Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen FOX, verre reizen van ANWB

Pagina 1 van 38 met 377 resultaten

op 11 oktober 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2020

Wij hadden een reis door Vietnam (met vertrek in november 2020) geboekt, eind 2019, dus ver voor de coronacrisis. Alleen een aanbetaling gedaan en zoals we konden verwachten werd deze reis geannuleerd begin oktober. Zijn netjes gebeld met de vraag wat we wilden, een voucher of het geld terug. Wij hebben gekozen voor geld terug omdat we voor 2021 al andere plannen hebben. Het geld zou met 2-3 weken op onze rekening staan. 4 dagen later hadden we het al terug. Zeer tevreden over deze afhandeling van FOX. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 september 2020 bestemming: Costa Rica / San Josť, reisperiode: januari 2020

In deze onzekere tijd van de COVID-19 pandemie was het voor ons ontzettend onzeker of de reis wel door kon gaan en of we dat wel zouden willen.
Elke week meerdere malen de toestand, stand van zaken, in het land van onze keuze bekijken.
Uiteindelijk, een week of vier, vijf, voor vertrekdatum kregen we uit eigen beweging van Fox een telefoontje dat de reis was geannuleerd.
Tenminste ťťn onzekerheid weggenomen.
Wat betreft de aanbetaling werd ons verteld dat dat een week of twee, drie kon aanlopen voordat het was teruggestort.
Eťn, twee dagen later even de bankrekening checken en...... het stond er al op!

Hulde voor Fox reizen! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 29 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: april 2020

Fox reizen heeft ruim 2200 euro ontvangen aan aanbetalingsgeld van ons voor een reis die niet is doorgegaan op 26 april.
Ik ben hartpatiŽnt en kreeg vlak voor de lockdown longontsteking.
Omdat ik een risicopatiŽnt was op dat moment raadde de dokter aan de reis op 12 maart te annuleren. Fox is gebeld maar we zijn ons geld kwijt, geen voucher want ik zelf geannuleerd. Geen briefje met spijt .
Helemaal niks. Ze hebben alleen ons geld ingepikt. En dan ook nog een ANWB gerelateerde club. Wat een afgang.
Fox, nooit meer. Onze annuleringsverzekering van National Academic betaalde ons ook niks uit. Rede: ik was in maart ziek en niet in april. Weg vakantie, weg 2200 euro. Nog steeds ben ik in quarantaine. Ik ben mijn baan kwijt en kan op mijn 63ste nog in dw ww. Ik had dat geld echt kunnen gebruiken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 april 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: mei 2020

Incasseren, incasseren, incasseren!!
Omdat mijn ouders afgelopen november 50 jaar getrouwd waren zouden we ter ere hiervan met het gezin (9 personen) een rondreis Zuid Afrika gaan maken. Mijn ouders hebben hier jaren voor gespaard en we keken er echt naar uit! We zouden in de tweede helft van mei aanstaande vertrekken. Mijn ouders hadden al een aanbetaling gedaan van ruim Ä 3000,00. En toen kwam Corona. Op het moment dat mijn ouders de rest van de reis moesten betalen (een bedrag met 4 nullen!!) zaten we middenin de Corona crisis. Mijn ouders hebben aan Fox gevraagd of de betaling van het restant bedrag uitgesteld kon worden. Het zag er niet naar uit dat de reis door zou gaan. Fox wilde hier niks van horen. In goed overleg hebben wij toen besloten de reis te annuleren met het verzoek om een voucher voor de aanbetaling. Wederom weigerde Fox!! Mijn ouders waren de aanbetaling kwijt. Wat schetst onze verbazing? Enkele dagen later worden alle reizen tot 1 juni geannuleerd.
Weer contact opgenomen en nogmaals gevraagd of Fox een voucher voor dit toch wel aanzienlijke bedrag zou willen uitgeven. En wťťr krijgen we nee te horen. Wij zullen nooit meer een reis met Fox boeken!! En ik zal er mijn uiterste best voor doen om dit verhaal bij zoveel mogelijk mensen kenbaar te maken!!

  • Algemeen 1
op 11 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Vietnam easy goiing met een groep van 31 personen. reisleidster Esther Rottier en de Vietnamese reisleider Dinh. reispakket zit goed in elkaar. Esther maakte ook van de langste busreis een feestje met humor leuke stops etc. Dinh maakte ons in goed Engels deelgenoot van zijn persoonlijke ervaringen en gaf veel aanvullende informatie.

  • Algemeen 9
op 21 januari 2020 bestemming: IsraŽl, reisperiode: oktober 2019

Na klachten namens de gehele groep neemt Fox dit niet serieus en vergoedt een onredelijk laag bedrag als 'coulance vergoeding'.
De afwikkeling en correspondentie over de klacht was nog niet afgerond, maar Fox meende toch maar snel aan iedereen het bedrag uit te betalen, denkelijk om er maar van af te zijn... Slechte klachtenafhandeling en een ANWB-organisatie volstrekt onwaardig. Je boekt trouwens een reis van 11 dagen, maar de reis duurt slechts 10 dagen. Onjuiste informatieverstrekking of juist opzettelijke misleiding?

  • Algemeen 4
op 31 december 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2019

Dure reis van ANWB, gids Marian ziet kans om gedurende 28 dagen niets over Nieuw Zeeland te vertellen. Schandalig. Klacht ingediend, deze wordt afgedaan met: het kan altijd niet klikken tussen jou en de gids. Een belachelijk antwoord op deze klacht. 🤮🤮🤮

  • Algemeen 3
op 13 december 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: mei 2019

De eerste groepsrondreis met FOX gemaakt, en het was super!!! We hadden een ontzettend leuke groep, en de reisleider Alex was een enthousiaste zorgzame reisleider. Alles was vanuit FOX tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen alleen maar zeggen: EEN ONBESCHRIJFLIJK MOOIE ERVARING!!!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: China, reisperiode: januari 2019

Nooit meer Fox. Klachten worden niet serieus genomen. Problemen met het aanvragen van visum worden gebagatelliseerd en ook een andere klacht over het niet doorgaan van de belangrijkste bezichtiging van de reis en het geboden alternatief daarvoor wordt niet serieus genomen.

  • Algemeen 1
op 27 november 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: september 2019

Omdat wij in een periode aan kwamen van grote palmolieplantage branden dus dikke smog. Geen mooie blauwe luchten geen mooie uitzichten geen zonsopkomst , maar dikke witte massa .!!!! Wij hebben 2 jaar uitgezien naar onze vakantie er voor gespaard geen goedkope vakantie dan is het eindelijk zover maar wat doe je je maakt er het beste van , wij zijn natuurliefhebbers fotografie het is een super mooi land maar als je van de volle 18 dagen dat je daar bent 1 x de sterrenhemel ziet 1 x een zonsondergang en 1 dag een redelijk blauw bewolkte dag dan hebben we het gehad . En ten 2 de smog is in deze mate zeer slecht voor je gezondheid . Bij thuis komst ook een klachtenbrief gestuurt naar Fox dat ze wel hadden mogen melden van de branden want die zijn er elk jaar rond augustus en september maar zij vonden dat niet nodig en we werden afgescheept met een reischeque van Ä100 maar wel te besteden bij Fox reizen. Sorry hoor die Ä100 mogen ze houden en voor ons geen reis meer bij Voxreizen, als je er niet bent voor je klanten dan zeggen wij .......

  • Algemeen 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende