Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Djoser

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 175 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 342 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 27 met 269 resultaten

op 14 januari 2018 bestemming: Cuba / Warmond, reisperiode: december 2017

De fietsreis door Cuba geef ik een 9, omdat de reisleiding zeer kundig, informatief en prettig was, de route en de zwaarte van de "etappes" prima waren. Het cijfer is geen 10, omdat de accommodaties niet altijd voldoende waren.

  • Algemeen 9
op 13 januari 2018 bestemming: NamibiŽ / rondreis, reisperiode: november 2017

Ik heb van begin tot eind volop genoten van de reis. NamibiŽ is een prachtig en overweldigend land. Er wonen niet veel mensen, maar diegene die we gesproken hebben waren erg vriendelijk. Ze spreken naast hun eigen taal ook allemaal engels of duits.
De eerste week hebben we weinig dieren gezien maar het landschap maakte veel goed. In Etosha hebben we veel wilde dieren gezien, neushoorns, olifanten, giraffen en ook leeuwen!
Op dag 3 hebben we een beetje regen gehad en verder alleen maar zon. De kampeerplaatsen waren voldoende tot goed. Als je je bedenkt dat je in de 'middle of nowhere' kampeert dan is het allemaal goed te doen. Bijna altijd was er ook een zwembad aanwezig waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt.
De organisatie was ook prima. Er waren een paar aanpassingen in het programma maar dat werd goed gecommuniceerd. De chauffeur was uitstekend, evenals de kok!
Het was kortom een uitstekende vakantie!

  • Algemeen 9
op 12 januari 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2017

Cuba, waar moet ik beginnen. wat een geweldige bestemming, een reis met vele hoogteputen!!! Een twee weekse rondreis met Djoser gedaan. Goede organisatie, we reisden met een zeer comfortabele bus en de hotels waren ook dik in orde! Wij hebben genoten!

  • Algemeen 10
op 10 januari 2018 bestemming: AustraliŽ, reisperiode: november 2017

Het is een zeer indrukwekkende reis met vele hoogtepunten geworden. Het reisprogramma zat goed in elkaar en de Australische reisbegeleiding was heel goed.

  • Algemeen 9




Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 175 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 342 reviews
Lees meer
op 7 januari 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2017

Afgelopen november 2 weken in Cuba geweest met Djoser. Wat is dit een divers land! Van de prachtige kleurrijke gebouwen in Havana en Trinidad tot de schitterende natuur in het westen bij Vinales. De reis werd begeleid door een Nederlandse reisbegeleider en een lokale gids, hij had een echte toegevoegde waarde door ons veel informatie over het land te geven. De hotels waren leuk en sfeervol, overal heerlijke Cubaanse muziek tijdens het eten. Het vervoer is ook prima, we hadden een hele lieve zorgzame chauffeur die ons veilig heeft vervoerd van plaats naar plaats. Ik kijk terug op een prachtige reis en ga zeker nog eens terug naar dit boeiende land!

  • Algemeen 10
op 5 januari 2018 bestemming: AustraliŽ / Rondreis, reisperiode: november 2017

Prachtige reis met veel bezienswaardigheden mooie ervaringen en heel goede reisbegeleiding. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 3 januari 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: december 2017

Rondreis van 29 dagen waar er alleen uit de bus gegaan mocht worden bij tankstation of spar supermarkt. Geen enkele fotostop tot halverwege toen er door de groep via tussentijdse evaluatie geklaag was hierover.
Goede reis voor mensen die 29 dagen alleen in een bus willen zitten van punt a naar b. Bovendien houd er rekening mee dat als je met spoed naar huis moet omdat naar later blijkt je vrouw een fikse longontsteking heeft je alles zelf moet regelen en dat djoser ook nadat ik na 6 dagen een mail stuurde dat ik het wat onbeschoft vond dat djoser niet even informeerde of alles goed met mijn vrouw was,nog steeds geen telefoontje heeft gepleegd.deze houding van djoser wist ik wel van 2007 waar ze als enig reisbureau ter wereld hun mensen ondanks dringend advies van buitenlandse zaken,niet naar huis brachten,ik ook toen zelf de tickets moest kopen en pas 3 dagen later ondernam djoser eindelijk actie.
We hadden de hoop dat er inmiddels wat was veranderd maar nee.
Djoser heeft schitterende reizen maar blijkbaar geen interesse als er iets mis gaat,zonde zonde

  • Algemeen 6
op 15 december 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: november 2017

Onvoorstelbaar mooie rondreis onder begeleiding van Sape, een zeer ervaren reisleider die ons ook buiten het programma om de mooiste en interessantste dingen liet zien en aanraadde! Chapeau voor hem!
Buenos Aires met zijn prachtige parken en gebouwen, walvissen gespot in Puerto Madryn, de busreis naar Esquel, dwars door de steppen. Eindeloze vlaktes met hier en daar een eenzame gaucho, gewťldig!
Even wegdutten, wakker worden en dan tegen de Andes met zijn besneeuwde toppen aankijken....adembenemend!! Bariloche aan het mooie meer Nahuel Huapi, ook alweer zo mooi.
Het Fitzroymassief met de beroemde Cerro Torre, de prachtige wandelingen in de omgeving van Calafate en El Chaltťn, de Perito Morenogletsjer waar we ademloos hebben staan kijken en luisteren naar het gekraak en gedonder als er weer een enorm brok ijs losscheurde en naar beneden kwam....
Torres del Paine, Ushuaia, Beaglekanaal en dan, voor ons het hoogtepunt van de reis: De IIguazu watervallen! Wat een natuurgeweld, met geen pen te beschrijven zo mooi!!. Twee dagen hebben we daar doorgebracht. Een dag aan de Braziliaanse en een een dag aan de Argentijnse kant. Wat voel je je klein bij zoveel natuurgeweld.

Deze reis kan ik bij iedereen van harte aanbevelen!!

  • Algemeen 9
op 15 december 2017 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2017

Een goed opgebouwde reis, met veel variatie.

  • Algemeen 9
op 10 december 2017 bestemming: Chili / PatagoniŽ, reisperiode: oktober 2017

Djoser stippelde een super interessante rondreis uit door het sublieme PatagoniŽ. We werden tevens heel goed geÔnformeerd over de eventuele mogelijke bijkomende excursies. We hadden een prima en warme reisbegeleidster, Eveline, die de groep super hielp bij het, jammer genoeg, uitbreken van een hotelbrand in Torres del Paine, Chili.
Ze had ook heel veel oog voor de groepssfeer.
Zonder meer een topreis die we iedereen aan kunnen raden.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende