333travel lanceert reismagazine WOW

Geschreven op 6 januari 2017 door Vanessa

Bali, een van de bestemmingen in reismagazine WOW
Bali, een van de bestemmingen in reismagazine WOW
Wil jij even wegdromen bij mooie bestemmingen of een reisplan maken voor 2017? Je kunt je nu laten inspireren door het magazine WOW van reisorganisatie 333travel. Vorige maand hebben zij dit nieuwe reismagazine gelanceerd, wat boordevol reistips en nieuwe ontdekkingen staat.

Met ruim 16 jaar ervaring in het organiseren van reizen loopt 333travel over van de reisinspiratie. Directeur Arno van Uffelen: "Het werd de hoogste tijd om onze reistips en -ervaringen met een groot publiek te delen. In het magazine 'WOW' krijgen reizigers volop inspiratie door insider tips, schitterende foto's en reisverhalen van onze klanten. Bestemmingen als Bali, Sri Lanka en Zuid-Afrika worden op een verrassende manier uitgelicht. Zo krijg je een gevoel bij de unieke 'wow-momenten' die wij voor iedereen willen realiseren."

Vaste klanten van 333travel hebben WOW al op de mat gekregen. Ook lezers van het blad Villa d' Arte hebben de WOW cadeau gekregen. Nieuwsgierig? Het magazine is aan te vragen via http://www.333travel.nl/brochure

Nieuws