Schrijf een ervaring over Shoestring en maak kans op mooie prijzen!

Shoestring

Url: https://www.shoestring.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Shoestring

Shoestring is een jonge en dynamische reisorganisatie met veel rondreizen (groepsreizen, single reizen en individuele rondreizen) naar alle uithoeken van Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Shoestring heeft op iedere bestemming een avontuurlijke reis samengesteld. Shoestring reist in kleine groepen waarbij je zo veel mogelijk individuele vrijheid hebt. Er is zo voldoende tijd om in je eigen ritme te genieten van al het leuks dat de bestemming te bieden heeft.

Shoestring biedt verschillende themareizen aan. Dit zijn safari reizen, wandelreizen, budgetreizen, festivalreizen en singlereizen. Daarnaast zijn er ook reizen die gecombineerd zijn met vrijwilligerswerk of taalcursussen.

Bij de reizen vlieg je meestal met uitstekende luchtvaartmaatschappijen naar de gekozen bestemming. Ter plekke reis je veel met eigen vervoer, waardoor je bij interessante plaatsen en bezienswaardigheden kunt stoppen. Soms ga je een traject juist met de lokale bus, boot of trein om in contact te komen met de lokale bevolking en om de sfeer even te proeven. Verder kun je ter plekke een excursie boeken, waarbij je op een speciale manier verder reist. Zo kun je bijvoorbeeld per olifant, kameel of luchtballon reizen.

Het hoofdkantoor van Shoestring is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost (Duivendrecht). Hier kun je een afspraak maken met een landenspecialist die alles weet over een bepaald land. Hij of zij helpt je bij de reis en geeft tips en advies.

op 15 november 2019 bestemming: JordaniŽ / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Prijs van vliegreis die geboekt was werd verhoogd. Daarna bleek na een week dat de geboekte kamer alleen niet kon. Uiteindelijk de trip gecanceld, iets waar ik ontzettend van baal ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 3 november 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: december 2018

Al 2 keer is mijn (groeps)reis geannuleerd, omdat Shoestring niet voldoende stoelen op het vliegtuig had geboekt, waardoor mensen die een optie hadden genomen, niet meer mee konden met de vlucht, met als gevolg dat de reizen niet doorgingen.
Ik raad niemand aan om bij Shoestring te boeken. Want 1 teleurstelling dat een reis niet doorgaat, tot daar aan toe. Maar 2 reizen die niet doorgaan, dat is gewoon schandalig.
Helaas waren soortgelijke reizen bij andere organisaties volgeboekt op het moment dat ik te horen kreeg dat de reizen bij Shoestring niet doorgingen. Weer een jaar wachten dus om mijn eerste verre reis te maken. Maar bij Shoestring zal ik deze reis zeker niet boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 april 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Ik reis in juli naar Costa Rica, maar de service vooraf vind ik al top! Telefonisch fijn en verder geholpen. Complimenten ook aan Annemarie.
dank voor de service, en ik kijk uit naar mijn reis. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen