Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NRV Reizen

Pagina 1 van 19 met 181 resultaten

op 12 april 2019 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: maart 2019

Geweldige reis, goede gids ( John). Slechts een paar minpuntjes, ossenkar-tocht Cambodja svp schrappen , is niet meer van deze tijd. Liever extra tijd in Angkor Wat dan naar Tonle Sapmeer. 3 dagen Saigon vonden wij te lang ( te drukke stad). Restaurant bij hotel in Ben Tre was een aanfluiting, slecht gegeten en slecht georganiseerd. overig met een heel tevreden gevoel thuisgekomen, we zullen zeker nog een keer bij NRV boeken. Hebben begrepen dat 2 mensen van ons ries gezelschap commentaar op de gids hadden, we zouden het fijn vinden als er aan Saffron doorgegeven wordt dat de overige 20 mensen van onze groep zeer tevreden waren over de gids. Willen dit ook wel zelf doorgeven, maar zijn evaluatieformulier kwijt en weten geen email adres van Saffron. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 10 april 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: maart 2019

Dagprogramma is mooier omschreven dan de werkelijkheid, klopt niet helemaal met wat we hebben gedaan/gezien. Na opmerkingen van mij werd de schuld mij lokale reisorganisatie gelegd en vice versa.
Fotostops waren meer plekken waar souvenirs werden verkocht. Hotels waren wel goed ... Lees meer

 • Algemeen 6
op 9 april 2019 bestemming: Sri Lanka / Diversen, reisperiode: februari 2019

Dit is geen cijfer voor de reis maar over NRV, de reisorganisatie an sich. Als je een klacht bij ze neerlegt, verschuilen ze zich achter het slecht presteren van diensten die ze inhuren en bieden geen oplossing of compensatie. ... Lees meer

 • Algemeen 5
op 24 maart 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2019

We hebben erg genoten van de reis veel gezien en gedaan.
En onze complimenten gaan vooral naar onze gids Martin , wat een geweldige gids een man met veel kennis en humor hij heeft heel veel voor de groep gedaan bedankt hiervoor.

 • Algemeen 9
op 4 maart 2019 bestemming: Kenia / rondreis, reisperiode: januari 2019

Zijn erg tevreden over de reis onbekend Kenia, veel gezien en een prima gids. Wel lange dagen in de auto. Tijdens ons verblijf in Nairobi was er een bom aanslag, wij zaten gelukkig in een ander hotel. NRV heeft direct met ons contact gezocht. Op onze laatste dag nog kwam er tijdens de lunch iemand langs van de organisatie om te vragen of de aanslag in Nairobi ons had gehinderd om te genieten tijdens onze reis. Thuis gekomen heeft NRV nogmaals via mail contact gezocht mbt de aanslag, kortom een prima nazorg. Het enigste wat tegen viel was het laatste hotel maar dan hadden we zelf een upgrade kunnen doen en dat hebben we niet gedaan. Wij hebben al heel veel reizen gemaakt via andere organisaties maar de volgende reis in 2020 doen we weer met de NRV.

 • Algemeen 8
op 19 februari 2019 bestemming: Thailand / Verschillende, reisperiode: februari 2019

Het was een mooie reis Relaxt Zuid Thailand maar wat ons betreft mocht het in Bangkok een dagje minder en in Khao Sok een dagje meer zijn!
Het welkomstdiner was sfeerloos en karig. Schandalig! Dat kan beter overgeslagen worden of in een gezellig restaurant! Er werd ook niets verteld of info gegeven over de reis enz. Voor ons was het een perfecte keuze met als toetje "de parel van het zuiden" Phuket! Helaas niet getroffen met de reisleider. Belgische Didier bijna niet gezien, weinig info meegekregen voor iemand die daar al 15 jaar woont. Laatste dag als reisleider van onze groep, van Krabi naar Phuket, hebben we hem ook niet gezien omdat hij op het laatste moment nog met een klein groepje een excursie deed. Op die dag was de helft van onze groep goed ziek (2 aan infuus in ziekenhuis) en mochten we het allemaal zelf uitzoeken! In hotel in Phuket aangekomen, nam hij snel afscheid en wég was hij! Zonder te vragen hoe of wat of verontschuldigingen hoe chaotisch die dag verliep! Het voordeel was weer dat we echte relaxte dagen hadden in Phuket. Niets hoefde meer, alleen genieten!

 • Algemeen 8
op 16 februari 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: februari 2019

Fantastische reis door Thailand, alle hotspots gezien. Helaas door ongeval beeindigd. Geweldige hulp van NRV medewerkster BARBARA. Onze dank is groot.

 • Algemeen 8
op 13 februari 2019 bestemming: Namibië, reisperiode: mei 2018

Wij hadden een rondreis geboekt ,gegarandeerd vertrek mei 2019,maar NRV heeft reis geannuleerd omdat er te weinig boekingen waren,ondanks vertrekgarantie.
NRV gaat aan vertrekgarantie volledig voorbij,dus let op bij het boeken dat vertrekgarantie bij NRV niets voorspelt
Gaan aan deze regeling volledig voorbij,zeer slecht zo kun je dus niet regelen/vastleggen.

 • Algemeen 1
op 8 februari 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juni 2019

Uitermate slechte service, onjuiste prijzen. Na het boeken kwam NRV met een reisvoorstel dat ruim 400 Euro duurder uitkwam met de prijs op de website!! Ook alternatieve vluchten stonden niet vermeld, erg bittere nasmaak!!

 • Algemeen 3
op 16 januari 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

Nog voor we aan de reis beginnen al teleurstellende ervaringen. NRV is alleen maar een tussenpersoon: heeft géén lokale kennis en is geheel afhankelijk van lokale partners. Communiceert al lastig bij de voorbereidingen: we kregen bijvoorbeeld géén routebeschrijvingen maar een setje linkjes voor de Map.me app. Niet erg betrouwbaar en als je bijna 4000 km gaat rijden wil je graag wat goede voorbereiding....

 • Algemeen 6
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende