Schrijf een ervaring over Captain Africa en maak kans op mooie prijzen!

Captain Africa

Url: https://captain-africa.be/

Type reizen: rondreizen

Logo van Captain Africa

Captain Africa is opgericht door een Belgische reiziger met een passie voor West-Afrika. De reizen die worden aangeboden gaan dan ook naar Ghana, Togo, Benin, Mali en Burkina Faso. Senegal en Noord-Ethiopië. Tijdens de reizen van Captain Africa ervaar je het echte Afrika. Je hebt veel contact met lokale bevolking en persoonlijke aandacht staat centraal omdat je privé of in een kleine groep reist. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met Captain Africa voor een reis op maat.

Captain Africa vermijdt de internationale hotelketens zoveel mogelijk en maakt het liefst gebruik van lokale restaurants en hotels. Zo geniet de plaatselijke bevolking financieel gezien optimaal mee. Uiteraard staat het comfort voor de reizigers ten alle tijden voorop.

Er worden speciale reizen aangeboden voor leden van Plan International. Wie via deze stichting een kindje heeft geadopteerd, kan hem of haar bezoeken. Captain Africa helpt je bij het organiseren van een reis die in het teken staat van dat bezoek. Deze bezoeken worden vaak groots gevierd door de bevolking. Dit is een onvergetelijke ervaring voor iedereen. De reis kan gecombineerd worden met een rondreis door de omgeving.

Wil je contact opnemen? Dan kun je op de site een contactformulier invullen. Captain Africa streeft ernaar zo snel mogelijk contact met hun klanten op te nemen.

op 16 december 2018 bestemming: Mali, reisperiode: februari 2015

Schitterende gids, kent alle locale gebruiken. Gereserveerd waar het moet. Heeft goede contacten met de locale gidsen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 september 2017 bestemming: , reisperiode: oktober 2014

De reis leerde ons het echte Afrika kennen op een vlotte manier.Paul vergezelde ons slechts na enkele dagen (eerst bezig met andere reis) ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 3 september 2017 bestemming: Togo, reisperiode: oktober 2014

In oktober 2010 hebben we een reis gemaakt met Captain Africa. Het was een prachtige reis, Paul heeft ons het "echte " zwarte Afrika leren kennen.
Het is een reis die we ons altijd zullen blijven herinneren ! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen