Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AsiaDirect

Pagina 1 van 1 met 2 resultaten

op 22 april 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2018

We zijn te spreken over reis die hendrik voor ons heeft samengesteld , natuur, cultuur,strand alles in een aangenaam tempo,  Leuke hotels en goede begeleiding tijdens de gehele reis,  ik kan het iedereen aanbevelen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 april 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2017

Wij hebben het startpakket op de vakantiebeurs geboekt bij AsiaDirect.. Bij aankomst werden we warm welkom geheten op de luchthaven en later in het Eastin Makkasan.
Het hotel ligt prima in de buurt van de winkel centra en het zwembad op de 10e is super met een mooi uitzicht over de stad. De fietstour door China Town was een hele ervaring.
We zagen er enorm tegenop maar zijn zo blij dat we het toch gedaan hadden. Via kleine achteraf straatjes waar je normaal niet komt naar de Wat Arun tempel.
Toen we terug kwamen op het honk rook het er zo lekker dat we direct de avond sessie voor het koken bijgeboekt hebben. Ook dat is een hele ervaring met de leuke chef Kim.
Ze heeft echt passie voor koken en zeker om dit over te brengen.  In de avond zijn we nog even naar de avondmarkt geweest om wat t-shirts in te slaan. Hier leer je echt onderhandelen.

We hadden het plan om alles op eigen gelegenheid te doen maar toen we bijvoorbeeld trein tickets wilden kopen bleek dit vol te zijn maar werden we door iemand naar een duister kantoor geloodst.
De TAT… nou we hadden gelezen en gehoord dat dit geen zuivere koffie is dus we hebben bedankt. Uit eindelijk heeft AsiaDirect voor ons een mooie tour naar de River Kwai verzorgt met een bezoek aan de olifanten en vervolgende de nachtrein naar het zuiden om daar heerlijk op de 3 eilanden te verblijven. We zijn begonnen op Koh Tao en hebben daar ons duikbrevet gehaald. Vervolgens naar Koh Phangnan en eindigen op Koh Samui in Peace Resort.
Wat een afsluiter van de reis. We hebben de vlucht naar Bangkok gedaan met Bangkok airways (wel wat duuder) en konden dus in Samui in stappen en zagen onze koffers weer in Amsterdam. Wat een luxe.

AsiaDirect jullie maken je beloftes waar! Omdat jullie er al zijn komen wij graag nog een keer. Volgend jaar wordt het Vietnam ... Lees meer

  • Algemeen 10
  • 1