Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen PANGEA Travel

Pagina 1 van 24 met 234 resultaten

op 8 september 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: augustus 2019

Na een oriŽnterend gesprek met een Daniel van PANGEA is een reis van 4 weken samengesteld van Singapore naar Java, Bali, Flores en tot slot 2 dagen op de boot naar o.a. Komodo eiland. Een onvergetelijk mooie afwisselende reis waarin wij ongelooflijk veel gezien hebben qua natuur, cultuur met een diversiteit aan excursies en bezienswaardigheden.
Alles was top geregeld, nergens is iets fout gegaan, telkens stonden gids en chauffeur klaar en zij hebben ons de mooiste plekken van de eilanden laten zien. Het was een geweldig mooie reis waar we dankzij de foto's nog lang van nagenieten.
PANGEA hebben we bedankt voor de goeie voorbereiding, zij hebben een reis op maat gemaakt door te luisteren naar onze wensen en daar nog wat extra's aan toe te voegen. De accommodaties, het eten echt alles was top! Wij gaan zeker terug! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 september 2019 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: augustus 2019

9+ wij zijn meer dan enorm blij met jullie hulp/ bemiddeling / planning/ klantvriendelijkheid / deskundigheid !
Wij hebben het zo ontzettend tof gehad , alles was top geregeld ! Echt we hadden Zo Ďn leuke reis gehad! Met alles erop en eraan naar wens
Van de ene verbazing naar de andere

Chapeau!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 14 augustus 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juli 2019

Voor mij een tweede reis met pangeatravel. Wederom een zeer afwisselend avontuur, deze keer in MaleisiŽ en Borneo. Van ongerepte jungle in Borneo, naar een kookles in George Town, tot de prachtige onderwaterwereld op de perhentian islands. Alles was tiptop geregeld, bedankt Loes! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: januari 2019

De organisatie van onze huwelijksreis Pangea Travel was tot in de puntjes in orde! Het was zalig om ons geen zorgen te hoeven maken. Het contact met Loes liep erg vlot, zij voelde goed aan wat we wilden doen en plande samen met ons onze droomreis. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: januari 2019

Een goed begin is het halve werk. Als de voorbereiding van een reis goed is, is dat vaak een garantie voor een schitterende vakantie. Samen met Loes van Pangea heb ik deze reis samengesteld. Daar nam ik de tijd voor. Ik bracht mijn ideeŽn in, Loes Ďpuzzeldeí wat en kwam korte tijd later met een voorstel. Dat gaf bij mij dan weer nieuwe inspiratie en dus ook nieuwe verzoeken. Dit Ďkleine procesí herhaalde zich gedurende enkele weken. Het was dus maatwerk, soms zelfs op detailniveau. Ik had ook wat specifieke verzoeken, zoals ín Engels (liefst ook een beetje Nederlands) sprekende chauffeur, het bezoeken van een instituut voor gehandicapten, een voetbalwedstrijd & een 2-tal Nederlandse erevelden. Naast het bekijken van mijn plannen gaf Loes ook zinvol advies over de vluchten, het reizen rondom de Ramadan, etc.

Als dan blijkt dat de chauffeur zelfs meer dan goed Nederlands spreekt ťn de meeste plaatselijke gidsen ook onze taal begrijpen & beperkt spreken, zijn de omstandigheden al bijna perfect. Vervolgens klikte het prima met mijn chauffeur en samen doorkruisten wij Java, van Jakarta naar Soerabaja. Alles was in de puntjes verzorgd. Daarnaast was er, zoals gepland, toch volop Ďvrije ruimteí. Samen gaven we daar invulling aan. Mijn chauffeur had verbazend snel in de gaten wat mijn doís & doníts zijn; niet te veel winkelen en het liefst in contact komen met Ďde bevolkingí. Laat in de middag namen we dan de volgende dag door. Dit werkte perfect.
Het was de 2e keer dat ik naar IndonesiŽ ging en de 2e keer met Pangea. Ik kan bijna niet wachten tot de 3e keer.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

Toen we onze reis naar Sri Lanka omwille van de bomaanslagen last minute moesten annuleren heeft het Pangea team een prachtige reis naar Hong Kong en Vietnam opgemaakt. We hebben kunnen genieten van de sfeervolle steden en prachtige landschappen. Alles was perfect uitgestippeld en begeleid door lokale Engelstalige gidsen. Bedankt Pangea team.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: MaleisiŽ / diverse locaties, reisperiode: juni 2019

Pangea Travel heeft goed naar onze wensen geluisterd en samen met ons een prachtige reis door West MaleisiŽ samengesteld. Ook is de lokale agent van Pangea Travel een uitstekende partner. Meeste vouchers kregen we toen we op onze vertrek locatie waren in Kuala Lumpur. Dit documentenpakket was ook tot in de puntjes verzorgd en duidelijk. Pangea Travel heeft laten zien dat ze veel persoonlijke ervaring hebben in het land van keuze. Het enige verbeterpuntje wat is op te merken: in de offerte was de tekst in eerste instantie niet eenduidig. Dit komt dan verwarrend over, zeker als het een op maat gemaakte reis betreft. Gelukkig heeft dit geen enkele invloed gehad op de uiteindelijke service die Pangea Travel heeft geleverd na de boeking. Dit is dan ook de enige reden waarom we geen 10 hebben gegeven.

  • Algemeen 9
op 22 juli 2019 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juni 2019

Bij Pangea Travel hebben ze echt naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een mooie rondreis, de perfecte mix tussen stad, natuur en ontspaning.
Vooraf hebben we een heel duidelijk pakket gehad met alle vouchers, info voor thuisblijvers en andere praktische spullen. Eenmaal in MaleisiŽ bleek alles perfect te zijn gepland en hebben we heerlijk ontspannen kunnen genieten van onze reis zonder ons zorgen te maken over boekingen of iets dergelijks. Toen we thuis kwamen ontvingen we zelfs nog een bos bloemen voor ons huwelijk, zo attent!

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Thailand / 4 plaatsen, reisperiode: juli 2019

Alles was top!

  • Algemeen 10
op 20 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: april 2019

We zouden ook een 10 kunnen geven maar dan sluit je iedere verbetering uit. Wij hebben geen min puntje kunnen ontdekken tijdens onze reis. Natuurlijk hoor je tijdens de reis van andere toeristen over nog andere mooie plaatsen maar wij hebben met onze keuze een hele goede indruk gekregen van Java en Bali. Het was onze eerste ervaring met IndonesiŽ en zijn door deze reis enthousiast gemaakt om deze kant nog eens op te gaan. Mede ook door fantastisch goede chauffeurs en Nederlands sprekende gidsen was dit een fijne aanvulling op het programma. De mensen zijn heel vriendelijk en willen de toeristen "in de watten leggen".

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende