Canada nieuwe winterbestemming Buro Scanbrit

Geschreven op 21 juni 2018 door Roos

Op wintervakantie naar Canada met Buro Scanbrit
Op wintervakantie naar Canada met Buro Scanbrit
Reisorganisatie Buro Scanbrit heeft een nieuwe winterbestemming toegevoegd aan het aanbod. Het is dit keer geen bestemming in Noordwest-Europa, waar de reisorganisatie in is gespecialiseerd, maar een verre bestemming. In Canada kun je komende winter met Buro Scanbrit op avontuurlijke vakantie. Zo kun je er gaan skiën, maar ook andere activiteiten zoals een huskytocht of sneeuwschoenwandeling kun je gaan beleven.

Canada staat bekend om de overweldigende natuur en indrukwekkende uitzichten. Sander Geleedst, marketingmanager bij Buro Scanbrit, geeft een toelichting: "Canada is een veelzijdige bestemming die perfect aansluit op ons huidige programma. Door onze jarenlange ervaring met de échte winterbeleving, hebben we in Canada een geweldig aanbod van vakanties ontwikkeld!"

In het programma zijn 2 speciale Winter Adventure pakketten naar de nationale parken Jasper en Banff opgenomen. De pakketten boek je met vluchten, verblijf en drie spectaculaire activiteiten. Zo behoort onder andere een helikoptervlucht over de Rocky Mountains tot de mogelijkheden. Je verblijft in 3- en/of 4-sterrenaccommodaties in de drie beste skibestemmingen van het land. Dit zijn Whistler, Jasper en Banff National Park.

Nieuws