Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen FOX, verre reizen van ANWB

Pagina 1 van 37 met 369 resultaten

op 28 november 2019 bestemming: China, reisperiode: januari 2019

Nooit meer Fox. Klachten worden niet serieus genomen. Problemen met het aanvragen van visum worden gebagatelliseerd en ook een andere klacht over het niet doorgaan van de belangrijkste bezichtiging van de reis en het geboden alternatief daarvoor wordt niet serieus genomen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 27 november 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: september 2019

Omdat wij in een periode aan kwamen van grote palmolieplantage branden dus dikke smog. Geen mooie blauwe luchten geen mooie uitzichten geen zonsopkomst , maar dikke witte massa .!!!! Wij hebben 2 jaar uitgezien naar onze vakantie er voor gespaard geen goedkope vakantie dan is het eindelijk zover maar wat doe je je maakt er het beste van , wij zijn natuurliefhebbers fotografie het is een super mooi land maar als je van de volle 18 dagen dat je daar bent 1 x de sterrenhemel ziet 1 x een zonsondergang en 1 dag een redelijk blauw bewolkte dag dan hebben we het gehad . En ten 2 de smog is in deze mate zeer slecht voor je gezondheid . Bij thuis komst ook een klachtenbrief gestuurt naar Fox dat ze wel hadden mogen melden van de branden want die zijn er elk jaar rond augustus en september maar zij vonden dat niet nodig en we werden afgescheept met een reischeque van Ä100 maar wel te besteden bij Fox reizen. Sorry hoor die Ä100 mogen ze houden en voor ons geen reis meer bij Voxreizen, als je er niet bent voor je klanten dan zeggen wij ....... ... Lees meer

  • Algemeen 6




op 22 november 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: september 2019

Je kan prima reizen met fox, maar zodra je een klacht indiend dan is er geen gehoor, onze rondreis verliep prima alleen de lunchrestaurant dat inbegrepen was was de hygiŽne ver te zoeken, lauw eten en smerige toiletten, ik werd ziek na het benutten van de lunch en lag ik op de hotel kamer met korts en hevig diarree en kon ik niet mee naar de Brono vulkaan waar ik bijna 1 miljoen roepies had betaald, krijg je je geld niet terug. Je hele reis brood en kaas 3 maal per dag eten omdat je niet meer durft.bij aankomst in Nederland beklaagt bij fox en en vraagt om het geld van de excursie naar de Brono vulkaan maar krijg je dat niet alleen dat hun spijt, sorry hoor, aan jullie spijt fox heb ik niks ik spaar 2 jaar lang om op vakantie te gaan en wordt het verpest en van jullie krijg ik alleen dat jullie spijt hebben dat ik het zo heb ervaren.
Slecht, meer heb ik niks te zeggen over jullie afhandeling van mijn klacht. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 8 oktober 2019 bestemming: Peru / Peru, Bolivia, ArgentiniŽ en BrazilliŽ, reisperiode: september 2019

Reisleidster Martina is een zeer goede reisleidster met veel kennis van de landen. Ook haar kennis van Spaans en Portugees was super voor de groep. De groep was naar onze mening net iets te groot voor zo een lange reis. Sommige van onze groep hoorden eigenlijk niet thuis in deze groepsreis en daardoor waren er soms spanningen. Gelukkig was het grootste gedeelte van de groep superpositief en enthousiast. Het was een zeer boeiende reis maar af en toe zeer druk en vermoeiend. Jammer dat Fox hier geen rekening mee hield door bv. een tussenvlucht ipv 's nachts te laten doorgaan beter in de voormiddag te plaatsen en een vlucht te boeken voor de verre afstand ipv van een slaapbus waar het de hele nacht ijskoud in was en je niet kon slapen. Tussenvluchten in Zuid-Amerika zijn goedkoper dan een nacht/slaapbus en is voor zo een lange reis dan ook veel rustgevender voor de klanten. Ook sommige hotels zijn dringend aan vervanging en/of controle toe. Hotels geen 3 sterren waard. Enkel hotels in Buonos Aires en RIo waren heel goed met goed ontbijt. Eindresultaat is dat wij ondanks alle mankementen een fantastische reis hebben gehad mede dankzij onze reisleidster Martina. Dikke pluim en een 10 voor Martina. Prijs/kwaliteit en wetende dat de Zuid-Amerika goedkoper is dan Europa voor wat betreft logies, vervoer, eten
enz... een 5 voor Fox. Extra kosten optionele excursies in totaal rond de 6OO euro per persoon (nog niet alle excursies meegedaan !) komt op een totaal van ongeveer Ä 5000 per persoon wat toch wel erg veel is.

  • Algemeen 7
op 21 augustus 2019 bestemming: Thailand / Single Rondreis het gouden zuiden, reisperiode: augustus 2019

Er was aangegeven dat er een goede afwisseling was van excursies en vrije tijd. Helaas hebben we weinig vrije tijd gehad en excursies die een dagdeel zouden duren, duurden vaak van smorgens vroeg tot eind van de middag. Ook werd er de eerste dagen niet gevraagd of je mee wilde doen aan excursies. Je had eigenlijk geen keus, omdat we er op weg naar de volgende bestemming langs reden en dan.blijf je niet alleen in de bus zitten..
Ook waren de excursies erg gehaast. Van tevoren werd gezegd dat je er maar een bepaalde tijd rond kon lopen (uur o.I.d) want anders zouden.we te laat komen bij de volgende plek. Jammer, want vooral in de jungle had ik wat meer tijd door kunnen brengen.
De excursie naar de tempels viel erg tegen, we zaten meer tijd in de bus dan dat we konden bezichtigen. Ook informatie over de tempels/informatie over geschiedenis etc. heb ik gemist.

De reisleider was top, een leuk dan die de omgeving goed kende.

Leuke vakantie gehad, maar kwam niet overeen met de informatie die vooraf gegeven werd.

  • Algemeen 7
op 11 augustus 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

Voor het eerst een groepsreis gemaakt in mijn leven. Aangezien ik niet zo'n groepsdier ben best een stap. Toch gedaan dus en ik ben een mooie ervaring rijker. Ik kijk terug op een prachtige reis, heb enorm veel gezien en ben vooral veel te weten gekomen over het land en haar bevolking dankzij onze geweldige reisleidster Esther Rottier. Ze heeft de reis voor mij tot een succes gemaakt door haar haar enthousiasme, vele inside stories, humor en de vele extra uitjes en stops die ze heeft ingepland onderweg. Dit heeft de reis heel bijzonder en alles behalve standaard gemaakt. Samen met de twee Vietnamese reisleiders vormde ze een fijn team. De groep had ook een prettige samenstelling. We waren samen maar lieten elkaar ook vrij hetgeen fijn was. Dit moet je natuurlijk ook een beetje treffe, ik besef dat dat ook anders kan. Ik heb echter een prima tijd gehad en zal er nog lang over namijmeren bij de prachtige foto's. Dus wie weet doe ik het nog eens! Tot slot: chapeau voor Esther!

  • Algemeen 8
op 5 juli 2019 bestemming: Oezbekistan, reisperiode: juni 2019

Goede reisleidster, leuke reis.

  • Algemeen 9
op 7 juni 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: maart 2019

Slechte reisleiding, excursies en reisbeschrijving niet conform

  • Algemeen 6
op 4 juni 2019 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: mei 2018

Het was een super mooie reis met een geweldige reisleidster Nicol t is een topvrouw ,ze heeft ons een onvergetelijke reis bezorgd ❤️Voor haar!

  • Algemeen 10
op 17 maart 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

We hebben de 15 daagse groepsreis Wild ZuidAfrika uitgekozen. Wat een schitterende reis. Veel gezien, mooie bus, goede lodges en hotels. En onze gids Louis wat wist hij veel zeg. Zowel cultuur en natuur. Hij was erg bij de groep betrokken. Dus voor hem al een 10. Dit was de 3e foxreis. En ze waren alle 3 zeer goed. Volgende reis is weer bij fox.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende