Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen PANGEA Travel

Pagina 1 van 27 met 263 resultaten

op 30 maart 2020 bestemming: India / Bangalore, reisperiode: maart 2020

Pangea stelde op basis van een paar vragen het reisprogramma samen dat 100% bij ons paste: rondreizen met voldoende tijd om een boek te lezen in een rustige omgeving. De uiteindelijke invulling overtrof onze verwachting. De accommodaties waren kleinschalig, net buiten de drukte van de stad en alhoewel het duidelijk een Indiase sfeer had, hadden ze wel het gewenste westerse comfort. De zeer enthousiaste gidsen maakten de bezoeken aan bezienswaardigheden heel speciaal (ik denk aan de mantra die gezongen werd in een kleine tempel). Onze chauffeur wilde niets liever dan al onze wensen vervullen: hij deed elke dag net dat stapje extra waardoor je het gevoel kreeg dat je heel bijzonder was. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 25 maart 2020 bestemming: Sri Lanka / Diverse, reisperiode: maart 2020

Mede door de omstandigheden niet alles kunnen zien, anders had het cijfer naar een 8 of 9 gegaan ... Lees meer

 • Algemeen 7
op 19 maart 2020 bestemming: India / Delhi, reisperiode: februari 2020

We hebben een fantastische en goedverzorgde reis gehad. De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen, en zelfs een beetje meer dan dat. Het reisprogramma is volledig aan eigen wensen aan te passen, en de keuze voor bestemmingen en hotels is erg ruim. Service is erg goed, via internet maar toch persoonlijk.

India is een aanval op de zintuigen. De chaos, de kleuren, de mensen, het eten, het verkeer, de schoonheid van de natuur in de nationale parken. Een absolute aanrader! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 18 maart 2020 bestemming: Zuid-Korea, reisperiode: maart 2020

Wij zijn niet geinformeerd over de situatie in de desbetreffende landen. Wij hebben onze reis moeten bijstellen, door nauwlettend de situatie in de landen in de gaten te houden. Wij hebben meermaals onze zorgen geuit, maar werden telkens afgezwakt door de reisorganisatie. Eind februari zelf voor annulering gekozen, waarbij wij meer dan helft van ons reisbedrag kwijt zijn. Mochten we wel zijn gegaan zaten we vast in een van de landen, meerdere keren in quarantaine of misschien wel erger.

Er werd alleen met ons gemaild als wij iets moeten betalen en dat moest dan ook vrij snel gebeuren.

 • Algemeen 1
op 3 maart 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

De service van het reisbureau was uitstekend, to the point en correct, ook een goede prijs-kwaliteit verhouding

 • Algemeen 9
op 26 februari 2020 bestemming: Vietnam / varierend, reisperiode: februari 2020

We vonden het heel fijn om alle organisatie voor onze huwelijksreis uit handen te geven aan Floor. Ze luisterde goed naar onze wensen en we hebben een prachtige reis gehad. Alle hotels deden aan onze verwachtingen, informatie was goed doorgegeven. We hebben een prachtige indruk gekregen van Vietnam en heerlijk genoten. Als we ooit weer zo'n bijzondere reis maken zou ik zeker terug keren naar Pangea travel. Zij en de locale partner was super, behulpzaam en goed alle zaakjes op orde!

 • Algemeen 10
op 12 februari 2020 bestemming: India / Kaziranga , gir , mumbai, reisperiode: januari 2020

Alles was top ! Zowel de voorbereiding als de reis zelf !

 • Algemeen 9
op 6 februari 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2020

Voorspoedige reis gehad. Alles verliep vlot
Dit was onze eerste reis naar Zuid Afrika en accommodaties waren prima, sommige zelfs schitterend. Alles wat we wilde zien is gelukt.

 • Algemeen 9
op 6 februari 2020 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: januari 2019

Wij twijfelden altijd om een reis te maken naar MaleisiŽ of naar Thailand. Nu hebben we een combinatiereis gemaakt waardoor het een zeer afwisselende reis is geworden.

 • Algemeen 8
op 1 februari 2020 bestemming: Zuid-Afrika / diverse, reisperiode: januari 2020

Totale plaatje waarin alles van minuut tot minuut 100% klopte

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende