Schrijf een ervaring over NRV Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NRV Reizen

Wil je op vakantie met NRV Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 188 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,1
op basis van 94 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 14 met 136 resultaten

op 8 mei 2018 bestemming: China / Shanghai, reisperiode: april 2018

Het was een heel vermoeiende reis, veel verplaatsingen, lange afstanden lopen van bus naar: hotel/attractie/treinstation/vliegveld/cruiseschip

  • Algemeen 7
op 3 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: april 2018

Wij zijn met groepsreis Sumatra Java Bali mee geweest .
Wat wij erg jammer vinden is dat het te lange reisdagen zijn. De dagen beginnen regelmatig 6 of 7 uur en duren tot laat of zeer laat in de middag. DIT HEEFT VOOAL TE MAKEN MET DE DRUKTE OP DE WEGEN. Je rijdt gemiddeld 30 km. PER uur.
Op Java is Jarkarta echt verschrikkelijk. De hele dag file rijden,uitlaatgassen inademen,moet eigenlijk uit programma want Java heeft veel meer te bieden dan files en stank. Hoe zuidelijker Java hoe mooier. De hotels zijn over het algemeen goed. De gidsen die wij hadden meer dan goed. Een reis die nog mooier kan worden wanneer je niet zoveel in de bus zou moeten zitten en wat meer vrije tijd zou hebben. Nu vaak een race tegen de klok vooral wanneer de groep wat groter is. Je hebt Bali nodig om bij te komen.

  • Algemeen 7
op 25 april 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2018

Tijdens reis plotseling een andere reisleider in Hoi An. Eerste reisleider heeft verschillende item's uit programma niet bezocht, reden was omdat hij het er om politieke reden niet mee eens was. Al wat hij moest regelen was voor hem extra, deed het z.g. voor ons. Tweede reisleider heeft zijn taak netjes uitgevoerd.

  • Algemeen 5
op 17 april 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: april 2018

Zeer slechte gids tijdens de rondreis gehad, lokale reisorganisatie volgde het programma niet, gids zorgde voor conflicten in de groep. Tentencamp was een vuile boel. Hotels waren prima. Optionele excursies werden niet aangeboden of de groep had door de slechte gids geen zin meer.
We zijn dit niet gewoon van NRV, altijd prima reizen meegemaakt

  • Algemeen 4




Wil je op vakantie met NRV Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 188 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,1
op basis van 94 reviews
Lees meer
op 3 april 2018 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: maart 2018

Zeer slechte reisleiding. Volgde niet het programma. Overlegde niets... Zorgde voor conflicten binnen de groep... Aantal zeer slechte hotels met slechte hygiŽne en smerig en koud eten... Aantal excursies kunnen ze echt schrappen zoals treinreis... Of ze moeten eerste klas aanbieden...het tentenkamp geen toegevoegde waarde.

  • Algemeen 6
op 3 maart 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: februari 2018

Een groep van 30 mensen met 1 reisbegeleider vraagt te veel energie voor het groepsproces. Zo krijg je onvoldoende de gelegenheid om je op het land te richten. De organisatie was prima in orde.

  • Algemeen 6
op 20 februari 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2018

Geweldige rondreis veel gezien en gedaan, goede reisleiding etc, alleen het kaatste hotel was verschrikkelijk hotel Kogolo village. Vieze kamers, verstopte wcís kapot meubilair, kapotte airco,vieze douche, kapotte strandbedjes. ( wel aardige mensen i h hotel.) Ligging ook geweldig, maar... na zoín vermoeiende reis wil je wel,wat meer comfort om paar dagen uit te rusten wat mij betreft: schrappen dit hotel

  • Algemeen 8
op 17 februari 2018 bestemming: Sri Lanka / Evergem, reisperiode: november 2017

Heel mooie groepsreis gedaan. Alles was dik in orde. Arun was een geweldige gids die alles onder controle had. Leuke groep en mooi land. We komen uit Belgie waar NRV weinig gekend is. Zonde.

  • Algemeen 9
op 11 februari 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2018

Ik denk dat als je een groepsreis boekt bij NRV, dat je dan nog wel aan je trekken komt, want ruzie met een groep van 20 kun je je niet echt permitteren. Wij boekten een individuele reis, maar het heeft nooit zo gevoeld. Alles zit vast in procedures en veel flexibiliteit is er niet. Heel erg jammer. Ook tijdens de reis waren er nog wel wat punten die niet goerd geregeld waren, maar eenmaal op vakantie wil je daar je vakantie niet door laten verpesten. Nogmaals, met groepsreizen van NRV hebben wij geen ervaring, maar als je een individuele reis wilt boeken, dan zou ik daarvoor toch echt naar een reisorganisatie gaan die het echt individueel voor je op maat maakt en waar je je individuele wensen beter kunt laten vervullen. Want in dat laatste zijn ze bij NRV niet zo best.

Klagen heeft overigens weinig zin. Van het gezegde de klant is koning heeft klantenservice nog nooit gehoord. Je hebt en krijgt nooit gelijk.

  • Algemeen 5
op 25 januari 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: december 2017

Ik heb een gigantische mooie vakantie gehad in Zuid-Afrika... Veel gezien!
Een hele fijne reisleider gehad.. Ik geef Louis Ruud man een 9
De beste reisleider die ik ooit gehad heb, en hoop hem op een volgende reis door Afrika weer te treffen!! Als reisgids.
Met vriendelijke groet, Gerda

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende