Nieuwe rondreizen door Canada bij Buro Scanbrit

Geschreven op 11 oktober 2018 door Egbert

Berggebied Canada
Berggebied Canada
Buro Scanbrit heeft een aantal nieuwe rondreizen toegevoegd door het mooie en populaire Canada. Tijdens een rondreis door Canada besef je je pas echt hoe immens mooi de natuur kan zijn. De reisorganisatie biedt reizen aan waarbij je met een camper onder andere de Rockies gaat ontdekken. Daarnaast kun je reizen langs andere fantastische hoogtepunten die het land heeft en is de kans groot dat je in contact komt met zwarte beren. Of natuurlijk de elanden en walvissen die in Oost-Canada te vinden zijn.

Camperreis

De camperreis die Buro Scanbrit heeft toegevoegd is een unieke reis waarbij je geheel je eigen tempo kunt bepalen. De reis begint in het plaatsje Calgary. Na Calgary te hebben gezien ga je de vele verschillende nationale parken ontdekken in twee weken. Je kunt de parken Jasper en Banff National Park ontdekken, maar ook leuke parken om te bezoeken zijn Kootenay, Yoho of Glacier National Park. Het zijn enkele suggesties vanuit Buro Scanbrit, maar het leuke van de rondreis is dat je geheel zelf kunt bepalen wat je wilt bezoeken in Canada.

Rondreis met huurauto

Wil je niet met een capper rondreizen, dan kan je ook een auto huren en overnachten in hotels. Tijdens deze rondreis kom je langs de hoogtepunten van het westelijke gedeelte van Canada. Je reist per auto via de fruitgaard van West-Canada, de Rocky Mountains en niet te vergeten de Okanagan Valley. Tijdens de reis verblijf je 3 nachten in Banff waarbij je vervolgens richting de Icefields Parkway rijdt. Je komt tijdens deze reis in contact met schitterende bergpieken, watervallen, gletsjers en helderblauwe meren. Je trekt via de hoogste berg van Canada westwaarts naar het Outdoor Walhalla van Whistler. Tenslotte maak je een reis richting het Vancouver Island, waarbij je een compleet beeld krijgt van de prachtige natuur van West-Canada.

National Park Yoho
National Park Yoho

Nieuws