Ervaringen PANGEA Travel

Pagina 1 van 3 met 267 resultaten

op 3 augustus 2021 bestemming: Singapore / Singapore, Melaka, Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Taman Negara, Penang, Langkawi, reisperiode: augustus 2021

Voor onze studiereis naar Singapore en MaleisiŽ hebben we gekozen voor Pangea Travel.

Hoewel de reis wegens Corona uiteindelijk niet door kon gaan, zijn we allemaal zeer positief over Pangea Travel.

Vanaf het eerste contact stelde onze contactpersoon, Ruud, gerichte vragen om onze reis zo goed mogelijk op onze voorkeuren af te stellen. Vervolgens kregen we een gepersonaliseerd maatwerkarrangement waarbij alle ruimte werd geboden om het arrangement verder aan te passen naar onze wensen.

Ruud stond open voor alle suggesties en bracht waar van toepassing ook eigen ideeŽn naar voren. Op die manier hebben we de voor ons ideale reis samen kunnen stellen.

Helaas is de reis niet doorgegaan, maar ook hierna bleef Ruud snel en duidelijk reageren. Pangea Travel is heel transparant en helder geweest in de annuleringsvoorwaarden, waardoor we ondanks de onzekere tijd precies wisten waar we aan toe waren.

Al met al zouden we dus zeker opnieuw boeken bij Pangea Travel. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 juli 2021 bestemming: China / Seoul, Shanghai, reisperiode: september 2020

Afgelopen jaar heeft Pangea ons geholpen bij het opzetten van onze studiereis naar Zuid-Korea en Shanghai. Vanaf het begin hebben wij de samenwerking als erg prettig ervaren. Zij konden ons goed helpen bij het plannen van de reis en hadden veel verstand van zaken. Ook hebben zij ons veel flexibiliteit getoond, met name ook toen de reis dreigde niet door te gaan in verband met corona. Uiteindelijk hebben we ervoor moeten kiezen de reis te annuleren, maar Pangea heeft ons wel van begin tot einde goede ondersteuning geboden hierin en goed met ons meegedacht bij de lastige beslissing om de reis te annuleren. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 14 mei 2020 bestemming: Cambodja, reisperiode: februari 2019

Daniel heeft voor ons een mooie tweeweekse trip samengesteld. Alles klopte. En als dat even net iets anders was lag dat aan de lokale agent die dat vervolgens elegant corrigeerde. Heel fijn is ook dat het team van Pangea de zorg voor een ingewikkelde reeks tickets op zich nam (we reisden aansluitend naar Nieuw Zeeland). Toen de coronamaatregelen vrij plotseling in Nieuw Zeeland werden ingevoerd hadden we een aantal keren een meer dan adequaat contact met pangea. Ze hebben er voor gezorgd dat we konden beslissen tijdig naar huis te reizen. Anders dan gedacht, maar wel op tijd. Niets dan lof voor pangea dus. Overigens gold dat ook al eerder toen we door Indonesie trokken met pangea. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 april 2020 bestemming: Japan / rondreis, reisperiode: maart 2020

Wij hebben een fantastische rondreis van 14 dagen door Japan gemaakt die door jullie, met vooral dank aan onze persoonlijke reisadviseur Tim, met de grootste zorg op maat was samengesteld. Alle lof hiervoor!
Wij hadden hooggespannen verwachtingen van deze reis en aan alle verwachtingen is voldaan! We zijn gestart met 4 dagen in Tokyo. Een dag daarvan hebben we met een Nederlandse privť-gids doorgebracht. Dat was een fantastische aanvulling. Wat een bijzondere stad. Daar kun je je nog wel 2 weken vermaken.
Daarna zijn we doorgereisd naar Takayama waar we in een traditionele Ryokan overnacht hebben. Deze ervaring is onvergetelijk met de tatami matten op de vloer en de rijstpapieren schuifdeuren. Ook het warme Japanse ontbijt moet je een keer geprobeerd hebben.
De dag daarna hebben we met een gids een fietstocht gemaakt over het Japanse platteland. We hadden schitterend weer en de gids wist veel te vertellen.
Doorgereisd naar Kanazawa waar we prachtige tuinen en het Kanazawa Castle bezochten.
Van Kanazawa zijn we naar Koyasan gereist. Dit was welliswaar een lange reisdag met veel overstappen op verschillende treinen en uiteindelijk met een kabelbaan de bergen in, maar dat bleek zeer de moeite waard. Koyasan is een Boeddistisch tempelcomplex met zo'n 100 tempels. We hebben in een van deze tempels overnacht en de volgende ochtend een Boeddhistische dienst meegemaakt. Met de bus kun je het mausoleum van de stichter van het complex bezoeken. Een bijzondere plek.
Daarna zijn we doorgereisd naar Kyoto, de oude keizerlijke hoofdstad. Helaas hadden we maar twee in plaats van vier dagen in Kyoto omdat onze vlucht gewijzigd werd in verband met de Coronacrisis. In Kyoto hebben we een avondtour gedaan met een Nederlandse gids zodat we o.a. de Geisha wijk konden bezoeken.
We zouden vanuit Osaka terug naar huis vliegen. Uiteindelijk zijn we met een binnenlandse vlucht van Osaka naar Tokyo terug gevlogen en van daaruit terug naar Nederland gevlogen.
Tip: je loopt enorme afstanden. Wij waren blij dat we onze bergschoenen aan hadden!

  • Algemeen 10
op 30 maart 2020 bestemming: India / Bangalore, reisperiode: maart 2020

Pangea stelde op basis van een paar vragen het reisprogramma samen dat 100% bij ons paste: rondreizen met voldoende tijd om een boek te lezen in een rustige omgeving. De uiteindelijke invulling overtrof onze verwachting. De accommodaties waren kleinschalig, net buiten de drukte van de stad en alhoewel het duidelijk een Indiase sfeer had, hadden ze wel het gewenste westerse comfort. De zeer enthousiaste gidsen maakten de bezoeken aan bezienswaardigheden heel speciaal (ik denk aan de mantra die gezongen werd in een kleine tempel). Onze chauffeur wilde niets liever dan al onze wensen vervullen: hij deed elke dag net dat stapje extra waardoor je het gevoel kreeg dat je heel bijzonder was.

  • Algemeen 10
op 25 maart 2020 bestemming: Sri Lanka / Diverse, reisperiode: maart 2020

Mede door de omstandigheden niet alles kunnen zien, anders had het cijfer naar een 8 of 9 gegaan

  • Algemeen 7
op 19 maart 2020 bestemming: India / Delhi, reisperiode: februari 2020

We hebben een fantastische en goedverzorgde reis gehad. De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen, en zelfs een beetje meer dan dat. Het reisprogramma is volledig aan eigen wensen aan te passen, en de keuze voor bestemmingen en hotels is erg ruim. Service is erg goed, via internet maar toch persoonlijk.

India is een aanval op de zintuigen. De chaos, de kleuren, de mensen, het eten, het verkeer, de schoonheid van de natuur in de nationale parken. Een absolute aanrader!

  • Algemeen 9
op 18 maart 2020 bestemming: Zuid-Korea, reisperiode: maart 2020

Wij zijn niet geinformeerd over de situatie in de desbetreffende landen. Wij hebben onze reis moeten bijstellen, door nauwlettend de situatie in de landen in de gaten te houden. Wij hebben meermaals onze zorgen geuit, maar werden telkens afgezwakt door de reisorganisatie. Eind februari zelf voor annulering gekozen, waarbij wij meer dan helft van ons reisbedrag kwijt zijn. Mochten we wel zijn gegaan zaten we vast in een van de landen, meerdere keren in quarantaine of misschien wel erger.

Er werd alleen met ons gemaild als wij iets moeten betalen en dat moest dan ook vrij snel gebeuren.

  • Algemeen 1
op 3 maart 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

De service van het reisbureau was uitstekend, to the point en correct, ook een goede prijs-kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 26 februari 2020 bestemming: Vietnam / varierend, reisperiode: februari 2020

We vonden het heel fijn om alle organisatie voor onze huwelijksreis uit handen te geven aan Floor. Ze luisterde goed naar onze wensen en we hebben een prachtige reis gehad. Alle hotels deden aan onze verwachtingen, informatie was goed doorgegeven. We hebben een prachtige indruk gekregen van Vietnam en heerlijk genoten. Als we ooit weer zo'n bijzondere reis maken zou ik zeker terug keren naar Pangea travel. Zij en de locale partner was super, behulpzaam en goed alle zaakjes op orde!

  • Algemeen 10
op 12 februari 2020 bestemming: India / Kaziranga , gir , mumbai, reisperiode: januari 2020

Alles was top ! Zowel de voorbereiding als de reis zelf !

  • Algemeen 9
op 6 februari 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2020

Voorspoedige reis gehad. Alles verliep vlot
Dit was onze eerste reis naar Zuid Afrika en accommodaties waren prima, sommige zelfs schitterend. Alles wat we wilde zien is gelukt.

  • Algemeen 9
op 6 februari 2020 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: januari 2019

Wij twijfelden altijd om een reis te maken naar MaleisiŽ of naar Thailand. Nu hebben we een combinatiereis gemaakt waardoor het een zeer afwisselende reis is geworden.

  • Algemeen 8
op 1 februari 2020 bestemming: Zuid-Afrika / diverse, reisperiode: januari 2020

Totale plaatje waarin alles van minuut tot minuut 100% klopte

  • Algemeen 10
op 27 januari 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Westkant Kaapstad en omgeving, reisperiode: januari 2020

Prima verzorgde reis en afwisselend wat accomodaties betrof .. prachtige ligging en uitzicht !

  • Algemeen 9
op 26 januari 2020 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: december 2019

Uitstekend georganiseerd. Hele mooie reis

  • Algemeen 10
op 7 januari 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: december 2019

Prima reis; onvergetelijke landschappen, activiteiten en indrukken. Prijs/kwaliteit zeer ok!
Goede voorbereiding en correcte communicatie.

  • Algemeen 10
op 7 januari 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2019

Volledig volgens onze wensen georganiseerd, zeer volledige documentatie vooraf, professionele en vriendelijke service

  • Algemeen 10
op 5 januari 2020 bestemming: India, reisperiode: december 2019

Fantastische reis, hotels prima, ervaren chauffeur, lekker gegeten, veel en afwisselende dingen gezien.
Heidi: ik had niet heel veel verwachtingen maar vond het een ongekende ervaring omdat alles anders is dan thuis.
Wim: eerste keer reizen op deze manier, maar was super, prachtig land, vriendelijke mensen.

  • Algemeen 10
op 16 december 2019 bestemming: India / Karnataka en kerala, reisperiode: november 2019

Zeer mooie gevarieerde rondreis , mooie hotels , transport en alles tot in de puntjes geregegeld . Mijn man en ik hebben al vaker reizen geboekt via Pangea Travel en altijd was alles perfect geregeld !

  • Algemeen 9
op 4 december 2019 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: november 2019

Opnieuw een fantastische rondreis gemaakt naar een geweldig land, verzorgd door Pangea. Reis op maat, waarbij onze wensen op een uitstekende manier verwerkt werden in het voorstel. Goede tot zeer goede en zeer gevarieerde hotels. Kortom: Top!

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: Seychellen, reisperiode: november 2019

Heerlijke vakantie, mooie hotels en goede reisleiding. Alles top geregeld door Pangea.

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Zuid-Afrika / safari, reisperiode: november 2019

Prima invulling van onze wensen, met meer luxe en verzorging dan verwacht

  • Algemeen 9
op 30 november 2019 bestemming: India / Rajasthan, reisperiode: november 2019

Een fantastische reis, dankzij een in samenwerking met de reisorganisatie zeer goede voorberieding; zo goed als aan alle verwachtingen voldaan; een geweldige levenservaring

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Taiwan / Rondreis, reisperiode: november 2019

Taiwan vonden wij een heel charmant land. Vriendelijk en schoon. Mensen zijn aardig en service gericht maar niet overdreven. Je maakt deel uit van het leven en voelt je veilig
Zeer goed zelf bereisbaar. Wegen zijn uitstekend. OV in Taipei is fantastisch geregeld.
Pangea heeft de reis uitstekend geregeld.

  • Algemeen 9
op 26 november 2019 bestemming: Nederland / Utrecht, reisperiode: november 2019

We hebben een geweldige reis gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en de reis voldeed volledig aan onze verwachtingen. We hebben prachtige accommodaties gehad, die telkens weer verrassend en anders waren.

  • Algemeen 9
op 24 november 2019 bestemming: India, reisperiode: november 2019

Goede georganiseerd, begeleiding optimaal, prachtige hotels, uitstekende privechauffeur, goede gidsen.

  • Algemeen 9
op 23 november 2019 bestemming: Japan, reisperiode: november 2019

Pangea Travel (Floor Ebbers) was zeer zorgvuldig en volledig in hun informatieverstrekking naar ons toe. Gedurende ons verblijf in Japan hadden we geen onduidelijkheden en/of verassingen, alles was perfect geregeld.

Een top vakantie!

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Tanzania / safari, reisperiode: november 2019

Alles is tot in de puntjes voorbereid naar onze wensen ! Geen vraag is teveel ! We hebben van onze reis genoten ! Mooi land, vriendelijke mensen, wilde dieren, heerlijk eten, schitterende lodges ! Het was perfect !

  • Algemeen 10
op 6 november 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

Alles was goed gepland met uitstekende gidsen en chauffeurs

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2019

De door Pangea opgezette reis door Zuid-Afrika is zeer goed verlopen. Huurautoís, (binnenland)vluchten, hotels, safariís etc. alles sloot goed op elkaar aan en was goed georganiseerd.
De meegeleverde reisdocumenten zoals de routeomschrijving en wat te doen in de omgeving was zeer nauwkeurig en duidelijk opgezet.
Ook het samenstellen van de reis en de vooroverleggen waren duidelijk en helder.

Wij hebben een zorgeloze topvakantie gehad die voor een groot deel aan Pangea te danken is!

  • Algemeen 9
op 7 oktober 2019 bestemming: Kenia / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Goed verzorgde rondreis met zeer mooie camps die midden in de parken lagen. Alleen Mombasa viel tegen, dit omdat we geen strandgangers zijn en het toch geprobeerd hebben.

  • Algemeen 8
op 8 september 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: augustus 2019

Na een oriŽnterend gesprek met een Daniel van PANGEA is een reis van 4 weken samengesteld van Singapore naar Java, Bali, Flores en tot slot 2 dagen op de boot naar o.a. Komodo eiland. Een onvergetelijk mooie afwisselende reis waarin wij ongelooflijk veel gezien hebben qua natuur, cultuur met een diversiteit aan excursies en bezienswaardigheden.
Alles was top geregeld, nergens is iets fout gegaan, telkens stonden gids en chauffeur klaar en zij hebben ons de mooiste plekken van de eilanden laten zien. Het was een geweldig mooie reis waar we dankzij de foto's nog lang van nagenieten.
PANGEA hebben we bedankt voor de goeie voorbereiding, zij hebben een reis op maat gemaakt door te luisteren naar onze wensen en daar nog wat extra's aan toe te voegen. De accommodaties, het eten echt alles was top! Wij gaan zeker terug!

  • Algemeen 9
op 6 september 2019 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: augustus 2019

9+ wij zijn meer dan enorm blij met jullie hulp/ bemiddeling / planning/ klantvriendelijkheid / deskundigheid !
Wij hebben het zo ontzettend tof gehad , alles was top geregeld ! Echt we hadden Zo Ďn leuke reis gehad! Met alles erop en eraan naar wens
Van de ene verbazing naar de andere

Chapeau!!!!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juli 2019

Met het gezin op 9 juli vertrokken voor een rondreis van 3 weken in West-MaleisiŽ, Borneo en Singapore.

Samen met Loes van Pangea Travel hebben we hiervoor een gevarieerd programma samengesteld (dank voor de fijne samenwerking, de adviezen en begeleiding Loes!).

Wij hebben genoten van de (2) wereldsteden, de hoogvlakten, van de kleurrijke onderwaterwereld en wandelen in de jungle.

De onderkomens waren al even bijzonder: van moderne hoogbouw (KL en Singapore) tot een resort op het stand en een stijlvolle mansion in Georgetown. Maar allemaal goed, schoon en klantvriendelijk.

Al met al een onvergetelijke reis!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juli 2019

Voor mij een tweede reis met pangeatravel. Wederom een zeer afwisselend avontuur, deze keer in MaleisiŽ en Borneo. Van ongerepte jungle in Borneo, naar een kookles in George Town, tot de prachtige onderwaterwereld op de perhentian islands. Alles was tiptop geregeld, bedankt Loes!

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: januari 2019

De organisatie van onze huwelijksreis Pangea Travel was tot in de puntjes in orde! Het was zalig om ons geen zorgen te hoeven maken. Het contact met Loes liep erg vlot, zij voelde goed aan wat we wilden doen en plande samen met ons onze droomreis. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: januari 2019

Een goed begin is het halve werk. Als de voorbereiding van een reis goed is, is dat vaak een garantie voor een schitterende vakantie. Samen met Loes van Pangea heb ik deze reis samengesteld. Daar nam ik de tijd voor. Ik bracht mijn ideeŽn in, Loes Ďpuzzeldeí wat en kwam korte tijd later met een voorstel. Dat gaf bij mij dan weer nieuwe inspiratie en dus ook nieuwe verzoeken. Dit Ďkleine procesí herhaalde zich gedurende enkele weken. Het was dus maatwerk, soms zelfs op detailniveau. Ik had ook wat specifieke verzoeken, zoals ín Engels (liefst ook een beetje Nederlands) sprekende chauffeur, het bezoeken van een instituut voor gehandicapten, een voetbalwedstrijd & een 2-tal Nederlandse erevelden. Naast het bekijken van mijn plannen gaf Loes ook zinvol advies over de vluchten, het reizen rondom de Ramadan, etc.

Als dan blijkt dat de chauffeur zelfs meer dan goed Nederlands spreekt ťn de meeste plaatselijke gidsen ook onze taal begrijpen & beperkt spreken, zijn de omstandigheden al bijna perfect. Vervolgens klikte het prima met mijn chauffeur en samen doorkruisten wij Java, van Jakarta naar Soerabaja. Alles was in de puntjes verzorgd. Daarnaast was er, zoals gepland, toch volop Ďvrije ruimteí. Samen gaven we daar invulling aan. Mijn chauffeur had verbazend snel in de gaten wat mijn doís & doníts zijn; niet te veel winkelen en het liefst in contact komen met Ďde bevolkingí. Laat in de middag namen we dan de volgende dag door. Dit werkte perfect.
Het was de 2e keer dat ik naar IndonesiŽ ging en de 2e keer met Pangea. Ik kan bijna niet wachten tot de 3e keer.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

Toen we onze reis naar Sri Lanka omwille van de bomaanslagen last minute moesten annuleren heeft het Pangea team een prachtige reis naar Hong Kong en Vietnam opgemaakt. We hebben kunnen genieten van de sfeervolle steden en prachtige landschappen. Alles was perfect uitgestippeld en begeleid door lokale Engelstalige gidsen. Bedankt Pangea team.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: MaleisiŽ / diverse locaties, reisperiode: juni 2019

Pangea Travel heeft goed naar onze wensen geluisterd en samen met ons een prachtige reis door West MaleisiŽ samengesteld. Ook is de lokale agent van Pangea Travel een uitstekende partner. Meeste vouchers kregen we toen we op onze vertrek locatie waren in Kuala Lumpur. Dit documentenpakket was ook tot in de puntjes verzorgd en duidelijk. Pangea Travel heeft laten zien dat ze veel persoonlijke ervaring hebben in het land van keuze. Het enige verbeterpuntje wat is op te merken: in de offerte was de tekst in eerste instantie niet eenduidig. Dit komt dan verwarrend over, zeker als het een op maat gemaakte reis betreft. Gelukkig heeft dit geen enkele invloed gehad op de uiteindelijke service die Pangea Travel heeft geleverd na de boeking. Dit is dan ook de enige reden waarom we geen 10 hebben gegeven.

  • Algemeen 9
op 22 juli 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juni 2019

Bij Pangea Travel hebben ze echt naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een mooie rondreis, de perfecte mix tussen stad, natuur en ontspaning.
Vooraf hebben we een heel duidelijk pakket gehad met alle vouchers, info voor thuisblijvers en andere praktische spullen. Eenmaal in MaleisiŽ bleek alles perfect te zijn gepland en hebben we heerlijk ontspannen kunnen genieten van onze reis zonder ons zorgen te maken over boekingen of iets dergelijks. Toen we thuis kwamen ontvingen we zelfs nog een bos bloemen voor ons huwelijk, zo attent!

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Thailand / 4 plaatsen, reisperiode: juli 2019

Alles was top!

  • Algemeen 10
op 20 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: april 2019

We zouden ook een 10 kunnen geven maar dan sluit je iedere verbetering uit. Wij hebben geen min puntje kunnen ontdekken tijdens onze reis. Natuurlijk hoor je tijdens de reis van andere toeristen over nog andere mooie plaatsen maar wij hebben met onze keuze een hele goede indruk gekregen van Java en Bali. Het was onze eerste ervaring met IndonesiŽ en zijn door deze reis enthousiast gemaakt om deze kant nog eens op te gaan. Mede ook door fantastisch goede chauffeurs en Nederlands sprekende gidsen was dit een fijne aanvulling op het programma. De mensen zijn heel vriendelijk en willen de toeristen "in de watten leggen".

  • Algemeen 9
op 16 mei 2019 bestemming: Cambodja / rondreis, reisperiode: april 2018

Pangea heeft de reis prima voorbereid ( is voor ons ook op zoek gegaan naar plaatsen waar in april toch nog de nodige vogels te zien waren) en is ingegaan op onze persoonlijke wensen, de uitvoering was ook perfect. Mooie reis met goede enthousiaste gidsen, hotels die erg mooi gelegen waren. Ook super geregeld waren de altijd aanwezige gekoelde flesjes water, erg welkom bij de hoge temperaturen!! Kortom: Pangea ( Daniel) en Lolei travel heel erg bedankt dat we optimaal hebben kunnen genieten van een rondreis door Cambodja doordat jullie alles keurig voor ons hebben verzorgd!! Super bedankt namens de Aarts Birding groep: Jan en Gerrie, Corrie en Rene, Kees en Annet , Albert en Myriam.

  • Algemeen 9
op 13 mei 2019 bestemming: China / Nanning, Guiping, Detian, Jingxi,Hanoi, Halong Bay, reisperiode: april 2019

Pangea Travel had een perfecte rootsreis voor ons voorbereid. De reis voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen, de excursies waren geweldig en het programma was heel afwisselend wat activiteiten en omgeving betreft. Alle gidsen en afgesproken vervoer was goed geregeld. Dit heeft gezorgd dat wij alle tijd hadden om te genieten van deze speciale reis met ons gezin.

  • Algemeen 10
op 1 april 2019 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Pangea Reizen heeft heel erg goed begrepen wat onze wensen waren en heeft een prachtige reis voor ons samengesteld. Alles was tot in de details geregeld en werkelijk op elke bestemming stond exact op tijd iemand klaar om ons te begeleiden. Wij werden verrast door de oprecht vriendelijke mensen vooral in Myanmar maar ook in Thailand. Deze reis overtrof zelfs onze hoge verwachtingen.

  • Algemeen 10
op 26 maart 2019 bestemming: MaleisiŽ / Borneo, reisperiode: maart 2019

Wij gingen met Pangea op huwelijksreis en zijn echt ENORM tevreden. Elke stap is echt vlot gegaan. Van de eerste contacten, tot het samenstellen en aanpassen van de reis, tot de lokale samenwerking en de afhandeling. Er wordt steeds snel geantwoord op vragen, in samenwerking met je persoonlijke reisadviseur kan elke reis worden aangepast naar je persoonlijke voorkeur. Er was een zeer goede samenwerking, waardoor we vlot zijn gekomen tot een reis die ons helemaal lag.
De documentatie die je op voorhand krijgt is zeer duidelijk. Ook wordt er gedacht aan de thuisblijvers: je krijgt een online en geprint document dat je kunt geven aan ouders/vrienden, zodat ze je vluchtinformatie, hotels enzovoort bij de hand hebben en kunnen volgen wat je zoal aan het doen bent.
De reisorganisatie waar ze ter plekke mee werken (Pegasus Travel) is ook zeer aangenaam en e hebben hier niets slechts over te zeggen.
Op de dag dat we terugkwamen, kregen we ook nog een leuke verrassing: een mooi boeket bloemen! Met dit soort kleine attenties zet Pangea echt de puntjes op de i.
Kortom: zeer goede reisorganisatie, waarbij je in zeer competente en attente handen bent!

  • Algemeen 10
op 7 januari 2019 bestemming: India / Delhi, Jaipur, Varenassi, Agra, reisperiode: december 2018

Geweldig mooie rondreis gemaakt met onze 2 kinderen van 21 en 20 jaar, geregeld door Pangea. Alles was tot in de puntjes geregeld door Mieke van Pangea. Wij hadden een privť chauffeur die fantastisch was en ons overal veilig en vriendelijk heeft rond gereden. Wij zouden de volgende keer weer voor Pangea kiezen

  • Algemeen 10
op 4 januari 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: november 2018

Zeer professioneel en kundig advies bij het samenstellen van onze groepsreis naar Dubai.

  • Algemeen 9
op 1 december 2018 bestemming: Seychellen / Praslin /mahe, reisperiode: oktober 2018

Alles zeer goed geregeld ,geweldige hotels en super mooie eilanden en stranden voor zon liefhebbers , ook voor natuur liefhebbers een aanrader ,vriendelijke en behulpzame lokale bevolking zeer gastvrij

  • Algemeen 9
op 30 november 2018 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Omdat Namibie onder mijn huid is gaan zitten en Pangea Travel dit op een super manier mogelijk heeft gemaakt

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: november 2018

Prima organisatie, prachtige accommodaties

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Nepal / Divers, reisperiode: oktober 2018

Genoten van de perfect georganiseerde rondreis door Nepal en Bhutan, fantastisch. Veel gezien en gedaan, wat een mooie en interessante omgeving en aardige mensen!

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2018 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: september 2018

We hebben een heerlijke reis gehad die door zijn veelzijdigheid ons het gevoel heeft gegeven alsof we een maand zijn weg geweest. We vielen van ervaring in ervaring wat voor vele wauw-momenten gezorgd heeft. Wij hebben op veel vlakken tijdens de reis de professionaliteit van Pangea ervaren (goede organisatie, goed persoonlijk contact, kloppende planning, goede samenwerking met de lokale onderneming, etc) Ondanks de paar verbeterpunten heeft Pangea ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke reis hebben gehad! Bedankt Pangea:)!

  • Algemeen 8
op 24 oktober 2018 bestemming: China / Zijderoute, reisperiode: september 2018

Prachtreis, vlotte organisatie, gidsen en chauffeurs die hun best deden, hotels die voldeden aan de verwachtingen... zeer goede ervaring...

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Door heel Zuid-Afrika, reisperiode: september 2018

Samen met mijn vrouw 6 weken met eigen vervoer door Zuid-Afrika getrokken. Alles super geregeld , heel afwisselend. Alle soorten dieren gespot oa dmv safariís gesproken met de bevolking. Prachtige lodgeís . Echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Div, reisperiode: augustus 2018

Fantastische vakantie!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2018 bestemming: Uganda, reisperiode: september 2018

Vůůr onze reis naar Uganda hadden we een hoge verwachting over de ontmoeting met de berggorilla's en een vrij lage verwachting over de rest van het land. We waren positief verrast door de veelzijdigheid van Uganda: de savannes afgewisseld met regenwoud en de hoeveelheid aan verschillende diersoorten en natuur maken het afwisselend en boeiend. We hebben veel meer gezien dan we hadden verwacht en Uganda was ook mooier, diverser en authentieker dan we hadden verwacht. We zijn erg tevreden over onze gids/chauffeur Shindisi George: hij heeft ons heel veel verteld over de dieren, de regio's, de natuur, Uganda en de bevolking, zonder dat het belerend was. Verder was het een fantastische reis en hebben we erg genoten van Uganda. Niet alleen de berggorilla's waren om nooit te vergeten, ook de chimpansees, de Uganda kobs en al die andere dieren en landschappen die we hebben gezien.

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2018 bestemming: Laos, reisperiode: augustus 2018

Pangea Travel heeft in een zeer korte periode een prachtige reis voor ons samengesteld. We hebben genoten van al het moois Noord Laos te bieden heeft, varen op de Mekong, tempels en cultuur in Luang Prabang, musea in Vientiane en extreme sporten in Vang Vieng.

  • Algemeen 10
op 27 september 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2018

Pangea Travel is een reisbureau met een persoonlijke benadering die onze wensen perfect verwerkt hebben in onze vakantie.

  • Algemeen 10
op 23 september 2018 bestemming: NamibiŽ / diverse, reisperiode: augustus 2018

Een geweldige beleving om een self-drive te maken door NamibiŽ en Botswana. Overweldigende natuur, unieke lodges en vooral die ontelbare dieren in uitgestrekt ongerept Afrika. Houd je van rust, ruimte en natuur, dan is dit natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten. Hoogtepunten tijdens onze reis: Deadvlei, kajakken met zeeleeuwen in Walvisbaai, Camp Kipwe in Damaraland, ontelbaar veel wilde dieren bij de waterputten in Etosha, cheetaís spotten in Okonjima nature reserve, microlight vliegen boven de Victoria watervallen, de uitgestrektheid van de Ntwe ntwe zoutpan en de mooie deltaís van de Okavango delta in een mokoro (kano). Stuk voor stuk pareltjes waar we na een dag van indrukken konden nagenieten in kleinschalige lodges met goed eten en een heerlijk glas wijn. Goed geadviseerd door Pangea en goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juli 2018

Wij hebben met ons gezin een geweldige reis gemaakt naar Dubai en Maleisie. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel voor als tijdens de reis en we hebben ons nergens druk over hoeven maken. Wat hebben we veel gezien en beleefd en de accomodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend. Dikke pluim voor Ruud en het gehele Pangea Team

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2018 bestemming: Japan / Diversen, reisperiode: augustus 2018

Alles was perfect geregeld. Zeer goede guide travel.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2018 bestemming: China / Shanghai en provincie Jiangxi, reisperiode: augustus 2018

Fantastische rootsreis met onze kinderen gehad. Gecombineerd met een verblijf in Shanghai en in Hong Kong gehad. PANGEA heeft alles tot in de puntjes voorbereid en voor ons uitgewerkt. Maatwerk met de mogelijkheid om ter plaatse in overleg met onze gidsen naar behoefte af te wijken van het programma.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2018 bestemming: Sri Lanka / divers, reisperiode: juli 2018

We waren een drietal weken in Sri Lanka. En een zeer gevarieerde reis mogen hebben. De diversiteit van het eiland, daar waar het de bevolking, fauna en flora en de vele cultuur-historische bijzonderheden betreft, kwamen in deze reis goed naar voren. Mooi om het mee te maken. De reis was ook prima georganiseerd door Pangea Travel. Ook hier een mooie variatie in (goede) hotels en bijzondere natuur-lodges, zoals we dat vooraf hebben kunnen regelen met Pangea. Onze Dank.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2018 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Het was een fantastische reis, veel gezien en beleefd. Alles was echt perfect geregeld door Pangea Travel. Echt een aanrader. Wat een mooi land!

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2018

De gehele reis was van begin tot einde tot in de puntjes geregeld door Pangea. Wij werden volledig ontzorgd en konden daardoor 100% genieten van onze vakantie. We zullen er nog lang met heel veel plezier op terugkijken.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Surabaya, reisperiode: juli 2018

Naar wens verzorgd.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2018 bestemming: Japan / Osaka-Kyoto-Takayama-Tokyo, reisperiode: juli 2018

Goed georganiseerde reis. Het contact met Pangea was heel direct, persoonlijk en vriendelijk. Interessant en afwisselend aanbod van de drukke steden en het Japanse platteland. De opbouw van de reis was goed. De informatie vooraf en tijdens de reis was prima. De accomodaties waren goed en overwegend dicht bij bus- en treinstations. We hebben erg genoten! Deze reis is een echte aanrader. En wij gaan zeker nog een terugkomen voor de rest van het land.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2018 bestemming: MaleisiŽ / Verschillende plaatsen, reisperiode: juli 2018

We hebben een geweldige vakantie rondreis van 3 weken gehad in MaleisiŽ. Prettig contact, goed advies en een mooi programma naar onze wensen maakten het tot een fantastische vakantie! Dank Loes & Pangea Travel team

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2018 bestemming: Cambodja, reisperiode: juli 2018

Pangea heeft een uitstekend programma uitgestippeld, volledig op maat, waarbij alles tot in het kleinste detail werd verzorgd. er wordt zelfs tijd gestoken in een uitgebreide nabespreking. ontzettend professioneel! voor ons enkel nog pangea travel!

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2018 bestemming: Vietnam / Rond reis, reisperiode: juli 2018

Alles tip top verlopen zoals vooraf uitgestippeld!

  • Algemeen 10
op 18 juli 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juni 2018

In een woord: ge-wel-dig! Alles wat goed geregeld kan worden aan een reis was hier goed geregeld. Hotels, chauffeurs, gidsen, het reizen met auto en vliegtuig. De persoonlijke touch en (na) zorg via Daniel. Super. Ook op het moment dat er een, door onszelf ontstaan en over het hoofd gezien misverstand, probleem leek te ontstaan met een extra overnachting en aanpassing van het arrangement, stond Daniel onmiddellijk voor ons klaar en regelde alles tot in de finesses. Nogmaals hartelijk dank voor een fantastische ervaring.

  • Algemeen 10
op 9 juli 2018 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juni 2018

Wij zijn op huwelijksreis geweest naar MaleisiŽ en dit was allemaal perfect geregeld. We verbleven in luxe hotels en resorts waardoor we een echt honeymoon gevoel kregen.
Het contact met Pangea was persoonlijk, na online wat informatie te hebben opgevraagd werd ik gebeld. Ook ontving ik een verjaardagskaartje en we kregen een kaart voor de bruiloft welke persoonlijk waren ondertekend. Dit zijn net van die extra dingetjes die je bij een hoop andere reisbureaus niet krijgt en die ik wel erg kan waarderen.
De reis zelf was helemaal compleet en we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft :))
Ik zou Pangea zeker aanraden aan andere reizigers!

  • Algemeen 10
op 28 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: mei 2018

Jullie hadden alles tot in de puntjes geregeld naar onze wensen.
Ook met de prive chauffeurs die jullie geregeld hadden liep alles vlekkeloos, iedereen was netjes op tijd en ook nog zeer vrindelijke mensen.

  • Algemeen 10
op 22 juni 2018 bestemming: Tanzania, reisperiode: juni 2018

We hebben een geweldige op maat gemaakte reis naar Tanzania/Zanzibar gemaakt. We zijn met ons gezin ( met 2 volwassen zoons) eerst 8 dagen op Safari gegaan met een privťgids in een luxe jeep (met koelkast , WiFi en opladers) en zijn daarna 5 dagen naar Zanzibar geweest om nog even te ontspannen. We hebben gelogeerd in hele mooie Lodges met steeds een geweldig uitzicht. We hebben elke dag heerlijk gegeten, ook de ontbijt en lunch dozen die je símorgens zelf kon samenstellen waren erg goed. Regelmatig ging het restaurant eerder voor ons open omdat wij om 6 uur al vertrokken om op Safari te gaan. Iedere Safaridag hebben we zulke bijzondere dingen meegemaakt, zo ontzettend veel dieren gezien. We hadden een geweldige gids die onze reis onvergetelijk heeft gemaakt. Als er dan toch ťťn minpuntje moet zijn dan is dat is we bij het Marambi tented camp een verjaardagstaart moesten afrekenen van Ä30,. Onze zoon was daar jarig en we hadden gevraagd of ze iets speciaals konden doen. Na het diner kwam er een taart met tekst en er werd gezongen door al het personeel. Dit was ontzettend leuk, maar de accommodatie Ďs zijn best prijzig dus vonden we deze rekening achteraf wat apart. Maar dit heeft totaal geen invloed gehad op deze geweldige reis.
We bevelen zeker Kubu Kubu tented camp midden in de Serengeti aan. Deze lodge heeft een schitterend uitzicht. Als het donker is word je door mensen van de Masai stam opgehaald en teruggebracht. Ze vertelden dan welke dieren ze sínachts weer hadden gezien bij je tent, ze lieten ook de voetsporen zien. Marambi tenten camp ligt ook op een schitterende plek met uitzicht op het meer, de zebraí lopen voor je tenthuisje langs. Ons hotel in de Kraterwand was de minste van allemaal maar die was vanwege de ligging wel heel erg bijzonder. Het was daar wel wat frisser, na het diner vonden we heerlijke warme kruiken in bed.

Tip: wij hadden het fijn gevonden als de hele reis ďall inclusieveĒ was. Bij de ene lodge was dat wel, de andere wel het eten inclusief maarniet de drankjes, weer een andere lodge alleen ontbijt en diner!
All-in is prettiger.

Vriendelijke groeten Familie Schippers

  • Algemeen 10
op 12 juni 2018 bestemming: Sri Lanka / diverse, reisperiode: maart 2018

Overweldigende vakantie gehad met onvergetelijke indrukken. Ik raad deze reis iedereen aan!

  • Algemeen 9
op 6 juni 2018 bestemming: Tanzania / Rondreis, reisperiode: mei 2018

We hebben een schitterende reis gemaakt door oa het Serengeti Nationaal Park. Mooi land, vriendelijke menen, uitstekende accommodaties, goede gids en overweldigende natuur.

  • Algemeen 9
op 2 juni 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: april 2018

Zoals we gewend zijn van Pangea, alles top geregeld!!

  • Algemeen 10
op 9 mei 2018 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: april 2018

Mooi reisprogramma. Goede documentatie. Alleen spijtig van probleem met verzending reisdocumenten.

  • Algemeen 8
op 6 mei 2018 bestemming: Sri Lanka / diversen, reisperiode: februari 2018

We hebben met onze familie van 6 personen een geweldige privť rondreis met chauffeur door Sri Lanka gemaakt. Perfect georganiseerd door Pangea Travel. Mede door de prima chauffeur en de goede combinatie van natuur en cultuur is het voor ons een onvergetelijke reis geworden.

  • Algemeen 8
op 1 mei 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: april 2018

Pangea travel denkt met de klant mee. Ze luisteren oprecht naar de wensen van de klant en zetten dit om in een heel mooi reisvoorstel. Bedankt Pangea Travel!

  • Algemeen 9
op 28 maart 2018 bestemming: NamibiŽ / Rondreis NamibiŽ, Kaapstad en Johannesbur Zuid Afrika, reisperiode: maart 2018

Zeer aangename rondreis door NamibiŽ, een aanrader voor de reiziger die nog niet eerder kennis maakte met het Afrikaanse continent. Voor ons was het genieten van de impressionante zichten dewelke de beide woestijnen bieden in het Zuiden van het land. Het noorden bood ons dan weer een heerlijke en rijke kennismaking met de prachtige fauna en flora die het land te bieden heeft. Qua gastvrijheid, vriendelijkheid en keuken tevens een land dewelke we alleen maar kunnen aanraden. Het aansluitend bezoek aan Kaapstad en aan Johannesburg gaven ons dan weer de mogelijkheid het iets rustiger te doen en te genieten van het bezoek aan de beide steden. De 5 dagen in Kaapstad en de 2 dagen in Johennesburg waren voor ons ideaal om beide steden te leren kennen: misschien had een zesde dag Kaapstad nog net dŗt iets extra tijd gegevn om tevens de omgeving beter te leren kennen. De helikoptervlucht boven de stad reden we ten zeerste aan, het is pas dan dat je een volledig beeld krijgt van deze heerlijk bruisende, cosmopolitische en multiculturele parel.

  • Algemeen 9
op 27 maart 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2018

Wij geven dit cijfer omdat het allemaal perfect geregeld was, zo goed naar onze wensen geluisterd en daar een schitterende reis op afgesteld,toppie.
Een groot compliment voor Vincent, hopen ooit het mooie Zuid Afrika nog eens te bezoeken.

  • Algemeen 10
op 26 maart 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: februari 2018

De reis was in een woord geweldig

  • Algemeen 10
op 25 maart 2018 bestemming: Uganda, reisperiode: maart 2018

Wij hebben een fantastische reis naar Oeganda gemaakt, perfect georganiseerd door Pangea. Wat is het een prachtig land. Onder de vele hoogtepunten waren de gorilla-trekking en de chimpansee-trekking.
Onze gids/chauffeur Shindishi heeft ons op voorbeeldige en perfecte wijze door zijn mooie land geleid. Oeganda is een echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 22 maart 2018 bestemming: AziŽ en Afrika / Capelle a/d IJssel, reisperiode: oktober 2017

Wij reizen al jaren met Pangea naar AziŽ en Afrika. Iedere reis is weer fantastisch georganiseerd. Wij hebben geen enkele vervelende ervaring opgedaan en dat is bijzonder met onze reisbestemmingen. Ook al ben je totaal onervaren met verre reizen dan zijn zij dť organisatie om je 'aan over te geven'. Wij kiezen altijd voor het luxe segment en ook daarin zijn zij geweldig. Prima gidsen en thuiskomen met het gevoel dat je echt een beeld van het land hebt gekregen. Wij zijn fan!

  • Algemeen 10
op 7 februari 2018 bestemming: MaleisiŽ / rondreis, reisperiode: januari 2018

Wij hebben een uitstekende reis gehad. De verzorging vooraf door Pangea, alsmede de reis in Maleisie waren perfect geregeld. Ook heel fijne en goede gids/chauffeur. Uitstekende hotels, kortom kon niet beter.

  • Algemeen 10
op 6 februari 2018 bestemming: Tanzania / Serengeti/ Lake Mayara, Ngorogoro Crater, reisperiode: januari 2018

In ťťn woord een fantastische reis. Alles was goed voorbereid door PANGEA Travel. Goede adviezen gekregen tijdens boeking. Alle reisdocumenten ruim op tijd ontvangen. Kan iedereen PANGEA Travel aanraden.

  • Algemeen 10
op 5 februari 2018 bestemming: NamibiŽ / Windhoek, reisperiode: januari 2018

De reis was perfect georganiseerd elke 2 dagen een andere locatie allemaal even goed. Veel variatie in natuur en dieren genieten van de ritten over zandwegen elke keer weer een andere natuur fijne bevolking en goed eten

  • Algemeen 9
op 4 februari 2018 bestemming: Cambodja / Bagan, Mrauk-U en Siem Reap, reisperiode: januari 2018

Alles was werkelijk helemaal perfect geregeld! geen enkel 'dingetje' en het meeste was boven verwachting. Geweldige (flexibele) voorbereiding. in ťťn woord: fantastisch!

  • Algemeen 10
op 1 februari 2018 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: januari 2018

We hebben heel veel gezien en genoten van de reis

  • Algemeen 9
op 15 januari 2018 bestemming: China / gezinsrondreis, reisperiode: juli 2017

Eigen route 4 weken door China aangeboden incl. wijze van transport, inzet gids aan Pangea vervolgens netjes correct omgezet in reisplan. Goede fijne ondersteuning

  • Algemeen 10
op 14 januari 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: november 2017

Alles was perfect geregeld. De transfers verliepen naadloos in elkaar over wat we heel bijzonder vonden omdat we nogal wat grenzen zijn gepasseerd; Namibia, Zimbabwe, Botswana en Zambia. We zijn betoverd door Afrika maar dat komt mede door Pangea; we hadden alle tijd om te genieten zonder enige stress.

  • Algemeen 9
op 3 januari 2018 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: november 2017

Super geregeld door Vincent van Pangea Travel. In Tanzania aangekomen was alles goed geregeld. Hotels welke zijn aanbevolen door Pangea waren top. De tour was super , een zeer goede gids (Carlos, Leopard Tours), de grote trek gezien, verbazingwekkend. Daarna naar Zanzibar, was ook super. Mooi eiland met super witte stranden. Al met al, het was het allemaal waard!

  • Algemeen 10
op 21 december 2017 bestemming: China / rondreis, reisperiode: november 2017

Het was geweldig! We hebben goede gidsen en chauffeurs gehad, fantastische hotels en vooral: heel veel indrukwekkende beelden gezien en het land veel beter begrepen. Een hele mooie ervaring!

  • Algemeen 10
op 12 december 2017 bestemming: Taiwan / Naarden, reisperiode: november 2017

Het reizen in Taiwan vonden we erg afwisselend door steden,tempels, fietsen,wandelen, het heerlijke eten, leuke stad Taipei, maar vooral de mensen zijn zo ontzettend aardig.

  • Algemeen 8
op 11 december 2017 bestemming: Rwanda, reisperiode: november 2017

Vooraf zijn de zaken tot in de puntjes goed geregeld met Pangea Travel en de Ugandese partner Kazinga Tours. Chapeau! We hadden nogal wat wensen (o.a. veganistisch kunnen koken/eten ivm allergieŽn, afstanden tussen facilities beperken ivm mobiliteit). We zijn blij met de keuze voor Pangea Travel. Zij waren heel snel met het uitzoeken en beantwoorden van onze vragen. Zo wisten we van tevoren waar we aan toe waren. We hebben genoten van Rwanda en Uganda en we boften met onze fantastische gids Shindishi. Goede service, goede Range Rover (ook belangrijk) en bij evt. wijzigingen in het vlucht- of reisschema werd altijd goed met ons gecommuniceerd. Heel fijn! Restte ons alleen nog maar om te genieten... wat we ook hebben gedaan. Wat waren de berggorilla's indrukwekkend!

  • Algemeen 9
op 5 december 2017 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: november 2017

3 weekse rondreis Sri Lanka met chauffeur geboekt bij Ruud van Pangea. Programma zat heel goed in elkaar met een geweldige gids/chauffeur. Heel veel gezien en gedaan. Daarna nog een krappe week Malediven. Het was een geweldige vakantie die perfect georganiseerd was!

  • Algemeen 10
op 22 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / meerdere plaatsen, reisperiode: november 2017

Pangea heeft een fantastische reis voor ons opgesteld! Alles wat tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende