Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NRV Reizen

Wil je op vakantie met NRV Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 180 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,2
op basis van 93 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 13 met 129 resultaten

op 17 februari 2018 bestemming: Sri Lanka / Evergem, reisperiode: november 2017

Heel mooie groepsreis gedaan. Alles was dik in orde. Arun was een geweldige gids die alles onder controle had. Leuke groep en mooi land. We komen uit Belgie waar NRV weinig gekend is. Zonde.

  • Algemeen 9
op 11 februari 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2018

Ik denk dat als je een groepsreis boekt bij NRV, dat je dan nog wel aan je trekken komt, want ruzie met een groep van 20 kun je je niet echt permitteren. Wij boekten een individuele reis, maar het heeft nooit zo gevoeld. Alles zit vast in procedures en veel flexibiliteit is er niet. Heel erg jammer. Ook tijdens de reis waren er nog wel wat punten die niet goerd geregeld waren, maar eenmaal op vakantie wil je daar je vakantie niet door laten verpesten. Nogmaals, met groepsreizen van NRV hebben wij geen ervaring, maar als je een individuele reis wilt boeken, dan zou ik daarvoor toch echt naar een reisorganisatie gaan die het echt individueel voor je op maat maakt en waar je je individuele wensen beter kunt laten vervullen. Want in dat laatste zijn ze bij NRV niet zo best.

Klagen heeft overigens weinig zin. Van het gezegde de klant is koning heeft klantenservice nog nooit gehoord. Je hebt en krijgt nooit gelijk.

  • Algemeen 5
op 25 januari 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: december 2017

Ik heb een gigantische mooie vakantie gehad in Zuid-Afrika... Veel gezien!
Een hele fijne reisleider gehad.. Ik geef Louis Ruud man een 9
De beste reisleider die ik ooit gehad heb, en hoop hem op een volgende reis door Afrika weer te treffen!! Als reisgids.
Met vriendelijke groet, Gerda

  • Algemeen 9
op 27 december 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: december 2017

Het was geweldig mooi land 3parken bezocht ,fijne
Prachtig land het was geweldig
Omdat we een hele fijne Gits hadden hebben we heel veel genoten,hij was er voor je,stond altijd voor je klaar.regelde dat er glute vrij eten voor een gezin.voor ons vervoer ivm mijn vrouw ,moeilijk lopen,voor een ander gezin de kamers naar hun wensen geregeld,zo had hij ook een prachtig vakantie huis geregeld voor het gezin omdat er geen warm water was .de dag erop was het maar goed want er lag een schorpioen in de badkamer .onze Louis was top .aangezien ik veel rondreizen heb gedaan met mijn vrouw.is Louis de beste die gehad heb.baia baia dankie.

  • Algemeen 9




Wil je op vakantie met NRV Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 180 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,2
op basis van 93 reviews
Lees meer
op 3 december 2017 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: oktober 2017

Mede door Harry Hung is onze reis onvergetelijk geworden. Hij is op en top een gastheer en alles is tot in de puntjes geregeld. Dank je wel voor een onvergetelijke ervaring

  • Algemeen 9
op 28 november 2017 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: november 2017

Hele mooie rondreis doorheen Sri Lanka. Prachtige natuur en cultuur. Leuke groep en schitterende gids Arun. Een gids die op alles antwoord kon geven en die alles tot in de puntjes had voorbereid.

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: september 2016

Ecuador is niet zo heel interessant, het was handig geweest als NRV wat duidelijker kledingadvies gegeven had, net als de meeste andere vakantiegangers had ik te weinig warme kleding bij me. De reisleider was prima.

  • Algemeen 7
op 27 oktober 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: oktober 2017

Een prachtige trip gemaakt van Noord naar Zuid Vietnam. Veel dank aan onze Vietnamese reisleider Mao (reisorg.Saffron uit Vietnam) die in de Nederlandse taal prima zijn taak vervulde. Vanwege het noodweer en de overstromingen kon de trip met de nachttrein geen doorgang vinden en hebben wij 14 uur vastgezeten in de trein. Mao regelde alles wat nodig was w.o voldoende voeding en drank bij deze noodsituatie. Wij waren genoodzaakt om per vliegtuig onze reis te vervolgen en alles werd prima door Mao geregeld. Ook een brief voor de reisverzekering. Een heel mooie trip, veel gezien van Vietnam en een kijkje gekregen in de uitgebreide Vietnamese keuken.
Kan het iedereen aanbevelen.

  • Algemeen 8
op 10 oktober 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: september 2017

Mooie impressie van prachtig land! Per bus trein boot en fiets veel variatie goede hotels en onder supervisie van onze Nederlands sprekende topgids Harry hadden we onvergetelijke vakantie!

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: september 2017

De hele reis is goed georganiseerd.
Uitstekende hotels en goede Nederlandse reisleiders.
Een TOP vakantie geweest.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende