Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Djoser

PANGEA Travel
9,3
op basis van 265 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
FOX, verre reizen van ANWB
8,4
op basis van 374 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
Sawadee Reizen
8,1
op basis van 122 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 42 met 417 resultaten

op 20 april 2020 bestemming: , reisperiode: juli 2020

Wij hadden deze reis geboekt, doch moesten om medische redenen annuleren. Als annuleringskosten berekent Djoser de gevraagde voorschotsom oftewel 20% van de totale reissom. Dit vinden wij een onacceptabel hoog percentage, haast lijkend op kegale diefstal!
Hans Biermans, Voorburg

  • Algemeen 1
op 17 april 2020 bestemming: Nieuw-Zeeland / Sambeek, reisperiode: februari 2020

Deze reis was mijn 22ste alweer met Djoser.
Nieuw-Zeeland stond al heel lang op mijn wensenlijst en dit jaar heb ik de knoop doorgehakt en besloten te gaan.
Tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Enige minpuntje zijn de facultatieve excursies die vrij kostbaar zijn.
Er wordt geadviseerd om per week 400 euro te reserveren voor bijkomende kosten als maaltijden, excursies enz.
Wat betreft maaltijden en de goedkopere excursies klopt dat, maar ga je met helikopter de gletsjer op of Lord of the Ringstoers doen ben je al gauw 150-200 euro verder. Houd hier rekening mee!
Verder waren de accommodaties precies zoals ik van Djoser verwachtte. Niet te luxe maar ook zeker niet ondermaats.
Ontbijt kennen ze daar niet dus elke dag in supermarkt je eigen ontbijt kopen. Meestal ook het avondeten want meeste accommodaties hebben kookmogelijkheid en ook is dit veel goedkoper dan iedere dag uit eten.
De groep was top en Laurens als begeleider helemaal goed.
Helaas was dit zijn laatste reis voor Djoser:(
Het landschap is adembenemend en verveeld geen moment.
Voor de wilde dieren hoeft je niet naar NZ en de Kiwi zie je alleen in vogelparken achter glas.
Al met al niks te klagen over Djoser.
Augustus dit jaar ga ik weer met Djoser op reis (Sulawesi/Papoea), indien de omstandigheden dit toe laten.

  • Algemeen 10




op 29 maart 2020 bestemming: Kenia, reisperiode: februari 2020

Landen waren toppie! Echt genoten van de dieren en de natuur. Maar hier had Djoser geen bijdrage aan gehad. De (hotel)faciliteiten waren afschuwelijk! De groep was te groot voor de truck. Vooraf met Djoser contact gehad ivm dieet wensen en reisbehoefte. De reizen door de National Parks (vooral Masai Mara en Serengeti) waren doorreizen. Victoriameer was bijvoorbeeld ook een bestemming, zijn we naar toe gereden (lees 2 dagen). Hebben we 2 overnachtingen gehad maar eigelijk alleen water gezien. Niets van het bijzondere meer of dieren oid. Er werd geen rekening gehouden met de reisbehoefte van de reizigers om rustig dieren te spotten. Voor sommige parken (bijv Serengeti ging er geen spotter mee) Deze klachten zijn zowel tijdens de reis als na de reis met Djoser gecommuniceerd. Echter gaven zij niet thuis, de truck was te klein omdat wij teveel bagage bij hadden schreven zij terug. Dieet wensen PROBEREN!!! ze rekening mee te houden is dus geen GARANTIE. En ik heb het hier overige Vegetarische eetwens, niets bijzonders zou je zeggen. En zo zijn er nog een aantal voorbeelden te noemen... Al met al, voor mij nooit meer met Djoser!!!!

  • Algemeen 1
op 16 maart 2020 bestemming: Kenia, reisperiode: februari 2020

Het was een echte schande om mensen 18 dagen in een veel te kleine open truck een rondreis te laten doen. Deze truck was totaal niet geschikt om er safari's mee te doen . De dieren hoorden ons op honderden meters afkomen . Ondertussen beginnen onze opgelopen verkoudheden en rugklachten langzaam te genezen .Als je daarbij bedenkt dat Djoser even duur is als de concurrentie ! Een klacht indienen bij Djoser heeft weinig zin die geven 3 weken later nog steeds niet thuis .Dit is na EthiopiŽ de tweede zware tegenvaller met deze reisorganisator , had eigenlijk na de vorige keer beter moeten weten .

  • Algemeen 1
op 10 februari 2020 bestemming: Mexico / Oostende, reisperiode: januari 2020

Nooit meer met Djoser! Hun leuze van individuele vrijheid klopt niet!!! Een groepsreis zoals alle andere!!!
Bij boeking van de reis heb je geen idee hoe lang de afstanden tussen A en B zijn. Ongelofelijk veel op de bus gezeten! zelfs 1 x een volledige dag. Het begon al In Cancun waar we de 1ste nacht toekwamen na een lange vliegreis, moesten we s'morgens al weg. Alleen gelegenheid gehad om eigen uitstapjes te maken als je langer ter plaatse bent! Dus in Merida, alleen in de namiddag vrije keuze en in San Christobal waar we 2 dagen verbleven en de laatste dag waar we verbleven op een bestemming die je moet vergeten. Onderweg stoppen waar we willen???Om samen te eten ja, allemaal individueel afrekenen en dan weer met de bus verder!
Met de commerciŽle tekst: Uitstappen In de reis inbegrepen, zetten ze je ook op een verkeerd been, want opgelet, daar moet nog voor betaald worden! Dat staat er wel in, doch je leest er over! Ontbijt moest wel in het hotel, want de koffers moesten om 7 uur voor de deur staan om dan te vertrekken om 8 uur naar de volgende 'inbegrepen uitstap'. Uiteraard is het ontbijt ook niet inbegrepen want dat zou de basisprijs verhogen. Doch de rompslomp om met een groep telkens alles individueel af te rekenen, verlaagt het comfort van de reis!
Spreek me niet meer van Djoser, nooit meer

  • Algemeen 2
op 7 februari 2020 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2019

Prachtige reis gemaakt naar Thailand. Compleet programma, van alles gezien. Mooie natuur, veel cultuur: kwam niets tekort. Alles goed geregeld Herinnering voor het leven!

  • Algemeen 9
op 30 januari 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: december 2019

De reis Colombia heeft Djoser op zondag laten vertrekken waardoor je niet het goudmuseum (maandag altijd gesloten) kon bezoeken. Dit is een van de belangrijkste must seen in Bogota waarmee Djoser ook promoot. Daarnaast een slecht alternatief i.p.v. Popayan. Reisleider kende het land niet en had de chauffeur hard nodig.

  • Algemeen 5
op 27 januari 2020 bestemming: Cuba, reisperiode: januari 2019

Het was een rondreis met te veel dagen in ViŮales, waar het bijna altijd regent volgens de inwoners en waar weinig te beleven was, terwijl Cienfuegos, ondanks een beloofde vrije dag daar, maar een uur werd bezocht. Deels in het donker.
Djoser bood mij, uit coulance :( Ä 50,-- korting op een volgende reis en een boek. Ik hoef geen boek.. En voorlopig ook geen reis.

  • Algemeen 6
op 14 januari 2020 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: november 2019

Vreselijke hotelkeuzes en geen verantwoordelijkheid van Djoser. In de fietsreis in Vietnam van Djoser hadden we werkelijk verschrikkelijke hotels. Heel jammer dat ik geen foto's kan opladen. In een van de hotels, die al lange tijd niet open was geweest, heb ik ook een bacterie opgelopen waardoor ik hals over kop terug moest naar Nederland voor ziekenhuisopname. In mijn mails (waarin een appel op verantwoordelijkheid en claim op teruggave reissom wordt zelfs geen eens gereageerd. Dat staat ook bekend van Djoser (veel marketing buitenland maar zeer slechte klantgerichtheid als je eenmaal geboekt hebt), maar vind het uitermate teleurstellend. Ik zou zeggen boek je vakantie echt bij een andere organisatie want deze laat je echt in de steek als er iets is.

  • Algemeen 2
op 26 november 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Djoser schrijft prachtig over de reis India Nepal. Helaas blijkt dat de meeste reisdagen dermate lang zijn dat er weinig tijd overblijft op de plaatsen te verkennen. De hotels zijn zonder ontbijt en in een land met slechte hygiŽnische omstandigheden wil Djoser een Delhi Belly graag voorkomen. Ontbijten buiten het hotel is dus heel lastig want streetfood wordt afgeraden. De kosten van de reis liggen dus veel hoger dan we dachten. De Djoser excursies zijn zonder de entree gelden en ergens staat dat weL in de Djoser app maar dan moet je heel goed zoeken. De reisleiding was gelukkig prima. Maar een aantal hotels vielen zwaar tegen. Kort om als ik dit alles had geweten had ik deze reis niet bij Djoser geboekt.

  • Algemeen 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende