Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AsiaDirect

Pagina 1 van 2 met 19 resultaten

op 7 januari 2019 bestemming: Thailand / Diversen, reisperiode: december 2018

Asia direct zorgt ervoor dat je echt vakantie hebt! Je hoeft enkel te genieten hun doen de rest! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 6 januari 2019 bestemming: Thailand / Hua-hin, reisperiode: december 2018

Omdat alles goed is geregeld en verzorgt. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 28 december 2018 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Thailand is een geweldig mooi land met veel vriendelijke mensen. We hebben een rondreis gemaakt en heel veel van de cultuur en de natuur van Thailand gezien.
Alles was supergoed door AsiaDirect geregeld. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 8 december 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2018

Alle transfers en overnachtingen waren prima geregeld. We hebben genoten ! De eerste 3 dagen met chauffeur was geweldig mede dankzij de plezierige en bescheiden Mr M, zoals we hem mochten noemen. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 31 oktober 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juni 2018

Vervoer en accommodatie allemaal voor je geregeld zijn en dat je op iemand terug kunt vallen, mocht je hulp nodig hebben. Je stelt samen een reis vast en kunt zodoende ook zelf bepalen, wat je aan een reis wilt besteden. Achteraf is er denk altijd wel iets, wat je anders zou doen en wat je ook nog had willen doen, maar de keuzes moeten vooraf gemaakt worden. We zijn hartstikke blij met Asiadirect en zullen nog een keer met ze gaan. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 20 oktober 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Wij (gezin met kinderen 11 en 13 jaar) hebben in juli 2018 een rondreis van drie weken gemaakt door Thailand. We hadden enkele maanden daarvoor al aangegeven wat we graag wilde doen en zien en met deze wensen werd een fantastische reis samengesteld. Zelfs vlak voor vertrek kon het reisprogramma nog aangepast worden. De contacten via email verliepen uitstekend en snel.

We begonnen de reis met drie dagen Bangkok en hebben veel gezien en gedaan. Met name de fietstocht door de stad met Go Bangkok Tours, onder begeleiding van superleuke gids Oy was de moeite waard. De kookworkshop Thai Cooking, na het fietsen, viel prima in de smaak. Een boottocht door de klongs en een rit per tuktuk door de stad mochten natuurlijk ook niet ontbreken.
Daarna vertrokken we richting Kanchanaburi, in een heerlijk koel busje met chauffeur Tui, wat een luxe. Zo hadden wij alle tijd om onze ogen uit te kijken. Onderweg deden we Bamnoen Saduak Floating Market aan. We verbleven in de Jungle Rafts, wat een geweldige ervaring dit drijvende hotel op de River Kwai. De kinderen hebben heerlijk gefloat op de rivier en bij het ontbijt werden we verrast door de komst van een olifant. Het bezoek aan de brug over River Kwai, Hellfire Pass en bijbehorend museum hebben veel indruk gemaakt, ook op de kinderen.
Na een bezoek aan warm Ayutthaya bracht chauffeur Tui ons naar het treinstation waar we de nachttrein naar Chiang Mai namen. Daar hebben we tijd doorgebracht met familie, die daar woont. Geen probleem voor Asia Direct, ze hadden een prima huurauto voor ons geregeld en na een paar dagen Chiang Mai vervolgden wij de reis weer die zij voor ons hadden uitgewerkt. Met de huurauto, naar het noorden naar Chiang Dao en Chiang Rai.
We hadden geen hotels vooraf geboekt voor deze rondreis, maar kregen steeds enkele suggesties aangereikt waar we uit konden kiezen. Zelfs het navigatiesysteem van de auto was al door een medewerker van Asia Direct geprogrammeerd zodat fout rijden onmogelijk was. Ook kregen we allerlei tips voor leuke activiteiten of bezienswaardigheden.
We beëindigde de rondreis weer in Chiang Mai waar we de huurauto inleverde en we per vliegtuig naar Bangkok vertrokken. Daar stond weer een busje voor ons klaar die ons naar Ban Phe bracht. Daar stapten we op de speedboot naar Koh Samet voor enkele dagen zon, zee en zandstranden. Een perfecte, relaxte afsluiting van een heerlijke vakantie.

“Bedankt Asia Direct, jullie hebben een geweldige vakantie voor ons samengesteld, niets was jullie te gek. Ook ter plekke niet. Bedankt Tui voor de veilige kilometers, de informatie, tips en je gezelschap.
Een eventuele volgende reis naar Azië wordt zeker weer bij jullie geboekt” ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 19 oktober 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Pai, Mae Hong Soon, reisperiode: oktober 2018

Super reis gehad, aanrader! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 17 oktober 2018 bestemming: Thailand / Eilanden, reisperiode: augustus 2018

Onze reis naar Thailand was er 1 om nooit te vergeten. Alles was super geregeld, waardoor voor ons de vakantie fantastisch was. We zouden graag weer met Asia Direct reizen.

Bedankt voor onze mooie ervaringen in Thailand ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 3 september 2018 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: augustus 2018

Van het begin tot het einde was alles prima geregeld. We werden altijd keurig op tijd opgehaald of ergens naartoe gebracht door de chauffeurs en de gidsen. Ook in de hotels en homestays waar we verbleven werden we altijd opgewacht en waren we in no time op onze kamers die allemaal prima waren (met airco). Alle excursies waren goed geregeld en zeer divers. We hadden steeds app-contact met Hendrik vd Wal, die ons goede tips gaf over de plaatsen waar we waren, goede restaurants, barretjes e.d. Heel fijn om te weten dat er altijd iemand is die kan je ondersteunen indien nodig. We waren ook erg blij met onze (drie verschillende) gidsen. Stuk voor stuk enthousiast vertellend over hun land, maar ook nieuwsgierig naar ons land en onze gewoonten enz. Kortom, wij hebben met ons gezin een fantastische vakantie gehad, om nooit te vergeten ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 24 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2018

Zeer aangename reis gemaakt door Thailand met twee kinderen in de leeftijd van 18 en 21.
We hebben vooraf met Jonas van Asiadirect de vakantie op maat ingevuld (vakantiebeurs Utrecht). Asiadirect werkt met zogenaamde bouwstenen, dit zijn pakketjes van drie tot 4 dagen mini rondreisjes, die worden daarna tot een aaneengesloten vakantie met elkaar verbonden. Wij hadden gekozen voor een eerste week met veel bezienswaardigheden en waarin we dus meerdere verplaatsingen en drukkere dagen hadden. Vervolgens de laatste 11 dagen te relaxen en te verdelen over twee eilanden Koh Samui en Koh Tao. Fietstour door Bangkok, bezoeken van tempels, met bootje door de rivier van Bangkok met zijn zij kanaaltjes, floating market bezocht, olifanten bereden, River Kwai jungle rafts, Erawan watervallen beklommen, nachttrein naar Surat Thani en daarna naar beide eilanden.
Wat ons vanaf het begin opviel was het gemak waarmee we werden geholpen. Bijvoorbeeld als we uit de trein kwamen stond er iemand klaar om ons naar het taxibusje te begeleiden, als we uit het taxibusje kwamen werden we door de medewerker ingecheckt voor de ferry naar het eiland en aldaar werden we op dezelfde wijze naar het hotel gebracht. De binnenlandse vlucht naar Bangkok was ook super geregeld. We hebben via de app een aantal keren contact gezocht en ook hier was er direct antwoord en of hulp, zelfs vanuit België waar Jonas inmiddels verbleef. Tickets voor de vliegtuigen, seats etc. alles was gewoon goed geregeld! Dit heeft zeker bijgedragen aan deze toch wel heel mooie vakantie en kunnen Asiadirect zeer zeker aanbevelen! ... Lees meer

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • Volgende