Schrijf een ervaring over Kuyo Afrika en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kuyo Afrika

Pagina 1 van 1 met 5 resultaten

op 10 september 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2018

Kuyo Afrika heeft mijn reis naar Zuid-Afrika geregeld. En wat een verademing. Marije heeft mijn ideeŽn en dromen tot leven gebracht door precies die reis samen te stellen die ik wil maken. Kruger park, St. Lucia, Drakensbergen en via mijn 'hometown' Amersfoort. She read my mind! Fijn contact, duidelijke offertes, de perfecte route en snel geregeld. In maart was het zover, en het was echt fantastisch! Nog beter dan ik had kunnen verwachten. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 10 september 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: augustus 2018

Het was echt een hele mooie reis en alles was goed geregeld. We zijn twee weken in NamibiŽ geweest en Kuyo had een mooi programma op maat gemaakt voor ons. In een Jeep met een tentje bovenop hebben we een rondje door NamibiŽ gemaakt. De highlights die we hebben bekeken waren de: Sossusvlei, Walvisbaai, Swakopmund, Brandberg, Etoshapark en Waterberg plateau. Naast de highlights is het rijden in NamibiŽ prachtig, elke 2 uur bevind je je weer in een totaal ander landschap. De bijzonderste locatie waar we geslapen hebben is op de Bambatsi camping. Dit is een privť terrein met 1(!) kampeerplek op de berg die een prachtig uitzicht heeft over de vallei. Je hebt dus het hele rijk voor jezelf. Daarnaast hebben we in het Etosha park ook super veel dieren gezien. Al met al een hele goed opgezette reis waar we heel veel van genoten hebben! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 september 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: augustus 2018

Voordat de reis begon bracht Marije van Kuyo ons al in de stemming met een gratis Lonely Planet. De communicatie heel snel en soepel en ondanks dat we laten waren met het boeken, is Kuyo er toch in geslaagd prachtige accomodaties/campsites voor ons te boeken op de meest bijzondere plekken. Sommige hiervan waren wellicht niet volledig langs de route, maar zeker de moeite waard om voor om te rijden. Verder kwamen we door vertraging pas een dag later aan, Kuyo heeft geregeld dat wij zelf niemand in Namibie hierover in hoefden te lichten.
Wij hadden helaas maar 2 weken om de reis te maken, maar Kuyo heeft een mooi reisschema voor ons gemaakt, waarbij we de highlights (o.a. Ethosa, Sossusvlei, Waterbergplateau, Swakopmund) van Namibie konden zien, zonder al te veel te haasten.
Ik heb verder geen op- of aanmerkingen, behalve: ga zo door Kuyo en bedankt! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Lesotho, reisperiode: maart 2018

Kuyo Afrika heeft ons fantastisch geholpen met onze rondreis door Zuid-Afrika en Lesotho. De Sani Pass was een van onze hoogtepunten, onbeschrijfelijk mooi! De communicatie verliep heel soepel en ik vond de persoonlijke benadering van Marije heel prettig. Ze heeft goed naar ons geluisterd en er hierdoor voor gezorgd dat we een top reis hebben gehad! Mochten we nog een keer naar Zuidelijk Afrika willen, zullen we dit zeker weer via Kuyo Afrika doen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Botswana / Rondreis, reisperiode: juni 2018

Marije Boom van Kuyo heeft voor ons een prachtige huwelijksreis geregeld: Een self-drive door Zuid-Afrika en Botswana. Een prachtige bestemming met afwisselende natuur en bijzondere cultuur.
De verschillende safari's waar we heel veel wilde dieren hebben gezien, de mokoro tocht door de Okavango Delta, de fietstour door Soweto en het tripje naar de Victoria Falls waren onze hoogtepunten van de reis.
Vooraf aan onze reis was de communicatie erg prettig en werd er goed meegedacht om al onze wensen mogelijk te maken. Ook tijdens de reis hielt Marije contact. Ze was benieuwd naar onze ervaringen en bij een problemen stond ze ook meteen voor ons klaar.
De overnachtingen waren in kleinschalige, sfeervolle lodges of guesthouses met heel vriendelijk en gastvrij personeel.
Kortom met dank aan Kuyo hebben wij een fantastische reis gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 8
  • 1