Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NRV Reizen

Pagina 1 van 20 met 192 resultaten

op 9 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2019

Niet geattendeerd door de medewerkers van NRV op het aanvragen van een ESTA. Daarmee op Schiphol geconfronteerd, de vlucht moeten omboeken en twee dagen later via Amerika gevlogen naar het fantastische Costa Rica. Geen enkele hulp ervaren van de medewerkers en benadeeld in onze reis. Geen enkele compensatie ontvangen. En dit terwijl wij voorafgaand aan de reis veel telefonisch contact hebben gehad met NRV om de reis te bespreken.

De Travel Key app was niet op onze reis aangepast. Veel verwarring over de invulling van de dagen (bijvoorbeeld 2 nachten en 4 activiteiten). Daar moesten wij ons niets van aantrekken volgens NRV.

Zowel op de website als in onze reisbescheiden stond geen woord over het aanvragen van een ESTA. Een week voor vertrek ontvingen wij een Travel Key app. In een Engels document stond in 2 regels dat een ESTA nodig is om via Amerika te kunnen reizen. Hier zijn wij niet op attent gemaakt en je moet maar net uitstekend Engels kunnen spreken en lezen. Het lijkt ons een kleine moeite, dat wanneer je zowel de vlucht, hotels als auto via NRV boekt, dat er met dikke rode letters ergens kenbaar wordt gemaakt dat je zonder ESTA niet via Amerika mag reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 4 augustus 2019 bestemming: MaleisiŽ / Robdreis, reisperiode: juli 2019

Privťrekening door Maleisie gemaakt . Alles was tip top in orde. Transfers heel vlot gelopen en alle hotels ook boven het gemiddelde.
Prijs kwaliteit een topreis! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 31 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: mei 2018

Prima Reis goede gids alles keurig verzorgd. Ben er vanmorgen toen ik een nieuwe reis wilde boeken erachter gekomen dat NRV met Altijd de beste prijs bedoeld: De beste prijs voor NRV en niet de beste prijs bij vergelijk met andere aanbieders. Ga nu naar andere reisorganisatie, scheelt behoorlijk. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 19 juli 2019 bestemming: Thailand / Klassiek Thailand, reisperiode: juni 2019

Bij Nrv een klacht ingediend over de slechte hotels, veel zakelijke hotels buiten het centrum. Daarnaast waren de dagen heel lang door de vele extra excursies. Nam je hier niet aan deel dan kon je wachten in de bus.Dus extra kosten.
NRV gaf aan het vervelend voor ons te vinden, maar gaf aan geen compensatie te kunnen bieden. Voor ons dus geen NRV meer.

  • Algemeen 5
op 19 juni 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Klassiek Thailand is een geweldige rondreis die wij met het gezellige duo reisleider Nick (een topper!) Thaise gids Pete 16 dagen mochten beleven. Alles was werkelijk perfect geregeld voor een absoluut zorgeloze vakantie met veel bezienswaardigheden. Naast de extra excursies werden we ook meegenomen naar een basisschool, erg leuk om te zien hoe dit in dit land geregeld is. Met een zeer bijzondere les van Nick aan de kinderen van groep 8 werd het ťťn groot feest op deze school! Zo nog meer geweldige ervaringen die door ons in een reisverslag te lezen zijn.

Vooral het hotel Amari in Hua Hin is een tophotel waar je kunt bijkomen van deze indrukwekkende rondreis!.......
Eťn absoluut minpunt is de extra vooraf te boeken excursie naar het Elephant Nature Park. Deze zgn 'highlight' die vooraf geboekt moet worden voor bijna 100,= per persoon voldeed totaal niet aan de geschetste verwachtingen en gaat door NRV vanaf november 2019 vervangen worden (eigenlijk schandalige 3/4 dagtrip : niet boeken dus!) De olifanten excursie van de locale gids is vele malen goedkoper, heeft meer inhoud en is veel vermakelijker!
Met dank aan NRV voor deze voortreffelijke rondreis door Klassiek Thaliland!

  • Algemeen 8
op 17 juni 2019 bestemming: Cambodja, reisperiode: mei 2019

Wat een goed georganiseerde reis. Wat hebben we veel gezien en gedaan. Wij hadden de verlenging naar Sapa dit is zeker een aanrader. Hier lopen de bergstammen nog in klederdracht, zeer kleurrijk is dit. Verder hadden wij ervoor gekozen niet met de nachttrein te reizen maar met binnenlandse vlucht, ook hier geen spijt van gehad. Het overnachten op de boot hebben wij niet gedaan maar medereizigers vertelden dat dit zeer leuk was.
Wij hadden 2 Nederlands sprekende gidsen Andre (een Belg) en na 1,5 week kregen we Mao. Met name Mao was een supergids zo hulpvaardig zo veel informatie zoveel humor. Mao sprak heel goed Nederlands!

  • Algemeen 9
op 15 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2019

Geweldige reis mede dankzij reisleider Ben. Veel gezien en gehoord over de bestemming. Goed georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 14 juni 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: augustus 2019

Hebben een rondreis naar JordaniŽ geboekt. Inmiddels is de prijs al flink gezakt. Dat is nog tot daar aan toe, maar nu krijgen we een aanbieding om te upgraden naar een 4-sterren hotel voor Ä 44 per persoon. Mensen die later hebben geboekt en MINDER hebben betaald krijgen dit hotel standaard. Mooie aanbieding, voor een standaard hotel extra moeten betalen. Als antwoord krijg je dat je misschien later had moeten boeken, vervelend voor je. Ze doen er NIETS aan . Slechte service die ik hier ook al eerder tegen kom.
Dit was de laatste keer met NRV reizen.

  • Algemeen 1
op 11 juni 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: mei 2018

Wij hebben een ongelofelijk mooie reis gehad. De inhoud de reis was de lange vermoeiende dagen meer dan waard. We hebben ongelofelijk veel gezien en gedaan. De hotels waarin wij verbleven waren allen mooie nette verzorgde hotels. Andi was onze reisgids echt een topper deed veel dingen extra en vertelde ronduit als we onderweg iets tegen kwamen. Rondreis java en bali is een echte aanrader!!!!

  • Algemeen 10
op 9 juni 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: mei 2019

De reis was erg goed met mooie bestemmingen ECHTER de reisleider, was vaak in geen velden of wegen te bekennen.. Later bleek dat hieraan ten grondslag lag dat hij woonde in Thailand maar niet mocht werken hij was bang gezien te worden met de groep op de lokatie"s Bang voor de autoriteiten . Het kan niet zo zijn dat NRV met illegale werkernemers reizen doet waarvan de betalende klant de dupe wordt. Daarnaast heb ik hem in een persoonlijk gesprek aangegeven dat zijn wijze van communiceren met zijn gasten, op de momenten dat hij er wel was,niet altijd even correct was. Persoonlijk denk ik dat hij te lang op een stek zit of aan vervanging toe is. Te veel verweven al met de Thaise gemeenschap en niet meer kunnen begrijpen als mensen iets niet willen. Bij het doorlezen van de reviews stuitte ik op een dergelijk verhaal van mensen die een belgische reisleider hadden. Didier.
Persoonlijk vind ik het niet acceptabel dat goed betalende gasten de dupe worden van het beleid van NRV. Dit wilde ik ff kwijt. Thailand daarentegen blijft prachtig.

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende