Riksja Travel wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Team Riksja Travel met Reisgraag Award
Team Riksja Travel met Reisgraag Award
Riksja Travel heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Riksja Travel is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangen mogen nemen. 

Quote

“We zijn ontzettend trots dat we opnieuw de Reisgraag Award in ontvangst mogen nemen! Na afgelopen jaar is dit een zeer welkome verrassing en het voelt alsof het harde werken van al onze collega's en lokale partners hiermee wordt beloond. Al ruim 20 jaar volgen we onze allergrootste passie: reizen. We hebben als specialist op het gebied van individueel reizen met veel plezier al heel veel reizigers de wereld laten zien. En we kijken positief vooruit en zijn vol vertrouwen dat we snel weer mooie reizen op maat kunnen gaan maken. Reizen ver weg van de massa, binnen en buiten Europa, geheel corona-proof . Zo kunnen we snel weer genieten van een welverdiende ervaring!” - Marissa Trouwborst, Riksja Travel

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws

vacature