Reizigers en locals verbonden door ConnectMe

Geschreven op 13 augustus 2018 door Roos

Boek direct bij de lokale eigenaar via ConnectMe
Boek direct bij de lokale eigenaar via ConnectMe
ConnectMe is een start-up dat als doel heeft om reizigers te koppelen aan lokale accommodatie eigenaren in Portugal. Aan de ene kant wordt het via ConnectMe gemakkelijker voor reizigers om hun ideale plekje te vinden en aan de andere kant krijgt het lokale toerisme een boost. Reizigers en eigenaren worden vanuit hun passie met elkaar verbonden.

Hoe werkt het?

Via de website van ConnectMe Travel kunnen reizigers een uniek profiel aanmaken aan de hand van een eenvoudige 'online intake'. Deze 'intake' neemt slechts 3 minuten van je tijd in beslag. De reiziger vertelt ConnectMe over zijn of haar ideale vakantieplek en de reisspecialisten van ConnectMe verbinden de reiziger aan de lokale accommodatie eigenaar die aan deze wensen kan voldoen. Er is dus echt sprake van een persoonlijke match. 

Waarom ConnectMe?

Echte reisfanaten willen bijzondere plekjes ontdekken, bij voorkeur in een kleinschalige accommodatie. Het liefst zitten zij tussen de gepassioneerde locals. Omdat de reisfanaten van ConnectMe iedereen een unieke reiservaring gunnen, is ConnectMe ontstaan. Reizigers worden in direct contact gebracht met de locals en kunnen verblijven in hun kleinschalige accommodaties tegen een gunstige prijs. Daarnaast helpt ConnectMe het lokale toerisme. Lokale eigenaren van accommodaties hebben vaak moeite om klanten te vinden door concurrentie van grootschalige boekingsplatformen en met behulp van ConnectMe worden zij hierbij ondersteund. Op dit moment is ConnectMe al aangesloten bij 30 unieke locaties in Portugal.

ConnectMe neemt binnenkort deel aan het Travel Impact Lab om de start-up door te ontwikkelen. Kijk op de website van ConnectMe Travel voor meer informatie.

Nieuws