Schrijf een ervaring over Live To Travel en maak kans op mooie prijzen!

Live To Travel

Url: https://livetotravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Live To Travel

Live To Travel is de specialist voor op maat samengestelde reizen naar Afrika, Australië en Nieuw Zeeland. Er zijn meerdere soorten rondreizen, zodat er altijd wel een wens is die aansluit bij jouw interesse. Zo heb je de keuze uit groepsreizen, individuele rondreizen, familiereizen en kan er ook een reis voor jou op maat gemaakt worden. Natuurlijk zijn er genoeg inspirerende voorbeelden: wat dacht je van een kampeersafari in Zimbabwe, budgetreis naar Botswana, safari en strand expeditie op Mozambique of een autoreis van Sydney naar Cairns?

Voor alle reizen hanteert Live To Travel een kleinschalige en persoonlijke aanpak. De reisorganisatie luistert echt naar jouw wensen en kan zo de ideale reis samenstellen. Alle medewerkers van Live To Travel hebben ervaring met de reizen die aangeboden worden. Vanuit hun expertise kunnen zij een persoonlijk en goed advies geven over de verschillende reizen. Live To Travel werkt een reisvoorstel voor je uit, die in overleg aan te passen is.

Live To Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt dus met een gerust hart een reis boeken bij deze organisatie. Ook staan een lokale vertegenwoordiger en een medewerker van Live To Travel tijdens je reis 24 uur per dag ter beschikking bij vragen en calamiteiten.

op 27 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Krugerpark, reisperiode: februari 2017

Top geregeld, mooie lodges ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 26 november 2017 bestemming: Namibië / rondreis, reisperiode: september 2016

Vooraf hebben we een paar keer contact gehad met L2T en adviezen gevraagd. Omdat we geen standaard reis wilden, was het af en toe een beetje puzzelen om de accomodaties te boeken. Jammer dat een reis een paar weken voor vertrek nog moest worden aangepast, omdat een bepaalde lodge toch niet beschikbaar was. Op zo'n korte termijn dan een goed alternatief te vinden was best lastig en uiteindelijk ook niet helemaal mogelijk. In praktijk bleek het alternatief en prima rustpunt in onze vakantie.
De reis, die we met L2T hadden uitgestippeld voldeed aan al onze verwachtingen. L2T had goed naar onze wensen geluisterd. De locaties en lodges waren bijna allemaal prima. Alle lodges waren op de hoogte en we werden gastvrij ontvangen. Aankomst op het vliegveld was ook prima verzorgd. De problemen die we tijdens de reis hebben ondervonden, werden prima opgelost. En onze ervaringen hebben we na de reis met L2T gedeeld. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 25 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2017

Live To Travel heeft voor mij en mijn kleinzoon een fantastische en gevarieerde rondreis door Zuid Afrika georganiseerd. Met een goede huurauto zijn we van de ene lodge naar de andere lodge gereden. Ik heb een 9 ipv een 10 gegeven, omdat het laatste hotel echt slecht was (Sandford Park Country Hotel- Bergville). Dientengevolge 2 adviezen: Het SPC Hotel uit het programma schrappen (overige lodges, b&b's en hotels waren perfect en met name Toro Yaka Bush Lodge-Hoedspruit. Daar hadden we wel een week kunnen verblijven). Tweede advies: Een lodge minimaal voor 2 nachten boeken anders is de tijd te kort om betreffende locatie en omgeving te ontdekken. Indien deze 2 minpunten vooraf hadden worden meegenomen, was mijn beoordeling een 10 geweest. Laatste kleine puntje voor verbetering: Bij aankomst in Johannesburg was de betreffende vertegenwoordiger niet aanwezig op het vliegveld. Probleem vervoer naar het eerste hotel heb ik zelf gelukkig snle kunnen oplossen. Dit mede dankzij Safari Club Hotel-Kempton Park (perfecte eerste locatie). Maar achteraf...:-) Wellicht geven nieuwe reizigers vanaf nu wel een 10. Alles was namelijk geweldig goed voorbereid door L2T. Het team beschikt over genoeg/veel kennis over de diverse locaties en mogelijkheden. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen