Reviews over PANGEA Travel

Pagina 3 van 4 met 363 resultaten

op 2 november 2017 bestemming: Madagaskar, reisperiode: oktober 2017

Pangea had alles tot in de puntjes geregeld. Madagaskar is een supermooi land en doordat alles goed geregeld was, konden we er maximaal van genieten. De voorbeeldreis zag er goed uit, en over onze aanpassingen werd niet moeilijk gedaan. Sterker nog, dankzij de hulp van Pangea werd de reis alleen maar beter. Ook het vertrekken vanuit verschillende vliegvelden werd mooi opgelost door ze. Pangea is zeker aan te raden! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 2 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2017

Een fantastische rondreis door een prachtig land. Enige minpunt:
het grote aantal km dat we moesten afleggen. Verder prima geregeld, met hele mooie lodges. Goed advies gehad van Vincent. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 26 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: oktober 2017

Overal waar we kwamen voelde we ons meteen thuis. Er was geen moment dat we ons niet veilig voelde of de weg niet wisten. Zelfs van lodge naar lodge was alles perfect geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2017 bestemming: Madagaskar / Diverse, reisperiode: oktober 2017

Een keurig verzorgde reis die onze verwachtingen meer dan heeft overtroffen. Het land kent waanzinnige nationale parken, unieke beesten en vriendelijke mensen. Toerisme staat er bovendien nog in de kinderschoenen, waardoor een unieke en onvergetelijke ervaring welhaast is gegarandeerd.

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2017 bestemming: Zuid-Korea / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Alles perfect geregeld , mooie reis samengesteld geheel naar onze wensen.

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: september 2017

De reis werd door Pangea tot in de puntjes geregeld. Een uiterst professionele en vriendelijke service van de 1ste planning tot na de reis toe. Tijdens onze reis wilden wij op een bepaalde moment en om bepaalde redenen van hotel wisselen. Ook dit was geen probleem en men heeft er bij Pangea op dat moment ook alles aan gedaan om ons te helpen. Wij kunnen Pangea dan ook aan iedereen aanraden.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Divers, reisperiode: september 2017

Geweldige diverse rondreis, uitstekend geregeld door Pangea. We hebben enorm genoten van de mooie kleinschalige accomodaties en de gastvrijheid van de mensen.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / diverse, reisperiode: september 2017

Tot in de puntjes verzorgd. Vanaf eerste contact tot na de reis. Alles conform afspraak en soms meer. Verdienen eigenlijk een 11.

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2017 bestemming: China / Shanghai, Wuyishan, Nanjing, Beijing, reisperiode: juli 2017

We hebben een prachtige rootsreis door China gemaakt, die Pangea tot in de puntjes geregeld had! Goede gidsen, interessante uitstapjes, mooie hotels en een prima vluchtschema. Pangea denkt niet alleen mee over het programma, maar draagt er ook zorg voor dat het betaalbaar blijft.

  • Algemeen 9
op 1 oktober 2017 bestemming: , reisperiode: september 2017

Zuid Korea is een mooi land met veel natuur, cultuur en levendige steden.
Samen met Pangea hebben we een gevarieerde reis samengesteld. De reis, de route, de hotels en de huurauto waren goed geregeld door Pangea. Informatie over bezienswaardigheden was goed.

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: Madagaskar, reisperiode: september 2017

De reis voldeed voor de volle 100% aan de offerte en onze verwachtingen

  • Algemeen 10
op 25 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Reeuwijk, reisperiode: juni 2017

Het was een prachtreis, enorm veel gezien en gedaan, hele mooie gamedrives en hele mooie en bijzondere lodges. En alles door Pangea perfect geregeld!

  • Algemeen 10
op 25 september 2017 bestemming: Mauritius / rondreis, reisperiode: september 2017

Alles was perfect geregeld en onze wensen is meer dan goed naar geluisterd! We zouden iedereen aanraden om bij Pangea te boeken!

  • Algemeen 9
op 24 september 2017 bestemming: Maleisië / Kuala Lumpur, reisperiode: augustus 2017

Mooi land en goed geregeld door Pangea

  • Algemeen 8
op 21 september 2017 bestemming: Bhutan / rondreis, reisperiode: september 2017

Onvoorstelbaar mooi en fantastisch georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 21 september 2017 bestemming: Tanzania, reisperiode: juli 2017

Super georganiseerde reis. Perfecte chauffeur/gids. Mooie accommodaties.

  • Algemeen 10
op 18 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2017

'Pangea Travel heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Wat een unieke en goed geregelde reis. Zeker ook door de geweldige mensen achter de verschillende locaties. Oprechte complimenten. Top.'

  • Algemeen 9
op 18 september 2017 bestemming: Zambia, reisperiode: september 2017

Pangea (Martrijn) heeft voor mijn zoon (Marco 46 jaar) en mij (Jan 69 jaar) weer een super reisplan gemaakt naar Zambia. Wij kunnen terug kijken op een zeer mooie reis met uitstekende accommodatie's midden in de wildparken en hoofdzakelijk aan het water ( o.a. Zambezi rivier). wij hebben nu al enkele reizen via Pangea gemaakt naar Afrika (ons geliefde continent) en kijken altijd met zeer veel tevredenheid terug op de gemaakte reizen, bij deze: Pangea (Martijn) weer hartelijk bedankt. Jan en Marco Roodbol

  • Algemeen 9
op 15 september 2017 bestemming: Namibië / Apeldoorn, reisperiode: maart 2017

Onze reis naar Namibie was een van onze leukste reizen ooit. Met name Fish River Canyon en Sossusvlei waren hoogtepunten voor ons. Bij Fish River Canyon zaten we in een prachtige accommodatie aan de stille kant van de kloof. Daardoor was het heel rustig en kon je 's avonds ook veel sterren zien. Heel indrukwekkend. Sossusvlei met de rode duinen was een heel bijzondere ervaring. Het was in maart nog heet, dus ver kon je niet lopen, maar het was een uniek natuurfenomeen om te zien. De mensen van Pangea travel hadden veel kennis van het land en wisten b.v. dat de wegen slecht waren. Dat betekende dat we niet te veel kilometers op een dag moesten plannen en een grotere, steviger auto moesten huren dan we normaal gedaan zouden hebben. Dit bleek uitstekend advies omdat we soms maar 30 km per uur konden rijden en dan hele dagen onderweg zouden zijn geweest zonder veel te zien. Nu hebben we erg genoten en genoeg tijd gehad om alles in ons op te nemen.

  • Algemeen 10
op 9 september 2017 bestemming: , reisperiode: augustus 2017

Super afwisselende reis gemaakt in een prachtige huur auto. Zoals afgesproken kregen we de mogelijkheid om vele facetten van de Koreaanse cultuur te ervaren. Het strand gebeuren in het luxe Busan maakte indruk op ons. De Koreanen waren hoofdzakelijk gekleed aan het zwemmen. 's avonds was er allerlei entertainment aan het strand en aan de boulevard met prachtig verlichte wolkenkrabbers. We genoten van het luxe hotel met ontbijt buffet. Tijdens de temple stay mochten we om 3 uur "s nachts meezingen met de monnikken en om 6 uur zaten we aan het echte Koreaanse ontbijt. We hebben ervaren hoe het voelt als je echt alles op moet eten. Respect voor het eten betekent bij de monnikken dat er niets weg gegooid wordt. Op de thee bij een monnik, kwam een mooi gesprek op gang.
In het echte Koreaanse questhouse sliepen we heerlijk op een matras op de grond en maakten ons ontbijt zelf in het keukentje. In de binnen tuin, zaten we aan de picknick tafel Koreaans bier te drinken. De aanbeveling van het reisbureau om op de fiets de omgeving te verkennen langs de rijstvelden en de graftombes van oude koningen, leerde ons over het platte land en de koningen die eeuwen geleden regeerden.
Gelukkig had pangea ervoor gezorgd dat we ook het nationaal park Seoraksan bezocht hebben. Spectaculaire natuur in hoge bergen met rotsen en naar beneden denderende watervallen. De hike naar boven was een mooie uitdaging. Al met al een schitterende afwisselende reis.

  • Algemeen 10
op 7 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad en verschillende lodges., reisperiode: augustus 2017

Was fantastisch georganiseerd. Alles klopte, behalve een mededeling over Tshukudu waar we niet met de auto konden komen. maar dat was goed opgelost. Het appartement in Kaapstad en de lodges waren uitstekend!!
Sun City hotel had wellicht niet gehoeven maar de kids vonden het heerlijk daar.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: Vietnam / noord en midden, reisperiode: juli 2017

Fantastische reis, veel gezien. goede hotels,
goede begeleiding bij het samenstellen van de reis van Pangea

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2017

Heerlijke vakantie in prachtig Zuid Afrika. We raden kaapstad rond de kerst af, extreem druk. Hierdoor meerdere activiteiten niet kunnen doen en niet de gewenste auto gekregen die gehuurd was.

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: augustus 2017

Tot in detail georganiseerde reis, perfect reistempo, de goede bezienswaardigheden, goede gids, bijzondere kleinschalige accommodaties met alle gemakken voorzien.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017 bestemming: Madagaskar / Rondreis, reisperiode: juli 2017

De reis was goed georganiseerd en sloot goed aan op wat afgesproken was.

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Uitstekend maatwerk, geweldig (kloppend!) programma!

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2017 bestemming: China, reisperiode: augustus 2017

Volmaakt is geen enkele reis.maar dit kwam.toch wel aardig in de buurt..uitstekende gidsen ter plaatse, die ook het initiatief toonden om terwille van de bezoekbaarheid het programma om te.zetten.china blijft een indrukwekkend land maar is in het zomerseizoen wel ontzettend druk, dus als u daarbuiten kunt gaan doen en zeker met pangea

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2017

Super verzorgde en afwisselende vakantie gehad en veel gezien. Ook evt veranderingen in het schema waren bespreekbaar

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2017 bestemming: Maleisië / Borneo, reisperiode: juli 2017

Prachtige reis - top verzorgd door Pangea. Alles klopte en was tot in de puntjes geregeld. Enige minput was een van de resorts waar zij verbleven, waar nl een verbouwing gaande was. Informatie die vooraf niet bij Pangea en hun agent ter plekke in Maleisie bekend was.

Kort en goed: weer heel blij en tevreden met de services van Pangea.

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2017 bestemming: Japan, reisperiode: augustus 2017

Alles was perfect geregeld.
Goede accomodaties op goede locaties dicht bij de stations.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2017 bestemming: Namibië / Groenlo, reisperiode: juli 2017

Even voor de duidelijkheid: ik ben zelf niet mee op reis geweest. Maar een 10 met de griffel voor jullie vriendelijkheid en service! Mijn dochter was haar knuffel in een lodge vergeten en jullie hebben alle moeite gedaan om 'm terug te vinden en ook nog terug te bezorgen in Namibie zelf. Echt helemaal geweldig! Mijn dochter heeft sowieso een top vakantie gehad!

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2017 bestemming: Tanzania / Tanzania, reisperiode: juli 2017

Geweldige reis gehad door een afwisselend programma dat op maat gemaakt is door PANGEA Travel (Martijn). Organisatie was top, alles liep volgens plan. We hebben erg genoten van Tanzania en Zanzibar! Aanrader voor wie Afrika wil ontdekken..

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2017 bestemming: Namibië / rondreis, reisperiode: juli 2017

We hebben een geweldige reis gehad. Perfect voor ons op maat. Prachtige natuur, leuke lodges en heel veel dieren gezien. Heerlijk eten. De woestijnen van Namibie, de wildernis, dieren en de Okavangodelta zijn betoverend mooi. Daar komen we voor terug!

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Prachtige accomodaties en prima uitgebalanceerde reis. Vooral het uitgebreide roadbook was een uitkomst. Duidelijke informatie en instructies.

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2017 bestemming: Mauritius, reisperiode: juli 2017

Fantastische rondreis op Mauritius met eigen vervoer gedaan. Met zorg uitgezochte, afwisselende accommodaties gehad. Het voortraject van de reis verliep prima. Pangea, in ons geval Vincent, reageert snel en alert op vragen en geeft duidelijke en goede informatie. Ondanks dat De meeste communicatie via internet verliep voelde het toch persoonlijk aan. De service die wij in Mauritius ontvingen was net zo goed als de service van Pangea. We hebben de reis zoals Pangea hem aanbiedt in overleg nog kunnen aanpassen waardoor hij helemaal naar wens was. Alle accommodaties waren zeer verzorgd en lagen op prachtige plekken. We hebben genoten van alle mooi aangelegde tuinen en de rust. Kortom, zeer tevreden met alles en enthousiast over Mauritius en Pangea.

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Perfect geregeld goede lodges en tenten in een woord geweldig.

  • Algemeen 9
op 11 juli 2017 bestemming: Tanzania, reisperiode: april 2017

Leuke safari, prima accommodaties, super chauffeur, goed weer (niet te heet en ook niet veel regen) en niet te druk op het einde van het laagseizoen.

  • Algemeen 8
op 10 juli 2017 bestemming: Maleisië, reisperiode: juni 2017

Inmiddels alweer een week terug uit Maleisië, maar wat een mooie herinneringen aan deze reis!

We hadden voor de 18daagse Borneo - West Maleisië privérondreis gekozen. Een reis waarbij je veel van het land ziet en in mooie hotels, met een goede ligging verblijft. Zeker een aanrader!

En wat betreft Pangea ook. We zijn erg tevreden over de organisatie en Mieke, die alles voor ons heeft geregeld. Ondanks dat we alleen telefonisch/per email contact hebben gehad, was het toch persoonlijk. Alles was super geregeld, vanaf de voorbereiding tot de nazorg (evaluatie) bij thuiskomst.
Ook tijdens de reis zijn ze er om problemen voor je op te lossen.. Bij aankomst in één van onze hotels, bleek dat wij niet de kamer hadden, die we eigenlijk geboekt hadden. Een fout/onduidelijkheid van het hotel. Maar het is snel en netjes opgelost door Pangea en hun collega's in Maleisië. Top service!

Onze volgende reis boeken we zeker weer bij Pangea!

  • Algemeen 9
op 16 juni 2017 bestemming: Zambia, reisperiode: december 2016

Ik kan me niet iets bedenken, wat "anders of beter" had gekund! zoals altijd was alles namelijk weer tot in de puntjes geregeld en verzorgd! echt een reis met een gouden randje; geweldige accoMmodaties, super chauffeurs en rangers, heerlijk eten (overal werd rekening gehouden met mijn allergiëen), echt bulls eye!!

  • Algemeen 10
op 8 juni 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: mei 2017

Fantastische reis gehad. Alles tot in de puntjes geregeld door Pangea Travel

  • Algemeen 10
op 14 mei 2017 bestemming: Maleisië, reisperiode: april 2017

Traject bij selectie/boeking van de vlucht en de reis erg goed. planning en accomodaties perfect! Bij een volgende reis zeker eerst melden bij Pangea!

  • Algemeen 10
op 12 mei 2017 bestemming: Japan, reisperiode: april 2017

De reis was fantastisch geregeld ondanks de korte tijd die PANGEA had voor de reis. Vooral de keuze van de gidsen overtrof onze verwachtingen ruimschoots.

  • Algemeen 10
op 10 mei 2017 bestemming: China, reisperiode: april 2017

Het was een geweldige ervaring en ook de begeleiding was erg goed.

  • Algemeen 8
op 10 mei 2017 bestemming: Indonesië / Sumatra, reisperiode: april 2017

Vanaf de eerste tot en met de laatste dag was alles weer tot in de puntjes geregeld. Onze gids bleef ons onderweg verassen met allerlei lokale lekkernijen...We hebben weer genoten! Thanks

  • Algemeen 8
op 10 mei 2017 bestemming: Zuid-Afrika / SAFARI, reisperiode: april 2017

SUPER!!! Heerlijke lodges, met allemaal heel vriendelijke mensen en ontvangst. Goede afwisseling tussen avontuur en rust. Alles was super geregeld op voorhand, we hebben niets moeten regelen.

  • Algemeen 9
op 28 april 2017 bestemming: China, reisperiode: april 2017

Geweldig mooie en goed georganiseerde reis! Mooi programma geheel op onze wensen samengesteld. Goede en vriendelijke gidsen met name in China.
We gaan zeker nog een keer op reis met Pangea!

  • Algemeen 9
op 24 april 2017 bestemming: Maleisië / Borneo, reisperiode: april 2017

Wij zijn vrijdag ll netjes op tijd geland in Amsterdam na “de reis van ons leven” !
Daarmee maak ik zeker duidelijk dat onze reis naar Borneo ál mijn verwachtingen inloste en (ondanks onze geweldige ervaringen in Costa Rica : de reis die al 4 jaar op n°1 staat ;-)) de beste reis ‘ever’ was.
Ik kan Pangea dus enkel maar bedanken voor deze geweldige invulling van het reisplan (dit klopte dus volledig met mijn wensen) én ook de onberispelijke praktische uitvoering ervan.
Het héle programma liep naadloos in elkaar over, iedere gids, chauffeur was netjes op tijd en professioneel. Wij hebben geen enkel probleem ondervonden. Daarentegen zaten wij steeds in de meest prachtige, onvergetelijke locaties, parken en waren de kamers steeds ‘top’ en dikwijls ook héél bijzonder. Wij voelden ons echt bevoorrecht ! We hebben dan ook nog eens veel geluk gehad met het ‘spotten’ van de dieren : de meeste die op ons verlanglijstje stonden hebben we (meermaals) gezien maar het meest onvergetelijke moment voor ons was de ‘rivier oversteek’ van een kudde van meer dan 30 pygmee olifanten in Bilit. Dit staat op mijn netvlies gebrand  Het was een ‘ actief ‘ programma (zoals we vroegen) en in combinatie met de hitte en de ‘bijtende insekten’ met momenten lastig maar dit is/was een reis waar we nog járen over zullen spreken en nog héél lang over nagenieten.
Bij ’t thuiskomen vonden we een ‘welkom thuis’ kaartje : deze (kleine) dingen zorgen ervoor dat Pangea zich onderscheidt van zijn concurrenten.

  • Algemeen 9
op 24 april 2017 bestemming: China, reisperiode: maart 2017

PANGEA organisatie was perfect, gids en drivers altijd optijd en te plekke om ons steeds op te vangen, vliegveld, trein en excursies. Gaven ons veel vertrouwen.

  • Algemeen 8
op 4 april 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2017

Fantastische reis, alles was goed geregeld, in het algemeen erg fijne accomodaties.

  • Algemeen 9
op 1 april 2017 bestemming: Laos, reisperiode: februari 2017

Laos en Cambodja zijn bijzondere landen, goede gidsen en prima hotels. Het vliegen met EVA-air in de Eliteklasse was een goed advies.

  • Algemeen 9
op 21 maart 2017 bestemming: Bhutan, reisperiode: maart 2017

Het was een geweldige ervaring om in Bhutan te zijn. Mede door de zeer goede gids. Pangea heeft daar een goede plaatselijke touroperator (Windhorse) gekozen. Het is een bijzonder land, de sfeer is fijn, de mensen zijn anders, en ik ben onder de indruk van de visie van de regering en hoe het uitwerkt. Ook is het landschap mooi, met die hoge bergen in het noorden en de hoogteverschillen (en daarmee klimaatverschillen) in het land. Er is veel ruimte, veel natuur, veel tijd. Wel slechte wegen, en dat is misschien maar goed ook. Je moet wel langzaam rijden, wat bijdraagt aan de beleving van rust en natuur.

  • Algemeen 10
op 11 maart 2017 bestemming: Zuid-Afrika / diverse, reisperiode: februari 2017

Perfect samengestelde reis. Voornamelijk zeer goede overnachtingslocaties op prachtige locaties. Alles (vluchten, huurauto's) uitstekend geregeld.
Zeer prettige samenwerking met (in ons geval) Martijn van Pangea.

  • Algemeen 9
op 9 maart 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2017

We komen net terug van een fantastische reis door Sri Lanka en de Malediven. Alles was goed geregeld, onze gids was zeer ervaren en wist veel te vertellen.
Ook waren we erg tevreden over de hotels en onze excursies. En als afsluiter nog een paar dagen genieten op de Malediven, ook allemaal weer perfect geregeld!!

  • Algemeen 9
op 6 maart 2017 bestemming: Mauritius, reisperiode: januari 2017

We hebben samen met pangea een prachtige reis Mauritius en zuid Afrika ( 28 dagen) samengesteld.We zijn begonnen met een rondreis van 9 dagen in Mauritius met huurauto .Prachtige hotels ,leuke mix van aan een rivier ,zee en in de bergen .Daarna 19 dagen rondreis ( ook eigen vervoer) door Limpopo provincie van Zuid Afrika. Weer een geweldige ,afwisselende reis met een goede opbouw steeds weer een anderlandschap en iets nieuws te zien.wij zijn inmiddels aardig bereisd maar dit was echt een topper! kan het iedereen aanraden.

  • Algemeen 9
op 21 februari 2017 bestemming: Myanmar / Yangon,Bagan, reisperiode: februari 2017

Prachtig land , met prachtige accomodatie mooie en leuke dingen om zien en te doen de organisatie en logistiek van de reis zat heel goed in elkaar.

  • Algemeen 9
op 7 februari 2017 bestemming: Namibië, reisperiode: januari 2017

Perfect georganiseerd, ter plekke in Windhoek uitstekend ontvangen op het vliegveld, veel reisbescheiden gekregen en begeleiding naar de huurauto, echt prima. Vrijwel alle lodges waren top, met name de Wilderness Safari lodges en rangers waren top.

  • Algemeen 9
op 16 januari 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: december 2016

Een organisatie die snapt wat de klant wenst. Altijd bereid om met je mee te denken om samen tot een perfecte op maat gemaakte reis te komen. De extra aandacht voor en direct na de reis maken Pangea travel bijzonder.

  • Algemeen 9
op 11 januari 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2016

Het was een goed georganiseerde gevarieerde reis.

  • Algemeen 8
op 6 januari 2017 bestemming: Namibië, reisperiode: december 2016

De lodges, B&B's, de auto's en de begeleiding waren goed georganiseerd en van hoge kwaliteit. We warden opgevangen op het vliegveld. Hier kregen we uitgebreide informatie over de te rijden route. Dit was erg pretting.

  • Algemeen 9
op 26 december 2016 bestemming: Cambodja / Rondreis, reisperiode: november 2016

Zeer afwisselende reis met cultuur (Angkor Wat), natuur (Tataj) en strand (Kep). Mooie, goede hotels en alles tot in de puntjes geregeld door Pangea en de lokale agent.

  • Algemeen 9
op 23 december 2016 bestemming: , reisperiode: december 2016

Wij hebben een fantastische rondreis gemaakt door Sri Lanka met afsluitend 4 dagen relaxen op de Malediven. Tijdens de reis was alles tot in de puntjes verzorgd. Onze gids wist erg veel over Sri Lanka en gaf ons goede tips over het land en de bevolking. We hebben genoten van heel veel tempels, steden, landschap en natuurlijk van de natuurparken (veel olifanten en zelfs luipaarden gezien). Op de Malediven gesnorkeld samen met kleurige vissen en twee keer een schildpad.

  • Algemeen 9
op 16 december 2016 bestemming: Vietnam / Schiedam, reisperiode: november 2016

Prettig contact via de mail en telefoon, en vragen werden altijd snel beantwoord. De rondreis was zeer verzorgd; de privé rondreis was ook echt privé met een gids en waar mogelijk bv een eigen boot of rondleiding. Goed verzorgde hotels en gidsen die veel konden vertellen over het land, de geschiedenis en gebruiken en ook geinteresseerd waren in ons en ons land. Goede afwisseling tussen georganiseerde excursies en vrije tijd. We hebben een heerlijke rondreis gehad!

  • Algemeen 9
op 11 december 2016 bestemming: Indonesië / Flores/Kommodo, reisperiode: november 2016

Onze privéreis was maatwerk en zoals we gewend zijn weer uitstekend geregeld. Goede begeleiding en vervoer en fijne schone accomodaties op hele mooie plekken.

  • Algemeen 9
op 6 december 2016 bestemming: Mauritius, reisperiode: november 2016

Supermooie reis naar Dubai, Mauritius en La Reunion die heel goed in elkaar zat qua accommodaties en tijdsplanning(4 weken). Fijne adviezen van Martijn!

  • Algemeen 10
op 3 december 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Seychellen, reisperiode: november 2016

Inmiddels voor de 4de keer een reis bij Pangea Travel geboekt. Zoals iedere keer was ook deze reis volledig op onze wensen aangepast en tot in de puntjes verzorgd. We hebben er weer met volle teugen van genoten.

  • Algemeen 9
op 1 december 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2016

Wat hebben we weer genoten van onze trip met jullie. Deze keer kozen we voor wat meer luxe, maar dat mag ook wel met een honeymoon ;-) Thailand was geweldig! Eerst lekker Bangkok in (we hebben veel gebruik gemaakt van de leuke adresjes om te eten die je had gegeven) en daarna naar het luxe Layana hotel op Koh Lanta. Wat we ook helemaal top vonden was de laatste nacht bij de luchthaven van Bangkok. Zo wordt de terugreis veel relaxter. Het weer was wat minder maar daar kunnen jullie niks aan doen. Pangea en Floor: Bedankt!!! Tot een volgende keer, HJ en Linda.

  • Algemeen 10
op 30 november 2016 bestemming: Mauritius, reisperiode: november 2016

Alles is top geregeld, hotels hadden fijne locaties en goed verzorgd. Heerlijke stranden, goed eten en drinken en vriendelijke service.

  • Algemeen 8
op 30 november 2016 bestemming: China, reisperiode: november 2016

Pangea heeft voor ons een rondreis in China georganiseerd, volledig aangepast naar onze wensen. Zeer aangenaam contact met Pangea. Snel en duidelijk in hun reacties en duidelijk ervaring in reizen in China. Zeer goed georganiseerd, mooie en goede hotels en goed uitgekozen bezienswaardigheden. In een woord geweldig. Een echte aanrader. Onze volgende reis gaat zeker weer met Pangea.

  • Algemeen 10
op 28 november 2016 bestemming: India, reisperiode: november 2016

Top, perfecte begeleiding en ondersteuning van de organisatie tijdens de voorbereiding in Nederland en de begeleiding ter plaatse in India en Nepal. Alle gedane beloften werden nagekomen. Een onvergetelijke reis!!!!

  • Algemeen 10
op 25 november 2016 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: juli 2016

Van te voren veel van onze wensen aan kunnen geven. Papieren perfect in orde.Fijne hotels die soms net anders zijn. veel ruimte voor hoogtepunten . Maar ook nog genoeg vrije tijd om aan de wensen van onze 3 kinderen onderweg te voldoen.
kinderen kregen eigen reisboekje!Alles kunnen zien en doen wat we wilden en MEER

  • Algemeen 9
op 23 november 2016 bestemming: Japan, reisperiode: november 2016

De rondreis door Japan is door Pangeatravel uitstekend geregeld. De reisdocumenten waren in orde, de JRP werd door een reisagente terplaatse voor ons in orde gemaakt. De hotels waren van uitstekende kwaliteit, vlakbij de treinstations. Van Pangeatravel kregen we ook de tip om onze bagage vooruit te zenden tijdens onze rondreis zodat we alleen onze handbagage bij ons hadden tijdens de treinreizen. Hier hebben wij gebruik van gemaakt en het ging perfect. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij een overgetelijke en zorgeloze reis hebben kunnen maken.

  • Algemeen 9
op 22 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: april 2016

Pangea maakt de slogan." reizen buiten het boekje " volledig waar. Bijzondere locaties, perfect georganiseerde reizen.

  • Algemeen 10
op 22 november 2016 bestemming: China / rondreis, reisperiode: september 2016

Alweer de 3e reis met Pangea en weer prima geregeld! Heerlijk mensen die met je meedenken en advies geven om er echt je eigen maatwerkreis van te maken. #Aanrader

  • Algemeen 9
op 22 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

Het was een fantastische reis met ons zoontje van 1! Goed verzorgd door Pangea!

  • Algemeen 10
op 20 november 2016 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: oktober 2016

Perfect geregelde reis op een geweldige bestemming. Het programma was prachtig en gevarieerd, veel kunnen zien in korte tijd. Al hoewel we op iedere bestemming wel langer hadden willen verblijven, konden we op deze manier heel veel moois zien!

  • Algemeen 10
op 16 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: oktober 2016

Dit cijfer zegt alles. De reis was overweldigend, met goede lodges, vriendelijke mensen en adembenemende landschap-pen, vergezichten en wilde dieren.
We hebben genoten en genieten nog steeds na.

  • Algemeen 9
op 16 november 2016 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: september 2016

Heel goede hulp bij het plannen van onze reis, geen wijziging was te lastig. En Karin leefde zich erg in in onze wensen.
Alles sloot perfect op elkaar aan.

  • Algemeen 9
op 16 november 2016 bestemming: India / Bihar, West Benglen en Sikkim, reisperiode: oktober 2016

Perfekt georganiseerde op-maat-reis. Geen enkel minpuntje.
Persoonlijke betrokkenheid van echte Azie specialist (Mieke Arendsen). Ook zeer prettige inzet van lokale travel agent en medewerkers. Prijs / kwaliteitsverhouding prima. We kenden Pangea niet, maar dit is een verrassende aanrader! Top!

  • Algemeen 10
op 15 november 2016 bestemming: India / Varanasi (Benares), reisperiode: oktober 2016

Zes jaar geleden hebben wij een rondreis gemaakt naar o.a. Delhi en Radjastan. Omdat we na al die tijd nog steeds onder de indruk waren van India, de cultuur, de vriendelijke mensen en zeker ook het heerlijke eten, hebben we begin dit jaar besloten terug te keren en deze maal op eigen gelegenheid, in het zuiden rond te gaan reizen. Daar je naar onze mening India niet gezien hebt als je niet in Varanasi bent geweest en de rituelen aan de Ganges hebt meegemaakt, wilden we hier onze reis beginnen.
We hebben ons (uitgebreide) verlanglijstje voorgelegd aan Mieke Arendsen van Pangea Travel. Het bleek geen enkel probleem voor haar om, in overleg met ons, een fantastische, zeer gevarieerde reis uit te tippelen die geheel voldeed aan onze wensen. Vanaf het eerste contact tot de laatste stap uit het vliegtuig zijn we uitstekend begeleid en was geen enkele wens van ons teveel. Alle hulde voor Pangea en zeker voor Mieke!!
Tegelijk met de reispapieren kregen we ook een knaloranje band toegezonden voor de koffer, met natuurlijk als opdruk: Pangea. Binnen no time hadden onze koffers hierdoor de naam Pan en Gea. Die overigens nooit tegelijk van de band rolden, maar zeer goed herkenbaar waren door de band, en al snel noemden wij onszelf gekscherend Pan en Gea Volgens ons een teken dat we super tevreden waren en volop genoten van de diversiteit aan cultuur en natuur die reis ons bood. We zullen nog heel veel jaren met ontzettend veel plezier terugkijken op deze vakantie. Je vraagt je af met wie we de volgende keer op reis gaan? De Pangea kofferband ligt inmiddels fris gewassen in de kast, ongeduldig wachtend op het volgende contact met Mieke.......
Marijke Berkenbosch

  • Algemeen 10
op 15 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: oktober 2016

Deze reis zelf uitgezocht en door Pangea laten uitwerken. waar nodig hun tips verwerkt, goed georganiseerd en zijn altijd beschikbaar voor vragen en aanvullingen. zeer behulpzaam en klantvriendelijk. voor de volgende reis zeker weer naar Pangea.

  • Algemeen 9
op 14 november 2016 bestemming: Japan, reisperiode: oktober 2016

Perfecte voorbereiding en ondersteuning van onze Japan reis! Zeer tevreden over deze organisatie

  • Algemeen 10
op 14 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Zutphen, reisperiode: mei 2016

Wat een fantastische familiereis hebben wij gemaakt door Zuid-Afrika. Met vrouw en kinderen drie weken op reis door het afwisselende land. Safari's, prachtige uitzichten, bergen en zee. Hoogtepunt was het verblijf in Namibiti Hills. Een onvergetelijke reis. Ook voor de kinderen.

  • Algemeen 10
op 13 november 2016 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2016

Prachtige rondreis door Sri Lanka gemaakt. Van te voren was er aangename communicatie met PANGEA waarbij er alle ruimte was om de reis aan te passen op basis van onze wensen. Vanaf het moment dat wij opgehaald werden van het vliegveld hebben wij ons nergens zorgen over maken. Mede dankzij de uitgebreide reisinformatie die wij vooraf ontvingen konden wij ons goed verdiepen in de verschillende onderdelen van de reis. Daarbij hadden wij nog het geluk dat onze prive chauffeur een uitgebreide kennis van de lokale flora en fauna had. Geen vogeltje, boom of beest was onbekend voor hem. Naast natuurparken met olifanten, bruine beren en herten ook veel cultuur en historie gezien.

Sri Lanka is een indrukwekkend land dat voor iedereen wat te bieden heeft. Dankzij de goede service van Pangea konden wij alle hoogtepunten meepakken. Vooral de advisering om de laatste paar dagen in Trincomalee (in de zomer kun je hier beter zwemmen dan aan de andere kant van Sri Lanka) en de mogelijkheid tot het vooraf boeken van de treinreis (HET hoohtepunt van de reis) maakten het geheel speciaal. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
op 11 november 2016 bestemming: Bhutan, reisperiode: oktober 2016

Onze reis was tot in de puntjes verzorgd. Voorafgaand aan de reis toonde Pangea zich zeer flexibel om rekening te houden met onze wensen en ter plekke kwam dit in de uitvoering ook perfect terecht. De lokale organisatie was ook tip-top. Echt maatwerk wordt geleverd, met een persoonlijke touch ! Zeker een aanrader voor eenieder die een persoonlijk passend programma wenst, en geen doorsnee reis!

  • Algemeen 10
op 8 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2016

Prachtig land met een enorme diversiteit. Pangea heeft ons alle werk uit handen genomen, terwijl we daarnaast nog wel de vrijheid hadden tot het toevoegen van onze eigen wensen. Zeer persoonlijk en met veel kennis zijn we ter zijde gestaan. Verder zijn ook de papieren perfect afgehandeld, tijdig, volledig en juist.

  • Algemeen 9
op 7 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: september 2016

De reis naar Zuid Afrika was boven verwachting. Ik heb zelf mijn "eigen" wine-estate gevonden bij Stellenbosch. De "Marianne wine estate", hoe leuk is dat! Alle lodges en guesthouses waren meer dan goed en iedereen was super vriendelijk. We zitten nog steeds na te genieten. Vooral de route beschrijving was zeer goed beschreven. Wij zijn af en toe uitgeweken, maar konden de weg naar onze volgende bestemming weer goed oppakken. Het was een zeer mooie reis.

  • Algemeen 9
op 3 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2016

`We hebben een geweldige vakantie gehad. Villa Lutzi in Kaapstad was een prima keuze al heeft het wel een oude Engelse uitstraling, maar dat is ook wel weer leuk! Tafelberg gedaan (prachtig 3 uur gewandeld) en erg mooi weer. Ook naar de Kaap goed hoop geweest langs de kust erg mooi. In Namibië een goed ontvangst en wat waren de accommodaties prachtig zeg! Zeker Mowani Mountain Camp, Mushara Outpost en Erongo Wilderness Lodge, echt wat was dat gaaf zeg!! Op Mahé verblijf in Constance Ephelia Resort; wat een mooie familie villa (met een complete sauna, turksbad en jaccuci)! WOW wat een prachtige plek is dit. Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker hoor. We werden er heel blij van. Heel attent gereageerd op Mila haar verjaardag echt leuk.
Familie Bakker/Dekker

  • Algemeen 9
op 2 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Apeldoorn, reisperiode: oktober 2016

Perfect georganiseerde reis. Bij aankomst direct een goed reispakket bij het ophalen huurauto en mooie route, die behalve de highlights ook mooie minder bekende plaatsen aandoet. Prettig contact en fantastisch persoonlijk geholpen.

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2016 bestemming: Japan / rondreis, reisperiode: oktober 2016

Zeer intensieve reis waarin alle must sees en indruk van de Japanner en de cultuur. Prima organisatie, prima prijs

  • Algemeen 9
op 23 oktober 2016 bestemming: Tanzania, reisperiode: september 2016

Vooraf lekker veel kunnen schakelen met Esther en haar collega's zodat onze huwelijksreis perfect aansloot bij onze wensen! De lokale vertegenwoordiging in Tanzania heeft onze reis perfect uitgevoerd. Bij terugkomst een uitgebreid evaluatieformulier per reisonderdeel en accomodatie ingevuld, wat aantoont dat Pangea Travel de reiservaringen van haar klanten zeer serieus neemt. En wat Tanzania en Zanzibar betreft: adembenemend natuurlijk!

  • Algemeen 8
op 20 oktober 2016 bestemming: Maleisië, reisperiode: september 2016

In september/oktober een reis gemaakt met huurauto door Maleisie een fantastische ervaring met prachtige verblijven en erg goed georganiseerd door Pangea Travel een dikke 9 dus.

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2016 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: september 2016

Alles perfect geregeld qua onderkomens met een reisbeschrijving waarbij TomTom overbodig was en ook met veel tips en uitstapjes. Het geeft een rustig gevoel als vanaf het begin alles in orde is.

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2016 bestemming: Indonesië, reisperiode: augustus 2016

Voor het derde jaar hebben we afgelopen zomer bij Pangea travel geboekt. Dit keer met bestemming Indonesië. Allereerst werden we na onze boeking verrast met twee heerlijke flessen wijn, omdat we al voor de derde keer een boeking hadden gedaan. Een erg leuke attentie!
Ook deze reis is weer helemaal op onze wensen afgestemd: ondernemend, maar ook tijd voor ontspanning.
Wij begonnen onze reis in Seminyak, een plaatsje naast Kuta. Seminyak is een stuk rustiger dan Kuta. We waren dan ook heel blij dat Hannah ons dit plekje had geadviseerd. Na Seminyak verbleven we in het mooie Ubud. Hier hebben we een leuke fiettstocht door de rijstvelden geboekt. De sunrise trekking op de Mount Batur vonden wij echt een super gave ervaring! Maar natuurlijk ook de mooie rijstterassen in Tegallalang zijn de moeite waard op te bezoeken.
Verder stond Amed op de planning. Na een kort verblijf zijn we vanuit hier met de boot naar Gili Trawangan gereisd. Een mooi bounty eiland, maar dit zouden we niet meer kiezen. Het was er namelijk heel erg druk en toeristisch. Lombok zelf vonden wij daarom een stuk mooier en zouden we zeker aanraden. Dit is rustiger en authentieker Indonesie. Je kunt hier in tegenstelling tot Bali erg goed een scooter huren en de kust verkennen. Wij vlogen vanuit Lombok weer terug naar Bali. De laatste dagen verbleven we in Sanur. Vanuit Sanur zijn we nog een dagje naar Nusa Lembogang geweest. Dit vonden wij ook echt de moeite waard. Je kunt er een scooter huren en hele mooie plekjes bezoeken.

  • Algemeen 8
op 14 oktober 2016 bestemming: Seychellen / Mahé, reisperiode: september 2016

Pangea heeft ons perfect begeleid. Onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika en de Seychellen was krankzinnig mooi. De connecties en ervaring van Pangea zorgen ervoor dat je een dergelijke reis nergens anders zo mooi en prijs technisch gunstig kan krijgen. Daarnaast is de persoonlijke aandacht van Pangea een verademing. Super bedankt!

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2016 bestemming: Tanzania, reisperiode: augustus 2016

Een unieke, fantastische reis met een uitstekende begeleiding

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2016 bestemming: Mauritius, reisperiode: september 2016

Goede service.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2016 bestemming: Japan, reisperiode: augustus 2016

We hebben met het gezin een fantastische rondreis gemaakt door China en Japan. Pangea heeft dit prima geregeld. In overleg is er een programma opgesteld dat zowel voor ouders als kinderen aantrekkelijk is. Ter plaatse was alles perfect geregeld. Zowel de vluchten, de hotels en de excursies voldeden volledig aan de verwachting. Pangea biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en onvergetelijke ervaringen.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2016

Fantastische reis, in overleg met Pangea samengesteld. Goede adviezen gekregen, geweldige overnachtingsadressen, alles was perfect geregeld.

  • Algemeen 10
op 11 oktober 2016 bestemming: Madagaskar / rondreis, reisperiode: september 2016

Mooie natuurreis samengesteld met Martijn van Pangea Travel. Konden zelf iedere keer kiezen voor welke wandeling in een National Park we wilden gaan. Goede accomodaties, nette en goede chauffeur/gids. Goede prijs/kwaliteit verhouding voor en prive-reis!

  • Algemeen 8
op 7 oktober 2016 bestemming: Japan, reisperiode: september 2016

UITSTEKENDE REIS!vanaf de eerste kennismaking met Pangea travel verliep alles zeer vlot, duidelijk en professioneel. Pangea medewerkers waren zeer toegankelijk,vonden niets teveel moeite.Goed voorstel reisprogramma, hotels, gidsen.We moesten ons niets aantrekken, een reis zonder zorgen . Alles was geregeld , maw echt Vakantie! Heel wat bijkomende info op voorhand gekregen, vakantieboekjes voor mijn dochtertje . Toen we thuis kwamen lag er een kaartje in de bus met een vriendelijke tekst van Pangea. EEN ECHTE AANRADER, BELGISCHE REISORGANISATIES KUNNEN ER NOG WAT VAN LEREN!

  • Algemeen 10
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende