Schrijf een ervaring over Norge Reiser en maak kans op mooie prijzen!

Norge Reiser

Url: https://www.norgereiser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Norge Reiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het op maat samen stellen van rondreizen en vakanties naar Scandinavië. Ze bieden onder andere reizen aan naar Noorwegen, Zweden, Finland, de Baltische Staten, Spitsbergen, Groenland en Antarctica. Tijdens deze reizen zie je de mooiste plekken dankzij de expedities en excursies. Norge Reiser biedt verschillende categorieën vakanties aan zoals: hotelrondreizen, wandel- en fietsvakanties en cruises.

Een trip met de Hurtigruten, de 'postboot', die langs de Noorse kust vaart is zeker een aanrader. Deze trip wordt namelijk 'de mooiste zeereis ter wereld' genoemd. Met deze bootreis vaar je langs de langgerekte kustlijn van Noorwegen waar je volop kunt genieten van de fjorden, berglandschappen en talloze eilanden. Als je bij de reisorganisatie een hotelrondreis of een bungalowrondreis boekt ontvang je een persoonlijke routebeschrijving. Daarnaast ontvang je een reisgids met foto's, adequate routebeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden zodat je goed voorbereid op reis gaat. Bij Norge Reiser kan je het Noorderlicht bewonderen tijdens een Noorderlichtreis naar bijvoorbeeld Finland of Zweden.

Norge Reiser heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle aangeboden accommodaties zijn dan ook persoonlijk door de organisatie bezocht en worden regelmatig gecontroleerd. Daarnaast is de reisorganisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Norge Reiser is op afspraak te bezoeken in Wierden maar is ook op werkdagen telefonisch beschikbaar.

Namasté Reizen
9,4
op basis van 17 reviews
Lees meer
AsiaDirect
9,3
op basis van 79 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 265 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
op 10 september 2020 bestemming: , reisperiode: september 2020

Contact om reis naar Spitsbergen voor 2021 verliep in eerste instantie prima. Totdat ik navraag deed over de coronavoucher en het wettelijk recht om het geld terug te ontvangen. Toen bleek dat ik bij annulering vanwege reisrestricties gebruik zou maken van mijn wettelijk recht om het geld terug te vragen, werd het aanbod ingetrokken. Terwijl iedereen dit wettelijk recht heeft. Mijn tip: van tevoren vooral niet eerlijk hierover en achteraf gewoon gebruik maken van je wettelijk recht.

  • Algemeen 1
op 31 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Communicatie met Norge Reise is prima, korte lijntjes en snelle reacties terug. Men heeft in Corona tijd hun uiterste best gedaan om omboekingen voor mekaar te krijgen. Op kritische opmerkingen wordt wat minder gereageerd, dan geen feedback dat men er wat mee gaat doen. De reisbeschrijving vond ik zeer matig. Er wordt uitgegaan van Google maps hetgeen niet geend is op je persoonlijke reis. Veel moet je dan alsnog zelf uitzoeken. Niettemin waren de beschrijvingen wel uitgebreid. De reisbeschrijving was niet gewijzigd in de nieuwe situatie na de omboeking.

  • Algemeen 7
op 17 juli 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2019

Prima advies, goede onderkomens, mooie plekken. Bedden konden meestal beter.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws