Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Djoser

9,2
op basis van 148 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 77 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,3
op basis van 85 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 24 met 237 resultaten

op 24 september 2017 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: juli 2017

Het was een supertoffe reis met een hele fijne groep, een uitstekende reisleidster en een prachtig land waarvan we heel veel bezichtigd hebben. Supertoffe reis !!!

  • Algemeen 9
op 21 september 2017 bestemming: IndonesiŽ / rondreis java - bali, reisperiode: augustus 2017

Wij hebben een meer dan fantastische 18 daagse rondreis door Java en Bali gemaakt . Alles was door Djoser tot in de puntjes zeer goed voorbereid. De vluchten en accommodaties waren meer dan dik in orde.Onze reisbegeleidster, die het land door en door kende, heeft er alles aangedaan om ons een prettige vakantie te geven en de groep was een aaneenschakeling van ontzettend gezellige mensen uit alle leeftijdsklassen wat het nog aangenamer maakte . Djoser, bedankt het was 18 dagen puur genieten !

  • Algemeen 10
op 16 september 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2017

Colombia is een fantastisch land. Prachtige natuur. De rondreis was een goede mix van natuur en cultuur. Veel gezien en genoeg excursies waar je actief bezig kon zijn. Prima hotels en een super reisbegeleider die veel heeft verteld en geregeld, zelfs excursies buiten het programma om!

  • Algemeen 9
op 13 september 2017 bestemming: Madagaskar / diverse plaatsen, reisperiode: augustus 2017

Wederom een prachtige Djoserreis gemaakt, nu door Madagascar. Je ziet er dieren en planten die nergens anders op de wereld voorkomen, alleen daar. Zeer gevarieerd vervoer: bus, 4x4 terreinwagens, vliegtuig, boot, en een prachtige treinreis waarbij iedere stop weer een prachtige belevenis is, Prachtige nationale parken waar je lemuren en kameleons ziet. Bij Morandava de unieke avenue des baobabs. Al met al weer een schitterende reis achter de rug. En ook mede dankzij de zeer gedreven reisbegeleider van Djoser.!

  • Algemeen 9




9,2
op basis van 148 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 77 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,3
op basis van 85 reviews
Lees meer
op 13 september 2017 bestemming: Turkmenistan / Centraal AziŽ, reisperiode: juli 2017

De reis in Turkmenistan was een bijzondere ervaring te zijn in dit bijna ontoegankelijke land en de rijkdom waarmee ze pronken te zien. Je waant je op een andere planet. Oezbekistan is schitterend met de blauwe tegelmozaieken van de koranscholen, moskeeŽn, minaretten en mausolea in Khiva , Buchara en Samarkand. In KirgiziŽ maakten we het nomandeleven in de yurt mee. KirgiziŽ en Kazachstan bekoorden ons zeer om de natuur : de prachtige meren, de bergen met bloemen als edelweiss en vogels als de steenarend en de rose spreeuw en het rode gesteente van de Charyn canyon. De organisatie was heel goed, zodat we volop konden genieten , terwijl er ook ruimte was voor individuele vrijheid.

  • Algemeen 9
op 9 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2017

Reisorganisatie van de kleine lettertjes. Na de boeking en aan het begin van de reis kom je erachter dat je voor alles moet bij betalen. Ontbijt, toegang tot parken etc. Natuurlijk verwacht je voor excursies en game drives apart te betalen. Maar de overige zaken worden suggestief als inbegrepen op de website gepresenteerd. Daarnaast in de 2e helft van de reis een barslechte chauffeur die veel te hard reed, te laat afremde en daardoor te hard over drempels heen reed. Van de 5 bestemmingen hebben wij als klant met google maps mee genavigeerd omdat hij de weg niet wist. We hebben tientallen km's verkeerd/om gereden. En als klap op de vuurpijl moesten we aan het eind van de reis verplicht de bus afnemen voor een excursie naar Soweto, terwijl we veel goedkoper eigen vervoer konden regelen. Dit was de eerste en laatste keer met Djoser. En ik deel deze ervaringen dan ook met mijn netwerk en bij vrienden en familie om ze zo'n ervaring te besparen.

  • Algemeen 3
op 7 september 2017 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Djoser belooft een ervaren gids met kennis van het land en zadelt ons vervolgens op met iemand die nog nooit in het land geweest is en voor wie alles net zo nieuw was als voor ons. Djoser heeft de reis verkocht als familiereis, maar het was exact dezelfde reis als de standaard rondreis. Op geen enkele manier rekening gehouden met het feit dat er kinderen mee waren. Djoser wist datner vanwege een eerder aardbeving in een bepaalde stad geen bezichtiging meer mogelijk was van een beroemd Japans kasteel of een bezichtiging van een vulkaan, maar heeft desondanks de reis niet aangepast en de groep doelloos in een saaie stad neergezet. Japan is een heel mooi land en er waren zeker hoogtepunten tijdens de reis, maar voor ons heeft Djoser als organisatie afgedaan.

  • Algemeen 5
op 6 september 2017 bestemming: India, Nepal, Tibet,China, reisperiode: augustus 2017

India, Nepal, Tibet, China: Fantastische reis met veel verschillende ervaringen, goed georganiseerd, goed programma, centraal gelegen hotels en een uitstekende reisbegeleider.

  • Algemeen 9
op 6 september 2017 bestemming: Iran, reisperiode: augustus 2017

Prachtig land, veel gezien, fijne mensen, goede organisatie, goede reisgids, mooie locaties, lekker eten

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: MoldaviŽ, reisperiode: oktober 2017

Ondanks de gegarandeerd vertrekgarantie wordt deze reis 39 dagen voor vertrek al geannuleerd doordat er maar 7 deelnemers zijn. Die 8e had er vast nog wel gekomen mede doordat dezelfde reis bij concurrent Koning Aap vol is. Zwaar teleurgesteld en wat mij betreft nooit meer een boeking bij hun.

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende