Schrijf een ervaring over Kuyo Afrika en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Kuyo Afrika

Pagina 1 van 1 met 9 resultaten

op 30 december 2018 bestemming: , reisperiode: december 2018

Begin november het plan opgevat om naar Zuid Afrika te gaan. Via de website van Kuyo kregen we snel het gevoel dat zij ons behulpzaam konden zijn bij het samenstellen van de reis. Het is een bovenverwachting mooie reis geworden, mede door de goede begeleiding en adviezen van Marije. Zij voelt goed aan wat je graag wil en kent de regio zowel qua accommodatie als bijzondere plekken .
Hoogte punten voor ons waren Kaapstad ( Robbeneiland,Tafelberg en Kaap de Goede Hoop), de zeiltocht op zee in Knysna, olifanten in Addo en sterrenkijken in Buffelsdrift. Wij hebben echt iedere dag genoten
Voor en na de reis was er bijzonder plezierig persoonlijk contact. We kunnen het iedereen aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 10 november 2018 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: oktober 2018

Wij hebben met het gezin een onvergetelijke reis gemaakt in Zuid-Afrika. Heel blij waren we met de hulp van Marije (Kuyo ontmoet op de vakantiebeurs) met het boeken van de accommodaties en alle tips die zij heeft gegeven vooraf en tijdens de reis. Ook haar adviezen bij het boeken van de vluchten en de autohuur werd op prijs gesteld. We konden altijd op haar terugvallen wat heel geruststellend was.
Vooraf was het spannend om naar Zuid-Afrika te gaan door alle goed bedoelde adviezen van de mensen thuis i.v.m. de criminaliteit daar. Dat viel allemaal reuze mee, geen moment hebben wij ons onveilig gevoeld. Wat een prachtig land en dito mensen! Panaromaroute, Krugerpark, St. Lucia en de Drakensbergen, het was allemaal indrukwekkend. Maar het hoogtepunt voor ons was toch wel het Krugerpark met alle dieren. Fantastisch!

Tips accommodaties:
* Molly's Cottage Graskop, prachtig huis met tuin.
* Welgerust B&B Piet Retief, heerlijke B&B met zalig ontbijt.
* Dragons Peak Mountain Resort Cathkin Park , voor een gezin met
kinderen een mooi park in de Drakensbergen waar je heel actief kan zijn.

Tips excursies:
*Safari met ranger door het ISimangaliso Wetland Park St. Lucia met
ontbijt en lunch.
*Veyane Cultural Village St. Lucia. Rondleiding door Zulu dorp waar je
actief bij betrokken wordt, een hele leuke ervaring voor jong en oud!
* Canopy Tour Cathkin Park Drakensbergen zipline tour met 12 slides
door het bos.

Mede dankzij Kuyo is dit een reis geworden om nooit te vergeten en een prachtige herinnering voor allemaal!
Bedankt Marije! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2018

Dit was voor ons de eerste reis buiten Europa, dus de hulp van Marije was meer dan welkom. Maar dit was meer dan hulp, het persoonlijke contact vooraf, tijdens, na de reis beviel ons heel goed. Het gaf ons rust en een echt vakantie gevoel want marije regelt het allemaal! De accomodaties waren bijzonder. Het zijn plekjes waar je zelf niet 123 zou komen. Het was elke morgen dat we weer verder reisden een feestje om de route uit te zoeken en de accomodatie tegemoet te rijden. Zuid Afrika heeft ons een geweldige reis opgebracht met heel veel mooie herinneringen. De combinatie van natuur en stad in kaapstad vonden we een fijne afsluiting. Aan het eind hebben we wat minder kms gemaakt, want als je zuid Afrika wil zien moet je nu eenmaal veel rijden. Maar ik ben blij dat wij het op deze manier hebben gedaan. In de auto met z'n 2,onze eigen weg bepalen en de uitzichten zijn nooit saai in Zuid-Afrika. Het meest mis ik dat dan nu ook. Het autorijden met de adembenemende uitzichten voor en naast je. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2018 bestemming: Botswana / NamibiŽ/Botswana, reisperiode: september 2018

Kuyo Afrika was zeer klantvriendelijk en behulpzaam bij het maken van een reis naar onze wensen. Ze gaf goede tips over reis, bezienswaardigheden en overnachtingsmogelijkheden.
Voor ons waren de mooiste bezienswaardigheden de Sossusvlei en Victoria Falls, naast de vele wildparken die we hebben bezocht.
Kuyo Afrika heeft deze landen zelf bezocht en kon ons adviseren uit eigen ervaringen ipv uit brochures. En de informatie was zodanig dat er geen twijfel was over deze reis. Ze heeft vooraf onze wensen goed geÔnventariseerd, geadviseerd m.b.t. de meest gunstige vliegtickets en tijdens de reis heeft ze adequaat gereageerd op vragen.
Ons reisvoorstel was een informatief document doch kan op enkele onderdelen nog wat aanvulling gebruiken (reistips en o.a. bereikbaarheid van locaties). ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 10 september 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2018

Kuyo Afrika heeft mijn reis naar Zuid-Afrika geregeld. En wat een verademing. Marije heeft mijn ideeŽn en dromen tot leven gebracht door precies die reis samen te stellen die ik wil maken. Kruger park, St. Lucia, Drakensbergen en via mijn 'hometown' Amersfoort. She read my mind! Fijn contact, duidelijke offertes, de perfecte route en snel geregeld. In maart was het zover, en het was echt fantastisch! Nog beter dan ik had kunnen verwachten. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 10 september 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: augustus 2018

Het was echt een hele mooie reis en alles was goed geregeld. We zijn twee weken in NamibiŽ geweest en Kuyo had een mooi programma op maat gemaakt voor ons. In een Jeep met een tentje bovenop hebben we een rondje door NamibiŽ gemaakt. De highlights die we hebben bekeken waren de: Sossusvlei, Walvisbaai, Swakopmund, Brandberg, Etoshapark en Waterberg plateau. Naast de highlights is het rijden in NamibiŽ prachtig, elke 2 uur bevind je je weer in een totaal ander landschap. De bijzonderste locatie waar we geslapen hebben is op de Bambatsi camping. Dit is een privť terrein met 1(!) kampeerplek op de berg die een prachtig uitzicht heeft over de vallei. Je hebt dus het hele rijk voor jezelf. Daarnaast hebben we in het Etosha park ook super veel dieren gezien. Al met al een hele goed opgezette reis waar we heel veel van genoten hebben! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 september 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: augustus 2018

Voordat de reis begon bracht Marije van Kuyo ons al in de stemming met een gratis Lonely Planet. De communicatie heel snel en soepel en ondanks dat we laten waren met het boeken, is Kuyo er toch in geslaagd prachtige accomodaties/campsites voor ons te boeken op de meest bijzondere plekken. Sommige hiervan waren wellicht niet volledig langs de route, maar zeker de moeite waard om voor om te rijden. Verder kwamen we door vertraging pas een dag later aan, Kuyo heeft geregeld dat wij zelf niemand in Namibie hierover in hoefden te lichten.
Wij hadden helaas maar 2 weken om de reis te maken, maar Kuyo heeft een mooi reisschema voor ons gemaakt, waarbij we de highlights (o.a. Ethosa, Sossusvlei, Waterbergplateau, Swakopmund) van Namibie konden zien, zonder al te veel te haasten.
Ik heb verder geen op- of aanmerkingen, behalve: ga zo door Kuyo en bedankt! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Lesotho, reisperiode: maart 2018

Kuyo Afrika heeft ons fantastisch geholpen met onze rondreis door Zuid-Afrika en Lesotho. De Sani Pass was een van onze hoogtepunten, onbeschrijfelijk mooi! De communicatie verliep heel soepel en ik vond de persoonlijke benadering van Marije heel prettig. Ze heeft goed naar ons geluisterd en er hierdoor voor gezorgd dat we een top reis hebben gehad! Mochten we nog een keer naar Zuidelijk Afrika willen, zullen we dit zeker weer via Kuyo Afrika doen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Botswana / Rondreis, reisperiode: juni 2018

Marije Boom van Kuyo heeft voor ons een prachtige huwelijksreis geregeld: Een self-drive door Zuid-Afrika en Botswana. Een prachtige bestemming met afwisselende natuur en bijzondere cultuur.
De verschillende safari's waar we heel veel wilde dieren hebben gezien, de mokoro tocht door de Okavango Delta, de fietstour door Soweto en het tripje naar de Victoria Falls waren onze hoogtepunten van de reis.
Vooraf aan onze reis was de communicatie erg prettig en werd er goed meegedacht om al onze wensen mogelijk te maken. Ook tijdens de reis hielt Marije contact. Ze was benieuwd naar onze ervaringen en bij een problemen stond ze ook meteen voor ons klaar.
De overnachtingen waren in kleinschalige, sfeervolle lodges of guesthouses met heel vriendelijk en gastvrij personeel.
Kortom met dank aan Kuyo hebben wij een fantastische reis gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 8
  • 1