Nieuwe reizen Buro Scanbrit

Geschreven op 23 november 2017 door Paula

E-fatbike
E-fatbike
Buro Scanbrit heeft een aantal nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om nieuwe expeditiereizen met de Hurtigruten, nieuwe rondreizen naar de Baltische Staten en nieuwe routesuggesties voor camperreizen.

Hurtigruten

Buro Scanbrit heeft een aantal nieuwe expeditie reizen met de Hurtigruten in het aanbod. Het gaat om vier reizen naar Antarctica van 12, 18, 20 of 23 dagen, twee reizen naar Groenland van 12 of 17 dagen en vier reizen naar Spitsbergen van 6, 10 of 12 reizen. Daarnaast komt daar binnenkort een reis naar IJsland bij.

Baltische Staten

Ook heeft Buro Scanbrit nieuwe rondreizen in de Baltisch Staten. Nieuw zijn een 11-daagse flydrive rondreis door Estland en Letland, een 16-daagse flydrive rondreis door Estland, Letland en Litouwen, een 9-daagse flydrive rondreis door Estland en Letland, een 20-daagse autorondreis door Zweden, Finland, Estland en Letland en een 20-daagse autorondreis door Zweden, Finland, Estland, Letland en Litouwen.

Routesuggesties camperreizen

Ook zijn er elf nieuwe routesuggesties te vinden in het aanbod van Buro Scanbrit. Er zijn nieuwe routesuggesties voor de Noorse Fjorden, voor Tromsø, de Lofoten en Vesterålen, voor Lapland en de Noordkaap, voor Zuid-Finland en het merengebied, voor IJsland, voor een familiereis door Estland, voor Schotland, voor de Schotse Hooglanden, voor Noord-Ierland en voor heel Ierland.

Nog meer nieuws...

Naast de nieuwe bestemmingen, reizen en routesuggesties heeft Buro Scanbrit ook een nieuwe excursie, namelijk het Noorderlicht opzoeken met de E-fatbike. Dit is een elektrische fiets met speciale dikke banden zodat je gemakkelijk door de sneeuw kunt fietsen. Door de elektrische ondersteuning is deze excursie toegankelijk voor iedereen.

Ook nieuw is de mogelijkheid voor het boeken van een huurtent bij een rondreis door IJsland. Deze tenten zijn te huren voor de rondreizen Signy, Kalle, Birna, Erla en Magnus. Je ontvangt een lijst met de campings waarop je kan verblijven. De kampeeruitrusting bestaat uit onder andere een tweepersoonstent en extra warme slaapzakken. Wel verblijf je de eerste nacht in een guesthouse in de buurt van het vliegveld. De huurtent is te boeken van half juni tot eind augustus.

Nieuws