Reviews over Djoser

PANGEA Travel
9,3
op basis van 362 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
FOX, verre reizen van ANWB
8,4
op basis van 377 reviews

2 consumenten awards

FOX, verre reizen van ANWB won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Sawadee Reizen
8,1
op basis van 124 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 3 van 5 met 450 resultaten

op 15 november 2017 bestemming: Iran / katwijk zh, reisperiode: oktober 2017

Een 10 voor deze reis omdat het goed georganiseerd was, goede accomodaties, goed vervoer en prettige reisbegeleiding. Er is zoveel te zien in Iran, zo'n mooi land met prachtige steden en een prachtige woestijn.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2017 bestemming: Nepal, reisperiode: oktober 2017

Goed georganiseerd, liever twee dagen langer. vol progamma.Loes is voor ons de reisleidster van 2017 wat een energie en kennis van nepal.Djoser wees zuinig op haar.

  • Algemeen 8




op 29 oktober 2017 bestemming: Suriname / Binnenland, reisperiode: juli 2017

Zomer 2017 is ons groot gezin (4 kinderen) naar Suriname gegaan.
We hebben helaas voor de organisatie Djoser gekozen door onze onbekendheid met rondreizen in Midden en Zuid Amerika.
De reis was slecht georganiseerd, veelal pas plaatselijk geregeld, het plaatselijke aanspeekpunt was soms slecht(s) telefonisch (on)bereikbaar en de talrijke reiswijzigingen werden niet overlegd. Accomodaties waren vies, defect en ondermaats. Pogingen om dit gedurende de reis (!) bij de gids en het hoofdkantoor aan te kaarten en recht te trekken werden niet beantwoord en of weggewuifd. Ook bleken veel zaken als eten en inbegrepen excursies toch ter plekke apart betaald te moeten worden, waardoor deze kostbare reis nog ca. 20% duurder is geworden!
Djoser noemt plaatselijke gewoonten en lokale gang van zaken ‘overmacht’ en niet in te schatten. Dit degradeert ze van zelfbenoemde ‘specialist’ tot twijfelachtige amateurclub. Wij raden daarom sterk af door Djoser je reis te laten organiseren en voor een professionele organisatie te kiezen.

  • Algemeen 5
op 26 oktober 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

We hebben in augustus de rondreis van 30 dagen naar China/Tibet met Djoser gedaan. Onze reisleidster sprak geen Chinees en aangezien er maar weinig Chinezen Engels spreken was dit iedere dag weer een hele uitleg. Nu was er in onze groep niemand ziek geworden maar wat als er iemand een ziekenhuis nodig gehad had.
In een bepaalde plaats kon men volgens onze reisleidster via travelagency een excursie maken naar minderheidsgroepen wij zijn in die plaats wel naar 4 verschillende travelagencys geweest maar nergens spraken ze engels met het gevolg dat wij echt teleurgesteld waren dat we geen minderheidsgroepen gezien hebben. Dit had Djoser voor de hele groep moeten regelen. Onze reisleidster wist niet waar banken waren, hebben we zelf moeten zoeken. Geld terug geven van een excursie die niet doorging was er ook niet bij i.p.v. kregen we een andere excursie die duidelijk goedkoper was konden ze meer geld zelf in hun zakken steken. Wij gaan nooit maar ook echt nooit meer met Djoser op reis. We hebben na thuiskomst een mail met deze klachten erin naar de directie van Djoser gestuurd maar tot op heden helemaal geen reactie gehad. Het laat ze gewoon koud.

  • Algemeen 4
op 26 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: september 2017

Uitgebreid programma dat een totaalbeeld geeft van Griekenland met daarbij een uitstekende begeleiding.

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Voor het eerst mee met een georganiseerde familie rondreis. Het was super geregeld en een onwijs gaaf land. Ik geef geen 10 omdat de reis heel erg vermoeiend is. Maar een dikke negen is de reis zeker waard

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2017 bestemming: Maleisië, reisperiode: september 2017

Volop genoten van onze prachtige reis door Borneo! De natuur is prachtig! Tevens veel mooie dieren gezien zoals neusapen, orang-oetans, olifanten, krokodillen en natuurlijk veel verschillende vogels. Bijzondere excursies gedaan zoals hiken in Bako Nationaal Park en boottochten over de Kinabatangan rivier. De accommodaties zijn redelijk eenvoudig, maar absoluut prima! Djoser, bedankt!

  • Algemeen 10
op 20 oktober 2017 bestemming: Azië / Van Niew Deli tot Beijing, reisperiode: augustus 2017

Geen basic hotel zoals Djoser beweerd. Maar beschimmeld kamers en matrassen. Ongewassen bed lakens. Een aantal kosten die incl. waren moesten nog extra betaald worden b.v.b. chauffeur. Niet genoten excursies toch achteraf moeten betalen. Verder Nepal en Tibet schitterend. In Beijing zonde van de tijd, alleen de Chinese Muur was mooi om te beleven.

  • Algemeen 6
op 19 oktober 2017 bestemming: Suriname / Leiderdorp, reisperiode: september 2017

Wat hebben wij genoten van deze reis door Suriname. Wat een gastvrijland, lieve mensen en wat een leuk programma. Van het binnenland slapen op de eilanden Kwai Kwai en Isado tot de beklimming van de fredberg adembenemend! Ik ga zeker terug naar Suriname. Ook de gidsen hadden veel kennis van het land en zei zijn dan ook een aanwinst op de reis.

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2017 bestemming: Thailand / Diverse, reisperiode: juli 2017

Djoser heeft flinke steken laten vallen. De laatste accommodatie was onder de maat. Maar het ergste is dat ze de Thaise gids volledig voor de extra tickets laten opdraaien die door een menselijke fout extra gekocht moesten worden. Voor de Thaise gids betekent dit een half jaar inkomen. De groep heeft hier als geheel over geklaagd en bij Djoser de oproep gedaan om de menselijke maat te laten tellen. Djoser heeft geen actie ondernomen en laat de Thaise gids stikken.
De klachten van 22 mensen uit deze groep heeft Djoser niet serieus behandeld. Op de officiële klacht heeft Djoser zelfs niet meer gereageerd.

  • Algemeen 1
op 28 september 2017 bestemming: Indonesië / Kleine Sunda eilanden, reisperiode: september 2017

Heel mooie reis, combinatie van veel natuur en cultuur.

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: Peru, reisperiode: september 2017

Een reis om nooit te vergeten. Elke dag zie je weer wat nieuws. De mensen zijn ook zo aardig.

  • Algemeen 10
op 27 september 2017 bestemming: Italië / amalfitaanse kust, reisperiode: september 2017

Zeer mooie streek, maar lastig parcours om te wandelen

  • Algemeen 8
op 24 september 2017 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: juli 2017

Het was een supertoffe reis met een hele fijne groep, een uitstekende reisleidster en een prachtig land waarvan we heel veel bezichtigd hebben. Supertoffe reis !!!

  • Algemeen 9
op 21 september 2017 bestemming: Indonesië / rondreis java - bali, reisperiode: augustus 2017

Wij hebben een meer dan fantastische 18 daagse rondreis door Java en Bali gemaakt . Alles was door Djoser tot in de puntjes zeer goed voorbereid. De vluchten en accommodaties waren meer dan dik in orde.Onze reisbegeleidster, die het land door en door kende, heeft er alles aangedaan om ons een prettige vakantie te geven en de groep was een aaneenschakeling van ontzettend gezellige mensen uit alle leeftijdsklassen wat het nog aangenamer maakte . Djoser, bedankt het was 18 dagen puur genieten !

  • Algemeen 10
op 16 september 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2017

Colombia is een fantastisch land. Prachtige natuur. De rondreis was een goede mix van natuur en cultuur. Veel gezien en genoeg excursies waar je actief bezig kon zijn. Prima hotels en een super reisbegeleider die veel heeft verteld en geregeld, zelfs excursies buiten het programma om!

  • Algemeen 9
op 13 september 2017 bestemming: Madagaskar / diverse plaatsen, reisperiode: augustus 2017

Wederom een prachtige Djoserreis gemaakt, nu door Madagascar. Je ziet er dieren en planten die nergens anders op de wereld voorkomen, alleen daar. Zeer gevarieerd vervoer: bus, 4x4 terreinwagens, vliegtuig, boot, en een prachtige treinreis waarbij iedere stop weer een prachtige belevenis is, Prachtige nationale parken waar je lemuren en kameleons ziet. Bij Morandava de unieke avenue des baobabs. Al met al weer een schitterende reis achter de rug. En ook mede dankzij de zeer gedreven reisbegeleider van Djoser.!

  • Algemeen 9
op 13 september 2017 bestemming: Turkmenistan / Centraal Azië, reisperiode: juli 2017

De reis in Turkmenistan was een bijzondere ervaring te zijn in dit bijna ontoegankelijke land en de rijkdom waarmee ze pronken te zien. Je waant je op een andere planet. Oezbekistan is schitterend met de blauwe tegelmozaieken van de koranscholen, moskeeën, minaretten en mausolea in Khiva , Buchara en Samarkand. In Kirgizië maakten we het nomandeleven in de yurt mee. Kirgizië en Kazachstan bekoorden ons zeer om de natuur : de prachtige meren, de bergen met bloemen als edelweiss en vogels als de steenarend en de rose spreeuw en het rode gesteente van de Charyn canyon. De organisatie was heel goed, zodat we volop konden genieten , terwijl er ook ruimte was voor individuele vrijheid.

  • Algemeen 9
op 9 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2017

Reisorganisatie van de kleine lettertjes. Na de boeking en aan het begin van de reis kom je erachter dat je voor alles moet bij betalen. Ontbijt, toegang tot parken etc. Natuurlijk verwacht je voor excursies en game drives apart te betalen. Maar de overige zaken worden suggestief als inbegrepen op de website gepresenteerd. Daarnaast in de 2e helft van de reis een barslechte chauffeur die veel te hard reed, te laat afremde en daardoor te hard over drempels heen reed. Van de 5 bestemmingen hebben wij als klant met google maps mee genavigeerd omdat hij de weg niet wist. We hebben tientallen km's verkeerd/om gereden. En als klap op de vuurpijl moesten we aan het eind van de reis verplicht de bus afnemen voor een excursie naar Soweto, terwijl we veel goedkoper eigen vervoer konden regelen. Dit was de eerste en laatste keer met Djoser. En ik deel deze ervaringen dan ook met mijn netwerk en bij vrienden en familie om ze zo'n ervaring te besparen.

  • Algemeen 3
op 7 september 2017 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Djoser belooft een ervaren gids met kennis van het land en zadelt ons vervolgens op met iemand die nog nooit in het land geweest is en voor wie alles net zo nieuw was als voor ons. Djoser heeft de reis verkocht als familiereis, maar het was exact dezelfde reis als de standaard rondreis. Op geen enkele manier rekening gehouden met het feit dat er kinderen mee waren. Djoser wist datner vanwege een eerder aardbeving in een bepaalde stad geen bezichtiging meer mogelijk was van een beroemd Japans kasteel of een bezichtiging van een vulkaan, maar heeft desondanks de reis niet aangepast en de groep doelloos in een saaie stad neergezet. Japan is een heel mooi land en er waren zeker hoogtepunten tijdens de reis, maar voor ons heeft Djoser als organisatie afgedaan.

  • Algemeen 5
op 6 september 2017 bestemming: India, Nepal, Tibet,China, reisperiode: augustus 2017

India, Nepal, Tibet, China: Fantastische reis met veel verschillende ervaringen, goed georganiseerd, goed programma, centraal gelegen hotels en een uitstekende reisbegeleider.

  • Algemeen 9
op 6 september 2017 bestemming: Iran, reisperiode: augustus 2017

Prachtig land, veel gezien, fijne mensen, goede organisatie, goede reisgids, mooie locaties, lekker eten

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: Moldavië, reisperiode: oktober 2017

Ondanks de gegarandeerd vertrekgarantie wordt deze reis 39 dagen voor vertrek al geannuleerd doordat er maar 7 deelnemers zijn. Die 8e had er vast nog wel gekomen mede doordat dezelfde reis bij concurrent Koning Aap vol is. Zwaar teleurgesteld en wat mij betreft nooit meer een boeking bij hun.

  • Algemeen 1
op 26 augustus 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: maart 2016

Wat een fantastische reis heb ik gehad. Zeer enthousiaste reisbegeleidster, chauffeer en lokale gids. Alles perfect geregeld en/of er werd nog een tip aan toegevoegd. Zoveel ook geleerd over het land en haar geschiedenis. De groep was vreselijk leuk , de begeleiding had veel lol samen en ik heb van alles zo genoten. Topvakantie!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2017 bestemming: Litouwen, reisperiode: augustus 2017

Litouwen, Letland en Estland: mooie korte intensieve reis, met alles erop en eraan.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2017

Het land is prachtig.De reis was heel goed geregeld en de reisbegeleider was heel erg goed.De hotels waren heel erg goed. Heel schoon. Heel veel gezien van het land . Mooie excursies gemaakt. Het land heeft zo veel verschillende delen, bergen, woestijn, strand en heel veel mooie oude koloniale stadjes. Onze reis was in een woord TOP.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: augustus 2017

We hebben een fantastische reis gemaakt met Djoser. We hadden een ongelooflijk leuke groep, met gezinnen, alleenstaanden en jongelui van 16-19 jaar. Geen gedoe, geen gezeur. En dat maakte ons leven en dat van de reisbegeleiding meer dan makkelijk. Genoeg vrijheid, genoeg excursies, een goede balans tussen vrije tijd en activiteiten. Alles rondom het reizen was goed verzorgd, de bus, de hotels, de excursies, alles verliep voorspoedig. Niets negatiefs? Misschien het feit dat we op de terugweg een stop-over hadden van 6 uur, 's nachts in Dubai. Dat was best lang. Maar dat zijn we al weer vergeten. Deze reis en organisatie: een aanrader.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017 bestemming: Portugal / Azoren, reisperiode: juli 2017

Goede organisatie. Erg leuke vakantiebestemming. Zeer ontspannen sfeer.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2017 bestemming: China, reisperiode: augustus 2017

Slechte reisbegeleider die na 6 jaar nog steeds geen woord Chinees kon en zeer gebrekkig Engels. Slechte hotels (spijkers vinden in het tapijt, afbladderend behang, goor sanitair etc.). Sommige accomodaties waren wel mooi. Prachtige plekken gezien, chinese muur en panda's waren highlights.

  • Algemeen 5
op 9 augustus 2017 bestemming: Portugal / Azoren, reisperiode: juli 2017

Alles klopte aan deze reis. Het weer, de groep, de organisatie, de accomodaties. Ieder eiland( we bezochten er vijf) had iets unieks. De gemeenschappelijke deler is de natuur en de rust. Prachtig!!

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2017 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: maart 2016

Supermooie reis en voldeed helemaal aan de verwachtingen

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2017

Geweldige reis, leuke reisleider en geweldige natuur, veel dieren gespot en super weer gehad in ALaska.

  • Algemeen 9
op 2 augustus 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: april 2017

Veel gezien en gedaan. Leuke hotels met zwembad. Goede reisleider

  • Algemeen 8
op 12 juli 2017 bestemming: Japan / Kyoto, Tokyo, Koyasan, Osaka,, reisperiode: maart 2017

Mooie reis, afwisselend en vooral leuk om tussen de lokale mensen met de trein en metro te reizen. Geen eigen bus. Mooie reisroute door Japan.

  • Algemeen 8
op 12 juli 2017 bestemming: Japan, reisperiode: juni 2017

Mooie 22 daagse rondreis door Japan. Veel gezien en goede reisleider

  • Algemeen 9
op 5 juli 2017 bestemming: Albanië, reisperiode: juni 2017

Mooie route, goede reisbegeleiding en chauffeur, prima hotels.

  • Algemeen 9
op 29 juni 2017 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: mei 2017

Goed georganiseerd, veelzijdig, super begeleider, veel kennis behulpzaam en alert / attent. prima vervoer, naar lokale bergrippen goede hotels, goede lokale gidsen.

  • Algemeen 9
op 28 juni 2017 bestemming: Peru, reisperiode: juni 2017

Een fantastische reis. Je hebt de vrijheid om ook je eigen ding te doen, om te eten waar je wil. Er zitten de nodige excursies bij, maar als je niet mee wil kan dat ook. je betaald daar pas de entree gelden. De begeleiding was goed, sprak de taal en zorgde dag alles soepel verliep. We hadden ook regelmatig een plaatselijke gids zodat we veel informatie kregen. Djoser regelt alles uitstekend en heeft een mooie reis samengesteld waar je alle hoogte punten aandoet en toch voldoende vrijheid hebt.

  • Algemeen 8
op 28 juni 2017 bestemming: Rusland / Moermansk, reisperiode: juni 2017

Zeer goede balans tussen cultuur en natuur in een gebied met weinig toerisme

  • Algemeen 9
op 21 juni 2017 bestemming: Cuba / fietsrondreis, reisperiode: april 2017

Fietsen waren gemiddeld zeer matig tot zeer slecht. Mijn fiets o.a.: Voorvering stuk, banden versleten, remblokken versleten, derailleur niet in orde, etc. Klacht in gediend: Geen inhoudelijke reactie op gekregen. Reminder op de klacht verstuurd: geen reactie gekregen. Wij vinden deze afhandeling niet horen bij een goede betrouwbare reisorganisatie!!!!
Verder waren wij zeer ontevreden over de reisleiding en werd er beduidend minder geboden tijdens de reis dan was beschreven op de site (ingekorte fietsafstanden, niet kunnen snorkelen terwijl dit volgens de brochure wel zou moeten kunnen, etc.)
Wij zijn meer dan teleurgesteld in Djoser!!

  • Algemeen 1
op 14 juni 2017 bestemming: Marokko, reisperiode: mei 2014

Aan alle fietsen mankeerde wel iets van versleten banden tot versleten remmen. Levensgevaarlijk in het gebergte! Herhaaldelijk Djoser hierop aangeschreven, nooit reactie. Voor mij nooit meer Djoser!

  • Algemeen 1
op 12 juni 2017 bestemming: China, reisperiode: november 2016

Prima geregeld, gevarieerde​ reis. Paar dagen extra bijgeboekt wegens familiebezoek, netjes geregeld.

  • Algemeen 8
op 9 juni 2017 bestemming: Italië, reisperiode: mei 2017

Het was een fantastische reis door de afwisseling van natuur en cultuur.Goede reisleidster en prima chauffeur.

  • Algemeen 8
op 8 juni 2017 bestemming: Japan / Tokyo, reisperiode: mei 2017

Rusland en japan.beter kan niet, onvergetelijke reis

  • Algemeen 10
op 7 juni 2017 bestemming: Jordanië, reisperiode: mei 2017

Fantastische reis, afwisseling cultuur en natuur.

  • Algemeen 8
op 7 juni 2017 bestemming: China / Xi’an, reisperiode: mei 2017

Een fantastiche ervaring om de cultuur in 4 landen mee te maken: India was druk, lawaaierig, vuil en vrouwonvriendelijk. Nepal was anders maar leunt bij india. De verassing was Tibet waar China miljarden Yuan inpomp om er een modern land van te maken en dan Xiang en Peking: geweldig. ik zou nog lang kunnen doorgaan maar ga zelf eens kijken. Djoser is ok, de prijs kwaliteit is ok, misschien 1 minpunt maar dat is bij alle organisaties zo (denk ik) sommige hotels/hostels zijn minderwaardig. Algemene conclusie: een fantastische reis.

  • Algemeen 8
op 27 mei 2017 bestemming: Japan / Vorden, reisperiode: april 2017

Mooie groepsreis met veel vrijheid en een bekwame en betrokken begeleiding. Je hebt alle vrijheid en kunt wel of niet meedoen aan de door Djoser verzorgde excursies. We hebben de cultuur en het leven van de Japanners goed leren kennen. Het was een echte verrijking en bijzondere ervaring.

  • Algemeen 9
op 24 mei 2017 bestemming: Japan, reisperiode: april 2017

Omdat het een fantastische reis was!

