Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen FOX, verre reizen van ANWB

Pagina 1 van 38 met 375 resultaten

op 29 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: april 2020

Fox reizen heeft ruim 2200 euro ontvangen aan aanbetalingsgeld van ons voor een reis die niet is doorgegaan op 26 april.
Ik ben hartpatiŽnt en kreeg vlak voor de lockdown longontsteking.
Omdat ik een risicopatiŽnt was op dat moment raadde de dokter aan de reis op 12 maart te annuleren. Fox is gebeld maar we zijn ons geld kwijt, geen voucher want ik zelf geannuleerd. Geen briefje met spijt .
Helemaal niks. Ze hebben alleen ons geld ingepikt. En dan ook nog een ANWB gerelateerde club. Wat een afgang.
Fox, nooit meer. Onze annuleringsverzekering van National Academic betaalde ons ook niks uit. Rede: ik was in maart ziek en niet in april. Weg vakantie, weg 2200 euro. Nog steeds ben ik in quarantaine. Ik ben mijn baan kwijt en kan op mijn 63ste nog in dw ww. Ik had dat geld echt kunnen gebruiken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 april 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: mei 2020

Incasseren, incasseren, incasseren!!
Omdat mijn ouders afgelopen november 50 jaar getrouwd waren zouden we ter ere hiervan met het gezin (9 personen) een rondreis Zuid Afrika gaan maken. Mijn ouders hebben hier jaren voor gespaard en we keken er echt naar uit! We zouden in de tweede helft van mei aanstaande vertrekken. Mijn ouders hadden al een aanbetaling gedaan van ruim Ä 3000,00. En toen kwam Corona. Op het moment dat mijn ouders de rest van de reis moesten betalen (een bedrag met 4 nullen!!) zaten we middenin de Corona crisis. Mijn ouders hebben aan Fox gevraagd of de betaling van het restant bedrag uitgesteld kon worden. Het zag er niet naar uit dat de reis door zou gaan. Fox wilde hier niks van horen. In goed overleg hebben wij toen besloten de reis te annuleren met het verzoek om een voucher voor de aanbetaling. Wederom weigerde Fox!! Mijn ouders waren de aanbetaling kwijt. Wat schetst onze verbazing? Enkele dagen later worden alle reizen tot 1 juni geannuleerd.
Weer contact opgenomen en nogmaals gevraagd of Fox een voucher voor dit toch wel aanzienlijke bedrag zou willen uitgeven. En wťťr krijgen we nee te horen. Wij zullen nooit meer een reis met Fox boeken!! En ik zal er mijn uiterste best voor doen om dit verhaal bij zoveel mogelijk mensen kenbaar te maken!! ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 11 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Vietnam easy goiing met een groep van 31 personen. reisleidster Esther Rottier en de Vietnamese reisleider Dinh. reispakket zit goed in elkaar. Esther maakte ook van de langste busreis een feestje met humor leuke stops etc. Dinh maakte ons in goed Engels deelgenoot van zijn persoonlijke ervaringen en gaf veel aanvullende informatie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 21 januari 2020 bestemming: IsraŽl, reisperiode: oktober 2019

Na klachten namens de gehele groep neemt Fox dit niet serieus en vergoedt een onredelijk laag bedrag als 'coulance vergoeding'.
De afwikkeling en correspondentie over de klacht was nog niet afgerond, maar Fox meende toch maar snel aan iedereen het bedrag uit te betalen, denkelijk om er maar van af te zijn... Slechte klachtenafhandeling en een ANWB-organisatie volstrekt onwaardig. Je boekt trouwens een reis van 11 dagen, maar de reis duurt slechts 10 dagen. Onjuiste informatieverstrekking of juist opzettelijke misleiding?

  • Algemeen 4
op 31 december 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2019

Dure reis van ANWB, gids Marian ziet kans om gedurende 28 dagen niets over Nieuw Zeeland te vertellen. Schandalig. Klacht ingediend, deze wordt afgedaan met: het kan altijd niet klikken tussen jou en de gids. Een belachelijk antwoord op deze klacht. 🤮🤮🤮

  • Algemeen 3
op 13 december 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: mei 2019

De eerste groepsrondreis met FOX gemaakt, en het was super!!! We hadden een ontzettend leuke groep, en de reisleider Alex was een enthousiaste zorgzame reisleider. Alles was vanuit FOX tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen alleen maar zeggen: EEN ONBESCHRIJFLIJK MOOIE ERVARING!!!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: China, reisperiode: januari 2019

Nooit meer Fox. Klachten worden niet serieus genomen. Problemen met het aanvragen van visum worden gebagatelliseerd en ook een andere klacht over het niet doorgaan van de belangrijkste bezichtiging van de reis en het geboden alternatief daarvoor wordt niet serieus genomen.

  • Algemeen 1
op 27 november 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: september 2019

Omdat wij in een periode aan kwamen van grote palmolieplantage branden dus dikke smog. Geen mooie blauwe luchten geen mooie uitzichten geen zonsopkomst , maar dikke witte massa .!!!! Wij hebben 2 jaar uitgezien naar onze vakantie er voor gespaard geen goedkope vakantie dan is het eindelijk zover maar wat doe je je maakt er het beste van , wij zijn natuurliefhebbers fotografie het is een super mooi land maar als je van de volle 18 dagen dat je daar bent 1 x de sterrenhemel ziet 1 x een zonsondergang en 1 dag een redelijk blauw bewolkte dag dan hebben we het gehad . En ten 2 de smog is in deze mate zeer slecht voor je gezondheid . Bij thuis komst ook een klachtenbrief gestuurt naar Fox dat ze wel hadden mogen melden van de branden want die zijn er elk jaar rond augustus en september maar zij vonden dat niet nodig en we werden afgescheept met een reischeque van Ä100 maar wel te besteden bij Fox reizen. Sorry hoor die Ä100 mogen ze houden en voor ons geen reis meer bij Voxreizen, als je er niet bent voor je klanten dan zeggen wij .......

  • Algemeen 6
op 22 november 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: september 2019

Je kan prima reizen met fox, maar zodra je een klacht indiend dan is er geen gehoor, onze rondreis verliep prima alleen de lunchrestaurant dat inbegrepen was was de hygiŽne ver te zoeken, lauw eten en smerige toiletten, ik werd ziek na het benutten van de lunch en lag ik op de hotel kamer met korts en hevig diarree en kon ik niet mee naar de Brono vulkaan waar ik bijna 1 miljoen roepies had betaald, krijg je je geld niet terug. Je hele reis brood en kaas 3 maal per dag eten omdat je niet meer durft.bij aankomst in Nederland beklaagt bij fox en en vraagt om het geld van de excursie naar de Brono vulkaan maar krijg je dat niet alleen dat hun spijt, sorry hoor, aan jullie spijt fox heb ik niks ik spaar 2 jaar lang om op vakantie te gaan en wordt het verpest en van jullie krijg ik alleen dat jullie spijt hebben dat ik het zo heb ervaren.
Slecht, meer heb ik niks te zeggen over jullie afhandeling van mijn klacht.

  • Algemeen 3
op 8 oktober 2019 bestemming: Peru / Peru, Bolivia, ArgentiniŽ en BrazilliŽ, reisperiode: september 2019

Reisleidster Martina is een zeer goede reisleidster met veel kennis van de landen. Ook haar kennis van Spaans en Portugees was super voor de groep. De groep was naar onze mening net iets te groot voor zo een lange reis. Sommige van onze groep hoorden eigenlijk niet thuis in deze groepsreis en daardoor waren er soms spanningen. Gelukkig was het grootste gedeelte van de groep superpositief en enthousiast. Het was een zeer boeiende reis maar af en toe zeer druk en vermoeiend. Jammer dat Fox hier geen rekening mee hield door bv. een tussenvlucht ipv 's nachts te laten doorgaan beter in de voormiddag te plaatsen en een vlucht te boeken voor de verre afstand ipv van een slaapbus waar het de hele nacht ijskoud in was en je niet kon slapen. Tussenvluchten in Zuid-Amerika zijn goedkoper dan een nacht/slaapbus en is voor zo een lange reis dan ook veel rustgevender voor de klanten. Ook sommige hotels zijn dringend aan vervanging en/of controle toe. Hotels geen 3 sterren waard. Enkel hotels in Buonos Aires en RIo waren heel goed met goed ontbijt. Eindresultaat is dat wij ondanks alle mankementen een fantastische reis hebben gehad mede dankzij onze reisleidster Martina. Dikke pluim en een 10 voor Martina. Prijs/kwaliteit en wetende dat de Zuid-Amerika goedkoper is dan Europa voor wat betreft logies, vervoer, eten
enz... een 5 voor Fox. Extra kosten optionele excursies in totaal rond de 6OO euro per persoon (nog niet alle excursies meegedaan !) komt op een totaal van ongeveer Ä 5000 per persoon wat toch wel erg veel is.

  • Algemeen 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende