Nieuwe Europese reizen bij Riksja Travel

Geschreven op 12 juni 2020 door Anique

Het Italiaanse SiciliŽ
Het Italiaanse SiciliŽ
Er zijn binnenkort nieuwe reizen boekbaar bij Riksja Travel. De reizen zijn allemaal rondreizen in Europa, bestemmingen die ondanks het coronavirus gewoon bezocht kunnen worden. De nieuwe reizen gaan onder andere naar Sicilië, Griekenland en het populaire Georgië

Naast deze reizen staan er nog andere bestemmingen klaar voor 2020 en 2021 De reisorganisatie werkt er hard aan om alle reizen coronaproof te maken, zo wordt er gekozen voor kleinschalige hotels, activiteiten zonder grote groepen mensen en bestemmingen die te verkennen zijn met de eigen huurauto. Landen die weer geboekt kunnen worden zijn Portugal, Griekenland, IJsland en voor de winter het mooie Lapland.  

Riksja Travel snapt dat het voor reizigers spannend kan zijn om weer op reis te gaan. Juist in tijden van de coronacrisis toont de reisorganisatie aan waarom het voordelig kan zijn voor hen te kiezen. Ze zijn een vangnet mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, je hoeft niet alles zelf te regelen en tevens zijn ze aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast staan ze voor en tijdens de reis altijd voor je klaar. Doordat ze samenwerken met lokale partners is er ook ter plaatse altijd iemand waarbij je terecht kan. Tevens hebben ze een noodnummer wat 24/7 te bereiken is. Op deze manier sta je er nooit alleen voor. 

 

 

 

Nieuws