Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Djoser

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 167 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 325 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 26 met 254 resultaten

op 20 november 2017 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: juni 2017

Het land was heerlijk en wij hebben genoten van het contact met de lokale bevolking, daar wij Spaans spreken. Het land is een aanrader als bestemming. Doe dit gewoon niet met Djoser!
Mijn ervaring is dat deze (slechte) organisatie vooral gericht is op marketing ipv kwaliteitsvolle reizen te organiseren. Hotels waren niet zoals vooraf opgesteld, reisleider wist niet goed wat of hoe en las gewoon uit het draaiboek voor. Liever een andere organisatie de volgende keer.

  • Algemeen 1
op 19 november 2017 bestemming: Japan, reisperiode: oktober 2017

Een fantastische reis met een geweldige reisbegeleider Harry door een zeer fascinerend land.

  • Algemeen 10
op 16 november 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Benos Aires Salta, Sucre Potosi La Paz Copacabana Puno Cuzco Machu Picchu Lima, reisperiode: oktober 2017

Reis was klimatologisch uitgebalanceerd: van laagvlakte/kust naar hooggebergte, lichaam kon wennen aan hoogteverschil; voldoende balans tussen natuur-cultuur - stadsbezoek;
culinair prima verzorgd, de meeste hotels ook, hoewel groepsreis: toch dagen/dagdelen waarop je met eigen partner ""erop uit kon trekken";
reisbegeleider spaanstalige Nederlandse, die veel extra tips/aandachtspunten/uitjes kon aanreiken

  • Algemeen 8
op 15 november 2017 bestemming: Iran / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Iran is een supermooi land met ontzettend hartelijke bevolking je voelt je er meer dan welkom. Iran is een juweel om te ontdekken.

  • Algemeen 9




Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 167 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 325 reviews
Lees meer
op 15 november 2017 bestemming: Iran / katwijk zh, reisperiode: oktober 2017

Een 10 voor deze reis omdat het goed georganiseerd was, goede accomodaties, goed vervoer en prettige reisbegeleiding. Er is zoveel te zien in Iran, zo'n mooi land met prachtige steden en een prachtige woestijn.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2017 bestemming: Nepal, reisperiode: oktober 2017

Goed georganiseerd, liever twee dagen langer. vol progamma.Loes is voor ons de reisleidster van 2017 wat een energie en kennis van nepal.Djoser wees zuinig op haar.

  • Algemeen 8
op 29 oktober 2017 bestemming: Suriname / Binnenland, reisperiode: juli 2017

Zomer 2017 is ons groot gezin (4 kinderen) naar Suriname gegaan.
We hebben helaas voor de organisatie Djoser gekozen door onze onbekendheid met rondreizen in Midden en Zuid Amerika.
De reis was slecht georganiseerd, veelal pas plaatselijk geregeld, het plaatselijke aanspeekpunt was soms slecht(s) telefonisch (on)bereikbaar en de talrijke reiswijzigingen werden niet overlegd. Accomodaties waren vies, defect en ondermaats. Pogingen om dit gedurende de reis (!) bij de gids en het hoofdkantoor aan te kaarten en recht te trekken werden niet beantwoord en of weggewuifd. Ook bleken veel zaken als eten en inbegrepen excursies toch ter plekke apart betaald te moeten worden, waardoor deze kostbare reis nog ca. 20% duurder is geworden!
Djoser noemt plaatselijke gewoonten en lokale gang van zaken Ďovermachtí en niet in te schatten. Dit degradeert ze van zelfbenoemde Ďspecialistí tot twijfelachtige amateurclub. Wij raden daarom sterk af door Djoser je reis te laten organiseren en voor een professionele organisatie te kiezen.

  • Algemeen 5
op 26 oktober 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

We hebben in augustus de rondreis van 30 dagen naar China/Tibet met Djoser gedaan. Onze reisleidster sprak geen Chinees en aangezien er maar weinig Chinezen Engels spreken was dit iedere dag weer een hele uitleg. Nu was er in onze groep niemand ziek geworden maar wat als er iemand een ziekenhuis nodig gehad had.
In een bepaalde plaats kon men volgens onze reisleidster via travelagency een excursie maken naar minderheidsgroepen wij zijn in die plaats wel naar 4 verschillende travelagencys geweest maar nergens spraken ze engels met het gevolg dat wij echt teleurgesteld waren dat we geen minderheidsgroepen gezien hebben. Dit had Djoser voor de hele groep moeten regelen. Onze reisleidster wist niet waar banken waren, hebben we zelf moeten zoeken. Geld terug geven van een excursie die niet doorging was er ook niet bij i.p.v. kregen we een andere excursie die duidelijk goedkoper was konden ze meer geld zelf in hun zakken steken. Wij gaan nooit maar ook echt nooit meer met Djoser op reis. We hebben na thuiskomst een mail met deze klachten erin naar de directie van Djoser gestuurd maar tot op heden helemaal geen reactie gehad. Het laat ze gewoon koud.

  • Algemeen 4
op 26 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: september 2017

Uitgebreid programma dat een totaalbeeld geeft van Griekenland met daarbij een uitstekende begeleiding.

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Voor het eerst mee met een georganiseerde familie rondreis. Het was super geregeld en een onwijs gaaf land. Ik geef geen 10 omdat de reis heel erg vermoeiend is. Maar een dikke negen is de reis zeker waard

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende