Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AsiaDirect

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 19 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 103 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 8 met 79 resultaten

op 7 april 2020 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: maart 2019

Alles was zeer goed geregeld. Een afwisselende reis van 3 weken voor een deel van de reis gereisd met een privé gids en chauffeur is ons heel goed bevallen. Alles in een ongedwongen sfeer en heel veel moois gezien. Bedankt Natasja voor het regelen voor de voor ons onvergetelijke reis. Top.

  • Algemeen 10
op 27 maart 2020 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Netjes verzorgt, alles gidsen netjes op tijd en goede kennis , leuke locale restaurantjes verzorgt , goed eten en mooie hotels

  • Algemeen 9




op 24 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Wij hebben Asiadirect ontmoet op de beurs Verre Reizen en waren onmiddellijk geïnteresseerd in het aangeboden programma voor Vietnam en Cambodja eindigend in Bangkok. Asiadirect heeft aan al onze verwachtingen voldaan. De leuke gidsen, de goede hotels, de mooie uitstappen. De chauffeur met gids stond altijd op tijd aan de luchthaven of hotel, op vrije dagen was de gids ons zeer behulpzaam om nog uitstappen te regelen indien wij dit wensten. De lunches en diners die in de reis inbegrepen waren, waren telkens ook verzorgd en afwisselend (vb Georges Rum in Siem Reap, Mss Mi in Sapa...).
Wij hebben genoten van dit verlof!

  • Algemeen 9
op 16 maart 2020 bestemming: Cambodja, reisperiode: maart 2020

Alles verliep heel vlot, gidsen, taxi’s, altijd tijdig aanwezig. Meeste hotels prima, veel gezien, veel variatie.

  • Algemeen 9
op 15 maart 2020 bestemming: Vietnam / Meerdere, reisperiode: februari 2020

Alle afspraken goed nagekomen, nooit hoeven wachten op gids of chauffeur tijdens onze reis door Vietnam Cambodja en Thailand, vragen bij boeking werden direct beantwoord

  • Algemeen 8
op 5 maart 2020 bestemming: Myanmar / Bagan, reisperiode: februari 2020

Balon vaart gedaan; goed geregeld en een ongelooflijk mooie ervaring

  • Algemeen 9
op 1 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Asia Direct heeft al onze wensen vervuld.
De excursies waren heel goed, de hotels ook en de gidsen ook.

  • Algemeen 9
op 20 februari 2020 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: februari 2020

Voorbereiding heel fijn afgestemd op onze wensen. Reis ging geheel volgens afspraak. Hele goede hotels, alles mooi op tijd, goede gidsen: De gids in Hanoi: jong, maar groei briljant; gids Hue en Hoi was excellent, naam Xi; Gids in Ho Chi Min was op tijd en vertelde de standaard verhaaltjes, maar onvoorbereid- bracht ons bij een verkeerd hotel-vroeg aan ons het dagprogramma- gaf geen antwoord op onze vragen; laatste deel van dag tour alleen met chauffeur! Deze gids was een klein schoonheidsfoutje, advies niet meer mee in zee gaan! Maar wel altijd de zelfstandige gids XI proberen te strikken!

  • Algemeen 9
op 13 februari 2020 bestemming: Thailand / Koh samui, koh phagnang, koh tao, bangkok, reisperiode: februari 2019

Alles keurig geregeld van boottickets, vluchten, excursies, hotels. Als er iets was kon je bellen of appen en had je snel.een antwoord. Wij zijn zeer tevreden. Als wij weer gaan kiezen wij zeker voor asia direct

  • Algemeen 9
op 7 januari 2020 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: december 2019

KOh Chang is precies wat we hadden verwacht, relaxed, rustig eiland, geen last van massatourisme.
Hotel Barali huisjes waren prima, ontbijt was niet erg uitgebreid maar prima voor 2 weken. Personeel is erg vriendelijk.
Fijn zwembad, en hotel ligt aan een fijn zandstrand.
Bangkok is altijd fijn on te zijn, hotel Anantara RIverside is een tropische oase, met alle faciliteiten prima in orde.
Transfers met busjes waren goed geregeld, drivers waren altijd op tijd en netjes. De Driver die ons van Koh Chang naar Bangkok terug reed was een beetje heftig qua rijstijl,... reed een beetje als kamikaze piloot,... dat was wat minder.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende