Riksja Travel wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Riksja Travel viert feest!
Riksja Travel viert feest!
Riksja Travel uit Leiden heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie landenspecialist gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,0 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Marissa Trouwborst (Riksja Travel):"We zijn ontzettend trots dat we voor de zesde keer op rij de award voor ‘Beste Landenspecialist’ hebben gewonnen. Zelfs met een hogere gemiddelde score dan vorig jaar, een 9,0! Dit is een mooie waardering voor ons team waarbij alles draait om reizigers een bijzondere ervaring te laten hebben, vanaf het eerste contact tot en met de rondreis zelf. Onze bestemmingsexperts gaan geregeld naar het land toe om de kwaliteit te waarborgen en op zoek te gaan naar nieuwe bijzondere plekken. Dit zijn zowel excursies als slaapplekken waarbij je het land écht leert kennen. Altijd kleinschalig en met positieve impact op hun omgeving. We werken samen met partners en hoteleigenaren die hun land en werknemers een warm hart toedragen. Daarnaast gaan we nog een stap verder. Zo compenseren we 100% van de CO2-uitstoot van elke Riksja-reis en steunen we lokale hulpprojecten. Onze missie is om niet alleen onze reizigers blij te maken maar een positieve impact op de hele wereld te hebben. De award geeft aan dat onze reizigers dit enorm waarderen en dat is gaaf om te horen. We hopen dat we in 2019 weer zoveel mogelijk reizigers dichter bij hun bestemming mogen brengen met een mooie rondreis."

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws