Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AsiaDirect

Pagina 1 van 1 met 5 resultaten

op 17 juli 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

Wij hebben een fantastische vakantie in Thailand gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd waardoor we optimaal hebben junnen genieten van deze reis. Wij maakten een rondreis met het pakket Schatten van het Zuiden met daarin onze eigen wensen verwerkt. Zorgeloos reizen …optimaal genoten!
Onze dank aan Jeroen Jansen en zijn team….bijzonder hartelijke mensen met oprechte belangstelling! Wij gaan AsiaDirect aanraden bij onze vrienden en familie ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 22 juni 2018 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2017

Wij hebben deze reis met AsiaDirect geboekt. Van het begin tot het einde verliep de communicatie soepel.
Al onze wensen werden gehoord en verwerkt in het mooie reisvoorstel.
We zijn begonnen in het hectische Bangkok met natuurlijk een fietstour en bezoek aan de tempels.
Vervolgens via de drijvende markt (wel wat toeristisch, maar we waren lekker vroeg dus niet te druk) naar de River Kwai.
Hier natuurlijk de highlights bekeken en een stevige wandeling door de Hellfire pas gemaakt.
We hebben 2 nachten op het Jungle Rafts geslapen wat een super ervaring was. De kinderen (maar ook papa) hebben zich prima vermaakt door in de rivier te duiken en zich mee te laten slepen door de rivier en dit 10 x achter elkaar.
Ook hebben we de Erawan waterval beklommen wat zeker de moeite waard is. Ga zeker tot level 5 of hoger.
Via de oude hoofdstad Ayuthaya hebben we de nachtrein genomen naar Chiang Mai waar we de volgende dag aankwamen. De trein is een must in je reis. 2e klasse was super gezellig en comfortabel.

In Chiang Mai een paar dagen rust en vervolgens de loop gemaakt naar Maehongson, Pai en de Gouden Driehoek. Wat een avontuur weer. Via vele bochten hebben hebben we bergvolkeren, watervallen en warm waterbronnen bezocht. De gids kende de weg goed en bracht ons dan ook naar dorpjes waar bijna geen toeristen komen. Wat een beleving. Na het Noorden zijn we naar Phuket gevlogen voor 2 nachten alvorens we naar het Khao Sok nationale park gingen.
Phuket is zeker de moeite waard en de directe vlucht vanuit Chiang Mai was echt heel relaxed. Slecht 2 uur dus we hoefden niet weer met de bus of nachttrein. We verbleven op Kata beach wat zeker de moeite waard is.

Khao Sok was in 1 woord GEWELDIG! We verbleven 2 nachten in simpele maar comfortabele boomhut. We hebben met autobanden van de rivier gedobberd , een nachtsafarie gemaakt en de dag naar het weer was gewoon super.
Wat een mooie natuur.

De reis hebben we afgesloten op het mooie Koh Phangnan in het Summer Luxury resort. Wat een luxe en dat was weer genieten. We zijn met de boot en bus terug gegaan naar Bangkok. Dit hadden we achteraf toch liever met het vliegtuig gedaan maar dat is voor onze volgende reis. Want dat is zeker , Thailand zit in ons hart, mede dankzij AsiaDIrect! Omdat zij er al zijn is echt waar. Bij aankomst en vertrek hebben we iemand van AsiaDirect gezien die ons goed heeft geholpen en geïnformeerd. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 juni 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, Hua Hin, Cha-am, reisperiode: maart 2018

We wilden er even helemaal tussenuit. Via vrienden kwamen met AsiaDirect terecht voor een korte vakantie naar Thailand. Van Bangkok, naar Hua Hin en Cha-am en terugin 7 dagen. Geweldig vakantie gehad. Vervoer was uitstekend, de chauffeur (ben zijn naam helaas vergeten) deed het bijzonder goed. Heel behulpzaam en we konden overal stoppen waar we wilden. Het Amari hotel in Hua Hin was top! Hele fijne bedden, superschoon en mooi zwembed. Het strand ligt 200 meter van het hotel, dus je moet even lopen of met de tuktuk van het hotel. Maar de prijs/kwaliteit was uitstekend. AsiaDirect bedankt voor deze fijne tijd in Thailand. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 april 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2018

We zijn te spreken over reis die hendrik voor ons heeft samengesteld , natuur, cultuur,strand alles in een aangenaam tempo,  Leuke hotels en goede begeleiding tijdens de gehele reis,  ik kan het iedereen aanbevelen. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 14 april 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2017

Wij hebben het startpakket op de vakantiebeurs geboekt bij AsiaDirect.. Bij aankomst werden we warm welkom geheten op de luchthaven en later in het Eastin Makkasan.
Het hotel ligt prima in de buurt van de winkel centra en het zwembad op de 10e is super met een mooi uitzicht over de stad. De fietstour door China Town was een hele ervaring.
We zagen er enorm tegenop maar zijn zo blij dat we het toch gedaan hadden. Via kleine achteraf straatjes waar je normaal niet komt naar de Wat Arun tempel.
Toen we terug kwamen op het honk rook het er zo lekker dat we direct de avond sessie voor het koken bijgeboekt hebben. Ook dat is een hele ervaring met de leuke chef Kim.
Ze heeft echt passie voor koken en zeker om dit over te brengen.  In de avond zijn we nog even naar de avondmarkt geweest om wat t-shirts in te slaan. Hier leer je echt onderhandelen.

We hadden het plan om alles op eigen gelegenheid te doen maar toen we bijvoorbeeld trein tickets wilden kopen bleek dit vol te zijn maar werden we door iemand naar een duister kantoor geloodst.
De TAT… nou we hadden gelezen en gehoord dat dit geen zuivere koffie is dus we hebben bedankt. Uit eindelijk heeft AsiaDirect voor ons een mooie tour naar de River Kwai verzorgt met een bezoek aan de olifanten en vervolgende de nachtrein naar het zuiden om daar heerlijk op de 3 eilanden te verblijven. We zijn begonnen op Koh Tao en hebben daar ons duikbrevet gehaald. Vervolgens naar Koh Phangnan en eindigen op Koh Samui in Peace Resort.
Wat een afsluiter van de reis. We hebben de vlucht naar Bangkok gedaan met Bangkok airways (wel wat duuder) en konden dus in Samui in stappen en zagen onze koffers weer in Amsterdam. Wat een luxe.

AsiaDirect jullie maken je beloftes waar! Omdat jullie er al zijn komen wij graag nog een keer. Volgend jaar wordt het Vietnam ... Lees meer

  • Algemeen 10
  • 1