Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen FOX, verre reizen van ANWB

Pagina 1 van 4 met 377 resultaten

op 11 oktober 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2020

Wij hadden een reis door Vietnam (met vertrek in november 2020) geboekt, eind 2019, dus ver voor de coronacrisis. Alleen een aanbetaling gedaan en zoals we konden verwachten werd deze reis geannuleerd begin oktober. Zijn netjes gebeld met de vraag wat we wilden, een voucher of het geld terug. Wij hebben gekozen voor geld terug omdat we voor 2021 al andere plannen hebben. Het geld zou met 2-3 weken op onze rekening staan. 4 dagen later hadden we het al terug. Zeer tevreden over deze afhandeling van FOX. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 september 2020 bestemming: Costa Rica / San Josť, reisperiode: januari 2020

In deze onzekere tijd van de COVID-19 pandemie was het voor ons ontzettend onzeker of de reis wel door kon gaan en of we dat wel zouden willen.
Elke week meerdere malen de toestand, stand van zaken, in het land van onze keuze bekijken.
Uiteindelijk, een week of vier, vijf, voor vertrekdatum kregen we uit eigen beweging van Fox een telefoontje dat de reis was geannuleerd.
Tenminste ťťn onzekerheid weggenomen.
Wat betreft de aanbetaling werd ons verteld dat dat een week of twee, drie kon aanlopen voordat het was teruggestort.
Eťn, twee dagen later even de bankrekening checken en...... het stond er al op!

Hulde voor Fox reizen! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 29 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: april 2020

Fox reizen heeft ruim 2200 euro ontvangen aan aanbetalingsgeld van ons voor een reis die niet is doorgegaan op 26 april.
Ik ben hartpatiŽnt en kreeg vlak voor de lockdown longontsteking.
Omdat ik een risicopatiŽnt was op dat moment raadde de dokter aan de reis op 12 maart te annuleren. Fox is gebeld maar we zijn ons geld kwijt, geen voucher want ik zelf geannuleerd. Geen briefje met spijt .
Helemaal niks. Ze hebben alleen ons geld ingepikt. En dan ook nog een ANWB gerelateerde club. Wat een afgang.
Fox, nooit meer. Onze annuleringsverzekering van National Academic betaalde ons ook niks uit. Rede: ik was in maart ziek en niet in april. Weg vakantie, weg 2200 euro. Nog steeds ben ik in quarantaine. Ik ben mijn baan kwijt en kan op mijn 63ste nog in dw ww. Ik had dat geld echt kunnen gebruiken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 april 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: mei 2020

Incasseren, incasseren, incasseren!!
Omdat mijn ouders afgelopen november 50 jaar getrouwd waren zouden we ter ere hiervan met het gezin (9 personen) een rondreis Zuid Afrika gaan maken. Mijn ouders hebben hier jaren voor gespaard en we keken er echt naar uit! We zouden in de tweede helft van mei aanstaande vertrekken. Mijn ouders hadden al een aanbetaling gedaan van ruim Ä 3000,00. En toen kwam Corona. Op het moment dat mijn ouders de rest van de reis moesten betalen (een bedrag met 4 nullen!!) zaten we middenin de Corona crisis. Mijn ouders hebben aan Fox gevraagd of de betaling van het restant bedrag uitgesteld kon worden. Het zag er niet naar uit dat de reis door zou gaan. Fox wilde hier niks van horen. In goed overleg hebben wij toen besloten de reis te annuleren met het verzoek om een voucher voor de aanbetaling. Wederom weigerde Fox!! Mijn ouders waren de aanbetaling kwijt. Wat schetst onze verbazing? Enkele dagen later worden alle reizen tot 1 juni geannuleerd.
Weer contact opgenomen en nogmaals gevraagd of Fox een voucher voor dit toch wel aanzienlijke bedrag zou willen uitgeven. En wťťr krijgen we nee te horen. Wij zullen nooit meer een reis met Fox boeken!! En ik zal er mijn uiterste best voor doen om dit verhaal bij zoveel mogelijk mensen kenbaar te maken!!

  • Algemeen 1
op 11 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Vietnam easy goiing met een groep van 31 personen. reisleidster Esther Rottier en de Vietnamese reisleider Dinh. reispakket zit goed in elkaar. Esther maakte ook van de langste busreis een feestje met humor leuke stops etc. Dinh maakte ons in goed Engels deelgenoot van zijn persoonlijke ervaringen en gaf veel aanvullende informatie.

  • Algemeen 9
op 21 januari 2020 bestemming: IsraŽl, reisperiode: oktober 2019

Na klachten namens de gehele groep neemt Fox dit niet serieus en vergoedt een onredelijk laag bedrag als 'coulance vergoeding'.
De afwikkeling en correspondentie over de klacht was nog niet afgerond, maar Fox meende toch maar snel aan iedereen het bedrag uit te betalen, denkelijk om er maar van af te zijn... Slechte klachtenafhandeling en een ANWB-organisatie volstrekt onwaardig. Je boekt trouwens een reis van 11 dagen, maar de reis duurt slechts 10 dagen. Onjuiste informatieverstrekking of juist opzettelijke misleiding?

  • Algemeen 4
op 31 december 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2019

Dure reis van ANWB, gids Marian ziet kans om gedurende 28 dagen niets over Nieuw Zeeland te vertellen. Schandalig. Klacht ingediend, deze wordt afgedaan met: het kan altijd niet klikken tussen jou en de gids. Een belachelijk antwoord op deze klacht. 🤮🤮🤮

  • Algemeen 3
op 13 december 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: mei 2019

De eerste groepsrondreis met FOX gemaakt, en het was super!!! We hadden een ontzettend leuke groep, en de reisleider Alex was een enthousiaste zorgzame reisleider. Alles was vanuit FOX tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen alleen maar zeggen: EEN ONBESCHRIJFLIJK MOOIE ERVARING!!!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: China, reisperiode: januari 2019

Nooit meer Fox. Klachten worden niet serieus genomen. Problemen met het aanvragen van visum worden gebagatelliseerd en ook een andere klacht over het niet doorgaan van de belangrijkste bezichtiging van de reis en het geboden alternatief daarvoor wordt niet serieus genomen.

  • Algemeen 1
op 27 november 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: september 2019

Omdat wij in een periode aan kwamen van grote palmolieplantage branden dus dikke smog. Geen mooie blauwe luchten geen mooie uitzichten geen zonsopkomst , maar dikke witte massa .!!!! Wij hebben 2 jaar uitgezien naar onze vakantie er voor gespaard geen goedkope vakantie dan is het eindelijk zover maar wat doe je je maakt er het beste van , wij zijn natuurliefhebbers fotografie het is een super mooi land maar als je van de volle 18 dagen dat je daar bent 1 x de sterrenhemel ziet 1 x een zonsondergang en 1 dag een redelijk blauw bewolkte dag dan hebben we het gehad . En ten 2 de smog is in deze mate zeer slecht voor je gezondheid . Bij thuis komst ook een klachtenbrief gestuurt naar Fox dat ze wel hadden mogen melden van de branden want die zijn er elk jaar rond augustus en september maar zij vonden dat niet nodig en we werden afgescheept met een reischeque van Ä100 maar wel te besteden bij Fox reizen. Sorry hoor die Ä100 mogen ze houden en voor ons geen reis meer bij Voxreizen, als je er niet bent voor je klanten dan zeggen wij .......

  • Algemeen 6
op 22 november 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: september 2019

Je kan prima reizen met fox, maar zodra je een klacht indiend dan is er geen gehoor, onze rondreis verliep prima alleen de lunchrestaurant dat inbegrepen was was de hygiŽne ver te zoeken, lauw eten en smerige toiletten, ik werd ziek na het benutten van de lunch en lag ik op de hotel kamer met korts en hevig diarree en kon ik niet mee naar de Brono vulkaan waar ik bijna 1 miljoen roepies had betaald, krijg je je geld niet terug. Je hele reis brood en kaas 3 maal per dag eten omdat je niet meer durft.bij aankomst in Nederland beklaagt bij fox en en vraagt om het geld van de excursie naar de Brono vulkaan maar krijg je dat niet alleen dat hun spijt, sorry hoor, aan jullie spijt fox heb ik niks ik spaar 2 jaar lang om op vakantie te gaan en wordt het verpest en van jullie krijg ik alleen dat jullie spijt hebben dat ik het zo heb ervaren.
Slecht, meer heb ik niks te zeggen over jullie afhandeling van mijn klacht.

  • Algemeen 3
op 8 oktober 2019 bestemming: Peru / Peru, Bolivia, ArgentiniŽ en BrazilliŽ, reisperiode: september 2019

Reisleidster Martina is een zeer goede reisleidster met veel kennis van de landen. Ook haar kennis van Spaans en Portugees was super voor de groep. De groep was naar onze mening net iets te groot voor zo een lange reis. Sommige van onze groep hoorden eigenlijk niet thuis in deze groepsreis en daardoor waren er soms spanningen. Gelukkig was het grootste gedeelte van de groep superpositief en enthousiast. Het was een zeer boeiende reis maar af en toe zeer druk en vermoeiend. Jammer dat Fox hier geen rekening mee hield door bv. een tussenvlucht ipv 's nachts te laten doorgaan beter in de voormiddag te plaatsen en een vlucht te boeken voor de verre afstand ipv van een slaapbus waar het de hele nacht ijskoud in was en je niet kon slapen. Tussenvluchten in Zuid-Amerika zijn goedkoper dan een nacht/slaapbus en is voor zo een lange reis dan ook veel rustgevender voor de klanten. Ook sommige hotels zijn dringend aan vervanging en/of controle toe. Hotels geen 3 sterren waard. Enkel hotels in Buonos Aires en RIo waren heel goed met goed ontbijt. Eindresultaat is dat wij ondanks alle mankementen een fantastische reis hebben gehad mede dankzij onze reisleidster Martina. Dikke pluim en een 10 voor Martina. Prijs/kwaliteit en wetende dat de Zuid-Amerika goedkoper is dan Europa voor wat betreft logies, vervoer, eten
enz... een 5 voor Fox. Extra kosten optionele excursies in totaal rond de 6OO euro per persoon (nog niet alle excursies meegedaan !) komt op een totaal van ongeveer Ä 5000 per persoon wat toch wel erg veel is.

  • Algemeen 7
op 21 augustus 2019 bestemming: Thailand / Single Rondreis het gouden zuiden, reisperiode: augustus 2019

Er was aangegeven dat er een goede afwisseling was van excursies en vrije tijd. Helaas hebben we weinig vrije tijd gehad en excursies die een dagdeel zouden duren, duurden vaak van smorgens vroeg tot eind van de middag. Ook werd er de eerste dagen niet gevraagd of je mee wilde doen aan excursies. Je had eigenlijk geen keus, omdat we er op weg naar de volgende bestemming langs reden en dan.blijf je niet alleen in de bus zitten..
Ook waren de excursies erg gehaast. Van tevoren werd gezegd dat je er maar een bepaalde tijd rond kon lopen (uur o.I.d) want anders zouden.we te laat komen bij de volgende plek. Jammer, want vooral in de jungle had ik wat meer tijd door kunnen brengen.
De excursie naar de tempels viel erg tegen, we zaten meer tijd in de bus dan dat we konden bezichtigen. Ook informatie over de tempels/informatie over geschiedenis etc. heb ik gemist.

De reisleider was top, een leuk dan die de omgeving goed kende.

Leuke vakantie gehad, maar kwam niet overeen met de informatie die vooraf gegeven werd.

  • Algemeen 7
op 11 augustus 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

Voor het eerst een groepsreis gemaakt in mijn leven. Aangezien ik niet zo'n groepsdier ben best een stap. Toch gedaan dus en ik ben een mooie ervaring rijker. Ik kijk terug op een prachtige reis, heb enorm veel gezien en ben vooral veel te weten gekomen over het land en haar bevolking dankzij onze geweldige reisleidster Esther Rottier. Ze heeft de reis voor mij tot een succes gemaakt door haar haar enthousiasme, vele inside stories, humor en de vele extra uitjes en stops die ze heeft ingepland onderweg. Dit heeft de reis heel bijzonder en alles behalve standaard gemaakt. Samen met de twee Vietnamese reisleiders vormde ze een fijn team. De groep had ook een prettige samenstelling. We waren samen maar lieten elkaar ook vrij hetgeen fijn was. Dit moet je natuurlijk ook een beetje treffe, ik besef dat dat ook anders kan. Ik heb echter een prima tijd gehad en zal er nog lang over namijmeren bij de prachtige foto's. Dus wie weet doe ik het nog eens! Tot slot: chapeau voor Esther!

  • Algemeen 8
op 5 juli 2019 bestemming: Oezbekistan, reisperiode: juni 2019

Goede reisleidster, leuke reis.

  • Algemeen 9
op 7 juni 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: maart 2019

Slechte reisleiding, excursies en reisbeschrijving niet conform

  • Algemeen 6
op 4 juni 2019 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: mei 2018

Het was een super mooie reis met een geweldige reisleidster Nicol t is een topvrouw ,ze heeft ons een onvergetelijke reis bezorgd ❤️Voor haar!

  • Algemeen 10
op 17 maart 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

We hebben de 15 daagse groepsreis Wild ZuidAfrika uitgekozen. Wat een schitterende reis. Veel gezien, mooie bus, goede lodges en hotels. En onze gids Louis wat wist hij veel zeg. Zowel cultuur en natuur. Hij was erg bij de groep betrokken. Dus voor hem al een 10. Dit was de 3e foxreis. En ze waren alle 3 zeer goed. Volgende reis is weer bij fox.

  • Algemeen 10
op 1 maart 2019 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Wij zijn aangekomen in Hanoi en vertrokken met een groep van 31 personen .Van in begin ging het heel stroef met de groep ,ook door de gids. Je stelde een vraag en je kreeg als antwoord dat komt later wel vindt dat dat niet kunnen .wij zijn wel geen kleine kinderen en hij hij had zelfs de woorden dat wij een mogelijke groep waren .Maar bon ieder trekt zijn conclusie er wel uit .De reis op zich vermoeiend maar veel gezien ,eten lekker ,spijtig zo'n mooie natuur en alle afval overal maar droppen .In de hotels beginnen ze nu wel met kartonnen rietjes en ook zeep en schampoo in een grote mooie fles om te gebruiken .

  • Algemeen 7
op 28 december 2018 bestemming: China, reisperiode: oktober 2018

Was prima georganiseerd, veel gezien, uitermate goede reisleiding met Henk, goede hotels en heerlijk eten! Top dus en mijn vrouw en ik kunnen het iedereen aanraden!

  • Algemeen 10
op 22 december 2018 bestemming: Singapore / Singapore, Maleisie, Thailand, reisperiode: oktober 2018

Een reis met Fox raad ik niemand aan! Samen met een vriendin zijn we 3 weken weggeweest met een groepsreis van Fox. We hebben meerdere groepsreizen meegemaakt, maar dit was gewoon verschrikkelijk!

De reisleider heeft zich niet geprofileerd volgens onze verwachtingen. Onze verwachtingen zijn niet zomaar tot stand gekomen. Wij hebben meerdere groepsreizen ervaren en weten wat we kunnen verwachten van een reisleider. De reisleider kende het programma niet eens en wist de sfeer te verzieken. Het is niet zo dat wij een 100% goed geregelde reis verwachtten van Fox. Natuurlijk kunnen er onderdelen zijn welke beter geregeld kunnen worden. Wel verwachtten we schone hotels, eetbare diners en een goede planning waarbij de reisleider ons kan faciliteren. Wij moesten haar uitleggen wat de mogelijke excursies waren en wat er op de website van Fox stond. Volgens ons geeft dat al genoeg aan over haar voorbereidingen.

Deze punten hebben we ter plekke met de reisleider besproken, maar zij reageerde bot en vervolgens negeerde ze ons . Fox gaf aan open te staan voor feedback, dat was dus totaal niet het geval. Zowel de reisleider als klantenservice hebben ons niet geholpen. Enige wat ze konden antwoorden was Ďsmaken verschillení. Volgens de klantenservice kunnen ze trouwens achteraf niks betekenen. Ze kunnen alleen een tegoedbon van 50 euro per persoon uitdelen. Wij zullen nooit meer gebruik maken van Fox en hebben dus niks aan een tegoedbon. We zijn erg benieuwd of ze nu opeens anders zullen reageren vanuit Facebook.

Commentaar van Fox via mail:

Hiermee kom ik terug op uw reactie op mijn email bericht van 28 november jl.

Het spijt mij dat mijn reactie op uw klacht niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Echter, ik respecteer uw afwijkende mening hieromtrent.

Intern heb ik ťťn en ander nogmaals besproken. Deze heroverweging heeft er echter niet toe geleid dat wij ons standpunt, zoals eerder verwoord, zullen wijzigen.

Het spijt mij dat ik u niet anders kunnen berichten.

  • Algemeen 2
op 20 december 2018 bestemming: Peru, reisperiode: november 2018

Bezienswaardigheden, natuur en cultuur
ECHTER !!! Fox rekent meer dan 450 euro aan voor 2 comfort plaatsen en geeft economy plaatsen. En men wil dit niet terugbetalen !!

  • Algemeen 8
op 13 december 2018 bestemming: MaleisiŽ / MaleisiŽ, reisperiode: april 2018

Prachtig land, met zulke vriendelijke mensen. AziŽ is geweldig!!!

  • Algemeen 9
op 10 december 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: oktober 2018

Vieze kamers, stof en spinnenweb etc. Reisleider niet perfect. Rijdt gewoon weg als je valt en zegt gewoon och is maar een kleine kneuzing tewijl het gebroken was. Excursies die we moesten betalen die gratis bij het hotel hoorde. All inclusief catamaran tocht gedaan wat helemaal niet all in clusief was. Bij klachten bij fox duurd wel heeel lang voordat er iets gebeurd. Boeken is makkelijk maar klacht indienen is moeilijk

  • Algemeen 4
op 5 december 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: november 2018

Op 5 november vertrokken naar Vietnam, Easy honing reis 25 dagen. Een mooie reis , veel gezien en gedaan en onze reisleidster Esther en vietnamese gids Thuan waren geweldig. Veel informatie over het land, gewoontes en de gebruiken gekregen. Mooie hotels en een prima bus met chauffeur en busboy.
Kortom een reis waar ik met veel plezier op terug kijk.

  • Algemeen 9
op 7 november 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: oktober 2018

De 17-daagse groepsrondreis op Bali is ons erg goed bevallen. Meerdere dagen in ťťn hotel en korte reisdagen. Voor mensen die een relaxte reis zoeken is dit absoluut een aanrader. De hotels zijn allemaal erg sfeervol, schoon en goed. Wij hebben het "apenhotel" in Ubud niet als vervelend ervaren maar juist als erg bijzonder. Als je de regels in acht neemt dan is er weinig aan de hand. Er zijn een aantal rustdagen tijdens deze reis en deze hadden wat ons betreft deels ingevuld kunnen worden met een excursie. Onze reisleider Yo was een topper. Hij is erg enthousiast, heeft ons kennis laten maken met de interessante cultuur, prachtige natuur en zeer vriendelijke bevolking van het eiland waardoor we een goed beeld hebben gekregen van Bali. Daarnaast beschikt hij over een flink portie humor waardoor we veel hebben gelachen.
Wij hebben de reis als zeer leuk ervaren en wederom tot in perfectie georganiseerd door de medewerkers van Fox.

  • Algemeen 9
op 1 november 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2018

Een fantastische reis met een zeer goede thais/engelssprekende reisleidster Minie genaamd en Peter als reisleider die deze reis voor ons onvergetelijk hebben gemaakt! Fox kan trots zijn op deze veldwerkers!
Hotels vond ik wat gedateerd maar wel met goede bedden! Het einde van de reis is door Fox veranderd maar dit is geen verbetering! Koh Chang als relaxeinde een prachtig eiland maar veel te ver van Bangkok af, waardoor de terugreis maar liefst meer dan 24 uur heeft geduurd! Dat was niet bepaald ontspannen thuiskomen. Maar de reis op zich was om nooit te vergeten! Dat ik een 8 geef heeft vooral met het einde te maken!

  • Algemeen 8
op 21 oktober 2018 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: september 2018

Fantastische reis gehad met Fox! Onze reisleidster, Elly, was een fantastische vrouw en heeft ook super goed begeleidt deze reis. We hebben veel gezien en meegemaakt, heel erg bijzonder. Alles wat goed georganiseerd: de hotels, de busreis, de excursies etc. Ik kan iedereen aanraden om deze reis te maken met FOX!!

  • Algemeen 9
op 20 oktober 2018 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: september 2018

Omdat het na seizoen was en nergens bedchreven stond, en de reisleider niet was zoals een reisleider hoort te zijn.

  • Algemeen 6
op 26 augustus 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Perfect verzorgd, hele goede nederlands sprekende (thaise) reisleidster en heel erg veel gezien en gedaan.

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2018 bestemming: China / Jasmijn en Bloesem reis, reisperiode: juli 2018

Mijn vrouw en ik zijn net terug van onze eerste groepsreis met FOX. We hebben een schitterende reis gemaakt van 3 weken door China, startend in Shanghai en eindigend in Beijing. Voor aanvang was ik wat terughoudend omdat dit onze eerste groepsreis was. Welnu, het reizen met FOX in een groep is ons uitstekend bevallen en hebben we juist als een pluspunt ervaren. De organisatie van de reis was prima. Ook onze reisleider Laurens die vloeiend Chinees sprak, zeer veel wist en gemakkelijk benaderbaar was, heeft door zijn kwaliteiten veel aan het succes van de reis bijgedragen. Bijna alle excursies waren (zeer) de moeite waard. Er was ook voldoende ruimte om zelf op pad te gaan: zo hebben we zelf het Shanghai museum en het nationaal museum in Beijing bezocht en zijn we naar een voorstelling van de klassieke Peking opera in Beijing geweest, een belevenis! Natuurlijk zijn er tav de reis ook wat verbeterpunten te noemen, bv de overnachting in Zhengzhou zou wat mij betreft geschrapt mogen worden, maar dit valt in het niet niet bij de vele goede ervaringen en alles wat we gezien hebben. Voor mensen die geinteresseerd zijn in China en aan den lijve willen ondervinden hoe dit land met zijn indrukwekkende geschiedenis hard bezig is het Westen op technologisch en economisch gebied de loef af te steken, zou ik willen zeggen: ga deze prachtige reis met FOX maken!

  • Algemeen 9
op 29 juni 2018 bestemming: Canada / diversen, reisperiode: mei 2018

Een geweldige reis! Veel indrukwekkende steden gezien, zoals Boston, Quebec, Montreal, Toronto. Afwisselende reisdagen met o.a. een wandeling in de White Mountains, walvistocht en Niagara Falls.
Uitstekende hotels met allerlei faciliteiten zodat je zelf je ontbijt kon klaarmaken. Prachtige steden, zoals Ottawa, Washington (gratis schitterende musea) en als klapstuk New York met uitstekend gelegen hotel. Prima indeling van de reis en een fijne chauffeur (Kevin) en een fantastische reisleidster (Martineke), die geen moeite teveel was. (Een aanrader voor 12 september)

  • Algemeen 9
op 15 mei 2018 bestemming: Mexico / Verschillende, reisperiode: november 2017

Geweldige ervaring, prachtige hotels, kundige reisleiders!

  • Algemeen 10
op 13 april 2018 bestemming: , reisperiode: april 2018

Voordat ik bij FOX ging boeken las ik veel klachten over het 'reis op aanvraag'. Na dit eerst goed bekeken te hebben ben ik toch in contact gegaan met FOX. Uiteindelijk geen reis kunnen boeken want wij waren erg laat (3 weken voor vertrek pas boeken in hoogseizoen) MAAR! contact met FOX was uitstekend, informatie duidelijk, deden er alles aan om ons toch een vakantie te organiseren maar door onze beperkingen in vertrekperiode niet gelukt. Ondanks dat alles zeer goede ervaring van de service van het reisbureau!

  • Algemeen 9
op 11 maart 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: februari 2018

Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam(25 daagse), dit was een super fantastische rondreis in een woord geweldig.
Dit komt mede door de goede inzet van het onderstaande goedwerkende team, dat deze rondreis een onvergetelijke reis is geworden tw;
Gids Albert, de lokale gids Din, buschauffeur Hunc en niet te vergeten de bus boy Hieu. Allemaal bedankt voor jullie vakkundig, leuke, gezellige inzet. Echt een DIKKE 10

  • Algemeen 10
op 13 januari 2018 bestemming: Sri Lanka / Rond reis, reisperiode: december 2017

Het was een prachtige reis super goede hotels. Alles prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 4 december 2017 bestemming: Botswana, reisperiode: november 2017

Mooie rondreis met heelveel verschillende gezichten, dieren en verblijfplaatsen en verrassingen . Prima reisleidster onze Elsa

  • Algemeen 8
op 28 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: oktober 2017

Heerlijke en goed georganiseerde vakantie rondreis java en bali voor een goede prijs.

  • Algemeen 10
op 27 november 2017 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: oktober 2017

Geweldige reis, prima begeleiding, leuke gids, veel bijzondere dingen gezien, goede afwisseling van excursies en vrije tijd, goede hotels en heerlijk eten.

  • Algemeen 9
op 27 november 2017 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: januari 2017

Het is nog een authentiek land, waar je zo 100 jaar terug in de tijd gaat. En vooral de reisleider die ontzettend veel van het land wist te vertellen. Een kanjer!!!

  • Algemeen 9
op 25 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2017

De reis zorgt dat je het land ontmoet. Voorziet in , bijna, alle wensen die tijdens zo'n reis kunt hebben. En als er al problemen zijn, dan worden deze opgelost. Indien mogelijk ter plaatse.

  • Algemeen 9
op 25 november 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: november 2017

Het was een hele fijne vakantie , we hebben in alle rust kunnen genieten van al het moois wat het land te bieden heeft.
Een prachtige natuur, en de bijzonder mooie dieren.
De reisleidster Deborah heeft ons met al haar passie voor dit land , veel bijgebracht . Opvallend was hier bij haar liefde voor mens en dier.
Ze verdiend dus wat ons betreft een dikke 10 !!

  • Algemeen 9
op 25 november 2017 bestemming: Sri Lanka / Rondreis klassiek Sri Lanka, reisperiode: november 2017

De reis was super, OriŽnthotel was minder en een paar lunches onderweg wat minnetjes. Voor de rest een top vakantie. Gaan zeker vaker met Foxreizen op vakantie

  • Algemeen 8
op 23 november 2017 bestemming: Canada, reisperiode: september 2017

Dit was de meest indrukwekkende leukste rondreis die ik gedaan heb. normaal gesproken krijg je heimwee naar huis maar ik heb nu heimwee naar Canada.

  • Algemeen 10
op 23 november 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: april 2017

Voor ons was het de 1e groepsreis en was het een onvergetelijke ervaring met een heel leuke groep en fantastische reisleiders.

  • Algemeen 9
op 22 november 2017 bestemming: NamibiŽ / Namibie, reisperiode: september 2017

Ik vond het een fantastische vakantie echt een aanrader

  • Algemeen 10
op 22 november 2017 bestemming: Zuid Afrika,NamibiŽ,Botswana, Zimbabwe, reisperiode: oktober 2017

Een onvergetelijke,boeiende,inspirerende, geweldige reis. Prachtige opbouw van de rondreis van Kaapstad naar VictoriaFalls, prima gids en chauffeur kortom: genoten!!

  • Algemeen 9
op 21 november 2017 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: oktober 2017

Prima hotels en prettige reisbegeleiding. Heel veel gezien en gedaan.

  • Algemeen 9
op 20 november 2017 bestemming: Peru / Lima, reisperiode: augustus 2017

Alles was goed georganiseerd. Hotels, reisleider, gidsen.
Ik nam deel aan Inca-Trail en ook dat was uitstekend georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 19 november 2017 bestemming: MaleisiŽ / Rondreis, reisperiode: september 2017

Wij zijn nu alweer in korte tijd 3 keer met fox naar Azie geweest en de volgende is ook alweer geboekt naar Costa Rica, Nigaraqua. Deze reisorganisatie is gewoonweg fantastisch, ze zorgen er heel erg goed voor dat je echt onbezorgd op rondreis bent !

  • Algemeen 9
op 18 november 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2017

Het was een prachtige reis met veel bezienswaardigheden ook de reisleiding was uitstekend
Tip 1 dag River Kwai is voldoende

  • Algemeen 9
op 17 november 2017 bestemming: China, reisperiode: september 2017

Goed georganiseerd, zeer goed reisleider , goede verhouding cultuur en natuur.

  • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: februari 2017

Alles was perfect geregeld .met een top reisleider

  • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: MaleisiŽ / Rondreis., reisperiode: september 2017

Een gavarieerde reis met natuur en cultuur en een goede reisleider.

  • Algemeen 9
op 13 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: mei 2017

Uitstekende gids Hendro. dankzij dat een hele prettige groep van 31 personen. een fantastische film van gemaakt.

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2017

Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook toen ik ziek werd heeft de reisleiding mij goed verzorgd en naar een dokter gebracht.

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / 3 eilanden tocht, reisperiode: juni 2017

Ondanks de lange reisdagen een goed verzorgde reis

  • Algemeen 9
op 11 november 2017 bestemming: China / Changdu, reisperiode: juni 2017

Uniek en goed verzorgd

  • Algemeen 9
op 11 november 2017 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: april 2017

We hebben echt de mooiste plekken gezien in een aangenaam tempo. Onze reisleiders waren super. Mooie hotels en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Een aanrader reizen met Fox
Wij doen het zeker weer!!! Dit was onze 5 de reis en in het voorjaar gaan we weer. Cuba met Fox reizen. Helemaal top.

  • Algemeen 9
op 10 november 2017 bestemming: Iran / Isfahan, reisperiode: juli 2017

Een indrukwekkende reis met bijzondere inwoners. Diverse reizen gemaakt met Fox. Goede hotels, lekker eten en bekwame reisleiders.

  • Algemeen 10
op 10 november 2017 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: maart 2017

Alles aan de reis klopte. Goed vervoer, uitstekende hotels en fantastische reisleiding.

  • Algemeen 10
op 10 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2017

Deze groepsreis was in alle opzichten perfect georganiseerd. We hoefden ons nergens zorgen over te maken. Mooie accomodaties, prima chauffeur en een fantastische reisleider. Ook alle excursies waren geweldig.

  • Algemeen 10
op 10 november 2017 bestemming: Thailand / Noorden, reisperiode: oktober 2017

Alles was tot in de puntjes geregeld, gouden combinatie van reisleiders, prachtige hotels( inclusief jungle hotel), toen ik problemen had met mijn paspoort hebben ze mij van alle kanten geholpen. Top dankjewel!

  • Algemeen 10
op 9 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: juni 2017

Fantastische reis en perfect georganiseerd

  • Algemeen 10
op 8 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Westkaap, reisperiode: september 2017

Alles was heel goed geregeld. Auto en route uitstekend. Mooie reis met goede hotels en b&bís behalve de laatste twee hotels. Die waren een stuk minder. Anders was het een 9 geweest.

  • Algemeen 8
op 8 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: oktober 2017

Prachtige rondreis gemaakt met Fox op Bali. Alles goed geregeld, mooie excursies, veel inclusief en zeer ervaren reisleiding. Ik kan niet anders zeggen dan top! Fox is een reisorganisatie die ik anderen zeker kan aanbevelen en zal zoals het nu lijkt ook zelf komend jaar weer met Fox een van hun prachtige reizen gaan maken.

  • Algemeen 10
op 6 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: september 2017

Fantastisch georganiseerd en geweldige accomodatie "s

  • Algemeen 9
op 6 november 2017 bestemming: Thailand / Bangkok o.a., reisperiode: maart 2016

Omdat het zo goed georganiseerd was. Reisleiders zo enthousiast, hotels prima. Top vakantie gehad. 2018 weer maar nu naar Zuid Afrika!!!

  • Algemeen 10
op 6 november 2017 bestemming: China / Beijing Shanghai Xian, reisperiode: oktober 2017

De reis was super interessant,de prijs/kwaliteit echt goed voor deze reis! Gezellige,goede reisleider,prachtige hotels,leuke groep waarmee wij reisden en heerlijke restaurants,goede informatie over de plekken die wij bezochten,vervoer en tijden alles goed geregeld en zo ook t vervoer van onze bagage! Het was een super mooie beleving om nooit te vergeten mede dankzij jullie FOX,ik ben echt blij dat wij jullie hebben gekozen om deze reis mee te maken en te beleven! TOP!!!! Dank voor de goede service en het ons bezorgen van een mooie reis!!!

  • Algemeen 9
op 5 november 2017 bestemming: Panama, reisperiode: september 2017

Het is een relaxte reis met korte reisdagen, dus voldoende tijd om zelf te genieten. Prima hotels, mooie natuur en een must is de verlenging op.de San Blas eilanden.Met een zeer gedreven reisleider l als Floris maak de reis compleet .

  • Algemeen 9
op 4 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2017

Een fantastische professioneel begeleide reis met oriiginele verblijfplaatsen en veel variatie. We hebben echt het land beter leren kennen.

  • Algemeen 9
op 4 november 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2017

Top gedaan

  • Algemeen 10
op 3 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: september 2017

De gids was fantastisch, hield rekening met iedereen. De chauffeur was voorzichtig en heel ervaren. Het programma was uitstekend samengesteld met veel wild (het was de wildreis) maar ook met achtergrond informatie over het land. Ook was ruimte gemaakt voor cultuur. Kortom een dikke 10 waard.

  • Algemeen 10
op 3 november 2017 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: maart 2017

Deze reis was echt prachtig, alleen onze reisleidster viel wat tegen, daarom het cijfer zeven

  • Algemeen 7
op 2 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / tuinroute, reisperiode: maart 2017

De privťreis met Fox was de reis UITSTEKEND verzorgt!!!!

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2017 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: oktober 2017

De reis is geweldig de diversiteit in klimaat, natuur, en fauna is een feestje van tropische warmte naar temperaturen van 5 graden gletsers en bergen geweldig

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Alles was perfect verzorgd, mooie verblijven en een prachtige complete reis. Natuur, cultuur, wereldsteden, safari en heerlijk eten, alles was top!

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2014

Dit was onze 2e keer in 2007 en nu samen met mijn schoonouders om dit geweldige land te laten zien. De reis was tot in de puntjes verzorgd door Fox reizen.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: april 2014

Omdat ze het super goed geregeld hadden van vliegreis, hotel tot excursies

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: september 2017

Gevarieerd; veel te doen; veel beweging; goede hotels; zeer goede reisleiding

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Een geweldige reis, en ondanks dat in de reisgids stond dat er niet verlengd kon worden, hebben ze dat bij fox toch voor ons geregeld.

  • Algemeen 10
op 29 oktober 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: november 2016

Alles prima geregeld wil volgend jaar weer een rond reis maken ga dan vast en zeker weer boeken bij fox

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2017

Prima reis alles goed geregeld en goeie reis leider

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ / Java en Balii, reisperiode: oktober 2017

Alles vanaf het begin (online boeken) tot en met de terugreis tot in de puntjes verzorgd. Goede reisleiders, prima hotels, leuke excursies. Het was onze 1e georganiseerde rondreis via Fox maar zeker niet de laatste!

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland / Diverse/ rondreis prive, reisperiode: januari 2015

Fox heeft onze wensen geÔnventariseerd en een ZEER GOEDE PLANNING gemaakt voor de reis, die je maar 1x in je leven maakt! Van begin tot het einde klopte ALLES! Het was mede door Fox een onvergetelijke ervaring! ( het was 1 van de zovele reizen met Fox, en allemaal perfect!)

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: februari 2017

Strak schema super reisleider,jana veel gezien alles goed geregeld ,genoten

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2017 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: april 2017

Fantastische reis, geweldig georganiseerd, uitstekende reisleiding

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2017 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: september 2017

Goede reisleidster, goede chauffeuse, prachtig programma, goede accomodaties

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2017 bestemming: Thailand / Heel Thailand, reisperiode: november 2016

Alles was super georganiseerd, heel veel gezien en geweldige reisleiders watje en bas die ons veel leerde van het land, cultuur en wat leuke weetjes zoals O. A. De taal

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2017 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: september 2017

Veel gezien, veel meegemaakt, druk schema maar super goed verzorgd. Zit goed in elkaar vooral op de (lange) reisdagen wordt er goed voor afwisseling gezorgd.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2017 bestemming: Thailand / Islandhopping, reisperiode: juni 2017

2 reizen gedaan via fox, en beide keren top geregeld. Vanaf het moment van boeken tot en met terugkomst van de reis doet de organisatie er alles aan om ons een geweldige vakantie te laten beleven. En fox brengt je ook naar de mooiste en bijzonderste plekken in het land van bestemming.

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: december 2016

Zeer vriendelijke en deskundige gidsen, prima hotels.

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: oktober 2017

Waanzinnig mooie reis.
Zeer goed verzorgd,
Supergoede nederlands sprekende gids.
Goede accomodatie's.
Al met al een prachtige en zeer mooie reis

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2017 bestemming: JordaniŽ / 's-Gravenhage, reisperiode: juli 2017

Geweldig mooie rondreis door JordaniŽ (3 juni) met Fox gemaakt. Met reisleider Karim en gids Galib hebben zij voor een interessante, afwisselende en onbezorgde reis gezorgd en de mooie plaatsen van JordaniŽ laten zien. Ik kijk nog altijd met veel plezier op deze reis terug! Het was echt een belevenis.

  • Algemeen 9
op 23 oktober 2017 bestemming: Canada, reisperiode: september 2017

Wat is canada een mooi land en fox heeft het weer uitstekend georganiseerd. Goede transfers, hotels en reisbegeleiding

  • Algemeen 9
op 23 oktober 2017 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis Zuidwest USA, reisperiode: mei 2017

Het was een droom om 'het wilde westen' met eigen ogen te zien. Grand Canyon, Route 66, Joshua trees, Sequoia trees, Bryce Canyon, Monument valley, Yosemite, en natuurlijk de steden LA, San Francisco en Las Vegas. De droom kwam uit. Het was overweldigend, maar daarnaast ook erg goed georganiseerd. Een kanjer van een reisleidster en een prima chauffeur, goede hotels, geweldige excursies, veel informatie ter plekke en comfortabele vlucht. De reis van mijn leven. Het enige nadeel was dat het zo snel weer voorbij was.

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2017

Sawadee ka! Perfecte reis om op een leuke, afwisselende manier kennis te maken met het land. Veel geleerd en vooral veel gezien en mooie herinneringen gemaakt.

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: september 2017

We zijn beroofd in Zuid-Afrika (bus) ,dat was minder leuk maar de reisleider en Fox Nederland hebben het geweldig gedaan !
Zeer , Zeer Goed! Volgende reis is zeer waarschijnlijk wederom Fox .

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2016

Het was echt een waanzinnige reis, niet alleen vanwege het prachtige land en de overweldigende natuur maar ook zeker door de fantastische organisatie! Op de heenreis hadden we helaas pech met de vluchten door onvoorziene omstandigheden, waardoor we in Londen strandde. Meteen stond Fox voor ons klaar en heeft ons in alles super geholpen door een overnachting te regelen en genoeg eten en drinken. Echt chappeau! Hierdoor bleven we in de vakantiesfeer en is dit geen domper op de reis geworden.

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: februari 2017

Tot in de pintjes verzorgde rondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Prima reisleiding en chauffeur. Overnachtingen in mooie Lodges.
Heel veel achtergrond informatie over de diverse gebieden waar we doorheen reden. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende