Schrijf een ervaring over Kaipara Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kaipara Reizen

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 20 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 103 reviews
Lees meer
Namasté Reizen
9,4
op basis van 17 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 3 met 29 resultaten

op 5 juni 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Het was weer een geweldig goed verzorgde reis, mooie locaties, bijzondere plekjes , een fijne reisleider en goede chauffeur.

 • Algemeen 9
op 25 mei 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Prachtige comfortabele groepsreis. Noord Schotland en Orkney eilanden. Henk heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Prima B&B's en Hotels.

 • Algemeen 9
op 24 mei 2019 bestemming: Schotland / Meerdere, reisperiode: mei 2019

Was gewoon weer in 1 woord super

 • Algemeen 9
op 24 mei 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

De reis was uitstekend verzorgd

 • Algemeen 10
op 21 mei 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Fantastische reis. Perfect georganiseerd door Henk die ons al het moois van van Schotland heeft laten zien!

 • Algemeen 10
op 22 maart 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Zelden op reis geweest waarbij alles zo perfect georganiseerd was.Van B&B ,hotels, appartement tot reisinformatie en vluchten.Perfecte variatie in bezoeken en ook planning( 1-2of 3 nachten ter plekke) van het ritme.
Zelfs tijdens onze rondreis kregen we nog wat extra info per mail. Een score van 11 op 10 had ik wel willen geven....

 • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland tot Christchurch, reisperiode: november 2018

Reis was geweldig, we hebben ontzettend genoten van deze rondreis.
Henk Roossien heeft ontzettend veel kennis in huis die extra benadrukken hoeveel hij van het land weet. De keren dat de weersomstandigheden weleens niet meezat, wist Henk daar altijd goede alternatieven voor te vinden vwb bezienswaardigheden, en tips. De plaatsen waar we verbleven waren ook zeer goed, en van alle gemakken voorzien. Of we het aan anderen zouden adviseren, een rondreis door Nieuw Zeeland met Kaipara? Jazeker! Al met al, bedankt voor jouw goede zorg Henk, het was zeker fijn reizen met jou, chapeau!

 • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland, reisperiode: november 2018

Met deze luxe rondreis van Kaipara kregen we onder hun zeer deskundige begeleiding de mooiste, met name niet-toeristische stekjes van Nieuw-Zeeland te zien. De erg goed geoutilleerde accommodaties waren van uitzonderlijke klasse op veelal unieke locaties, meestal gelegen aan de randen van rustige stadjes of dorpjes. Opvallend sterk is de onbegrensde kennis over het land en de geografie die onze gids Henk ten toon spreidde. Op een persoonlijke en sympathieke manier vervulde hij zijn rol als reisleider, vraagbaak, toeverlaat en toegewijd chauffeur. Henk slaagde er perfect in het ons uitstekend naar de zin te maken. Een erg goed georganiseerde reis door een fijn mens op bijzondere missie in een geweldig mooi land . Hulde aan Henk en Kaipara!

 • Algemeen 10
op 14 augustus 2018 bestemming: Schotland, reisperiode: juli 2018

De opzet van de reis door Schotland is zeer doordacht. Dat geldt voor de trajecten, de verblijfplaatsen, de gekozen hotels en B&B's, en de tips voor tochten in de omgeving van de verblijfplaatsen. Er wordt duidelijk gestreefd naar een hoge kwaliteit en die wordt vrijwel steeds gehaald. Alle lof.

 • Algemeen 10
op 22 maart 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: maart 2018

De reis was onvergetelijk. Alles was perfect geregeld door Kaipara. Henk Roossien van Kaipara was onze gids en chauffeur. Hij heeft dit buitengewoon goed gedaan. De keuze van het programma, verblijfsaccomodaties, restaurants, picknickplaatsen : alles was prima en niet voor verbetering vatbaar. Besluit wil je naar Nieuw Zeeland dan is er maar 1 adres : KAIPARA REIZEN

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • Volgende