Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen PANGEA Travel

Pagina 1 van 27 met 265 resultaten

op 14 mei 2020 bestemming: Cambodja, reisperiode: februari 2019

Daniel heeft voor ons een mooie tweeweekse trip samengesteld. Alles klopte. En als dat even net iets anders was lag dat aan de lokale agent die dat vervolgens elegant corrigeerde. Heel fijn is ook dat het team van Pangea de zorg voor een ingewikkelde reeks tickets op zich nam (we reisden aansluitend naar Nieuw Zeeland). Toen de coronamaatregelen vrij plotseling in Nieuw Zeeland werden ingevoerd hadden we een aantal keren een meer dan adequaat contact met pangea. Ze hebben er voor gezorgd dat we konden beslissen tijdig naar huis te reizen. Anders dan gedacht, maar wel op tijd. Niets dan lof voor pangea dus. Overigens gold dat ook al eerder toen we door Indonesie trokken met pangea. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 april 2020 bestemming: Japan / rondreis, reisperiode: maart 2020

Wij hebben een fantastische rondreis van 14 dagen door Japan gemaakt die door jullie, met vooral dank aan onze persoonlijke reisadviseur Tim, met de grootste zorg op maat was samengesteld. Alle lof hiervoor!
Wij hadden hooggespannen verwachtingen van deze reis en aan alle verwachtingen is voldaan! We zijn gestart met 4 dagen in Tokyo. Een dag daarvan hebben we met een Nederlandse privť-gids doorgebracht. Dat was een fantastische aanvulling. Wat een bijzondere stad. Daar kun je je nog wel 2 weken vermaken.
Daarna zijn we doorgereisd naar Takayama waar we in een traditionele Ryokan overnacht hebben. Deze ervaring is onvergetelijk met de tatami matten op de vloer en de rijstpapieren schuifdeuren. Ook het warme Japanse ontbijt moet je een keer geprobeerd hebben.
De dag daarna hebben we met een gids een fietstocht gemaakt over het Japanse platteland. We hadden schitterend weer en de gids wist veel te vertellen.
Doorgereisd naar Kanazawa waar we prachtige tuinen en het Kanazawa Castle bezochten.
Van Kanazawa zijn we naar Koyasan gereist. Dit was welliswaar een lange reisdag met veel overstappen op verschillende treinen en uiteindelijk met een kabelbaan de bergen in, maar dat bleek zeer de moeite waard. Koyasan is een Boeddistisch tempelcomplex met zo'n 100 tempels. We hebben in een van deze tempels overnacht en de volgende ochtend een Boeddhistische dienst meegemaakt. Met de bus kun je het mausoleum van de stichter van het complex bezoeken. Een bijzondere plek.
Daarna zijn we doorgereisd naar Kyoto, de oude keizerlijke hoofdstad. Helaas hadden we maar twee in plaats van vier dagen in Kyoto omdat onze vlucht gewijzigd werd in verband met de Coronacrisis. In Kyoto hebben we een avondtour gedaan met een Nederlandse gids zodat we o.a. de Geisha wijk konden bezoeken.
We zouden vanuit Osaka terug naar huis vliegen. Uiteindelijk zijn we met een binnenlandse vlucht van Osaka naar Tokyo terug gevlogen en van daaruit terug naar Nederland gevlogen.
Tip: je loopt enorme afstanden. Wij waren blij dat we onze bergschoenen aan hadden! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 30 maart 2020 bestemming: India / Bangalore, reisperiode: maart 2020

Pangea stelde op basis van een paar vragen het reisprogramma samen dat 100% bij ons paste: rondreizen met voldoende tijd om een boek te lezen in een rustige omgeving. De uiteindelijke invulling overtrof onze verwachting. De accommodaties waren kleinschalig, net buiten de drukte van de stad en alhoewel het duidelijk een Indiase sfeer had, hadden ze wel het gewenste westerse comfort. De zeer enthousiaste gidsen maakten de bezoeken aan bezienswaardigheden heel speciaal (ik denk aan de mantra die gezongen werd in een kleine tempel). Onze chauffeur wilde niets liever dan al onze wensen vervullen: hij deed elke dag net dat stapje extra waardoor je het gevoel kreeg dat je heel bijzonder was. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 25 maart 2020 bestemming: Sri Lanka / Diverse, reisperiode: maart 2020

Mede door de omstandigheden niet alles kunnen zien, anders had het cijfer naar een 8 of 9 gegaan

  • Algemeen 7
op 19 maart 2020 bestemming: India / Delhi, reisperiode: februari 2020

We hebben een fantastische en goedverzorgde reis gehad. De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen, en zelfs een beetje meer dan dat. Het reisprogramma is volledig aan eigen wensen aan te passen, en de keuze voor bestemmingen en hotels is erg ruim. Service is erg goed, via internet maar toch persoonlijk.

India is een aanval op de zintuigen. De chaos, de kleuren, de mensen, het eten, het verkeer, de schoonheid van de natuur in de nationale parken. Een absolute aanrader!

  • Algemeen 9
op 18 maart 2020 bestemming: Zuid-Korea, reisperiode: maart 2020

Wij zijn niet geinformeerd over de situatie in de desbetreffende landen. Wij hebben onze reis moeten bijstellen, door nauwlettend de situatie in de landen in de gaten te houden. Wij hebben meermaals onze zorgen geuit, maar werden telkens afgezwakt door de reisorganisatie. Eind februari zelf voor annulering gekozen, waarbij wij meer dan helft van ons reisbedrag kwijt zijn. Mochten we wel zijn gegaan zaten we vast in een van de landen, meerdere keren in quarantaine of misschien wel erger.

Er werd alleen met ons gemaild als wij iets moeten betalen en dat moest dan ook vrij snel gebeuren.

  • Algemeen 1
op 3 maart 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2019

De service van het reisbureau was uitstekend, to the point en correct, ook een goede prijs-kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 26 februari 2020 bestemming: Vietnam / varierend, reisperiode: februari 2020

We vonden het heel fijn om alle organisatie voor onze huwelijksreis uit handen te geven aan Floor. Ze luisterde goed naar onze wensen en we hebben een prachtige reis gehad. Alle hotels deden aan onze verwachtingen, informatie was goed doorgegeven. We hebben een prachtige indruk gekregen van Vietnam en heerlijk genoten. Als we ooit weer zo'n bijzondere reis maken zou ik zeker terug keren naar Pangea travel. Zij en de locale partner was super, behulpzaam en goed alle zaakjes op orde!

  • Algemeen 10
op 12 februari 2020 bestemming: India / Kaziranga , gir , mumbai, reisperiode: januari 2020

Alles was top ! Zowel de voorbereiding als de reis zelf !

  • Algemeen 9
op 6 februari 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2020

Voorspoedige reis gehad. Alles verliep vlot
Dit was onze eerste reis naar Zuid Afrika en accommodaties waren prima, sommige zelfs schitterend. Alles wat we wilde zien is gelukt.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende