Riksja Reisevent op zondag 5 november 2017

Geschreven op 12 september 2017 door Paula

Riksja Reisevent
Riksja Reisevent
Op zondag 5 november 2017 van 11.00 uur tot 17.30 uur vindt er weer een nieuw Riksja Reisevent plaats in de Fabrique in Utrecht. Bezoekers kunnen verschillende routes volgen, activiteiten doen en workshops volgen.

Het Riksja Reisevent is een jaarlijks terugkomend evenement van Riksja Travel. Bezoekers kunnen kiezen uit drie verschillende belevingsroutes. Tijdens deze routes komen zij activiteiten tegen die zij tijdens een reis naar een speciale bestemming ook kunnen doen, zoals het maken van een vuurtje of het koken van een speciaal gerecht. Daarnaast kunnen bezoekers workshops volgen, zoals een workshop fotografie en een workshop schrijven. Ook voor kinderen en tieners vinden er verschillende activiteiten plaats. Bestemmingsfanaten vertellen hun mooiste reisverhalen en zo kunnen reizigers inspiratie opdoen voor een volgende bestemming. Het evenement is gratis, maar het is wel de bedoeling dat bezoekers een kaartje bestellen. Er zijn tweeduizend plaatsen beschikbaar.

Riksja Travel is een reisorganisatie die is opgericht in 2000. Ze hebben ruim 40 bestemmingen in hun assortiment. Riskja wil dat reizigers een reis maken die hen dichter bij de bestemming en bij henzelf brengt.

Nieuws