Nieuwe reizen bij Buro Scanbrit in 2014

Geschreven op 19 december 2013 door Anique

RAVENSTEIN – De nieuwste brochures van de Noord-Europa specialist Buro Scanbrit zijn weer uit. In deze brochures kunnen mensen inspiratie opdoen voor een vakantie in Noord-Europa. Naast dat het al uitgebreide aanbod van (auto)rondreizen, hotels en vakantiewoningen op de meest unieke locaties natuurlijk weer te boeken is, zijn er ook een aantal nieuwe reizen toegevoegd aan het aanbod. Culturele reizen door hoofdsteden of een wildlife reis door Finland behoren nu ook tot de mogelijkheid.

De wildlife reis door Finland is een schitterende natuurreis waarbij ontdekt wordt hoe divers het landschap van Finland kan zijn. De rondreis loopt door diverse nationale parken, die bekend staan als de laatste wildernisgebieden van Europa. De wolf, de lynx en de bruine beer komen hier nog veelvuldig voor.

Een familiereis door Zweden is een van de nieuwe reizen die Buro Scanbrit aanbiedt. Ook worden er nu culturele reizen door een aantal hoofdsteden georganiseerd in het noorden van Europa. Een bijzondere reiservaring is zeker de reis met een overnachting in een oude handelspost, gelegen op het eiland Støtt in Noorwegen. Het schiereiland Snæfellsnes en de westfjorden op IJsland maken nu ook deel uit van de jaarbrochure.

Nieuws