JordaniŽ terug bij Riksja Travel

Geschreven op 16 juli 2018 door Roos

Bezoek onder andere Wadi Rum in JordaniŽ
Bezoek onder andere Wadi Rum in JordaniŽ
Reisorganisatie Riksja Travel heeft de bestemming Jordanië toegevoegd aan het aanbod. Jordanië is al eens in het aanbod geweest, maar Riksja heeft de reizen naar deze bestemming nu in een nieuw jasje gestoken. Bezoek de wonderlijke woestijnsteden, de Romeinse opgravingen en de mysterieuze Dode Zee.

De reizen naar Jordanië zijn bij Riksja Travel individueel. Je kunt ervoor kiezen met een eigen chauffeur rond te reizen of zelf op ontdekkingstocht te gaan per huurauto. Je overnacht in knusse hotels of traditionele tenten. De mogelijkheden bij Riskja zijn zeer omvangrijk. Enkele hoogtepunten zijn een bezoek aan het wereldwonder Petra, een kamelentocht door de Wadi Rum woestijn, drijven op de Dode Zee en snorkelen in de koraalriffen. Je stelt je eigen reis geheel naar wens samen.

Riksja Travel belooft dat er ter plekke 24/7 iemand voor je klaarstaat. Zo hoef je je niet hulpeloos te voelen tijdens je individuele rondreis. De reisorganisatie houdt daarnaast rekening met het milieu en compenseert je reis volledig tegen de CO2-uitstoot. Je past zelf je rondreis aan, waardoor je de hoogtepunten van Jordanië net iets anders beleeft. De reisspecialisten van Riksja kunnen jou van het beste reisadvies voorzien door hun goede landenkennis en passie voor het land. Verder kun je gemakkelijk direct online boeken, maar is persoonlijk contact natuurlijk ook mogelijk.

Nieuws