  • Algemeen 8
op 21 mei 2017 bestemming: Japan / Tokyo, reisperiode: april 2017

Hele bijzondere reiservaring.
Geweldig land om te bezichtigen moderne steden gecombineerd met oude en traditionele dorpen.

  • Algemeen 8
op 14 mei 2017 bestemming: Iran, reisperiode: april 2017

Bijzondere combinatie van de culturele hoogtepunten van 3 Centraal-Aziatische landen (Iran, Turkmenistan, Oezbekistan). Uitstekende begeleiding en goede gidsen.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2017 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: april 2017

Goede afwisselende rondreis

  • Algemeen 8
op 10 mei 2017 bestemming: Egypte / Caïro, reisperiode: april 2017

Geweldige organisatie, reisleider en ervaring gehad. Altijd veilig gevoeld en toffe plaatsen bezocht. Het was alles en meer wat ik er van verwachte

  • Algemeen 9
op 13 april 2017 bestemming: Japan / rondreis, reisperiode: maart 2017

Deze rondreis door Japan voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Dankzij een goede organisatie van accommodatie en vervoer hebben we optimaal kunnen genieten van dit land met zijn grote contrasten. Ook onze reisbegeleidster was top.

  • Algemeen 9
op 12 april 2017 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: maart 2017

Het is een mooi land en de reis begeleiding was uitstekend

  • Algemeen 9
op 5 april 2017 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: maart 2017

Goed georganiseerde reis. Geweldige reisleiding en prijs en kwaliteit was prima. Vervoer zeer lux en hotels geweldig

  • Algemeen 8
op 3 april 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: februari 2017

Rondreis was prachtig.Hotels minder!!Goede reisleiding.

  • Algemeen 8
op 2 april 2017 bestemming: Sri Lanka / Leiden, reisperiode: maart 2017

Reis zat goed in elkaar en alles was goed geregeld. Accommodaties en vervoer prima in orde, leuke en goede Nederlandse reisbegeleider en een enthousiaste lokale gids die veel vertelde over het land, de cultuur en zijn mensen. Leuke activiteiten te doen zoals een fietstochtje, 2 maal een waanzinnig leuke safari en op het einde heerlijk aan het strand in een goed hotel. Gevarieerde leuke groep qua leeftijd en samenstelling. Jammer dat we weer naar huis moesten!!

  • Algemeen 9
op 30 maart 2017 bestemming: Ierland / rondreis, reisperiode: mei 2016

Alles top geregeld; prima organisatie.

  • Algemeen 9
op 22 maart 2017 bestemming: Laos / Rondreis, reisperiode: maart 2017

Reeds 3de keer met Djoser en telkens super goede organisatie. Prijs/kwaliteit van de reis Laos & Cambodja kan niet beter! Goede en leuke hotels, goed vervoer ter plaatse gaande van de 2-daagse bootreis op de Mekong tot en met de verdere reisbus en de goede aansluiting van de vluchten op de heen en terug reis. Vrijheid om te doen en laten wat je wil zodra je je ergens aankomt is voor mij zeer belangrijk en dan zit je bij Djoser goed! Waarom ik dan maar 8 geef heeft te maken met de reisbegeleiding die, in mijn ogen, wat minder is (maar dat is een persoonlijke mening). De plaatselijke gidsen zijn zeer goed en vertellen enthousiast over hun land en regio!
Djoser... je ziet mij zeker weer... Laos staat bekend bij ons als zou het toerisme in de kinderschoenen staan, maar niets is minder waar! Luang Prabang is een voorbeeld van netheid en mooi bewaarde stad. Heel leuk om daar 3 dagen in rond te lopen, goede restaurantjes, vele tempels, de nachtmarkt enz...
Cambodja …. wat een land! Angkor Wat is heel bekend en de Killing Fields ook maar er is nog zo veel anders te zien! Reizen maakt een mens rijker!

  • Algemeen 8
op 15 maart 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2017

Geweldige reis met deskundige reisleiding van Djoser. Goede afwisseling tussen natuur, cultuur en religie. Excursies waarbij je zelf kunt beslissen om wel of niet mee te doen.Goed uitgezochte accommodatie's. Kortom een aanrader.

  • Algemeen 8
op 15 maart 2017 bestemming: Cambodja, reisperiode: februari 2017

Geweldige reis door Vietnam en Cambodja, alles goed geregeld. Veel gedaan en heel veel gezien. prima reisleider en lokale gids.

  • Algemeen 10
op 15 maart 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2017

De reis door Vietam en Cambodja was goed georganiseerd, met af en toe 2 overnachtingen wat heel aangenaam is, goede reisbegeleiding, prima gids in Vietnam. Veilige bus met uitstekende chauffeur. Voldeed helemaal aan de verwachtingen.

  • Algemeen 8
op 8 maart 2017 bestemming: Kaapverdië, reisperiode: februari 2017

Mooie onbekende bestemming wat nog niet toeristisch is. veel diversiteit van de verschillende eilanden gezien. zeker voor de maand februari een aanrader vanwege de carnaval

  • Algemeen 8
op 8 maart 2017 bestemming: Kaapverdië / Kaapverdie, reisperiode: februari 2017

Prachtig land en vriendelijke bevolking. Niet duur.

  • Algemeen 8
op 1 maart 2017 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: februari 2017

Alles was tot in de puntjes geregeld. De reisleidster was erg toegankelijk, hielp je waar ze kon. Fantastische dingen gezien. Ook ruimte om je eigen gang te gaan. Topreis.

  • Algemeen 9
op 1 maart 2017 bestemming: Brazilië / Rondreis, reisperiode: februari 2017

Een prachtige 21 daagse rondreis langs alle hoogtepunten van Zuid-Brazilië. Prima geregeld en met een fantastische reisbegeleider.

  • Algemeen 9
op 28 februari 2017 bestemming: Oman, reisperiode: januari 2017

Oman is een prachtig land en we hadden een uitstekende reisleider en gids.

  • Algemeen 8
op 26 februari 2017 bestemming: Uganda, reisperiode: januari 2017

Deze reis naar Oeganda met Djoser heb ik al lang willen doen, en nu na de afloop ben ik ontzettend blij dat ik het toch als last minute heb geboekt en gedaan. Het programma zit uitstekend in elkaar. De reis bezoekt de mooiste bestemmingen in Oeganda: Lake Mburo, Bwindi Impenetrable Forest, Queen Elizabeth National Park (inclusief Kazinga Channel tussen Lake George en Lake Edward), Fort Portal en Kibale National Forest, Murchison Falls National Park, Jinja en rivier Nile. Het programma is intensief, soms met lange dagen in de safari truck. Maar ik heb nooit een gevoel van haast gekregen. En ja, op sommige campings had ik enkele sanitaire voorzieningen wat beter verzorgd willen zien - maar "this is Africa". De natuur van Oeganda is adembenemend en zeer afwisselend, echt een aanrader voor alle liefhebbers van hippos, olifanten, apen, en vooral van gorillas, chimpanzees en vel prachtige afrikaanse vogels. De locale reisbegeleiding is zeer professioneel, verantwoordelijk en zorgzaam: onze gids Moses, kok Solomon en chauffeur Charles hebben alles gedaan om onze reis indrukwekkend en comfortabel te maken. Dus niet meer twijfelen over deze Djoser reis naar Oeganda, gewoon boeken!

  • Algemeen 9
op 20 februari 2017 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2016

Mooie reis door een uniek en bijzonder land, alweer mijn 21e reis met Djoser. Veel mooie tempels zowel modernere als eeuwenoud, maar ook kennismaking met lokale bevolking en variatie door diverse soorten vervoer (te voet, fiets, truck, diverse soorten boten, bus en openbare bus). Er zou wel iets meer natuur in mogen. Goede reisbegeleider met eigen initiatief. De hotels waren beter dan verwacht in dit nog niet zo toeristische land. Alles goed geregeld met ook nog steeds de mogelijkheid om er zelf op uit te gaan.

  • Algemeen 9
op 16 februari 2017 bestemming: Brazilië, reisperiode: januari 2017

Alles was goed georganiseerd en waar voor je geld, iets meer informatie over bijkomende kosten zou wel fijn zijn

  • Algemeen 8
op 16 februari 2017 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: januari 2017

Geweldige kennismaking met natuur en cultuur van deze landen, begeleid door een heel deskundige en gedreven reisbegeleider. Genoten van deze landen, hun bewoners en het lekkere eten.

  • Algemeen 8
op 15 februari 2017 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: januari 2017

Dankzij een geweldige Cubaanse gids begrijpen we nu veel. Het land is heel gevarieerd en als je niet veel luxe verwacht ben je best tevreden met de hotels die veelal van de staat zijn.

  • Algemeen 8
op 15 februari 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: januari 2017

Prachtige reis, veel gezien, mooie natuur, kleine groep en 'n top reisleidster!!

  • Algemeen 9
op 15 februari 2017 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: januari 2017

Een goed georganiseerde en zeer gevarieerde reis door 3 verschillende landen (Vietnam/Laos/Cambodja)

  • Algemeen 9
op 15 februari 2017 bestemming: Costa Rica / tour, reisperiode: januari 2017

Organisatie zat goed in elkaar, deden wat er van te voren gezegd, verwacht wordt, een reis staat en valt bij een goede reisleider en die hadden we. TOP. van alles gezien en bewonderd. wij zijn erg tevreden.

  • Algemeen 8
op 15 februari 2017 bestemming: , reisperiode: januari 2017

Gevarieerd programma in Midden-Amerika, goed evenwicht tussen activiteiten en vrije tijd, bekwame gids, toffe reisgenoten, confronterende getuigenissen en kwaliteit van plaatselijke gidsen, niet te veel overdadige luxe in de hotels en juiste verhouding prijs/kwaliteit, duidelijke reisinformatie voor afreis, gratis overnachting en gratis parking bij Schiphol voor reizigers vanuit België.

  • Algemeen 9
op 14 februari 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: januari 2017

De reis was goed georganiseerd. De accommodaties waren van een goede kwaliteit. Er waren voldoende activiteiten. De locale gids kon veel inhoudelijke informatie over het land vertellen. De Nederlandse gids was zeer positief en creatief ingesteld. We hebben bijna het gehele land doorkruist in 20 dagen en de verhouding reizen, rusten en activiteiten was prima verdeeld.

  • Algemeen 8
op 12 februari 2017 bestemming: Botswana, reisperiode: januari 2017

De reis voldeed volledig aan onze verwachtigingen.

  • Algemeen 9
op 12 februari 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2017

We hebben een rondreis gemaakt met Djoser in Zuid Afrika, van Johannesburg naar Kaapstad. De reis duurde 15 dagen. We hebben een hele fijne reis gehad. De rondreis zat heel goed in elkaar, heel veel gezien. Goede accomadaties, goede gids, en en hele fijne groep! Ik zou het iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 8 februari 2017 bestemming: Kenia / Nairobi, reisperiode: januari 2017

Prachtige goed georganiseerde reis met een Nederlands sprekende reisleider die top was.

  • Algemeen 9
op 6 februari 2017 bestemming: India, reisperiode: maart 2017

De reis is niet doorgegaan. Het was een reis met gegarandeerd vertrek, maar is desondanks geannuleerd wegens een tegenvallend deelnemersaantal. Reis met gegarandeerd vertrek is bij Djoser dus geen garantie voor vertrek! Ik vind hun informatie onduidelijk en misleidend. Ze halen je binnen als klant op valse voorwendsels en kunnen de gewekte verwachtingen niet waarmaken. Hou daar rekening mee als je overweegt bij hen te boeken, dan word je niet zo teleurgesteld als wij.

Reactie van Djoser
De 18-daagse reis naar India hebben wij helaas (op tijd) moeten annuleren. Door minder deelnemers dan verwacht, was het spijtig genoeg niet mogelijk de reis door te laten gaan. De annulering hebben wij gedaan volgens de ANVR-voorwaarden. Tijdens het mailcontact hebben wij uitgebreid uitleg gegeven over ‘vertrek gegarandeerd’ en het minimaal aantal deelnemers dat een reis nodig heeft om door te gaan. Deze informatie staat ook vermeld op onze website en kan voor boeking worden gelezen. Daarnaast hebben wij naar ons inziens diverse alternatieven geboden, met de daaraan verbonden kortingen. Uiteindelijk is de volledige reissom terug betaald.

  • Algemeen 1
op 27 januari 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2016

Djoser is met stip de slechtste organisatie om mee rond te reizen. Er is totaal geen aandacht voor de omgeving, hotels liggen ver buiten enig centrum, de reis is duur (3500 voor 15 dagen!!!) aangezien er voor ontbijt, excursies en diner flink moet worden bij betaald. Op klachten wordt NIET gereageerd. ADVIES: kies Kras of SRC en vermijd Djoser. Ze zijn enkel goed in commercieel denken (chique gidsen, grote stands op Vakantiebeurs en dure commercials bij de NPO). SLECHT.

  • Algemeen 3
op 21 januari 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: november 2016

Wij zijn enthousiast over het mooie land. We hebben genoten van Zuid-Afrika. Ook over de Afrikaans sprekende gids niets dan lof. Echter de organisatie van Djoser was ronduit slecht. De planning van, en de leemtes in het reisprogrammawaren ronduit slecht. Op 3 uitzonderingen na zeer slechte , vieze accommodaties. Het vervoer tijdens het eerste deel van de reis was zeer onveilig ( zeer oude bus waar de vlammen uit het dashboard sloegen, gelukkig kon de bus tijdig worden ontruimd en de brand geblust worden). Tot slot de wijze waarop de klacht werd afgedaan door Djoser. Alle klachten werden, voor mijn gevoel, "weggewuifd". Dat was de eerste en laatste keer met Djoser.

  • Algemeen 6
op 19 januari 2017 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: december 2016

Reis geweldig, vliegmaatschappij Air Europa een ramp

  • Algemeen 8
op 18 januari 2017 bestemming: India / rondreis, reisperiode: december 2016

Het was een zeer afwisselende reis door India en Nepal, met prima reisbegeleiding

  • Algemeen 8
op 7 januari 2017 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: december 2016

Geweldige reis zat goed in elkaar op een accommodatie na die zou er mijn inzien niet in mogen zitten zo slecht en de reis is niet goed koop

  • Algemeen 8
op 2 januari 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2016

De reis was erg uitgekleed.Onder het motto "vrijheid blijheid"verlegt Djoser alle kosten van maaltijden (ook ontbijten) ,excursies (meeste) en entree's naar de klant. Doordat feitelijk de vrijheid heel beperkt was (eigenlijk alleen bij de meeste avondmaaltijden was er effectief enige keuze,voor excursies op eigen gelegenheid was mogelijkheid ook heel beperkt) is dat een onzinnige stelling.De zgn. inbegrepen excursies waren vaak niet meer dan een busstop en verder moesten veel excursies extra betaald worden. Overnachting grotendeels in sfeerloze budgethotels. Wij hadden van Djoser meer kwaliteit en authenticiteit verwacht gelet op hun presentatie. Gezien de matige prijs/kwaliteit niet doen dus !

  • Algemeen 5
op 9 december 2016 bestemming: China, reisperiode: november 2016

Een 10 omdat alles in de puntjes goed geregeld was.

  • Algemeen 10
op 9 december 2016 bestemming: India / rondreis, reisperiode: maart 2016

Een maand op reis. Ver van het vaderland. Is voorbij gevlogen. Enorm veel gezien en beleefd. Uitstekende reisleider. Veel vrijheid.

  • Algemeen 9
op 5 december 2016 bestemming: Kenia, reisperiode: september 2016

Prachtige landen, kamperen is leuk, maar niet met Djoser!! Reisbegeleiding ver onder de maat, excursies niet op orde. Wat mij ook tegenvalt is dat Djoser deze opmerkingen negeert en niet verwerkt in de beleving/cijfer op de site. Daar staat nog steeds een 9....dat is het echt niet waard.

  • Algemeen 5
op 1 december 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2016

Alles tot in de puntjes geregeld, heel fijne reisbegeleiding. Maw zeker een aanrader om te boeken.

  • Algemeen 9
op 1 december 2016 bestemming: Laos / ., reisperiode: november 2016

Mooie strak georganiseerde rondreis door Laos en Cambodja met toch veel vrijheid.mooie route door mooie landen en zeer goede hotels. Cultuur en natuur plus goede reisbegeleiding

  • Algemeen 8
op 30 november 2016 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2016

Knap georganiseerd Met uitstekende reisbegeleiding door Maaike v Rijn in een cultureel interressant land ! Goede verdeling vAn activiteiten !

  • Algemeen 10
op 28 november 2016 bestemming: Iran / rondreis, reisperiode: september 2016

Goede rondreis van dit Land goede reisbegeleiding

  • Algemeen 8
op 13 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

We zijn inmiddels 4x met Djoser weggeweest: 3x in Afrika en 1x in Suriname. De laatste keer was Zuid-Afrika, en dat was dan ook de láátste keer. We begrijpen dat er op dit type reizen van alles anders kan lopen dan je gepland hebt omdat je nou eenmaal niet in Europa rondreist. Djoser is daar wat ons betreft van te voren duidelijk genoeg in; onze verwachtingen zijn wat dat betreft niet zo hoog gespannen.
Echter: als dingen aantoonbaar mis gaan geeft Djoser in onze ogen geen thuis. Dat gaat dan niet om zaken als een falende bus (naar, maar kan gebeuren) of slecht weer waardoor het programma niet door kan gaan, maar wel om een slechte voorbereiding. Waarom een stadstrip met evt. museumbezoek plannen op maandag? Musea zijn zo'n beetje in de hele week gesloten op maandag! Als de landings-strip in de jungle het hele regenseizoen onbruikbaar is, waarom zet je dan in vredesnaam in je reisbeschrijving dat je per vliegtuigje de jungle verlaat? Dit betekent een hobbelende bustrip van 16 uur! Als de reisafstand 500 km bedraagt lukt het echt niet om halverwege de dag aan te komen zodat je nog een excursie/voettocht kunt maken voor de nacht valt.
Djoser is echter op geen enkele manier ontvankelijk voor feedback. Onze communicatie-pogingen werden tijdens de reis genegeerd en achteraf gebagatelliseerd. Ik had met Djoser het gesprek willen aangaan maar kreeg slechts een standaard reactie terug. Ik voel me helemaal niet serieus genomen wanneer ik duizenden euro's spendeer (we zijn een gezin van 4) aan een reis en ter compensatie achteraf p.p. € 50,- aangeboden krijg voor 'geleden ongemak', te besteden binnen een jaar.
We hebben bedankt.
Djoser is ons als klant kwijt.

  • Algemeen 4
op 11 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Botswana, reisperiode: september 2016

Prima georganiseerde reis met veel variatie en hoogtepunten. Prettige en deskundige reisleider

  • Algemeen 8
op 11 november 2016 bestemming: Japan, reisperiode: april 2016

Onze reisbegeleider was nog nooit in Japan geweest. ik heb daarover een klacht ingediend , maar daar is nooit een reactie op gekomen. niet zo netjes !

  • Algemeen 6
op 10 november 2016 bestemming: Moldavië, reisperiode: september 2016

Het was een geweldige reis naar dit tot nu toe onontdekte land. Moldavie stond al even op mijn lijstje en heeft alle verwachtingen overtroffen. Het is een zeer veelzijdige bestemming, we hebben heerlijk gegeten en genoten van de lokale wijnen. We hadden een leuke groep, de reisbegeleider was zeer deskundig en de reis was goed georganiseerd. Ook de accommodaties waarin we verbleven waren mooi, vooral de overnachting op het platteland in Butuceni was uniek. Kortom, een reis om nooit te vergeten!

  • Algemeen 9
op 3 november 2016 bestemming: Rusland, reisperiode: september 2016

Een zeer interessante reis door Wit-Rusland, waarbij we veel steden, kastelen en cultuur bezochten

  • Algemeen 9
op 3 november 2016 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: oktober 2016

Supermooi land, veel afwisseling met zowel cultuur als natuur en prima georganiseerd.

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende