Riksja Travel wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Het team van Riksja Travel met de Reisgraag Award
Het team van Riksja Travel met de Reisgraag Award
Voor de vierde keer op rij weet Riksja Travel de prijs voor de beste reisorganisatie in de categorie Landenspecialist in de wacht te slepen. Ook het cijfer liegt er niet om, klanten beoordeelden hen maar liefst met een 8,9. Riksja Travel is gevestigd in Leiden en richt zich op verre maar kleinschalige reizen, waar beleving en respect voor cultuur en natuur voorop staan.

Josien Westdorp (Riksja Travel): "We zijn supertrots dat we voor het vierde jaar op rij de Reisgraag Award voor Beste Landenspecialist hebben gewonnen. We geloven dat je kwaliteit levert als je echt weet wat je aanbiedt. Daarom werken we met 89 gepassioneerde reisfanaten die alle ins en outs kennen van ‘hun’ bestemming. Het is mooi om te zien dat dat ook zo ervaren wordt door reizigers. We hopen ook in 2017 weer zoveel mogelijk reizigers een reis te laten maken die hen raakt. Bij Riksja Travel bouw je jouw individuele rondreis. Of je nu op zoek bent naar een verre reis voor twee personen, een reis die gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling, een vakantie in Zuid-Europa met lokale excursies of een reis met je gezin. We zorgen dat je een land écht leert kennen. De China-gek weet je alles over China te vertellen en de Peru-fan geeft je persoonlijke tips over ‘zijn’ Peru. Elke persoon is uniek en dus ook elke reis. Wij luisteren naar je wensen en maken een reis die het beste bij je past."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws