Schrijf een ervaring over Kuyo Afrika en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kuyo Afrika

Pagina 1 van 2 met 16 resultaten

op 11 december 2019 bestemming: Namibië, reisperiode: november 2019

Marije heeft voor ons een fantastische rondreis van 5 weken door Namibie en Botswana georganiseerd. Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten, van Fish River Canyon via Kolmanskop naar Sossusvlei, Spitzkoppe, Swakopmund, Opuwo, Etosha, Caprivistrook, Victoria falls, Chobe, Makgadikgadi en Okavango Delta. Een geweldige onvergetelijke reis.
Waar een ontmoeting met de kleine stand van Kuyo tussen de Cruiseschepen op de vakantiebeurs toe kan leiden!
Vooral het persoonlijke contact met Marije, haar altijd snelle reactie, haar adviezen, en het goed aanvoelen van onze wensen maakten de voorbereiding, de reis zelf en het nagesprek helemaal compleet.
We hebben gekampeerd op unieke plekken en overnacht in heel bijzondere sfeervolle lodges waar het wild direkt om ons heen was. Deze mix van avontuur en luxe paste helemaal bij ons. Vooral het kamperen met de tent op de auto en alle voorzieningen op de eigen plek was voor ons een nieuwe , geweldige ervaring.
Sommige excursies waren van te voren vastgelegd, zoals het bezoek aan een Himbadorp, de rondvlucht over de Okavangodelta en de Mokoro boottour. Daarnaast hadden we veel vrijheid om zelf activiteiten te plannen. Marije gaf daar perfecte tips voor.
Zo is het voor ons een fantastische en onvergetelijke reis geworden.
We willen graag nog een keer een reis door Zuid-Afrika maken en daarbij zullen we zeker weer gebruik maken van Kuyo Afrika. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: september 2018

Wij reizen graag, maar hebben vaak te weinig tijd om de organisatie van onze reis geheel zelf uit te voeren. Na wat verkenning van mogelijkheden kwamen we in contact met Kuyo Afrika, die goed begreep wat wij verwachten van een rondreis. Marije van Kuyo heeft zelf in Zuid-Afrika gewoond en dat houdt in dat ze bekend is met de do’s and don’t, goede adviezen geeft als het gaat om de opbouw van de reis, het bezoek aan nationale parken en private game reserves. En ook snel de accommodaties heeft weten te selecteren, waar wij naar op zoek waren. Ze waren perfect !
Wat wij als groot voordeel hebben ervaren is het directe contact en de snelle en uitvoerige toelichting op vragen die we hadden. Niet alleen voordat we vertrokken, maar ook tijdens de rondreis.
De combinatie van op een geweldig prettige en professionele wijze ontzorgd worden en toch voldoende vrijheid te hebben om er een eigen reis van te maken heeft deze rondreis door Zuid-Afrika een hele fijne vakantie gemaakt: onze reis ging van Kaapstad via de wijnroute naar de great Karoo en daarna richting Addo National Park en de tuinenroute weer naar Kaapstad terug via Hermanus (walvissen). Alle accommodaties waren prachtig gelegen (uitzicht op bergen, de zee, de Karoo). ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 18 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: juli 2019

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Marije heeft ons geholpen om de rondreis prima aan te laten sluiten op onze wensen. Zowel qua locaties, reistijd, accomodaties als activiteiten.

Het contact met Marije hebben we als erg prettig ervaren. Een beetje als de ervaren zus die je om tips kan vragen. Op de achtergrond aanwezig en beschikbaar wanneer het nodig/gewenst is. Ook nadat de reis geboekt is.

De tocht door Soweto was indrukwekkend. Het Krugerpark was een schot in de roos. En de dagen aan het strand in Sodwana ondanks een stevige wind heerlijk. Het reizen op eigen gelegenheid was - ook in Johannesburg & Durban - prima te doen.

We bevelen Kuyo Afrika/Marije dan ook van harte aan! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juni 2019

Dankzij Marije hebben wij een fantastische reis in Zuid-Afrika gehad, helemaal afgestemd op onze wensen. We hebben ons hier enorm vermaakt en vielen dagelijks van de ene in de andere verbazing. Geen hotels, maar unieke locaties met mooie lodges en geweldig uitzichten om mee wakker te worden. Tijdens de reis was Marije 24/7 bereikbaar, wat ons een erg fijn gevoel gaf. Echt een vakantie om nooit meer te vergeten.

  • Algemeen 10
op 28 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: oktober 2018

Nadat wij al eerder in Zuid-Afrika waren geweest, kwamen wij voor een nieuwe vakantiereis van 18 dagen door Zuid-Afrika in contact met Marije van reisbureau Kuyo Afrika. Marije kwam bij ons aan huis om de beoogde route en wensen van onze kant aan te horen en door te nemen. Het contact voelde direct goed aan omdat zij enkele zeer fraaie locaties aanbood. Niet overnachten in een hotel, maar bij mensen thuis (bread and breakfast). In bijzonder de locaties in Hazyview, Paulpietersburg en Paarl waren van ongekende kwaliteit. Al met al heeft Marije voor ons een geweldig pogramma samengesteld. Zo ondervonden wij een onvergetelijke vakantie in een prachtig land met een geweldige dierenpracht.
Onze dank hiervoor.
Fam. Backx en fam. Fokker

  • Algemeen 9
op 22 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Gardenroute, reisperiode: februari 2018

Wij hebben een heerlijke reis gehad! Marije van Kuyo Afrika heeft alles perfect geregeld, de fijnste accomodaties en prima reisbeschrijving met op alle plaatsen weer tips om daar te doen! Zelfs tijdens onze reis nog contact gehad of alles naar wens verliep. Het fijne van Kuyo is het persoonlijke contact en dat ze echt proberen om een droomreis op maat te maken. Wat ook gelukt is! Heel veel dank voor de geweldige reis! Tot een volgende keer want zeker willen wij terug naar zuid afrika en weer met Kuyo Afrika!

  • Algemeen 9
op 15 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2019

Wij hebben een topvakantie gehad dankzij Marije. Zelf hadden we geen tijd om een reis op korte termijn samen te stellen en dit was echt een uitkomst. Top accommodaties, goede tips en een mooie reis om nooit te vergeten.

  • Algemeen 9
op 30 december 2018 bestemming: , reisperiode: december 2018

Begin november het plan opgevat om naar Zuid Afrika te gaan. Via de website van Kuyo kregen we snel het gevoel dat zij ons behulpzaam konden zijn bij het samenstellen van de reis. Het is een bovenverwachting mooie reis geworden, mede door de goede begeleiding en adviezen van Marije. Zij voelt goed aan wat je graag wil en kent de regio zowel qua accommodatie als bijzondere plekken .
Hoogte punten voor ons waren Kaapstad ( Robbeneiland,Tafelberg en Kaap de Goede Hoop), de zeiltocht op zee in Knysna, olifanten in Addo en sterrenkijken in Buffelsdrift. Wij hebben echt iedere dag genoten
Voor en na de reis was er bijzonder plezierig persoonlijk contact. We kunnen het iedereen aanraden!

  • Algemeen 10
op 10 november 2018 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: oktober 2018

Wij hebben met het gezin een onvergetelijke reis gemaakt in Zuid-Afrika. Heel blij waren we met de hulp van Marije (Kuyo ontmoet op de vakantiebeurs) met het boeken van de accommodaties en alle tips die zij heeft gegeven vooraf en tijdens de reis. Ook haar adviezen bij het boeken van de vluchten en de autohuur werd op prijs gesteld. We konden altijd op haar terugvallen wat heel geruststellend was.
Vooraf was het spannend om naar Zuid-Afrika te gaan door alle goed bedoelde adviezen van de mensen thuis i.v.m. de criminaliteit daar. Dat viel allemaal reuze mee, geen moment hebben wij ons onveilig gevoeld. Wat een prachtig land en dito mensen! Panaromaroute, Krugerpark, St. Lucia en de Drakensbergen, het was allemaal indrukwekkend. Maar het hoogtepunt voor ons was toch wel het Krugerpark met alle dieren. Fantastisch!

Tips accommodaties:
* Molly's Cottage Graskop, prachtig huis met tuin.
* Welgerust B&B Piet Retief, heerlijke B&B met zalig ontbijt.
* Dragons Peak Mountain Resort Cathkin Park , voor een gezin met
kinderen een mooi park in de Drakensbergen waar je heel actief kan zijn.

Tips excursies:
*Safari met ranger door het ISimangaliso Wetland Park St. Lucia met
ontbijt en lunch.
*Veyane Cultural Village St. Lucia. Rondleiding door Zulu dorp waar je
actief bij betrokken wordt, een hele leuke ervaring voor jong en oud!
* Canopy Tour Cathkin Park Drakensbergen zipline tour met 12 slides
door het bos.

Mede dankzij Kuyo is dit een reis geworden om nooit te vergeten en een prachtige herinnering voor allemaal!
Bedankt Marije!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2018

Dit was voor ons de eerste reis buiten Europa, dus de hulp van Marije was meer dan welkom. Maar dit was meer dan hulp, het persoonlijke contact vooraf, tijdens, na de reis beviel ons heel goed. Het gaf ons rust en een echt vakantie gevoel want marije regelt het allemaal! De accomodaties waren bijzonder. Het zijn plekjes waar je zelf niet 123 zou komen. Het was elke morgen dat we weer verder reisden een feestje om de route uit te zoeken en de accomodatie tegemoet te rijden. Zuid Afrika heeft ons een geweldige reis opgebracht met heel veel mooie herinneringen. De combinatie van natuur en stad in kaapstad vonden we een fijne afsluiting. Aan het eind hebben we wat minder kms gemaakt, want als je zuid Afrika wil zien moet je nu eenmaal veel rijden. Maar ik ben blij dat wij het op deze manier hebben gedaan. In de auto met z'n 2,onze eigen weg bepalen en de uitzichten zijn nooit saai in Zuid-Afrika. Het meest mis ik dat dan nu ook. Het autorijden met de adembenemende uitzichten voor en naast je.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • Volgende