Schrijf een ervaring over SNP Natuurreizen en maak kans op mooie prijzen!

SNP Natuurreizen

Url: https://www.snp.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: rondreizen

Logo van SNP Natuurreizen

Reisorganisatie SNP is opgericht in 1984 en is onderdeel van de ANWB. De afkorting SNP staat voor Stichting Natuurstudie Projecten en dat is ook waar deze reisorganisatie op gericht is. SNP Reizen is gespecialiseerd in avontuurlijke en actieve reizen in de natuur. Het grote aanbod van bestemmingen maakt SNP tot de grootste specialist op het gebied van dit type reis. De bestemmingen bevinden zich zowel binnen als buiten Europa en geven je de kans om de natuur op een bijzondere manier te ontdekken. Er is keuze uit verschillende soorten reizen, zoals bijvoorbeeld wandelvakanties, fietsvakanties, rondreizen, themareizen en meer. Alle reizen kenmerken zich door een avontuurlijke inslag en veel aandacht voor de natuur van jouw bestemming.

Het reisaanbod van SNP bestaat uit zowel groepsreizen als individuele reizen. Tijdens een groepsreis ga je onder begeleiding van deskundige reisbegeleiding en in een kleine groep op reis. De individuele reizen worden vooraf samengesteld, waarbij je voor vertrek een uitgebreid Nederlands reispakket toegestuurd krijgt. In dit pakket vind je alle benodigde informatie over de bestemming en jouw reis terug. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een reis samen te stellen, waarbij je bij de medewerkers van SNP Reizen terecht kunt voor gepast en deskundig advies over de reis. SNP Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Bij een reisorganisatie die gericht is op de natuur staat duurzaamheid natuurlijk ook hoog in het vaandel. De samenstelling van de reizen wordt zorgvuldig gedaan, zodat de negatieve effecten op het milieu, de natuur en de lokale cultuur van de verschillende bestemmingen zo veel mogelijk beperkt blijft. De samenwerking tussen SNP Reizen en GreenSeat maakt het mogelijk om CO2-compensatie te boeken bij je reis. Ook bij de accommodaties wordt rekening gehouden met duurzaamheid. SNP is in het bezit van het Travelife Certified duurzaamheidscertificaat.

op 16 juni 2019 bestemming: Portugal / Coimbra, reisperiode: mei 2019

We hebben genoten van het het prachtige landschap tijdens onze fietsvakantie “het land rond Coimbra”. De prachtig gelegen quintas vielen bij ons zeer in de smaak en we werden gastvrij ontvangen. Onze contactpersonen Henny & Nicola deden er alles aan om onze fietsvakantie te doen slagen, o.a. werd er rekening gehouden met een gluten & lactose vrij dieet. Helemaal super natuurlijk! De fietstochten waren gevarieerd in een mooie groen en bloemrijke omgeving met af en een stevig klimmetje. De portugese huiselijke sfeer op de tweede quinta was hartverwarmend en ‘s avond werd ons een heerlijke maaltijd voorgeschoteld met ingrediënten uit eigen moestuin. Al met al een prachtige reis om op terug te kijken! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 20 juli 2018 bestemming: Griekenland / eilandhoppen, reisperiode: juli 2018

Griekenland is geweldig en de eilanden zijn vreselijk mooi. De meerwaarde van SNP is ons helaas ontgaan (reis met 3 kinderen). Er zijn fouten gemaakt in de boekingen dus goed opletten anders loopt het mis met het vervoer. Ook werden we steeds in de oudste appartementen gezet, op Naxos een appartement zonder daglicht en op Amorgos een oud en vies appartement met 1 plank als ‘keuken’. Op Santorini zit je heel ver van alles vandaan. Verder geen service of uitleg gehad. Dus Griekenland : ja! Maar we zagen dat andere Nederlanders via andere boekingskantoren veel beter terecht kwamen. Jammer van zo’n dure reis ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 21 juni 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2018

Mooie rondreis langs de kusten van zuid Turkije.
Helaas zijn de huurfietsen erg gedateerd en wel aan vervanging toe. ... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen