Riksja Travel wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Riksja Travel wint Reisgraag Award 2018
Riksja Travel wint Reisgraag Award 2018
Riksja Travel heeft met een gemiddeld cijfer van een 8,8 de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Landenspecialist gewonnen. Uit alle reviews van 2017 heeft Riksja Travel het hoogste cijfer gehaald en daarmee deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen. De reisorganisatie uit Leiden sleept voor het vijfde jaar op rij deze prijs in de wacht.

Marissa Trouwborst (Marketing Riksja Travel): "Wat zijn we trots! De vijfde keer op rij dat we de award hebben gewonnen voor ‘Beste Landenspecialist’. Onze reisfanaten staan ook het hele jaar klaar om zoveel mogelijk reizigers een bijzondere ervaring te laten beleven. En natuurlijk gaan we zelf ook naar de bestemming, zo weten we wat we aanbieden en of de plek nog steeds uniek is. Voor reizigers, door reizigers. We hebben veel persoonlijk contact met onze reizigers tijdens het samenstellen van de reis, zodat elke reis uniek is en past bij die persoon. Het is gaaf om te zien dat dit ook zo ervaren wordt door reizigers. Deze award is een enorme waardering. We hopen ook dat we in 2018 weer zoveel mogelijk reizigers mogen helpen bij hun reis, naar een bestemming binnen of buiten Europa"

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van te voren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws