Schrijf een ervaring over Norge Reiser en maak kans op mooie prijzen!

Norge Reiser

Url: https://www.norgereiser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Norge Reiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het op maat samen stellen van rondreizen en vakanties naar Scandinavië. Ze bieden onder andere reizen aan naar Noorwegen, Zweden, Finland, de Baltische Staten, Spitsbergen, Groenland en Antarctica. Tijdens deze reizen zie je de mooiste plekken dankzij de expedities en excursies. Norge Reiser biedt verschillende categorieën vakanties aan zoals: hotelrondreizen, wandel- en fietsvakanties en cruises.

Een trip met de Hurtigruten, de 'postboot', die langs de Noorse kust vaart is zeker een aanrader. Deze trip wordt namelijk 'de mooiste zeereis ter wereld' genoemd. Met deze bootreis vaar je langs de langgerekte kustlijn van Noorwegen waar je volop kunt genieten van de fjorden, berglandschappen en talloze eilanden. Als je bij de reisorganisatie een hotelrondreis of een bungalowrondreis boekt ontvang je een persoonlijke routebeschrijving. Daarnaast ontvang je een reisgids met foto's, adequate routebeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden zodat je goed voorbereid op reis gaat. Bij Norge Reiser kan je het Noorderlicht bewonderen tijdens een Noorderlichtreis naar bijvoorbeeld Finland of Zweden.

Norge Reiser heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle aangeboden accommodaties zijn dan ook persoonlijk door de organisatie bezocht en worden regelmatig gecontroleerd. Daarnaast is de reisorganisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Norge Reiser is op afspraak te bezoeken in Wierden maar is ook op werkdagen telefonisch beschikbaar.

op 17 juli 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2019

Prima advies, goede onderkomens, mooie plekken. Bedden konden meestal beter. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2018 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2018

Ik geef Norgereiser een 9 omdat je met deze organisatie prettig contact hebt. Korte lijntjes en nemen de tijd voor je. Huisjes voldeden prima waren allemaal schoon op mooie locaties. Is er dan niks te verbeteren? ja natuurlijk wel. Gelukkig doen zij wat met feedback en reageren snel op vragen en opmerkingen. ook zijn zij bereikbaar wanneer je op vakantie bent. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 mei 2018 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2016

We hadden gevraagd om goede onderkomens die ook wel wat mochten kosten. Sommige onderkomens voldeden aan de eisen. Een viertal was ver onder de maat, waarvan 3 verschrikkelijk. Bij terugkomst uitgebreide mail geschreven waar niet op gereageerd is. Beloftes niet waar gemaakt. Voortaan regelen we alles zelf. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws