Reviews over PANGEA Travel

Pagina 4 van 4 met 364 resultaten

op 7 oktober 2016 bestemming: Japan, reisperiode: september 2016

UITSTEKENDE REIS!vanaf de eerste kennismaking met Pangea travel verliep alles zeer vlot, duidelijk en professioneel. Pangea medewerkers waren zeer toegankelijk,vonden niets teveel moeite.Goed voorstel reisprogramma, hotels, gidsen.We moesten ons niets aantrekken, een reis zonder zorgen . Alles was geregeld , maw echt Vakantie! Heel wat bijkomende info op voorhand gekregen, vakantieboekjes voor mijn dochtertje . Toen we thuis kwamen lag er een kaartje in de bus met een vriendelijke tekst van Pangea. EEN ECHTE AANRADER, BELGISCHE REISORGANISATIES KUNNEN ER NOG WAT VAN LEREN! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2016 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: september 2016

Telefonisch werd besproken welke reis we graag wilden, en de planning en resorts waren er perfect op afgestemd. Het was onze huwelijksreis, maar toch wilden we zo veel mogelijk van Bali zien. Enerzijds houden we wel van luxe, maar anderzijds willen ook graag wat avontuur.
Pangea Travel heeft onze verwachtingen perfect ingelost, en zelfs een beetje overtroffen. Voor de reis kregen we een mooi informatiepakket met een draaiboek van de reis. Alles was punctueel geregeld en verzorgd. Toen onze heenvlucht wegens technische problemen vertraging opliep, misten we onze aansluiting in Singapore. Wanneer we uiteindelijk enkele uren later in Denpasar landden, had de lokale agent al per sms een boodschap nagelaten dat de taxichauffeur op ons bleef wachten, en daar stond die ook. Het zijn de kleine dingen, maar deze hebben ervoor gezorgd dat we een zorgeloze huwelijksreis achter de rug hebben. Ik ben iemand die graag de touwtjes in handen heeft, maar hier had ik 100% het gevoel dat alles goed geregeld was voor mij. Ik geef een 9/10, gewoon omdat perfectie niet bestaat. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 4 oktober 2016 bestemming: Indonesië / Java, Bali, Gili Trawagan en Lombok, reisperiode: september 2016

Mijn vriend en ik vonden onze reis door Indonesië in één woord geweldig! Alles was heel goed geregeld en we hebben goede hotels gehad. Ik raad het iedereen aan om bij Pangea travel te boeken. Rianne bedankt voor het regelen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Limpopo & Kruger, reisperiode: september 2016

Alles wat mijn vrouw en ik wilde heeft Pangea Travel voor ons geregeld. Tot in de details. Super!

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2016

Wij hebben een fantastische reis gehad! Een aaneenschakeling van mooie en spannende ervaringen. De safari’s waren onvergetelijk. De lodges en tenten, de service, de inrichting en het eten waren geweldig. De afwisseling met de Panoramaroute met aansluitend de laatste safari was ook heel bijzonder.
Wij zijn bij het plannen van de reis heel goed geholpen en geadviseerd door Vincent van Pangea Travel. Niets was hem teveel om de door ons gewenste combinaties en wijzigingen te regelen, zodat we uiteindelijk de voor ons meest gewenste lodges en reisvolgorde hadden.

De reisbescheiden en routebeschrijvingen waren ook prima in orde en de reis is door de goede voorbereiding door Pangea Travel vlekkeloos gelopen.
Wij hadden gekozen voor een combi van Zuid-Afrika met Mauritius, maar we vonden Zuid-Afrika al zo geweldig, dat we liever de hele reis daar waren gebleven.

  • Algemeen 9
op 28 september 2016 bestemming: Myanmar / Rangoon, reisperiode: september 2016

Mijn vlucht moest omgeboekt worden naar een later tijdstip omdat ik met spoed geopereerd werd. Pangea heeft mij hier ontzettend goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik nog zo voordelig mogelijk op vakantie kon gaan. Ze waren uiterst klantvriendelijk en goed bereikbaar. Ik kreeg handige tips en info meegestuurd. Dank voor jullie inzet

  • Algemeen 9
op 27 september 2016 bestemming: Japan, reisperiode: juli 2016

Toen we besloten dat we eindelijk eens naar Japan wilden, zijn we na lang zoeken en overwegen uitgekomen bij Pangea Travel. Vanaf het allereerste contact hadden we een goed, positief en betrouwbaar gevoel.

We hebben uiteindelijk gekozen voor een combinatiereis Japan en Dubai, deze hebben we op maat laten aanpassen. We hadden tijdens het plannen vele vragen en deze werden telkens geduldig en keurig beantwoord, zowel telefonisch als per mail.
Het was grandioos. En we zijn zeer goed voorgelicht, van de grootte van de hotelkamers in Japan tot de ontzettende hitte in Dubai in de zomer.

We hebben een rondreis gemaakt en de steden Tokyo en mount Fuji, Kyoto, Osaka, Hiroshima en Nagasaki bezocht. Elke stad heeft een geheel eigen sfeer. De drukte in Tokyo en het indrukwekkende Hiroshima we hebben van elk uur genoten. En wat zijn Japanse mensen ontzettend lief en behulpzaam.

In Dubai werden we allerhartelijkst ontvangen. Zowel op de luchthaven als in het hotel. We kregen zelfs een upgrade naar een suite! Dat was nog eens een leuke verrassing.

Het was een fantastische reis en een onvergetelijke ervaring. We gaan zeker nog een keer terug naar Japan en Dubai.

Als we weer een rondreis gaan maken komen we ZEKER terug bij Pangea.

Mensen, en in het bijzonder Ruud: hartelijk dank voor een onvergetelijke ervaring.

  • Algemeen 10
op 26 september 2016 bestemming: Maleisië, reisperiode: september 2016

Pangea Travel heeft onze huwelijksreis perfect geregeld! Vanaf het eerste contact om onze wensen te bespreken tot en met thuiskomst was het top georganiseerd. Een prachtige route door een magisch land met perfecte hotels, een super chauffeur/gids en mooie excursies! Als we in de toekomst weer richting Azië en/of Afrika gaan dan gaan we Pangea Travel zeker weten weer benaderen.

  • Algemeen 9
op 15 september 2016 bestemming: Indonesië, reisperiode: augustus 2016

Alles was geweldig geregeld. Mooie hotels en goede chauffeurs en gidsen. Perfect rekening gehouden met onze wensen.

  • Algemeen 9
op 15 september 2016 bestemming: Indonesië / Enschede, reisperiode: juli 2016

De reis was zeer goed verzorgt en mede door de goede contacten van Pangea met de lokale organisaties, konden wij veel zien en bewonderen. Niet alleen van de natuur en cultuur, maar ook van de bedrijfscultuur daar in de chemische sector.

  • Algemeen 8
op 11 september 2016 bestemming: Indonesië / Sulawesi, reisperiode: augustus 2016

De rondreis op maat voldeed perfect aan onze wens om in een actieve reis (met o.a. veel wandelen en snorkelen) zo veel mogelijk van Sulawesi te zien. Niet alleen de standaard dingen, maar ook bijv. bezoek een diverse scholen en schooltjes in kleinere plaatsen. We hebben in een ver land nooit van zo dichtbij het dagelijks leven meegemaakt. De organisatie van de reis was perfect. Lokale gidsen en chauffeurs stonden overal op tijd klaar. waar nodig was iedereen telefonisch te bereiken. Dus wij vinden dat Pangea zijn reputatie heeft waargemaakt, en we zullen bij een volgende reis zeker weer contact met Pangea opnemen.

  • Algemeen 9
op 4 september 2016 bestemming: Indonesië, reisperiode: juli 2016

Goed geregeld en fantastisch mooie reis!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2016 bestemming: Maleisië, reisperiode: juli 2016

Erg fijne studiereis gehad met 29 personen naar Bangkok, Singapore en delen van Maleisië. De organisatie was erg flexibel en bijzonder pro-actief bij het samenstellen van onze op maat gemaakte reis. Zo stelde ze zelf enkele weken voor de reis nog voor een accommodatie voor een nacht te wisselen om tijd en geld te besparen. Enkel wat onduidelijkheden gehad rondom de gids in Singapore tijdens de reis, maar achteraf goed opgelost door de organisatie. Verder fijne accommodaties en uitstekende gidsen.

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2016 bestemming: Tanzania, reisperiode: augustus 2016

Pangea Travel heeft onze vakantie echt onvergetelijk gemaakt. Het samenstellen van de reis was een genoegen: onze vragen werden snel en adequaat beantwoord, het reisplan aangepast op onze wensen en de informatie voor de kinderen was echt super! Daarnaast reageerde Pangea adequaat op onvoorziene punten zoals de dreigende vertraging van onze vlucht. Een volgende vakantie zullen we zeker weer via Pangea uitstippelen. Dankjewel!!

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2016

Het was een plezier de reis te boeken. Heel veel informatie ontvangen en hele goede guesthouses!

  • Algemeen 8
op 28 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

We hebben een geweldige reis gehad, die precies aansloot bij wat we gevraagd hadden! De accommodaties waren stuk voor stuk goed tot geweldig en de reisinformatie meer dan voortreffelijk.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2016

Reis was van voor tot achter super verzorgd. De informatie vooraf was prima, de routebeschrijving (self drive) was top en klopte perfect. We zijn op veel bijzondere plekjes geweest!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Van Johannesburg naar Kaapstad, reisperiode: juli 2016

Onwijs mooie en fijne reis gehad. Alles heel goed georganiseerd, van reisbeschrijving tot prachtige verblijven en persoonlijk en snel contact. Een ideale combi van vakantie & reizen! We hebben genoten!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2016 bestemming: Indonesië, reisperiode: juli 2016

Wij, mijn man, zoontje van 2 en ik, zijn 3 weken rondgetrokken over Sumatra en een stukje van Maleisië. Op Sumatra werden we betoverd door de mooie natuur en de lieve mensen. Alles was even goed geregeld, zelfs een splinternieuw kinderzitje voor ons zoontje. Voor onze gids was dan ook niks te gek en hij heeft ons heel veel informatie gegeven. Op Maleisië hadden we een eigen auto en reden we naar de verschillende adembenemende plekken, ook hier was alles heel goed geregeld. Onze hele reis was geweldig en we zijn dan ook erg blij met de organisatie van Pangea. De persoonlijke aandacht zorgt er dan ook voor dat je met een goed gevoel weggaat en terugkomt. Bedankt Pangea!

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: juli 2016

Persoonlijke aandacht en goed meedenken met onze wensen. De reis was perfect georganiseerd en verliep precies zoals was afgesproken en verwacht. De documentatie en informatie waren duidelijk en het zag er allemaal verzorgd uit. Zuid Afrika is een prachtig land dat veel te bieden heeft. Fantastische natuur en uitstekende accommodaties.

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2016 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2016

Prachtige natuur, interessante cultuur, vriendelijke mensen, prima overnachtingslocaties, heerlijk eten, wat wil een mens nog meer?
Van alle landen die we in de afgelopen jaren hebben bezocht scoort Sri Lanka in de top 3.

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2016 bestemming: Tanzania, reisperiode: juli 2016

We hebben een geweldige reis gehad, met een perfecte organisatie van Pangea alles was tot in de puntjes geregeld en een geweldige gids Lucas van Leopard tours. We hebben een 8 daagse safari gehad en aansluitend 4 dagen Mapenzi beach club op Zanzibar, en deze reis kunnen wij iedereen aanbevelen via Pangea.

  • Algemeen 10
op 26 juni 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: mei 2016

Goed geregelde vakantie waarbij alles klopte en overeenkwam met de afspraken. Tevens voor vertrek en bij terugkomst snelle reactie en echt persoonlijke aandacht.

  • Algemeen 9
op 8 juni 2016 bestemming: China / Chongqing, reisperiode: april 2016

In april en mei 2016 met onze dochter op rootsreis geweest naar China via Pangea Travel. Een indrukwekkende, bijzondere en intense vakantie. Via Hong Kong zijn we naar provincie Chongqing gevlogen, waar we ook het kindertehuis en vindplaats van mijn dochter hebben bezocht. We hadden een enthousiaste en kundige gids die ons goed heeft begeleid en alles voor ons deed. De hotels waren meer dan uitstekend. Dank zij Pangea kijken we terug op een hele mooie vakantie.

  • Algemeen 10
op 30 mei 2016 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: mei 2016

Heel goede ervaring met Ruud van Pangea reizen. Hebben een luxe privé reis van twee weken in China gemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2016 bestemming: China / rootsreis, reisperiode: april 2016

Een geweldige gelegenheid om het land van onze dochter te leren kennen. Pangea Travel en de lokale gidsen hebben er voor gezorgd dat onze reis onvergetelijk is geworden door alle kansen die we kregen om dingen te zien, te proeven en te beleven. We zijn totaal geen wereldreizigers en zagen er tegen op om naar China te gaan hoewel het onze grote wens was, maar Pangea Travel heeft alle zorg uit handen genomen. Ze hebben begrepen dat wij het spannend vonden en dat een reis was voor onze dochter van negen jaar. Top!!!

  • Algemeen 9
op 17 maart 2016 bestemming: Japan / Tokyo, reisperiode: maart 2016

Was een lastige reis om te organiseren voor 78 man maar het is Pangea toch gelukt. Wij hebben een fantastische reis gehad en alles was naar ons wens geregeld. Top!

  • Algemeen 9
op 15 maart 2016 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2016

Zeer compleet verzorgd zowel in Dubai, Bangkok, Chiang Mai als in Hua Hin. Ook bij de wijzigingen die wij tijdens onze vakantie spontaan aangaven zeer adequaat op gereageert en opgelost.

  • Algemeen 9
op 4 januari 2016 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: juli 15

Helaas hebben we deze door privé omstandigheden moeten afbreken. Een aantal dagen na thuiskomst een prachtig boeket met een troostend kaartje erbij, super! Nu, een aantal maanden later, weer opnieuw contact met dezelfde dame, Karin, van het reisbureau over het maken van een nieuwe reis. De 4 dagen die wij er zijn geweest waren super, alles was goed geregeld en we verbleven op fantastische locaties. Vooraf ook prettig contact gehad over en weer met Karin waarin we al onze wensen konden aangeven . Wij kijken erg uit naar komende zomer en kunnen ze aan iedereen aanraden. Dikke pluim voor Pangea Travel

  • Algemeen 8
op 31 december 2015 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2014

Fantastiesche Reis en perfect georganiseerd!

  • Algemeen 9
op 29 december 2015 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: december 2015

Weer genoten van een prachtige rondreis, ditmaal door Vietnam. Inmiddels meerdere keren met Pangea Travel op pad geweest. Onze ervaringen zijn dat er goed wordt goed geluisterd naar onze wensen dit uitstekend worden ingevuld waardoor wij alleen nog maar hoeven te genieten. Of het nou gaat om de overnachtingen, de te bezoeken plaatsen, gidsen die ons af komen halen op de afgesproken tijden het klopt altijd. Kortom een aanrader.

  • Algemeen 9
op 27 december 2015 bestemming: , reisperiode: oktober 2015

Een vlotte op maat verzorgde reis naar Borneo. Heel warm gevoel. Betrokken.

  • Algemeen 8
op 22 december 2015 bestemming: , reisperiode: oktober 2015

Wederom een perfect georganiseerde reis door Pangea Travel. Al onze reiswensen voor Borneo zijn samengebracht in 1 reis. Een onvergetelijk mooie reis.

  • Algemeen 9
op 19 december 2015 bestemming: India, reisperiode: oktober 2015

De gehele reis voldeed aan onze verwachtingen. Alles was perfect geregeld en verzorgd. Daarbij is het contact met de organisatie ook erg goed geweest, er is goed naar onze wensen geluisterd waardoor wij een schitterende reis hebben kunnen maken

  • Algemeen 9
op 19 december 2015 bestemming: India / Rondreis Rajasthan, reisperiode: november 2015

Inmiddels hebben wij meerdere reizen bij Pangea Travel geboekt en wij zijn dan ook uitermate tevreden over hun werkwijze. Er wordt zeer zorgvuldig door Pangea Travel naar de wensen geluisterd en in overleg is er heel veel mogelijk. De contacten zijn zeer persoonlijk en er is pro-actieve houding en snelle respons op vragen cq wensen.

  • Algemeen 9
op 18 december 2015 bestemming: , reisperiode: november 2015

Een prachtig samengestelde reis i.s.m. een grote zorgzame Indische reisorganisatie. Veel gezien, veel bezocht, veel geleerd en heel veel genoten.

  • Algemeen 9
op 18 december 2015 bestemming: , reisperiode:

Alles klopte wat beschreven en beloofd was.
ZELFS BOVEN ONZE VERWACHTING

  • Algemeen 10
op 11 december 2015 bestemming: Tanzania / Noorden, reisperiode: maart 2015

Tot in de puntjes verzorgt! Veel waar voor je geld!!

  • Algemeen 10
op 11 december 2015 bestemming: Indonesië / Ijsselstein, reisperiode: oktober 2015

Mooie reis. We hebben prachtige stops gemaakt...We zijn met een goed gevoel naar huis gegaan.

  • Algemeen 9
op 11 december 2015 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: september 2015

Sinds wij onze reizen individueel naar het verre Azië, bij uitstek Indonesië, met Pangea Travel hebben geboekt kunnen wij niets anders zeggen: een en al lof.
Alles is tot in de perfectie geregeld. Geef je wensen maar aan en er wordt een bij passen de reis aangeboden. Contacten met Pangea Travel hebben wij als zeer prettig en correct ervaren. Alles en ook alles was top geregeld. Chapeau Pangea Travel.
Problemen, een mailtje verzonden en het wat binnen een uur geregeld.
Wij raden dan ook onze familie, kennissen en vrienden aan om hun verre reizen daar te boeken.
Tot de volgende reis maar weer dus Boeken bij Pangea Travel

  • Algemeen 9
op 11 december 2015 bestemming: Maleisië / heel veel, reisperiode: september 2015

Het was allemaal top geregeld en we hebben er echt niets op aan te merken. Zelfs toen onze gehuurde auto kapot ging konden we binnen een half uur alweer verder!!

  • Algemeen 10
op 24 november 2015 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: april 2015

Ik ben 17 dagen met mijn dochter door Vietnam gereisd, van noord naar zuid. Omdat we graag zelfstandig activiteiten ondernemen heeft Pangea ervoor gezorgd dat dit mogelijk was. Alleen als het nodig was hadden we een gids. Deze waren allemaal erg deskundig en spraken voldoende Engels. De accommodaties waren uitstekend, als het even kon verbleven we in boutique hotels, erg sfeervol. Omdat je in 17 dagen niet een heel land kun zien, heeft Pangea ons goed geholpen met het maken van een selectie van hoogtepunten. De driedaagse tocht door Halong Bay was een van die hoogtepunten.

  • Algemeen 9
op 24 november 2015 bestemming: Myanmar / Amsterdam, reisperiode: oktober 2015

Super leuke en fijne goed georganiseerde reis gehad naar Myanmar via PANGEA Travel. Zij hadden voor ons alle hotels, vliegtickets en transfers geregeld en alles was dik in orde.

  • Algemeen 8
op 21 november 2015 bestemming: Myanmar / Yangon o.a., reisperiode: juli 2015

Hoe omschrijf je dat, als je een fantastische reis achter de rug hebt? Myanmar was een onwaarschijnlijk vriendelijk en bijzonder land om te mogen meemaken. Veel prachtige mensen ontmoet en mooie dingen gedaan. Zou zo weer terug willen. Voelden ons vrij daar te doen wat we wilden en konden doen, ondanks de "minder vrije status" van het land. Uitstekend geregeld door de mensen van PangeaTravel. Het klopte allemaal en we konden bij hen aangeven hoe we de reis graag wilden, maar hadden ook veel aan hun adviezen. Volgende keer weer zo, misschien wel weer naar dat voormalige Birma, want er is nog zo veel om mee te maken. Of toch maar iets anders....? Dikke pluim

  • Algemeen 10
op 15 november 2015 bestemming: Maleisië / Sawarak en Sabah, reisperiode: oktober 2015

Super gave reis en top georganiseerd!!

  • Algemeen 10
op 13 november 2015 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: oktober 2015

Na goed advies van Pangea heeft ons gezin een goedverzorgde reis gemaakt in Japan. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. De medewerkers luisteren goed naar de wensen van de klant en verwerken alles correct.

  • Algemeen 9
op 11 november 2015 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juni 2015

Alles was super geregeld en klopte gewoon.

  • Algemeen 10
op 10 november 2015 bestemming: Indonesië, reisperiode: september 2015

Rondreis met chauffeur en gids. Vanaf voorbereiding t/m uitvoering van de reis tot in de puntjes verzorgd. Uitstekende begeleiding tijdens de reis.

  • Algemeen 10
op 30 september 2015 bestemming: Japan / Tokyo, reisperiode: september 2015

Persoonlijke rondreis met bus en trein door 3 Japanse steden en bezoek aan Mount Fuji en Hakone. De boeking bij Pangea is uitstekend verlopen. Op onze wensen werd snel en adequaat ingespeeld. Documentatie en verdere reisbescheiden waren uitgebreid en duidelijk. Zeer goed bevallen.

  • Algemeen 9
op 27 juni 2015 bestemming: Laos / Vientiane, reisperiode: december 2014

We hadden een geweldige prive rondreis in Laos en Cambodja. Alles was goed geregeld door PANGEA: vervoer, gidsen en accomodaties. Alleen in Laos bij de plain of jars een matig hotel, hoewel het het beste in het stadje was.
Dit was onze derde reis met hen en we gaan er zeker nog meer met hen maken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 mei 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Kruger Park, reisperiode: mei 2015

Mohlabetsi Safari Lodge in Balulue Reserve is fantastisch: het personeel, het eten en de SAFARI'S! De Big Five gezien en nog zoveel meer. Een onvergetelijke ervaring!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 1 mei 2015 bestemming: Japan / diverse, reisperiode: april 2015

Pangea travel heeft voor ons een prachtige reis samengesteld door Japan. Veel afwisseling: steden en bergdorpjes, cultuur en natuur en reizen met de uitstekende treinen. We reisden met zijn drieën, alles was tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader.

  • Algemeen 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 20 februari 2015 bestemming: Malediven / UAB Maleisië Malediven, reisperiode: februari 2015

Alles wad super tiptop geregeld. Erg attente en vriendelijke medewerkers.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 16 januari 2015 bestemming: Myanmar / Divers, reisperiode: juli 2014

De gehele reis was prima geregeld en fantastisch om te mogen maken

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 15 november 2014 bestemming: Taiwan / Taipei, reisperiode: oktober 2014

Super goed georganiseerd door PANGEA, uitstekende hotels, goede opvang door plaatselijke travel agent. Een hotel was niet goed werd meteen geregeld, kosteloos extra nacht in een ander hotel en andere plaats op ons verzoek. Zeer attent een kaartje voor de verjaardag, kaartje welkom thuis. Uitstekend.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 27 oktober 2014 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: september 2014

Wederom een fantastische reis gehad. In overleg hebben we de route bepaald. Goede overnachtingsadressen. Het was weer de moeite waard om Pangea Travel in te schakelen. Dit kun je zelf nooit bereiken vanuit Nederland. Hiervoor heb je een specialist nodig die luistert naar jouw wensen en dit goed weet te vertalen. Een volgende verre reis gaat zeker weer langs Pangea. Prijs/kwaliteit verhouding is zo goed, daarvoor wil ik niet zelf gaan boeken met alle mogelijke onduidelijkheden en problemen die je dan tegen kunt komen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 15 september 2014 bestemming: Maleisië / Rondreis, reisperiode: juli 2014

Afgelopen juli hebben wij een huwelijksreis geboekt bij Pangea Travel. We hebben geen moment spijt gehad van onze boeking bij Pangea Travel. We hebben echt genoten van onze huwelijksreis. Pangea heeft ons de droomreis geboekt die we graag wilden beleven. De accommodaties die Pangea had geboekt waren perfect. Maar wat we als grootste pluspunt hebben ervaren is de persoonlijkheid en expertise van Pangea Travel. Wij zullen Pangea Travel dan ook aan iedereen aan willen bevelen die een onvergetelijke (huwelijks)reis naar Azië of Afrika wil maken.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 7 september 2014 bestemming: Indonesië / Sulawesi, reisperiode: juli 2014

Wij zijn alweer voor de tweede keer met Pangea naar Indonesië gegaan en hebben dit keer een geweldige reis naar Sulawesi gemaakt. Pangea heeft niet alleen de reis goed geregeld maar ons ook met hun kennis en ervaring een vakantie geleverd die specifiek was afgestemd op onze wensen. Zo hebben wij ervaringen opgedaan die wij nooit meer zullen vergeten.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 12 augustus 2014 bestemming: China / beijing, xi'an chengdu guilin, Yanghou, wuhan Huanggang, Sjanghai, reisperiode: juli 2014

Alles was Top geregeld: bij elke stad waar we tijdens onze rondreis aankwamen, stond de nieuwe gids met vervoer en tips en informatie klaar. De begeleiding door de plaatselijke gidsen was voortreffelijk. Pangea Travel is een dikke 10 waard!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 10 juli 2014 bestemming: Indonesië / Sumatra, reisperiode: mei 2014

Deze fijne reisorganisatie Pangea Travel met veel ervaring hebben voor ons een geweldige reis gepland. Tijdens onze reis hebben we heel veel gezien, mooie excursies gemaakt en vele onvergetelijke ervaringen opgedaan. Een reis om nooit te vergeten.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 26 mei 2014 bestemming: Tanzania / Serengetti, reisperiode: mei 2014

Reisorganisatie Pangea Travel kan je duidelijk iets toevertrouwen. Het was mijn geld meer dan waard en zal in de toekomst zeker nog eens met hun reizen.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 17 mei 2014 bestemming: Indonesië / Tobameer, reisperiode: april 2014

Buitengewoon goed geregeld door Pangea.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 14 januari 2014 bestemming: Japan / Hiroshima, reisperiode: november 2013

In november 2013 met 33 studenten en 2 professoren van de Universiteit Twente naar Zuid-Korea en Japan geweest. Hier hebben wij gedurende 3 weken een perfecte mix gehad tussen culturele activiteiten en het bezoeken van bedrijven. Pangea heeft ons super geholpen met het organiseren van deze reis. Kwaliteit, flexibiliteit, kennis van zaken en prima persoonlijk contact heeft ervoor gezorgd dat wij een geslaagde studiereis hebben kunnen maken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 2 januari 2014 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: december 2013

Uitstekend georganiseerd door Pangea Travel, zeer goede lokale gids van Walker tours (Sri Lanka)

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4