Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen FOX, verre reizen van ANWB

Pagina 1 van 37 met 364 resultaten

op 11 augustus 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

Voor het eerst een groepsreis gemaakt in mijn leven. Aangezien ik niet zo'n groepsdier ben best een stap. Toch gedaan dus en ik ben een mooie ervaring rijker. Ik kijk terug op een prachtige reis, heb enorm veel gezien en ben vooral veel te weten gekomen over het land en haar bevolking dankzij onze geweldige reisleidster Esther Rottier. Ze heeft de reis voor mij tot een succes gemaakt door haar haar enthousiasme, vele inside stories, humor en de vele extra uitjes en stops die ze heeft ingepland onderweg. Dit heeft de reis heel bijzonder en alles behalve standaard gemaakt. Samen met de twee Vietnamese reisleiders vormde ze een fijn team. De groep had ook een prettige samenstelling. We waren samen maar lieten elkaar ook vrij hetgeen fijn was. Dit moet je natuurlijk ook een beetje treffe, ik besef dat dat ook anders kan. Ik heb echter een prima tijd gehad en zal er nog lang over namijmeren bij de prachtige foto's. Dus wie weet doe ik het nog eens! Tot slot: chapeau voor Esther! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 5 juli 2019 bestemming: Oezbekistan, reisperiode: juni 2019

Goede reisleidster, leuke reis. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 7 juni 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: maart 2019

Slechte reisleiding, excursies en reisbeschrijving niet conform ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 4 juni 2019 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: mei 2018

Het was een super mooie reis met een geweldige reisleidster Nicol t is een topvrouw ,ze heeft ons een onvergetelijke reis bezorgd ❤️Voor haar!

  • Algemeen 10
op 17 maart 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

We hebben de 15 daagse groepsreis Wild ZuidAfrika uitgekozen. Wat een schitterende reis. Veel gezien, mooie bus, goede lodges en hotels. En onze gids Louis wat wist hij veel zeg. Zowel cultuur en natuur. Hij was erg bij de groep betrokken. Dus voor hem al een 10. Dit was de 3e foxreis. En ze waren alle 3 zeer goed. Volgende reis is weer bij fox.

  • Algemeen 10
op 1 maart 2019 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Wij zijn aangekomen in Hanoi en vertrokken met een groep van 31 personen .Van in begin ging het heel stroef met de groep ,ook door de gids. Je stelde een vraag en je kreeg als antwoord dat komt later wel vindt dat dat niet kunnen .wij zijn wel geen kleine kinderen en hij hij had zelfs de woorden dat wij een mogelijke groep waren .Maar bon ieder trekt zijn conclusie er wel uit .De reis op zich vermoeiend maar veel gezien ,eten lekker ,spijtig zo'n mooie natuur en alle afval overal maar droppen .In de hotels beginnen ze nu wel met kartonnen rietjes en ook zeep en schampoo in een grote mooie fles om te gebruiken .

  • Algemeen 7
op 28 december 2018 bestemming: China, reisperiode: oktober 2018

Was prima georganiseerd, veel gezien, uitermate goede reisleiding met Henk, goede hotels en heerlijk eten! Top dus en mijn vrouw en ik kunnen het iedereen aanraden!

  • Algemeen 10
op 22 december 2018 bestemming: Singapore / Singapore, Maleisie, Thailand, reisperiode: oktober 2018

Een reis met Fox raad ik niemand aan! Samen met een vriendin zijn we 3 weken weggeweest met een groepsreis van Fox. We hebben meerdere groepsreizen meegemaakt, maar dit was gewoon verschrikkelijk!

De reisleider heeft zich niet geprofileerd volgens onze verwachtingen. Onze verwachtingen zijn niet zomaar tot stand gekomen. Wij hebben meerdere groepsreizen ervaren en weten wat we kunnen verwachten van een reisleider. De reisleider kende het programma niet eens en wist de sfeer te verzieken. Het is niet zo dat wij een 100% goed geregelde reis verwachtten van Fox. Natuurlijk kunnen er onderdelen zijn welke beter geregeld kunnen worden. Wel verwachtten we schone hotels, eetbare diners en een goede planning waarbij de reisleider ons kan faciliteren. Wij moesten haar uitleggen wat de mogelijke excursies waren en wat er op de website van Fox stond. Volgens ons geeft dat al genoeg aan over haar voorbereidingen.

Deze punten hebben we ter plekke met de reisleider besproken, maar zij reageerde bot en vervolgens negeerde ze ons . Fox gaf aan open te staan voor feedback, dat was dus totaal niet het geval. Zowel de reisleider als klantenservice hebben ons niet geholpen. Enige wat ze konden antwoorden was Ďsmaken verschillení. Volgens de klantenservice kunnen ze trouwens achteraf niks betekenen. Ze kunnen alleen een tegoedbon van 50 euro per persoon uitdelen. Wij zullen nooit meer gebruik maken van Fox en hebben dus niks aan een tegoedbon. We zijn erg benieuwd of ze nu opeens anders zullen reageren vanuit Facebook.

Commentaar van Fox via mail:

Hiermee kom ik terug op uw reactie op mijn email bericht van 28 november jl.

Het spijt mij dat mijn reactie op uw klacht niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Echter, ik respecteer uw afwijkende mening hieromtrent.

Intern heb ik ťťn en ander nogmaals besproken. Deze heroverweging heeft er echter niet toe geleid dat wij ons standpunt, zoals eerder verwoord, zullen wijzigen.

Het spijt mij dat ik u niet anders kunnen berichten.

  • Algemeen 2
op 20 december 2018 bestemming: Peru, reisperiode: november 2018

Bezienswaardigheden, natuur en cultuur
ECHTER !!! Fox rekent meer dan 450 euro aan voor 2 comfort plaatsen en geeft economy plaatsen. En men wil dit niet terugbetalen !!

  • Algemeen 8
op 13 december 2018 bestemming: MaleisiŽ / MaleisiŽ, reisperiode: april 2018

Prachtig land, met zulke vriendelijke mensen. AziŽ is geweldig!!!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende