Ervaringen AsiaDirect

PANGEA Travel
9,3
op basis van 268 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,1
op basis van 76 reviews
Lees meer
AfrikaPLUS
9,0
op basis van 28 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 81 resultaten

op 11 augustus 2021 bestemming: Spanje / Andalusië, reisperiode: juli 2021

We hadden een reis geboekt bij Asia Direct voor de Covid-19 periode. Herboeken was om verschillende redenen voor ons niet mogelijk en dus regelde Asia Direct voor ons een mooie huwelijksreis in Spanje! We deden een mooie rondreis van 3 weken met Madrid als vertrekpunt en Valencia als eindpunt. We roadtripte naar Toledo, Cordoba, Sevilla, Tarifa, Granada en Cabo de Gata. een perfecte rondreis met veel afwisseling en het aantal dagen per stop was perfect. We konden zelf ons eigen ding doen of activiteiten boeken bij Asia Direct. Voor ons een ideaal evenwicht! Lekker eten, goede wijn en goed gezelschap daarbij maakt het een trip om nooit te vergeten!

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2021 bestemming: Montenegro / Rondrit, reisperiode: juli 2020

Zeer gevarieerde, veilige reis. Perfecte mix tussen natuur, cultuur en gastronomie.

  • Algemeen 9




op 7 april 2020 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: maart 2019

Alles was zeer goed geregeld. Een afwisselende reis van 3 weken voor een deel van de reis gereisd met een privé gids en chauffeur is ons heel goed bevallen. Alles in een ongedwongen sfeer en heel veel moois gezien. Bedankt Natasja voor het regelen voor de voor ons onvergetelijke reis. Top.

  • Algemeen 10
op 27 maart 2020 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Netjes verzorgt, alles gidsen netjes op tijd en goede kennis , leuke locale restaurantjes verzorgt , goed eten en mooie hotels

  • Algemeen 9
op 24 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Wij hebben Asiadirect ontmoet op de beurs Verre Reizen en waren onmiddellijk geïnteresseerd in het aangeboden programma voor Vietnam en Cambodja eindigend in Bangkok. Asiadirect heeft aan al onze verwachtingen voldaan. De leuke gidsen, de goede hotels, de mooie uitstappen. De chauffeur met gids stond altijd op tijd aan de luchthaven of hotel, op vrije dagen was de gids ons zeer behulpzaam om nog uitstappen te regelen indien wij dit wensten. De lunches en diners die in de reis inbegrepen waren, waren telkens ook verzorgd en afwisselend (vb Georges Rum in Siem Reap, Mss Mi in Sapa...).
Wij hebben genoten van dit verlof!

  • Algemeen 9
op 16 maart 2020 bestemming: Cambodja, reisperiode: maart 2020

Alles verliep heel vlot, gidsen, taxi’s, altijd tijdig aanwezig. Meeste hotels prima, veel gezien, veel variatie.

  • Algemeen 9
op 15 maart 2020 bestemming: Vietnam / Meerdere, reisperiode: februari 2020

Alle afspraken goed nagekomen, nooit hoeven wachten op gids of chauffeur tijdens onze reis door Vietnam Cambodja en Thailand, vragen bij boeking werden direct beantwoord

  • Algemeen 8
op 5 maart 2020 bestemming: Myanmar / Bagan, reisperiode: februari 2020

Balon vaart gedaan; goed geregeld en een ongelooflijk mooie ervaring

  • Algemeen 9
op 1 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Asia Direct heeft al onze wensen vervuld.
De excursies waren heel goed, de hotels ook en de gidsen ook.

  • Algemeen 9
op 20 februari 2020 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: februari 2020

Voorbereiding heel fijn afgestemd op onze wensen. Reis ging geheel volgens afspraak. Hele goede hotels, alles mooi op tijd, goede gidsen: De gids in Hanoi: jong, maar groei briljant; gids Hue en Hoi was excellent, naam Xi; Gids in Ho Chi Min was op tijd en vertelde de standaard verhaaltjes, maar onvoorbereid- bracht ons bij een verkeerd hotel-vroeg aan ons het dagprogramma- gaf geen antwoord op onze vragen; laatste deel van dag tour alleen met chauffeur! Deze gids was een klein schoonheidsfoutje, advies niet meer mee in zee gaan! Maar wel altijd de zelfstandige gids XI proberen te strikken!

  • Algemeen 9
op 13 februari 2020 bestemming: Thailand / Koh samui, koh phagnang, koh tao, bangkok, reisperiode: februari 2019

Alles keurig geregeld van boottickets, vluchten, excursies, hotels. Als er iets was kon je bellen of appen en had je snel.een antwoord. Wij zijn zeer tevreden. Als wij weer gaan kiezen wij zeker voor asia direct

  • Algemeen 9
op 7 januari 2020 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: december 2019

KOh Chang is precies wat we hadden verwacht, relaxed, rustig eiland, geen last van massatourisme.
Hotel Barali huisjes waren prima, ontbijt was niet erg uitgebreid maar prima voor 2 weken. Personeel is erg vriendelijk.
Fijn zwembad, en hotel ligt aan een fijn zandstrand.
Bangkok is altijd fijn on te zijn, hotel Anantara RIverside is een tropische oase, met alle faciliteiten prima in orde.
Transfers met busjes waren goed geregeld, drivers waren altijd op tijd en netjes. De Driver die ons van Koh Chang naar Bangkok terug reed was een beetje heftig qua rijstijl,... reed een beetje als kamikaze piloot,... dat was wat minder.

  • Algemeen 10
op 6 januari 2020 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: december 2019

Omdat we zeer tevreden zijn en alles top geregeld was dus 9,5 mag ook om geen 10 te zeggen 😉 Dus volgende keer boeken we graag weer bij Asia Direct

  • Algemeen 9
op 2 januari 2020 bestemming: Thailand / Koh Samet, reisperiode: december 2019

Super goed geregeld , leuke accomodatie, plekje super en romantisch.
Mooie blauwe zee en wit zacht zand.

  • Algemeen 9
op 23 december 2019 bestemming: Thailand / Chiang Mai, reisperiode: december 2019

Gehaast overal heen. Voelt erg gejaagd, de chauffeur reed als een kip zonder kop, maar de guide was wel heel aardig.

  • Algemeen 7
op 21 december 2019 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: december 2019

Prima organistaie ! Goede begeleiding in voorbereiding. Heel goede chauffeurs en gidsen. Wagens dik in orde. Heel punctueel en stipt op tijd. Kortom : dik tevreden en reisorganisatie een dikke aanrader !

  • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Thailand / rondreis noorden, reisperiode: november 2019

Onze reis was perfect georganiseerd, heel goede hotels, goede gidsen en chauffeurs, steeds stipt op tijd, goede ontvangs van Asia Direct in Bangkok. Wij hebben super genoten. Heel erg bedankt.

  • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Vietnam / Hanoi & omgeving, reisperiode: december 2019

De reis was werkelijk perfect georganiseerd, helemaal naar onze wens en alles verliep zeer vlotjes in een relaxte atmosfeer!

  • Algemeen 10
op 12 december 2019 bestemming: Thailand / Kao sok, reisperiode: november 2019

Alles perfect geregeld,alles volgens vewachtingen

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2019

De gehele reis was perfect geregeld.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Rondreis Azie / Bang Kong, reisperiode: november 2019

Klopte allemaal! Vanaf de boeking tot aan het afzetten bij het cruiseschip! Speciale dank aan de chauffeur en de gidsen!!

  • Algemeen 10
op 25 november 2019 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2019

De reis was werkelijk fantastisch. Iedereen die geïnteresseerd is in schitterende landschappen, boeiende cultuur, lekker eten en lieve mensen wil ontmoeten, raad ik aan naar Myanmar te gaan.
De reis was echt uitmuntend georganiseerd. De gidsen waren zonder uitzondering kundig, spraken goed Engels en maakten dat je je welkom voelde. Het programma was goed uitgedacht en gepland. Ons bezoek aan Myanmar behoorde absoluut tot de mooiste reizen die we in de laatste jaren hebben gemaakt.

  • Algemeen 10
op 25 november 2019 bestemming: Thailand / Chiang Mai, reisperiode: november 2019

Een twee daagse trekking geboekt bij Asia Direct via Reis Expert. Opgehaald bij ons hotel in Chiang Mai door Panda Tours wat tevens gevestigd zit in Chiang Mai. Met een goede Engels sprekende reisgids de trekking gemaakt. Erg mooie natuur en uiterst genieten van alles wat er te zien valt. Zeker een hele mooie ervaring rijker. Tocht was een stuk zwaarder dan gedacht en dient zeker niet onderschat te worden. De groep bestond uit 9 mensen uit verschillende landen. Gids doet zeer ze best om de groep met elkaar te laten praten door te grappen en uitleg te geven. Slaapplek was zeer primitief, maar dit is juist een gave ervaring. Verwacht ook zeker geen fijne nachtrust. Laatste stuk door de jungle was zwaar en op sommige plekken gevaarlijk. Mijn tip naar Asia Direct is om toch een minimum en maximum leeftijd aan de trekking te geven.

Al met al zeer genoten.

  • Algemeen 9
op 14 november 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2019

We hadden een geweldige rondreis met super begeleiding en mooie accommodaties. Zeker een aanrader

  • Algemeen 9
op 11 november 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, Hua Hin,Koh Samui, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastische reis gehad. Alles was goed georganiseerd door Asia Direct zodat we echt konden genieten van de reis zonder stress. Thailand is een geweldig vakantie land. Veel mooie plekken gezien. Heerlijk eten en lieve mensen ontmoet.
Volgend jaar weer!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2018

Top georganiseerd! Van te voren alles goed doorgenomen zodat het precies zo werd zoals wij het ons hadden voorgesteld!
Chauffeurs reden top: Keurig op tijd, reden niet te hard en waren onderweg niet met telefoons ed bezig.
Super mooie dagen in Thailand gehad!

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Super vakantie gehad met gezin. Alles was perfect geregeld! Asiadirect weet een goede reis samen te stellen aan de hand van onze wensen. Een echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Thailand / centraal -zuid, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een hele fijne reis achter de rug. Het vervoer, de hotels en de uitstappen waren zeer goed georganiseerd. Een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2019 bestemming: Thailand / Bangkok Koh samui Koh Tao, reisperiode: juli 2019

Prachtige vakantie zowel voor ons als de kinderen ( 12/14 ) alles zeer goed georganiseerd en op maat !

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

De reis was perfect uitgebalanceerd en wij hebben in korte tijd toch veel impressies van Thailand kunnen opdoen.
De hotels waren zeer goed en de gidsen zeer enthousiast en aangenaam.
Als opbouwende kritiek: de eerste gids miste het enthousiasme dat je van een gids kunt verwachten, ze deed enkel het aller noodzakelijkst en liet ons dikwijls alleen om iets te ontdekken zonder al te veel uitleg. Alle andere gidsen waren uitmuntend!
Soms konden wij amper genieten van ons hotel omdat wij zo vroeg moesten vertrekken. Vooral in ons prachtig hotel Away Deva Mantra was dit het geval. Onze gids liet ons ophalen om 6h30 waardoor wij eigenlijk veel te lang in de luchthaven hebben moeten wachten.
Het hotel in Phuket was prachtig maar Phuket was voor ons veel te toeristisch. Voor ons liever iets rustiger om te bekomen van de intensieve reis.
De hoogtepunten van de reis waren de ewaran watervallen, de fietstocht in Bangkok, het drijvend hotel en alle mooie culturele bezoeken.

Alles was perfect georganiseerd. Wij hebben nooit moeten wachten op onze gidsen.

Het was echt een fantastische reis. Dank aan Jonas voor de perfecte invulling van onze wensen ondanks het feit dat onze reis relatief kort was.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Thailand / bangkok....., reisperiode: juli 2018

Alles goed geregeld en volledig ontzorgt. planning klopte helemaal. Leuke excursies. Iets minder was de grote hoeveelheid Nederlanders op de lokaties. hotels voor 80 procent gevuld met landgenoten. Op zoek naar verblijven die nog niet ontdekt zijn! dank!

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Cambodja, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld. Keurige hotels and mooie route

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2019

De reis was goed georganiseerd. We werden overal op de afgesproken tijd opgehaald. Het contact met asiadirect was ook goed als wij een vraag hadden over een mogelijk uitstapje oid werd deze goed beantwoord. Wij hadden als extra bouwsteen River Kwai erbij gedaan. Dit was super geregeld, 3 dagen lang een privé gids en chauffeur die erg vriendelijk waren! Als wij weer naar Azië gaan, gaan we zeker weer met asiadirect.

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: augustus 2019

Geweldige fietstour gehad door het prachtige Bangkok, we waardeerde het ook enorm dat de groepen niet te groot waren. We zullen het aan iedereen aanraden die een bezoek aan Bangkok brengt.

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juli 2019

Alles top geregeld. Een voor ons zwaar wegend negatief puntje. In alle accomodaties die voor ons geboekt waten, kwamen we bijna uitsluitend Nederlanders tegen, leek wel een vak in centerparcs. We komen in het buitenland het liefst zo min mogelijk landgenoten tegen.. verder alles echt perfect

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Alles Perfect geregeld

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Alles verliep boven verwachting, vloeiend en volgens plan.

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2019 bestemming: Thailand / River Kwai, reisperiode: juli 2019

Zowel organisatie, service als inhoud van de reis waren top. Wat een fantastische ervaring was het. Een eigen gids en chauffeur die het ons naar de zin wilden maken en de goede afstand/nabijheid hadden. Dank aan Jonas van AsiaDirect die ook al boekten we slechts 1 'bouwsteen' om onze reis in Thailand compleet te maken op alle mogelijke manier meedacht.

  • Algemeen 9
op 30 juli 2019 bestemming: Indonesië / Bali + Lombok, reisperiode: juli 2019

Het programma van onze reis was tot in de puntjes geregeld en dus dik in orde.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2019 bestemming: Thailand / Noorden en Ko Samet, reisperiode: juli 2019

Enorm genoten van dit prachtige land. Mooie mix van cultuur en rust. Mooie hotels, goed geregelde transfers en een fijne gids Khan die ons naar de mooiste plekken in het Noorden begeleidde. Het eiland Ko Samet was een ideale plek om onze reis af te ronden. Puur genieten!

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Super bestemming ! Super organisatie ! Alles tot in de puntjes geregeld ! Bedankt Jonas

  • Algemeen 10
op 29 juli 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, Kao Sok, Kho Damui, reisperiode: juli 2015

Transfers naar boot kon beter. Boottocht tss Kho Samui en Surat Tani was vreselijk. Een techtstreekse vlucht tss Kho Samui en Bangkok had veel interessanter geweest ( minder vermoeiend en minder tijdrovend ). Laatste overnachting in Bangkok was horror...Easten Makkasan hotel, absoluut GEEN aanrader!!! Slecht onderhouden, vuil, geen goede service (naar Thaise normen ), slecht ontbijt, gevoel in Indië te zitten, vieze geuren...
Het overige was TOP georganiseerd, waarvoor dank aan Jonas!!! Dikke merci

  • Algemeen 8
op 29 juli 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Goed bij een gezocht door AsiaDirect en met goede gidsen ter plaatse. Alles was vooraf goed geregeld en overal fijne hotels. Top geregeld!!

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Alles was prettig geregeld en duidelijk. Hier en daar was de logistiek niet perfect maar dat hadden we zelf niet beter kunnen regelen!

  • Algemeen 8
op 25 juli 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

De reis was tot in de puntjes verzorgd! Alle vervoer was correct geregeld. De chauffeurs waren op tijd. De gidsen bekwaam, Engelstalig. Goede hotels. Prachtig programma voor elk wat wils. Een reis zonder zorgen, alles zeer goed geregeld, de nachttrein, de binnenlandse vluchten, het programma! Je moet het gewoon doen en loslaten en ten volle genieten van een prachtig land!

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Thailand / bangkok ea, reisperiode: juni 2019

Hierbij wil ik AsiaDirect bedanken voor de uitvoering van onze door jullie ingeregelde reis. Alles liep vlekkeloos en het geheel is onvergetelijk. De mensen zijn overal erg vriendelijk geweest.

Hoogte punten waren het Rafting hotel op de River Kwai en de olifanten ontmoeting in Chiang Mai. Deze 2 onderdelen zijn in onze geheugens gegrift.
Over bijna alle gidsen zijn we zeer tevreden, zij waren allen innemend, vriendelijk en hadden kennis van zaken. We hebben veel indrukken van Thailand meegekregen en zij hebben onze kennis over Boeddha en andere Thaise cultuur zaken verrijkt.

  • Algemeen 10
op 5 juli 2019 bestemming: Thailand / Krabi, reisperiode: juni 2019

Goed geholpen door Jonas, hotel was super leuk . Alles perfect verlopen

  • Algemeen 9
op 29 juni 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juni 2019

Gewoonweg echt helemaal TOP. Perfect geregeld alles. Fijne gidsen enzenz…..Een heel erg mooie rondreis genoten.

  • Algemeen 10
op 25 juni 2019 bestemming: Thailand / Chiang Mai, reisperiode: juni 2019

Asia direct heeft onze rondreis tot in de puntjes verzorgd. Hun controleren of alles naar wens gaat. GEWELDIG!

  • Algemeen 10
op 10 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

Gewoon goed geregeld alles

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2019

Zeer goed contact voor de reis en samen perfecte reis opgesteld .Tot in detail alles op papier gekregen zodat ik op bestemming alles netjes kon volgen ..eerste dag aangekomen en nog eens overlopen met Nederlandstalige dame .Mijn mooiste reis en gaan er nog volgen

  • Algemeen 10
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: april 2018

Het was een uitstekende reis!! Heb er super van genoten

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: april 2019

Zalige vakantie, rust en lekker eten, goed georganiseerd , no stress

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2019

Super organisatie, alles is perfect verlopen en de gidsspeelde in op onze wensen.

  • Algemeen 9
op 11 maart 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: februari 2019

Goed georganiseerd, lekker privé, alleen niet alle hotels even goed

  • Algemeen 9
op 8 maart 2019 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2018

Wij geven dit cijfer omd a t onze vakantie zoals alle jaren perfect door jullie is verzorgd.

  • Algemeen 10
op 22 februari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: februari 2019

Alles was tot in de puntjes geregeld; mooie hotels en de diverse transfers waren zoals afgesproken.

  • Algemeen 8
op 11 februari 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2019

Ik en mijn partner zijn van 30december tot en met 18 januari in Thailand rond gaan reizen, naar de plekken: Bangkok, Chiang Mai, ko Samui, ko Phanang, ko Toa en Phuket. We hebben samen met aisia direct de wensen in onze reis van Asia Direct. Ik had als voorkeur gegeven dat ik niet tegen bus reizen kan. Dus werd er meteen een ander altenatief geregeld. We hebben de nachttrein van bangkok naar chiang Mai genomen, en een binnenlandse vlucht van Chiang mai naar het zuiden en van het zuiden weer terug naar bangkok. Wij bleven bij elke locatie 3 dagen. En dan gingen wij zelf op ontdekking tocht (overal wifi). Wij hebben dan in Bangkok fiets tour en in Chiang mai de jungle tocht gedaan via asia direct. Dit was een geweldige ervaring zeker een aanrader.
Alles was zo goed geregeld. Ik had veel contact met een de medewerker van Asia direct. Ze sprak goed Nederlands. Het was duidelijk en wij werden overal opgehaald en naar de volgende locatie gebracht met transfers. En het sloot goed aan op onze vluchten of boottocht of treinreis. De hotels waren ook goed verzorgd en we hadden heerlijke ontbijtjes. Wij hebben zelf alleen de internationale vlucht geregeld. En de rest van de reis heeft Asia direct geregeld. We Waren ook goed op de hoogte gehouden door weersomstandigheden, Er zou een storm over ko Somui komen en wij zouden 2 dagen later heen gaan we werden goed op de hoogte gehouden door asia direct. Gelukkig viel het mee kon onze reis naar het zuiden toch doorgaan.
Wij hebben samen heerlijk kunnen genieten van de mooie kanten van Thailand en geen stres over het regelen van de locatie, hotels, transfers en allerlei anderen dingen. We hadden daardoor ook veel energie om te zeggen we gaan vandaag rond toeren met de scooter op de eiland ko Phanang Wat echt een aanrader is!. Wij zijn erg tevreden met hoe alles is verlopen bij asia direct En wij raden het anderen ook aan die graag het regelen van hotels en locatie willen los laten aan een reisbureau.
Mijn partner en ik zijn nu weer in ons koude kikkerlandje, maar wij genieten nog volop na van een onvergetelijke vakantie.

  • Algemeen 10
op 5 februari 2019 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: december 2018

Het zou een 10 zijn mochten we niet de Pabhuk storm hebben moeten meemaken

  • Algemeen 9
op 5 februari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: januari 2019

Niet alleen was alles super goed geregeld maar ook de excursies waren super leuk. Zonder Asia direct zou ik dit nooit zelf hebben kunnen bedenken. Ook ons driedaagse verblijf op Kho Phi Phi was fantastisch. Het hotel Amari in Patong was super de luxe. Wij hebben genoten en raden Asia Direct zeker aan. Alle transfers waren perfect op tijd. Super bedankt voor een ongelofelijke reis.

  • Algemeen 10
op 5 februari 2019 bestemming: Thailand / Jungle Tour, reisperiode: december 2018

Het was fantastisch allemaal geregeld en geboekt en Jeroen heeft echt geluisterd naar onze wensen en deze zijn allemaal ingewilligd. Waarom geen 10 - omdat we toch een keer tijdens de reis contact moesten hebben met Asiadirect. Uiteraard alles tip top meteen in orde gemaakt...maar was dit niet nodig geweest dan een dikke 10!

  • Algemeen 9
op 19 januari 2019 bestemming: Vietnam / Noord en zuid, reisperiode: januari 2019

Accommodatie was perfect (kleinschalig) op hele goede locaties. Tours en transport ook ontzettend goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 7 januari 2019 bestemming: Thailand / Diversen, reisperiode: december 2018

Asia direct zorgt ervoor dat je echt vakantie hebt! Je hoeft enkel te genieten hun doen de rest!

  • Algemeen 10
op 6 januari 2019 bestemming: Thailand / Hua-hin, reisperiode: december 2018

Omdat alles goed is geregeld en verzorgt.

  • Algemeen 9
op 28 december 2018 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Thailand is een geweldig mooi land met veel vriendelijke mensen. We hebben een rondreis gemaakt en heel veel van de cultuur en de natuur van Thailand gezien.
Alles was supergoed door AsiaDirect geregeld.

  • Algemeen 10
op 8 december 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2018

Alle transfers en overnachtingen waren prima geregeld. We hebben genoten ! De eerste 3 dagen met chauffeur was geweldig mede dankzij de plezierige en bescheiden Mr M, zoals we hem mochten noemen.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juni 2018

Vervoer en accommodatie allemaal voor je geregeld zijn en dat je op iemand terug kunt vallen, mocht je hulp nodig hebben. Je stelt samen een reis vast en kunt zodoende ook zelf bepalen, wat je aan een reis wilt besteden. Achteraf is er denk altijd wel iets, wat je anders zou doen en wat je ook nog had willen doen, maar de keuzes moeten vooraf gemaakt worden. We zijn hartstikke blij met Asiadirect en zullen nog een keer met ze gaan.

  • Algemeen 9
op 20 oktober 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Wij (gezin met kinderen 11 en 13 jaar) hebben in juli 2018 een rondreis van drie weken gemaakt door Thailand. We hadden enkele maanden daarvoor al aangegeven wat we graag wilde doen en zien en met deze wensen werd een fantastische reis samengesteld. Zelfs vlak voor vertrek kon het reisprogramma nog aangepast worden. De contacten via email verliepen uitstekend en snel.

We begonnen de reis met drie dagen Bangkok en hebben veel gezien en gedaan. Met name de fietstocht door de stad met Go Bangkok Tours, onder begeleiding van superleuke gids Oy was de moeite waard. De kookworkshop Thai Cooking, na het fietsen, viel prima in de smaak. Een boottocht door de klongs en een rit per tuktuk door de stad mochten natuurlijk ook niet ontbreken.
Daarna vertrokken we richting Kanchanaburi, in een heerlijk koel busje met chauffeur Tui, wat een luxe. Zo hadden wij alle tijd om onze ogen uit te kijken. Onderweg deden we Bamnoen Saduak Floating Market aan. We verbleven in de Jungle Rafts, wat een geweldige ervaring dit drijvende hotel op de River Kwai. De kinderen hebben heerlijk gefloat op de rivier en bij het ontbijt werden we verrast door de komst van een olifant. Het bezoek aan de brug over River Kwai, Hellfire Pass en bijbehorend museum hebben veel indruk gemaakt, ook op de kinderen.
Na een bezoek aan warm Ayutthaya bracht chauffeur Tui ons naar het treinstation waar we de nachttrein naar Chiang Mai namen. Daar hebben we tijd doorgebracht met familie, die daar woont. Geen probleem voor Asia Direct, ze hadden een prima huurauto voor ons geregeld en na een paar dagen Chiang Mai vervolgden wij de reis weer die zij voor ons hadden uitgewerkt. Met de huurauto, naar het noorden naar Chiang Dao en Chiang Rai.
We hadden geen hotels vooraf geboekt voor deze rondreis, maar kregen steeds enkele suggesties aangereikt waar we uit konden kiezen. Zelfs het navigatiesysteem van de auto was al door een medewerker van Asia Direct geprogrammeerd zodat fout rijden onmogelijk was. Ook kregen we allerlei tips voor leuke activiteiten of bezienswaardigheden.
We beëindigde de rondreis weer in Chiang Mai waar we de huurauto inleverde en we per vliegtuig naar Bangkok vertrokken. Daar stond weer een busje voor ons klaar die ons naar Ban Phe bracht. Daar stapten we op de speedboot naar Koh Samet voor enkele dagen zon, zee en zandstranden. Een perfecte, relaxte afsluiting van een heerlijke vakantie.

“Bedankt Asia Direct, jullie hebben een geweldige vakantie voor ons samengesteld, niets was jullie te gek. Ook ter plekke niet. Bedankt Tui voor de veilige kilometers, de informatie, tips en je gezelschap.
Een eventuele volgende reis naar Azië wordt zeker weer bij jullie geboekt”

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Pai, Mae Hong Soon, reisperiode: oktober 2018

Super reis gehad, aanrader!

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2018 bestemming: Thailand / Eilanden, reisperiode: augustus 2018

Onze reis naar Thailand was er 1 om nooit te vergeten. Alles was super geregeld, waardoor voor ons de vakantie fantastisch was. We zouden graag weer met Asia Direct reizen.

Bedankt voor onze mooie ervaringen in Thailand

  • Algemeen 10
op 3 september 2018 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: augustus 2018

Van het begin tot het einde was alles prima geregeld. We werden altijd keurig op tijd opgehaald of ergens naartoe gebracht door de chauffeurs en de gidsen. Ook in de hotels en homestays waar we verbleven werden we altijd opgewacht en waren we in no time op onze kamers die allemaal prima waren (met airco). Alle excursies waren goed geregeld en zeer divers. We hadden steeds app-contact met Hendrik vd Wal, die ons goede tips gaf over de plaatsen waar we waren, goede restaurants, barretjes e.d. Heel fijn om te weten dat er altijd iemand is die kan je ondersteunen indien nodig. We waren ook erg blij met onze (drie verschillende) gidsen. Stuk voor stuk enthousiast vertellend over hun land, maar ook nieuwsgierig naar ons land en onze gewoonten enz. Kortom, wij hebben met ons gezin een fantastische vakantie gehad, om nooit te vergeten

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2018

Zeer aangename reis gemaakt door Thailand met twee kinderen in de leeftijd van 18 en 21.
We hebben vooraf met Jonas van Asiadirect de vakantie op maat ingevuld (vakantiebeurs Utrecht). Asiadirect werkt met zogenaamde bouwstenen, dit zijn pakketjes van drie tot 4 dagen mini rondreisjes, die worden daarna tot een aaneengesloten vakantie met elkaar verbonden. Wij hadden gekozen voor een eerste week met veel bezienswaardigheden en waarin we dus meerdere verplaatsingen en drukkere dagen hadden. Vervolgens de laatste 11 dagen te relaxen en te verdelen over twee eilanden Koh Samui en Koh Tao. Fietstour door Bangkok, bezoeken van tempels, met bootje door de rivier van Bangkok met zijn zij kanaaltjes, floating market bezocht, olifanten bereden, River Kwai jungle rafts, Erawan watervallen beklommen, nachttrein naar Surat Thani en daarna naar beide eilanden.
Wat ons vanaf het begin opviel was het gemak waarmee we werden geholpen. Bijvoorbeeld als we uit de trein kwamen stond er iemand klaar om ons naar het taxibusje te begeleiden, als we uit het taxibusje kwamen werden we door de medewerker ingecheckt voor de ferry naar het eiland en aldaar werden we op dezelfde wijze naar het hotel gebracht. De binnenlandse vlucht naar Bangkok was ook super geregeld. We hebben via de app een aantal keren contact gezocht en ook hier was er direct antwoord en of hulp, zelfs vanuit België waar Jonas inmiddels verbleef. Tickets voor de vliegtuigen, seats etc. alles was gewoon goed geregeld! Dit heeft zeker bijgedragen aan deze toch wel heel mooie vakantie en kunnen Asiadirect zeer zeker aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Vele hoogtepunten tijdens onze reis. De WhatsApp service is handig als je even iets wilt weten!!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2018 bestemming: Cambodja, reisperiode: juli 2018

We hebben geweldige rondreis gemaakt, eigenlijk beter dan verwacht. De rondreis biedt een goede balans tussen avontuur, cultuur en ontspanning. Uitstekend georganiseerd door AsiaDirect. Mijn highlights waren absoluut Tuol Sleng Genocide Museum en Killing Fields. Deze plekken veranderen je en doen je beseffen hoe broos de mensheid is. Een beetje vergelijkbaar met Auschwitz, maar dan anders. Same, same, but different zouden ze hier zeggen. Bedankt AsiaDirect voor deze topreis!

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2018

De rondreis was mooi, maar had nog mooier gekund. Onze rondreis begon in het noorden van vietnam waar hanoi ons positief heeft verrast. Leuke stad met veel historie. Halong bay vonden we te toeristisch. Vorig jaar zijn we met asia direct in khao sok (thailand) geweest en dat heeft veel meer indruk gemaakt. We hadden nu op hetzelfde gehoopt. Onze gids was attent en veel kennis.

  • Algemeen 6
op 21 juli 2018 bestemming: Vietnam / Hoi An, reisperiode: april 2018

De rondreis met Mister Dan was mooi. Voor mij is Hoi an de leukste plek, maar wel toeristisch. Als je van historie houdt, ga dan naar Hue. Jullie kunnen het Luminous hotel in Hanoi beter niet meer aanbieden. De bedden zijn veels te hard.

  • Algemeen 8
op 17 juli 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

Wij hebben een fantastische vakantie in Thailand gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd waardoor we optimaal hebben junnen genieten van deze reis. Wij maakten een rondreis met het pakket Schatten van het Zuiden met daarin onze eigen wensen verwerkt. Zorgeloos reizen …optimaal genoten!
Onze dank aan Jeroen Jansen en zijn team….bijzonder hartelijke mensen met oprechte belangstelling! Wij gaan AsiaDirect aanraden bij onze vrienden en familie

  • Algemeen 10
op 22 juni 2018 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2017

Wij hebben deze reis met AsiaDirect geboekt. Van het begin tot het einde verliep de communicatie soepel.
Al onze wensen werden gehoord en verwerkt in het mooie reisvoorstel.
We zijn begonnen in het hectische Bangkok met natuurlijk een fietstour en bezoek aan de tempels.
Vervolgens via de drijvende markt (wel wat toeristisch, maar we waren lekker vroeg dus niet te druk) naar de River Kwai.
Hier natuurlijk de highlights bekeken en een stevige wandeling door de Hellfire pas gemaakt.
We hebben 2 nachten op het Jungle Rafts geslapen wat een super ervaring was. De kinderen (maar ook papa) hebben zich prima vermaakt door in de rivier te duiken en zich mee te laten slepen door de rivier en dit 10 x achter elkaar.
Ook hebben we de Erawan waterval beklommen wat zeker de moeite waard is. Ga zeker tot level 5 of hoger.
Via de oude hoofdstad Ayuthaya hebben we de nachtrein genomen naar Chiang Mai waar we de volgende dag aankwamen. De trein is een must in je reis. 2e klasse was super gezellig en comfortabel.

In Chiang Mai een paar dagen rust en vervolgens de loop gemaakt naar Maehongson, Pai en de Gouden Driehoek. Wat een avontuur weer. Via vele bochten hebben hebben we bergvolkeren, watervallen en warm waterbronnen bezocht. De gids kende de weg goed en bracht ons dan ook naar dorpjes waar bijna geen toeristen komen. Wat een beleving. Na het Noorden zijn we naar Phuket gevlogen voor 2 nachten alvorens we naar het Khao Sok nationale park gingen.
Phuket is zeker de moeite waard en de directe vlucht vanuit Chiang Mai was echt heel relaxed. Slecht 2 uur dus we hoefden niet weer met de bus of nachttrein. We verbleven op Kata beach wat zeker de moeite waard is.

Khao Sok was in 1 woord GEWELDIG! We verbleven 2 nachten in simpele maar comfortabele boomhut. We hebben met autobanden van de rivier gedobberd , een nachtsafarie gemaakt en de dag naar het weer was gewoon super.
Wat een mooie natuur.

De reis hebben we afgesloten op het mooie Koh Phangnan in het Summer Luxury resort. Wat een luxe en dat was weer genieten. We zijn met de boot en bus terug gegaan naar Bangkok. Dit hadden we achteraf toch liever met het vliegtuig gedaan maar dat is voor onze volgende reis. Want dat is zeker , Thailand zit in ons hart, mede dankzij AsiaDIrect! Omdat zij er al zijn is echt waar. Bij aankomst en vertrek hebben we iemand van AsiaDirect gezien die ons goed heeft geholpen en geïnformeerd.

  • Algemeen 10
op 7 juni 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, Hua Hin, Cha-am, reisperiode: maart 2018

We wilden er even helemaal tussenuit. Via vrienden kwamen met AsiaDirect terecht voor een korte vakantie naar Thailand. Van Bangkok, naar Hua Hin en Cha-am en terugin 7 dagen. Geweldig vakantie gehad. Vervoer was uitstekend, de chauffeur (ben zijn naam helaas vergeten) deed het bijzonder goed. Heel behulpzaam en we konden overal stoppen waar we wilden. Het Amari hotel in Hua Hin was top! Hele fijne bedden, superschoon en mooi zwembed. Het strand ligt 200 meter van het hotel, dus je moet even lopen of met de tuktuk van het hotel. Maar de prijs/kwaliteit was uitstekend. AsiaDirect bedankt voor deze fijne tijd in Thailand.

  • Algemeen 9
op 22 april 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2018

We zijn te spreken over reis die hendrik voor ons heeft samengesteld , natuur, cultuur,strand alles in een aangenaam tempo,  Leuke hotels en goede begeleiding tijdens de gehele reis,  ik kan het iedereen aanbevelen.

  • Algemeen 10
op 14 april 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2017

Wij hebben het startpakket op de vakantiebeurs geboekt bij AsiaDirect.. Bij aankomst werden we warm welkom geheten op de luchthaven en later in het Eastin Makkasan.
Het hotel ligt prima in de buurt van de winkel centra en het zwembad op de 10e is super met een mooi uitzicht over de stad. De fietstour door China Town was een hele ervaring.
We zagen er enorm tegenop maar zijn zo blij dat we het toch gedaan hadden. Via kleine achteraf straatjes waar je normaal niet komt naar de Wat Arun tempel.
Toen we terug kwamen op het honk rook het er zo lekker dat we direct de avond sessie voor het koken bijgeboekt hebben. Ook dat is een hele ervaring met de leuke chef Kim.
Ze heeft echt passie voor koken en zeker om dit over te brengen.  In de avond zijn we nog even naar de avondmarkt geweest om wat t-shirts in te slaan. Hier leer je echt onderhandelen.

We hadden het plan om alles op eigen gelegenheid te doen maar toen we bijvoorbeeld trein tickets wilden kopen bleek dit vol te zijn maar werden we door iemand naar een duister kantoor geloodst.
De TAT… nou we hadden gelezen en gehoord dat dit geen zuivere koffie is dus we hebben bedankt. Uit eindelijk heeft AsiaDirect voor ons een mooie tour naar de River Kwai verzorgt met een bezoek aan de olifanten en vervolgende de nachtrein naar het zuiden om daar heerlijk op de 3 eilanden te verblijven. We zijn begonnen op Koh Tao en hebben daar ons duikbrevet gehaald. Vervolgens naar Koh Phangnan en eindigen op Koh Samui in Peace Resort.
Wat een afsluiter van de reis. We hebben de vlucht naar Bangkok gedaan met Bangkok airways (wel wat duuder) en konden dus in Samui in stappen en zagen onze koffers weer in Amsterdam. Wat een luxe.

AsiaDirect jullie maken je beloftes waar! Omdat jullie er al zijn komen wij graag nog een keer. Volgend jaar wordt het Vietnam

  • Algemeen 10
  • 1