Schrijf een ervaring over Rosetta Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Rosetta Reizen

Pagina 1 van 11 met 108 resultaten

op 12 juli 2019 bestemming: Iran, reisperiode: juni 2019

Mooi land.Zeer gastvrij. Spontane contacten met mensen. Reis was goed georganiseerd. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 17 mei 2019 bestemming: Iran / Noorden, reisperiode: april 2019

Rosetta organiseert haar reizen goed. Dit is de 2e keer dat ik met Rosetta naar Iran ben gereisd. De vorige keer naar het zuiden met rondreis 'Iran klassiek ', deze keer een rondreis door het Noorden. De reisebegeleiders vanuit Nederland zijn kundig en prettig in de omgang. Hetzelfde geldt voor de (verplichte) Iraanse gidsen. Iran is een fantastisch land, zeker de moeite waard! Ik kan het iedereen aanraden. Ik ga zeker nog weer terug! En dat zal dan vast weer met Rosetta zijn:-). ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 10 mei 2019 bestemming: Iran / rondreis, reisperiode: april 2019

In alle opzichten GENOTEN ! onze ogen maakten over uren van al het moois wat we zagen . Dankzij de goede zorgen van Rosetta ( onze Iraanse Gids , Nederlandse Reisleidster en kundige Chauffeur) kunnen we terug kijken op een PRACHTIGE (sprookjes) rondreis in een land vol lieve,geÔnteresseerde mensen .Het eten was zalig ! We voelden ons heel veilig en zeer Welkom. Deze reis is een echte aanrader , niet luisteren naar "slechte" raad van familie of buren ,maar je hart volgen en thuis komen met een "rugzak " vol mooie herinneringen en momenten . Wij gaan de volgende keer
( Insallah ) zeer waarschijnlijk weer met Rosetta (een ander land bereizen) De wereld is nl veel TE mooi en TE interessant om thuis te blijven . ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 29 april 2019 bestemming: Iran / klassieke steden, reisperiode: april 2019

Iran een land met vele hoogtepunten. Historie, cultuur, natuur en natuurlijk godsdiensten en politiek. Met Rosetta twee weken de klassieke steden bezocht. Dankzij de uitstekende reisgidsen, Koen en Hourieh veel gezien en geleerd. Het vervoer was ook prima geregeld. De hotels waren soms wat minder, maar ik denk niet dat je dat Rosetta kunt aanrekenen. Een schitterende reis. Een intrigerend land waar ik natuurlijk maar een klein deel van zag. Ik ga zeker nog eens naar Iran en dan zeker weer met Rosetta.

 • Algemeen 10
op 17 april 2019 bestemming: Iran, reisperiode: april 2018

Ik heb de 15 daagse klassieke reis naar Iran gemaakt en echt alles klopte. Het programma was top: we hebben zoveel gezien. Ook werd in geval dat iets niet bezocht kon worden er goede en leuke vervanging gevonden. Aan alles werd door onze gidsen
Koen en Hourieh aandacht besteed. Goede uitleg, niet alleen info over wat we bezochten maar ook over het alledaagse leven. Leuke en verrassende testaurants, picknicks onderweg: elke keer werden we weer verrast! Iran zelf is prachtig maar de echte verrassing zijn de hartelijke lieve mensen die zoveel veerkracht tonen in moeilijke omstandigheden en grenzen opzoeken binnen wat voor hen mogelijk is. En dan had ik ook nog het geluk zulke leuke medereizigers te hebben die er elke dag ook weer zoín zin in hadden. Kortom: een onvergetelijke reis! Dikke complimenten voor Rosetta!

 • Algemeen 10
op 4 februari 2019 bestemming: EthiopiŽ / Timkat, reisperiode: januari 2019

Deze groepsreis, in een krappe bus, was zeer vermoeiend. De groep (17) was te groot volgens de reisbegeleider. Van het voorziene programma werd meermaals afgeweken. Sommige lokale gidsen deden maar wat. We kregen een beperkt beeld van Noord-EthiopiŽ. Informatie was oppervlakkig. Dit kon veel beter.

 • Algemeen 6
op 3 februari 2019 bestemming: Egypte, reisperiode: december 2018

Wij hebben een mooie (individuele) rondreis gemaakt, maar helaas klopte het een en ander ter plekke niet. Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen, maar het was toch vervelend. Ook was de informatie vooraf uiterst summier, en kregen we ter plaatse geen vouchers of nadere informatie. Dit had veel beter gekund.

 • Algemeen 6
op 13 januari 2019 bestemming: EthiopiŽ / Noorden, reisperiode: december 2018

Een rondreis door een prachtig, veelzijdig landschap. Mooie kerkjes, levendige markten, vriendelijke mensen en een aangename 20-25 graden.

 • Algemeen 9
op 8 januari 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: december 2018

Geweldige, uitgebalanceerde route, prettig tempo, plezierige hotels (vooral in Marrakech en Rabat) en uitstekende reisbegeleiding (Theo van de Laar).

 • Algemeen 10
op 23 november 2018 bestemming: Egypte / Cairo, Luxor, Aswan, reisperiode: november 2018

Rosetta Reizen heeft onze individuele rondreis uitstekend georganiseerd. Wij (mijn dochter en ik) wilden op heel korte termijn naar Egypte en men wist dat direct voor ons te regelen. In alle steden waren reisleiders, gidsen en chauffeurs aanwezig die ons begeleidden van en naar de vliegvelden, de hotels en de excursies. Alles klopte en liep gesmeerd. Het vervoer was met autos's busje en binnenlandse vluchten was in orde.
De gidsen waren zeer vriendelijk en goed opgeleid (archeologen) en spraken goed Engels en wisten veel bijzondere informatie over de sites te vertellen.
De hotels waren voortreffelijk en op loopafstand van de stadscentra.
Volgende keer zou ik zeker weer Rosetta Reizen inschakelen voor Egypte!

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende