Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AsiaDirect

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 15 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 6 met 58 resultaten

op 14 november 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2019

We hadden een geweldige rondreis met super begeleiding en mooie accommodaties. Zeker een aanrader

  • Algemeen 9
op 11 november 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, Hua Hin,Koh Samui, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastische reis gehad. Alles was goed georganiseerd door Asia Direct zodat we echt konden genieten van de reis zonder stress. Thailand is een geweldig vakantie land. Veel mooie plekken gezien. Heerlijk eten en lieve mensen ontmoet.
Volgend jaar weer!

  • Algemeen 9




op 31 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2018

Top georganiseerd! Van te voren alles goed doorgenomen zodat het precies zo werd zoals wij het ons hadden voorgesteld!
Chauffeurs reden top: Keurig op tijd, reden niet te hard en waren onderweg niet met telefoons ed bezig.
Super mooie dagen in Thailand gehad!

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Super vakantie gehad met gezin. Alles was perfect geregeld! Asiadirect weet een goede reis samen te stellen aan de hand van onze wensen. Een echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Thailand / centraal -zuid, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een hele fijne reis achter de rug. Het vervoer, de hotels en de uitstappen waren zeer goed georganiseerd. Een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2019 bestemming: Thailand / Bangkok Koh samui Koh Tao, reisperiode: juli 2019

Prachtige vakantie zowel voor ons als de kinderen ( 12/14 ) alles zeer goed georganiseerd en op maat !

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

De reis was perfect uitgebalanceerd en wij hebben in korte tijd toch veel impressies van Thailand kunnen opdoen.
De hotels waren zeer goed en de gidsen zeer enthousiast en aangenaam.
Als opbouwende kritiek: de eerste gids miste het enthousiasme dat je van een gids kunt verwachten, ze deed enkel het aller noodzakelijkst en liet ons dikwijls alleen om iets te ontdekken zonder al te veel uitleg. Alle andere gidsen waren uitmuntend!
Soms konden wij amper genieten van ons hotel omdat wij zo vroeg moesten vertrekken. Vooral in ons prachtig hotel Away Deva Mantra was dit het geval. Onze gids liet ons ophalen om 6h30 waardoor wij eigenlijk veel te lang in de luchthaven hebben moeten wachten.
Het hotel in Phuket was prachtig maar Phuket was voor ons veel te toeristisch. Voor ons liever iets rustiger om te bekomen van de intensieve reis.
De hoogtepunten van de reis waren de ewaran watervallen, de fietstocht in Bangkok, het drijvend hotel en alle mooie culturele bezoeken.

Alles was perfect georganiseerd. Wij hebben nooit moeten wachten op onze gidsen.

Het was echt een fantastische reis. Dank aan Jonas voor de perfecte invulling van onze wensen ondanks het feit dat onze reis relatief kort was.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Thailand / bangkok....., reisperiode: juli 2018

Alles goed geregeld en volledig ontzorgt. planning klopte helemaal. Leuke excursies. Iets minder was de grote hoeveelheid Nederlanders op de lokaties. hotels voor 80 procent gevuld met landgenoten. Op zoek naar verblijven die nog niet ontdekt zijn! dank!

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Cambodja, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld. Keurige hotels and mooie route

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2019

De reis was goed georganiseerd. We werden overal op de afgesproken tijd opgehaald. Het contact met asiadirect was ook goed als wij een vraag hadden over een mogelijk uitstapje oid werd deze goed beantwoord. Wij hadden als extra bouwsteen River Kwai erbij gedaan. Dit was super geregeld, 3 dagen lang een privé gids en chauffeur die erg vriendelijk waren! Als wij weer naar Azië gaan, gaan we zeker weer met asiadirect.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende