Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Djoser

9,2 in 127 reviews
1 consumentenaward:
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5 in 72 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,3 in 85 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 22 met 217 resultaten

op 12 juli 2017 bestemming: Japan / Kyoto, Tokyo, Koyasan, Osaka,, reisperiode: maart 2017

Mooie reis, afwisselend en vooral leuk om tussen de lokale mensen met de trein en metro te reizen. Geen eigen bus. Mooie reisroute door Japan.

  • Algemeen 8
op 12 juli 2017 bestemming: Japan, reisperiode: juni 2017

Mooie 22 daagse rondreis door Japan. Veel gezien en goede reisleider

  • Algemeen 9
op 5 juli 2017 bestemming: AlbaniŽ, reisperiode: juni 2017

Mooie route, goede reisbegeleiding en chauffeur, prima hotels.

  • Algemeen 9
op 29 juni 2017 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: mei 2017

Goed georganiseerd, veelzijdig, super begeleider, veel kennis behulpzaam en alert / attent. prima vervoer, naar lokale bergrippen goede hotels, goede lokale gidsen.

  • Algemeen 9




9,2 in 127 reviews
1 consumentenaward:
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5 in 72 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,3 in 85 reviews
Lees meer
op 28 juni 2017 bestemming: Peru, reisperiode: juni 2017

Een fantastische reis. Je hebt de vrijheid om ook je eigen ding te doen, om te eten waar je wil. Er zitten de nodige excursies bij, maar als je niet mee wil kan dat ook. je betaald daar pas de entree gelden. De begeleiding was goed, sprak de taal en zorgde dag alles soepel verliep. We hadden ook regelmatig een plaatselijke gids zodat we veel informatie kregen. Djoser regelt alles uitstekend en heeft een mooie reis samengesteld waar je alle hoogte punten aandoet en toch voldoende vrijheid hebt.

  • Algemeen 8
op 28 juni 2017 bestemming: Rusland / Moermansk, reisperiode: juni 2017

Zeer goede balans tussen cultuur en natuur in een gebied met weinig toerisme

  • Algemeen 9
op 21 juni 2017 bestemming: Cuba / fietsrondreis, reisperiode: april 2017

Fietsen waren gemiddeld zeer matig tot zeer slecht. Mijn fiets o.a.: Voorvering stuk, banden versleten, remblokken versleten, derailleur niet in orde, etc. Klacht in gediend: Geen inhoudelijke reactie op gekregen. Reminder op de klacht verstuurd: geen reactie gekregen. Wij vinden deze afhandeling niet horen bij een goede betrouwbare reisorganisatie!!!!
Verder waren wij zeer ontevreden over de reisleiding en werd er beduidend minder geboden tijdens de reis dan was beschreven op de site (ingekorte fietsafstanden, niet kunnen snorkelen terwijl dit volgens de brochure wel zou moeten kunnen, etc.)
Wij zijn meer dan teleurgesteld in Djoser!!

  • Algemeen 1
op 14 juni 2017 bestemming: Marokko, reisperiode: mei 2014

Aan alle fietsen mankeerde wel iets van versleten banden tot versleten remmen. Levensgevaarlijk in het gebergte! Herhaaldelijk Djoser hierop aangeschreven, nooit reactie. Voor mij nooit meer Djoser!

  • Algemeen 1
op 12 juni 2017 bestemming: China, reisperiode: november 2016

Prima geregeld, gevarieerde​ reis. Paar dagen extra bijgeboekt wegens familiebezoek, netjes geregeld.

  • Algemeen 8
op 9 juni 2017 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: mei 2017

Het was een fantastische reis door de afwisseling van natuur en cultuur.Goede reisleidster en prima chauffeur.

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • `
  • Volgende