Middenoostenreizen.com

Url: https://www.middenoostenreizen.com/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Middenoostenreizen.com

Middenoostenreizen.com is gespecialiseerd in individuele rondreizen en reizen op maat naar het Midden-Oosten. De organisatie zorgt voor een optimale vakantie-ervaring naar bekende bestemmingen zoals Jordanië, Israël en Oman. Maar ook voor een reis naar Saoedi-Arabië, Libanon of Marokko bent u hier aan het juiste adres.

De reisorganisatie is ontstaan uit liefde voor de regio. De oprichters van Middenoostenreizen.com hebben een enorme passie voor de verschillende bestemmingen en dragen dit graag over op u als reiziger. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring is de organisatie dan ook dé specialist voor het Midden-Oosten. Ze kunnen alles ter plaatse voor u regelen en hebben de beste lokale contacten.

Bij Middenoostenreizen.com is persoonlijke aandacht belangrijk. Zo regelt de reisorganisatie uw vakantie tot in de details zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. De reisspecialisten van helpen u graag met een persoonlijk en deskundig reisadvies. Daarnaast is de organisatie aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.
Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving in het Midden-Oosten waarbij uw wensen centraal staan? Dan is dit de ideale reisorganisatie voor u.

Ervaringen met Middenoostenreizen.com

Middenoostenreizen.com krijgt gemiddeld een 9,6
op basis van 5 ervaringen:

9,6 + Ervaring delen
op 13 mei 2020 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: maart 2020

Wij moesten halsoverkop terug uit Jordanie tijdens de Corona crisis en dit is erg goed door Middenoostenreizen geregeld. Enorm bedankt! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 maart 2020 bestemming: Marokko, reisperiode: februari 2020

Goed gergeld en fijne reis gemaakt met deze organistie ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 januari 2020 bestemming: Oman, reisperiode: december 2019

Met ons gezin door Oman gereisd. Erg goed verzorgd. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: , reisperiode: november 2018

In november 2016 naar JordaniŽ geweest, en begin november 2018 een lang weekend naar Beirut, Libanon. Bij beide reizen was alles perfect geregeld door Middenoostenreizen.com. Een echte aanrader wanneer je naar het Midden-Oosten wil! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 25 november 2016 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: september 2016

Wij hebben een prachtige rondreis gemaakt, met veel unieke ervaringen. Een reis om niet te vergeten. ... Lees meer

  • Algemeen 9