Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AsiaDirect

9,4
op basis van 12 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 26 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 84 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 4 met 32 resultaten

op 10 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

Gewoon goed geregeld alles

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2019

Zeer goed contact voor de reis en samen perfecte reis opgesteld .Tot in detail alles op papier gekregen zodat ik op bestemming alles netjes kon volgen ..eerste dag aangekomen en nog eens overlopen met Nederlandstalige dame .Mijn mooiste reis en gaan er nog volgen

  • Algemeen 10
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: april 2018

Het was een uitstekende reis!! Heb er super van genoten

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: april 2019

Zalige vakantie, rust en lekker eten, goed georganiseerd , no stress

  • Algemeen 9




9,4
op basis van 12 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 26 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 84 reviews
Lees meer
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2019

Super organisatie, alles is perfect verlopen en de gidsspeelde in op onze wensen.

  • Algemeen 9
op 11 maart 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: februari 2019

Goed georganiseerd, lekker privé, alleen niet alle hotels even goed

  • Algemeen 9
op 8 maart 2019 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2018

Wij geven dit cijfer omd a t onze vakantie zoals alle jaren perfect door jullie is verzorgd.

  • Algemeen 10
op 22 februari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: februari 2019

Alles was tot in de puntjes geregeld; mooie hotels en de diverse transfers waren zoals afgesproken.

  • Algemeen 8
op 11 februari 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2019

Ik en mijn partner zijn van 30december tot en met 18 januari in Thailand rond gaan reizen, naar de plekken: Bangkok, Chiang Mai, ko Samui, ko Phanang, ko Toa en Phuket. We hebben samen met aisia direct de wensen in onze reis van Asia Direct. Ik had als voorkeur gegeven dat ik niet tegen bus reizen kan. Dus werd er meteen een ander altenatief geregeld. We hebben de nachttrein van bangkok naar chiang Mai genomen, en een binnenlandse vlucht van Chiang mai naar het zuiden en van het zuiden weer terug naar bangkok. Wij bleven bij elke locatie 3 dagen. En dan gingen wij zelf op ontdekking tocht (overal wifi). Wij hebben dan in Bangkok fiets tour en in Chiang mai de jungle tocht gedaan via asia direct. Dit was een geweldige ervaring zeker een aanrader.
Alles was zo goed geregeld. Ik had veel contact met een de medewerker van Asia direct. Ze sprak goed Nederlands. Het was duidelijk en wij werden overal opgehaald en naar de volgende locatie gebracht met transfers. En het sloot goed aan op onze vluchten of boottocht of treinreis. De hotels waren ook goed verzorgd en we hadden heerlijke ontbijtjes. Wij hebben zelf alleen de internationale vlucht geregeld. En de rest van de reis heeft Asia direct geregeld. We Waren ook goed op de hoogte gehouden door weersomstandigheden, Er zou een storm over ko Somui komen en wij zouden 2 dagen later heen gaan we werden goed op de hoogte gehouden door asia direct. Gelukkig viel het mee kon onze reis naar het zuiden toch doorgaan.
Wij hebben samen heerlijk kunnen genieten van de mooie kanten van Thailand en geen stres over het regelen van de locatie, hotels, transfers en allerlei anderen dingen. We hadden daardoor ook veel energie om te zeggen we gaan vandaag rond toeren met de scooter op de eiland ko Phanang Wat echt een aanrader is!. Wij zijn erg tevreden met hoe alles is verlopen bij asia direct En wij raden het anderen ook aan die graag het regelen van hotels en locatie willen los laten aan een reisbureau.
Mijn partner en ik zijn nu weer in ons koude kikkerlandje, maar wij genieten nog volop na van een onvergetelijke vakantie.

  • Algemeen 10
op 5 februari 2019 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: december 2018

Het zou een 10 zijn mochten we niet de Pabhuk storm hebben moeten meemaken

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende