 bestemming: Jordanië, reisperiode: maart 2020

Wij moesten halsoverkop terug uit Jordanie tijdens de Corona crisis en dit is erg goed door Middenoostenreizen geregeld. Enorm bedankt!

  • Algemeen 10
op 29 maart 2020 bestemming: Marokko, reisperiode: februari 2020

Goed gergeld en fijne reis gemaakt met deze organistie

  • Algemeen 10
op 27 januari 2020 bestemming: Oman, reisperiode: december 2019

Met ons gezin door Oman gereisd. Erg goed verzorgd.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen