Schrijf een ervaring over Kuyo Afrika en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kuyo Afrika

Pagina 1 van 2 met 19 resultaten

op 8 maart 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg en Kaapstad, reisperiode: februari 2020

Wat een geweldig en fantastische reis hebben we mogen beleven in Zuid Afrika. Deze mooie vakantie is mogelijk gemaakt door Marije met haar persoonlijke benadering en op maat gemaakte reisprogramma.
Marije steekt er veel tijd in om een super vakantie van te maken, zij bespreekt de reisprogramma, voor, tijdens en na.
Super bedankt Marije en Kuyo
Van Arjo en Magali ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 maart 2020 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: november 2019

Whaaa! Deze reis was het mooiste wat ik ooit heb gedaan. Rijden in een dikke Toyota, de mooiste plekken gezien en oog in oog gestaan met zoveel wild; het voelt heel bijzonder. Ik kijk er met enorm veel plezier op terug.

De goede zorgen en deskundige reisadviezen van Marije zorgden ervoor dat ik me nergens druk om hoefde te maken. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 11 januari 2020 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: november 2019

Wat hebben wij een fantastische reis gehad. Vol avontuur, nieuwe ervaringen en bijzondere gebeurtenissen. En dat allemaal dankzij het kundige advies van Marije van Kuyo Afrika! Haar eigen ervaringen, en tips wat je op welke plek kunt doen hebben gemaakt dat we alles uit onze vakantie hebben kunnen halen. Het contact met Kuyo tijdens het plannen is superfijn, Marije staat altijd voor je klaar. En denkt heel goed met je mee. De hele reis ging erg soepel, en Marije zoekt soms even contact om te kijken waar ze eventueel nog kan helpen. Waar vind je dat nou nog?

Wij kunnen het iedereen aanraden om je reis naar Zuidelijk Afrika bij Kuyo te boeken. Het was voor ons zelfs al de tweede keer dat we bij Marije hebben geboekt. Vorig jaar Zuid-Afrika en dit jaar Namibie-Botswana. En wanneer wij weer richten Afrika willen, gaan we dat zeker met Kuyo doen! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: november 2019

Marije heeft voor ons een fantastische rondreis van 5 weken door Namibie en Botswana georganiseerd. Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten, van Fish River Canyon via Kolmanskop naar Sossusvlei, Spitzkoppe, Swakopmund, Opuwo, Etosha, Caprivistrook, Victoria falls, Chobe, Makgadikgadi en Okavango Delta. Een geweldige onvergetelijke reis.
Waar een ontmoeting met de kleine stand van Kuyo tussen de Cruiseschepen op de vakantiebeurs toe kan leiden!
Vooral het persoonlijke contact met Marije, haar altijd snelle reactie, haar adviezen, en het goed aanvoelen van onze wensen maakten de voorbereiding, de reis zelf en het nagesprek helemaal compleet.
We hebben gekampeerd op unieke plekken en overnacht in heel bijzondere sfeervolle lodges waar het wild direkt om ons heen was. Deze mix van avontuur en luxe paste helemaal bij ons. Vooral het kamperen met de tent op de auto en alle voorzieningen op de eigen plek was voor ons een nieuwe , geweldige ervaring.
Sommige excursies waren van te voren vastgelegd, zoals het bezoek aan een Himbadorp, de rondvlucht over de Okavangodelta en de Mokoro boottour. Daarnaast hadden we veel vrijheid om zelf activiteiten te plannen. Marije gaf daar perfecte tips voor.
Zo is het voor ons een fantastische en onvergetelijke reis geworden.
We willen graag nog een keer een reis door Zuid-Afrika maken en daarbij zullen we zeker weer gebruik maken van Kuyo Afrika.

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: september 2018

Wij reizen graag, maar hebben vaak te weinig tijd om de organisatie van onze reis geheel zelf uit te voeren. Na wat verkenning van mogelijkheden kwamen we in contact met Kuyo Afrika, die goed begreep wat wij verwachten van een rondreis. Marije van Kuyo heeft zelf in Zuid-Afrika gewoond en dat houdt in dat ze bekend is met de doís and donít, goede adviezen geeft als het gaat om de opbouw van de reis, het bezoek aan nationale parken en private game reserves. En ook snel de accommodaties heeft weten te selecteren, waar wij naar op zoek waren. Ze waren perfect !
Wat wij als groot voordeel hebben ervaren is het directe contact en de snelle en uitvoerige toelichting op vragen die we hadden. Niet alleen voordat we vertrokken, maar ook tijdens de rondreis.
De combinatie van op een geweldig prettige en professionele wijze ontzorgd worden en toch voldoende vrijheid te hebben om er een eigen reis van te maken heeft deze rondreis door Zuid-Afrika een hele fijne vakantie gemaakt: onze reis ging van Kaapstad via de wijnroute naar de great Karoo en daarna richting Addo National Park en de tuinenroute weer naar Kaapstad terug via Hermanus (walvissen). Alle accommodaties waren prachtig gelegen (uitzicht op bergen, de zee, de Karoo).

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: juli 2019

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Marije heeft ons geholpen om de rondreis prima aan te laten sluiten op onze wensen. Zowel qua locaties, reistijd, accomodaties als activiteiten.

Het contact met Marije hebben we als erg prettig ervaren. Een beetje als de ervaren zus die je om tips kan vragen. Op de achtergrond aanwezig en beschikbaar wanneer het nodig/gewenst is. Ook nadat de reis geboekt is.

De tocht door Soweto was indrukwekkend. Het Krugerpark was een schot in de roos. En de dagen aan het strand in Sodwana ondanks een stevige wind heerlijk. Het reizen op eigen gelegenheid was - ook in Johannesburg & Durban - prima te doen.

We bevelen Kuyo Afrika/Marije dan ook van harte aan!

  • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juni 2019

Dankzij Marije hebben wij een fantastische reis in Zuid-Afrika gehad, helemaal afgestemd op onze wensen. We hebben ons hier enorm vermaakt en vielen dagelijks van de ene in de andere verbazing. Geen hotels, maar unieke locaties met mooie lodges en geweldig uitzichten om mee wakker te worden. Tijdens de reis was Marije 24/7 bereikbaar, wat ons een erg fijn gevoel gaf. Echt een vakantie om nooit meer te vergeten.

  • Algemeen 10
op 28 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: oktober 2018

Nadat wij al eerder in Zuid-Afrika waren geweest, kwamen wij voor een nieuwe vakantiereis van 18 dagen door Zuid-Afrika in contact met Marije van reisbureau Kuyo Afrika. Marije kwam bij ons aan huis om de beoogde route en wensen van onze kant aan te horen en door te nemen. Het contact voelde direct goed aan omdat zij enkele zeer fraaie locaties aanbood. Niet overnachten in een hotel, maar bij mensen thuis (bread and breakfast). In bijzonder de locaties in Hazyview, Paulpietersburg en Paarl waren van ongekende kwaliteit. Al met al heeft Marije voor ons een geweldig pogramma samengesteld. Zo ondervonden wij een onvergetelijke vakantie in een prachtig land met een geweldige dierenpracht.
Onze dank hiervoor.
Fam. Backx en fam. Fokker

  • Algemeen 9
op 22 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Gardenroute, reisperiode: februari 2018

Wij hebben een heerlijke reis gehad! Marije van Kuyo Afrika heeft alles perfect geregeld, de fijnste accomodaties en prima reisbeschrijving met op alle plaatsen weer tips om daar te doen! Zelfs tijdens onze reis nog contact gehad of alles naar wens verliep. Het fijne van Kuyo is het persoonlijke contact en dat ze echt proberen om een droomreis op maat te maken. Wat ook gelukt is! Heel veel dank voor de geweldige reis! Tot een volgende keer want zeker willen wij terug naar zuid afrika en weer met Kuyo Afrika!

  • Algemeen 9
op 15 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2019

Wij hebben een topvakantie gehad dankzij Marije. Zelf hadden we geen tijd om een reis op korte termijn samen te stellen en dit was echt een uitkomst. Top accommodaties, goede tips en een mooie reis om nooit te vergeten.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • Volgende