Schrijf een ervaring over SNP Natuurreizen en maak kans op mooie prijzen!

SNP Natuurreizen

Url: https://www.snp.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: rondreizen

Logo van SNP Natuurreizen

Reisorganisatie SNP is opgericht in 1984 en is onderdeel van de ANWB. De afkorting SNP staat voor Stichting Natuurstudie Projecten en dat is ook waar deze reisorganisatie op gericht is. SNP Reizen is gespecialiseerd in avontuurlijke en actieve reizen in de natuur. Het grote aanbod van bestemmingen maakt SNP tot de grootste specialist op het gebied van dit type reis. De bestemmingen bevinden zich zowel binnen als buiten Europa en geven je de kans om de natuur op een bijzondere manier te ontdekken. Er is keuze uit verschillende soorten reizen, zoals bijvoorbeeld wandelvakanties, fietsvakanties, rondreizen, themareizen en meer. Alle reizen kenmerken zich door een avontuurlijke inslag en veel aandacht voor de natuur van jouw bestemming.

Het reisaanbod van SNP bestaat uit zowel groepsreizen als individuele reizen. Tijdens een groepsreis ga je onder begeleiding van deskundige reisbegeleiding en in een kleine groep op reis. De individuele reizen worden vooraf samengesteld, waarbij je voor vertrek een uitgebreid Nederlands reispakket toegestuurd krijgt. In dit pakket vind je alle benodigde informatie over de bestemming en jouw reis terug. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een reis samen te stellen, waarbij je bij de medewerkers van SNP Reizen terecht kunt voor gepast en deskundig advies over de reis. SNP Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Bij een reisorganisatie die gericht is op de natuur staat duurzaamheid natuurlijk ook hoog in het vaandel. De samenstelling van de reizen wordt zorgvuldig gedaan, zodat de negatieve effecten op het milieu, de natuur en de lokale cultuur van de verschillende bestemmingen zo veel mogelijk beperkt blijft. De samenwerking tussen SNP Reizen en GreenSeat maakt het mogelijk om CO2-compensatie te boeken bij je reis. Ook bij de accommodaties wordt rekening gehouden met duurzaamheid. SNP is in het bezit van het Travelife Certified duurzaamheidscertificaat.

op 20 juli 2018 bestemming: Griekenland / eilandhoppen, reisperiode: juli 2018

Griekenland is geweldig en de eilanden zijn vreselijk mooi. De meerwaarde van SNP is ons helaas ontgaan (reis met 3 kinderen). Er zijn fouten gemaakt in de boekingen dus goed opletten anders loopt het mis met het vervoer. Ook werden we steeds in de oudste appartementen gezet, op Naxos een appartement zonder daglicht en op Amorgos een oud en vies appartement met 1 plank als ‘keuken’. Op Santorini zit je heel ver van alles vandaan. Verder geen service of uitleg gehad. Dus Griekenland : ja! Maar we zagen dat andere Nederlanders via andere boekingskantoren veel beter terecht kwamen. Jammer van zo’n dure reis ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 21 juni 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2018

Mooie rondreis langs de kusten van zuid Turkije.
Helaas zijn de huurfietsen erg gedateerd en wel aan vervanging toe. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 3 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Saone, reisperiode: augustus 2017

Tenten niet schoon achtergelaten. Eerst uur schoonmaken alvorens je tent in kon.
Een bed was doorgezakt.
Bandenplakset niet up to date.
Onaardige ontvangst op camping.
Tent buren lek en zeil erover
Geen standaard voor fietskaart, als het er niet bij zit dan aanraden mee te nemen
Fietsen liepen aan en lampen deden het niet, ketting lopende band eraf
Hoe verzin je het elke dag te fietsen met krakkemikkig fietsen.
Super lawaaiige camping in cormoranche
Lekke band onderweg langs drukke weg met kinderen. OOk niet raar na zulke weggetjes met steentjes
Op camping ook al lekke band en toen was het: zoek het uit
Fietsen lopen aan
Versnellingen doen t niet
Lampen doen t niet
Geen profiel in banden
Geen goede zadels
Oftewel: Prijs kwaliteit verhouding totaal zoek. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen