Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen PANGEA Travel

Pagina 1 van 23 met 226 resultaten

op 19 juli 2019 bestemming: Thailand / 4 plaatsen, reisperiode: juli 2019

Alles was top! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 20 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: april 2019

We zouden ook een 10 kunnen geven maar dan sluit je iedere verbetering uit. Wij hebben geen min puntje kunnen ontdekken tijdens onze reis. Natuurlijk hoor je tijdens de reis van andere toeristen over nog andere mooie plaatsen maar wij hebben met onze keuze een hele goede indruk gekregen van Java en Bali. Het was onze eerste ervaring met IndonesiŽ en zijn door deze reis enthousiast gemaakt om deze kant nog eens op te gaan. Mede ook door fantastisch goede chauffeurs en Nederlands sprekende gidsen was dit een fijne aanvulling op het programma. De mensen zijn heel vriendelijk en willen de toeristen "in de watten leggen". ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 16 mei 2019 bestemming: Cambodja / rondreis, reisperiode: april 2018

Pangea heeft de reis prima voorbereid ( is voor ons ook op zoek gegaan naar plaatsen waar in april toch nog de nodige vogels te zien waren) en is ingegaan op onze persoonlijke wensen, de uitvoering was ook perfect. Mooie reis met goede enthousiaste gidsen, hotels die erg mooi gelegen waren. Ook super geregeld waren de altijd aanwezige gekoelde flesjes water, erg welkom bij de hoge temperaturen!! Kortom: Pangea ( Daniel) en Lolei travel heel erg bedankt dat we optimaal hebben kunnen genieten van een rondreis door Cambodja doordat jullie alles keurig voor ons hebben verzorgd!! Super bedankt namens de Aarts Birding groep: Jan en Gerrie, Corrie en Rene, Kees en Annet , Albert en Myriam. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 13 mei 2019 bestemming: China / Nanning, Guiping, Detian, Jingxi,Hanoi, Halong Bay, reisperiode: april 2019

Pangea Travel had een perfecte rootsreis voor ons voorbereid. De reis voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen, de excursies waren geweldig en het programma was heel afwisselend wat activiteiten en omgeving betreft. Alle gidsen en afgesproken vervoer was goed geregeld. Dit heeft gezorgd dat wij alle tijd hadden om te genieten van deze speciale reis met ons gezin.

 • Algemeen 10
op 1 april 2019 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Pangea Reizen heeft heel erg goed begrepen wat onze wensen waren en heeft een prachtige reis voor ons samengesteld. Alles was tot in de details geregeld en werkelijk op elke bestemming stond exact op tijd iemand klaar om ons te begeleiden. Wij werden verrast door de oprecht vriendelijke mensen vooral in Myanmar maar ook in Thailand. Deze reis overtrof zelfs onze hoge verwachtingen.

 • Algemeen 10
op 26 maart 2019 bestemming: MaleisiŽ / Borneo, reisperiode: maart 2019

Wij gingen met Pangea op huwelijksreis en zijn echt ENORM tevreden. Elke stap is echt vlot gegaan. Van de eerste contacten, tot het samenstellen en aanpassen van de reis, tot de lokale samenwerking en de afhandeling. Er wordt steeds snel geantwoord op vragen, in samenwerking met je persoonlijke reisadviseur kan elke reis worden aangepast naar je persoonlijke voorkeur. Er was een zeer goede samenwerking, waardoor we vlot zijn gekomen tot een reis die ons helemaal lag.
De documentatie die je op voorhand krijgt is zeer duidelijk. Ook wordt er gedacht aan de thuisblijvers: je krijgt een online en geprint document dat je kunt geven aan ouders/vrienden, zodat ze je vluchtinformatie, hotels enzovoort bij de hand hebben en kunnen volgen wat je zoal aan het doen bent.
De reisorganisatie waar ze ter plekke mee werken (Pegasus Travel) is ook zeer aangenaam en e hebben hier niets slechts over te zeggen.
Op de dag dat we terugkwamen, kregen we ook nog een leuke verrassing: een mooi boeket bloemen! Met dit soort kleine attenties zet Pangea echt de puntjes op de i.
Kortom: zeer goede reisorganisatie, waarbij je in zeer competente en attente handen bent!

 • Algemeen 10
op 7 januari 2019 bestemming: India / Delhi, Jaipur, Varenassi, Agra, reisperiode: december 2018

Geweldig mooie rondreis gemaakt met onze 2 kinderen van 21 en 20 jaar, geregeld door Pangea. Alles was tot in de puntjes geregeld door Mieke van Pangea. Wij hadden een privť chauffeur die fantastisch was en ons overal veilig en vriendelijk heeft rond gereden. Wij zouden de volgende keer weer voor Pangea kiezen

 • Algemeen 10
op 4 januari 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: november 2018

Zeer professioneel en kundig advies bij het samenstellen van onze groepsreis naar Dubai.

 • Algemeen 9
op 1 december 2018 bestemming: Seychellen / Praslin /mahe, reisperiode: oktober 2018

Alles zeer goed geregeld ,geweldige hotels en super mooie eilanden en stranden voor zon liefhebbers , ook voor natuur liefhebbers een aanrader ,vriendelijke en behulpzame lokale bevolking zeer gastvrij

 • Algemeen 9
op 30 november 2018 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Omdat Namibie onder mijn huid is gaan zitten en Pangea Travel dit op een super manier mogelijk heeft gemaakt

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende