Norge Reiser

Url: https://www.norgereiser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Norge Reiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het op maat samen stellen van rondreizen en vakanties naar Scandinavië. Ze bieden onder andere reizen aan naar Noorwegen, Zweden, Finland, de Baltische Staten, Spitsbergen, Groenland en Antarctica. Tijdens deze reizen zie je de mooiste plekken dankzij de expedities en excursies. Norge Reiser biedt verschillende categorieën vakanties aan zoals: hotelrondreizen, wandel- en fietsvakanties en cruises.

Een trip met de Hurtigruten, de 'postboot', die langs de Noorse kust vaart is zeker een aanrader. Deze trip wordt namelijk 'de mooiste zeereis ter wereld' genoemd. Met deze bootreis vaar je langs de langgerekte kustlijn van Noorwegen waar je volop kunt genieten van de fjorden, berglandschappen en talloze eilanden. Als je bij de reisorganisatie een hotelrondreis of een bungalowrondreis boekt ontvang je een persoonlijke routebeschrijving. Daarnaast ontvang je een reisgids met foto's, adequate routebeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden zodat je goed voorbereid op reis gaat. Bij Norge Reiser kan je het Noorderlicht bewonderen tijdens een Noorderlichtreis naar bijvoorbeeld Finland of Zweden.

Norge Reiser heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle aangeboden accommodaties zijn dan ook persoonlijk door de organisatie bezocht en worden regelmatig gecontroleerd. Daarnaast is de reisorganisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Norge Reiser is op afspraak te bezoeken in Wierden maar is ook op werkdagen telefonisch beschikbaar.

AsiaDirect
9,3
op basis van 81 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 268 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,1
op basis van 76 reviews
Lees meer
op 10 september 2020 bestemming: , reisperiode: september 2020

Contact om reis naar Spitsbergen voor 2021 verliep in eerste instantie prima. Totdat ik navraag deed over de coronavoucher en het wettelijk recht om het geld terug te ontvangen. Toen bleek dat ik bij annulering vanwege reisrestricties gebruik zou maken van mijn wettelijk recht om het geld terug te vragen, werd het aanbod ingetrokken. Terwijl iedereen dit wettelijk recht heeft. Mijn tip: van tevoren vooral niet eerlijk hierover en achteraf gewoon gebruik maken van je wettelijk recht.

  • Algemeen 1
op 31 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Communicatie met Norge Reise is prima, korte lijntjes en snelle reacties terug. Men heeft in Corona tijd hun uiterste best gedaan om omboekingen voor mekaar te krijgen. Op kritische opmerkingen wordt wat minder gereageerd, dan geen feedback dat men er wat mee gaat doen. De reisbeschrijving vond ik zeer matig. Er wordt uitgegaan van Google maps hetgeen niet geend is op je persoonlijke reis. Veel moet je dan alsnog zelf uitzoeken. Niettemin waren de beschrijvingen wel uitgebreid. De reisbeschrijving was niet gewijzigd in de nieuwe situatie na de omboeking.

  • Algemeen 7
op 17 juli 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2019

Prima advies, goede onderkomens, mooie plekken. Bedden konden meestal beter.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2018 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2018

Ik geef Norgereiser een 9 omdat je met deze organisatie prettig contact hebt. Korte lijntjes en nemen de tijd voor je. Huisjes voldeden prima waren allemaal schoon op mooie locaties. Is er dan niks te verbeteren? ja natuurlijk wel. Gelukkig doen zij wat met feedback en reageren snel op vragen en opmerkingen. ook zijn zij bereikbaar wanneer je op vakantie bent.

  • Algemeen 9
op 24 mei 2018 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2016

We hadden gevraagd om goede onderkomens die ook wel wat mochten kosten. Sommige onderkomens voldeden aan de eisen. Een viertal was ver onder de maat, waarvan 3 verschrikkelijk. Bij terugkomst uitgebreide mail geschreven waar niet op gereageerd is. Beloftes niet waar gemaakt. Voortaan regelen we alles zelf.

  • Algemeen 4
op 27 juni 2017 bestemming: Noorwegen / rondreis BURE, reisperiode: juni 2017

Omdat het zo'n mooi land is
en een goed uit gezet door Norge Reiser
Huisjes waren goed en schoon

  • Algemeen 8
op 28 juli 2016 bestemming: Noorwegen / DELFT, reisperiode: juli 2016

Wij hebben erg genoten van onze kampeerhuttenrondreis. Alles was top geregeld. Prijs kwaliteit verhouding was prima. De natuur was overweldigend, zo mooi had ik het niet verwacht. Deze rondreis is een aanrader voor natuurliefhebbers.

  • Algemeen 9
op 1 februari 2016 bestemming: Noorwegen / Beitostolen, reisperiode: januari 2016

We hadden een kamer met tweepersoonsbed gevraagd. Dit had Norge Reiser vertaald naar het Bergo Hotel in 'voorkeur voor een tweepersoonsbed'. We hebben vervolgens meerdere malen moeten mailen en bellen om er zeker van te zijn dat we zouden krijgen wat we gevraagd hadden. Inclusief was een bustransfer vanaf vliegveld Oslo Gardermoen. Er was slechts een half uur tussen landing en vertrek bus. Desondanks werd er geen informatie verstrekt over locatie en naam van de bus en telefoonnummer in geval van vertraging. Na herhaald aandringen van ons kwam hierover summiere informatie die bij aankomst op het vliegveld niet bleek te kloppen. Vervolgens hebben we zelf onder hoge tijdsdruk buiten de bus moeten zoeken. Norge Reiser had ons ondergebracht in een appartement dat boven een bar was gelokaliseerd. Dit betekende muziek en geluid van dronken mensen tot diep in de nacht. We hebben hooguit 4 uur kunnen slapen. Norge Reiser kent geen empathie. Alle kritiek wordt met leugens en halve waarheden bij je teruggelegd. We zouden 'bij voorkeur' een kamer met dubbelbed hebben gevraagd (niet waar). We zouden een laag tarief hebben gevraagd (niet waar). We hadden zelf om een rustige kamer moeten vragen (!). Men kende het probleem met de dronken jongeren, maar heeft ons er niet voor gewaarschuwd. Kortom een zeer slechte ervaring. Ga niet in zee met Norge Reiser!

  • Algemeen 1
op 10 september 2015 bestemming: Groenland / Kangerlussuaq, reisperiode: augustus 2015

Weinig toegevoegde waarde voor een reis naar groenland. Kan je beter zelf organiseren of ander bureau. Van zodra een probleem kon ik zelf alles regelen en oplossen.

  • Algemeen 1
op 31 augustus 2015 bestemming: Noorwegen / Oslo, reisperiode: juli 2015

Een reis op maat, maar wel twee maten te klein.
Omdat we met vier (bijna) volwassenen reizen hadden we aangegeven vooral geen stapelbedden te willen hebben. Dus van de 17 overnachtingen hadden we er 8 met stapelbed en 1 met een slaapbank.
Ook de auto was niet de ruime Passat Station van de offerte, maar een veel te kleine Volvo V40 hatchback.
Toen we bij terugkomst daar commentaar op gaven gaf Norge Reiser aan daar niks meer mee te willen doen. Hadden we maar ter plekke hun op moeten bellen.
Teleurstellend!

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws