Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NRV Reizen

9,3
op basis van 200 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,1
op basis van 94 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 15 met 141 resultaten

op 9 augustus 2018 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: juli 2018

Via Bangkok naar Hua Hin, Koh Tao, Koh Pangan en Koh Samui. Schitterende eilanden en mooi land, maar wat een drastisch slechte reisorganisatie is NRV zeg. Eens en nooit meer. Van reisleider (freelancer) tot en met de hotels die ze geboekt hebben: een groot drama. Ik denk dat een kind van 13 die een middagje achter de computer zit een betere 14-daagse reis kan boeken dan NRV, die niet eens de ballen hebben om de telefoon op te nemen als je wilt zeggen hoe slecht het op vakantie is en of ze er iets aan kunnen. Ik raad iedereen aan om via Kras of Fox te gaan met een groepsreis, 100x beter!

  • Algemeen 2
op 9 juli 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2018

Deze review heeft vooralsnog betrekking op de eerste persoonlijke ervaring met NRV. We hebben de informatieochtend bezocht voor onze reis naar Thailand in het zogenaamde "reiscafe". Wij hebben de rondreis 18 dagen Eilandhoppen inclusief Bangkok geboekt voordat het bezoek aan het reiscafe heeft plaatsgevonden, maar helaas tijdens de film presentatie werd alleen Bangkok getoond, gemiste kans voor mensen die de reis willen boeken als je maar 25% beeldmateriaal voorgeschoteld krijgt. Ook de bekwaamheid van de medewerkers was niet op orde, voor redelijk eenvoudige vragen werd al snel doorverwezen naar een andere collega die ook niet alles op adequate wijze kon beantwoorden. Als voorbeeld gaven wij aan dat de rekentool op de site op het moment van samenstellen niet die bedragen gaf welke wij hadden verwacht. Gemiste kans, jammer als NRV deze mogelijkheid biedt om je alvast in vakantiestemming te brengen maar met een onbestemd gevoel huiswaarts laat keren. We hopen dat de vakantie een heel ander gevoel gaat geven en de beloftes worden waargemaakt welke NRV ons mondeling heeft toegezegd, review van daadwerkelijke vakantie volgt na thuiskomst op deze site.

  • Algemeen 6
op 29 juni 2018 bestemming: Japan / Japan compleet, reisperiode: april 2018

Mooie route, maar niet met NRV. Nagenoeg alle verplaatsingen te voet of door drukke Japanse openbaar vervoer (metro/tram/trein/bus/etc) met groep van 25 (!) personen. Geschetste dagprogramma veelal praktisch niet uitvoerbaar. Uitstekende reisleider heeft reis gered maar we hadden -mede op basis van voorinfo NRV- er meer van verwacht.

  • Algemeen 5
op 21 juni 2018 bestemming: Japan, reisperiode: mei 2018

Wij zijn met de 21 daagse rondreis Japan van 13 mei j.l. mee geweest. Wat een feest! Zagen erg op tegen het slapen in de Ryokan, het slapen op een dun matje leek ons geen feest. Gelukkig was dit onderdeel van de reis al aangepast. We hebben genoten van alles, het fietsen in Tokyo, het fietsen over de Kibi-vlakte. Het was een groot feest, zeker door onze reisleider Sebastiaan.

  • Algemeen 9




9,3
op basis van 200 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,1
op basis van 94 reviews
Lees meer
op 14 juni 2018 bestemming: China / rondreis, reisperiode: april 2018

China is een prachtig land (groen)(goed eten) De reisleidster was fantastisch, goede uitleg, een luisterend oor, oog hebben voor situaties, behulpzaam en vriendelijk. Zoals een manager zou moeten zijn!!! (waarvan akte)

  • Algemeen 7
op 8 mei 2018 bestemming: China / Shanghai, reisperiode: april 2018

Het was een heel vermoeiende reis, veel verplaatsingen, lange afstanden lopen van bus naar: hotel/attractie/treinstation/vliegveld/cruiseschip

Vermoeiende reis, veel verplaatsingen, veel lopen, wil ik reisleidster Ivonne R. een extra pluim geven. Ze heeft tijdens onze reis uitstekend gefunctioneerd.

  • Algemeen 7
op 3 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: april 2018

Wij zijn met groepsreis Sumatra Java Bali mee geweest .
Wat wij erg jammer vinden is dat het te lange reisdagen zijn. De dagen beginnen regelmatig 6 of 7 uur en duren tot laat of zeer laat in de middag. DIT HEEFT VOOAL TE MAKEN MET DE DRUKTE OP DE WEGEN. Je rijdt gemiddeld 30 km. PER uur.
Op Java is Jarkarta echt verschrikkelijk. De hele dag file rijden,uitlaatgassen inademen,moet eigenlijk uit programma want Java heeft veel meer te bieden dan files en stank. Hoe zuidelijker Java hoe mooier. De hotels zijn over het algemeen goed. De gidsen die wij hadden meer dan goed. Een reis die nog mooier kan worden wanneer je niet zoveel in de bus zou moeten zitten en wat meer vrije tijd zou hebben. Nu vaak een race tegen de klok vooral wanneer de groep wat groter is. Je hebt Bali nodig om bij te komen.

  • Algemeen 7
op 25 april 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2018

Tijdens reis plotseling een andere reisleider in Hoi An. Eerste reisleider heeft verschillende item's uit programma niet bezocht, reden was omdat hij het er om politieke reden niet mee eens was. Al wat hij moest regelen was voor hem extra, deed het z.g. voor ons. Tweede reisleider heeft zijn taak netjes uitgevoerd.

  • Algemeen 5
op 17 april 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: april 2018

Zeer slechte gids tijdens de rondreis gehad, lokale reisorganisatie volgde het programma niet, gids zorgde voor conflicten in de groep. Tentencamp was een vuile boel. Hotels waren prima. Optionele excursies werden niet aangeboden of de groep had door de slechte gids geen zin meer.
We zijn dit niet gewoon van NRV, altijd prima reizen meegemaakt

  • Algemeen 4
op 3 april 2018 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: maart 2018

Zeer slechte reisleiding. Volgde niet het programma. Overlegde niets... Zorgde voor conflicten binnen de groep... Aantal zeer slechte hotels met slechte hygiŽne en smerig en koud eten... Aantal excursies kunnen ze echt schrappen zoals treinreis... Of ze moeten eerste klas aanbieden...het tentenkamp geen toegevoegde waarde.

  • Algemeen 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende