Riksja Travel beste Landenspecialist

Geschreven op 23 januari 2014 door Vanessa

Riksja Travel met de Reisgraag-award
Riksja Travel met de Reisgraag-award
Reisorganisatie Riksja Travel uit Leiden heeft voor de eerste keer de Reisgraag-award gewonnen in de categorie 'Landenspecialist'. Ze kregen gemiddeld maar liefst een 9,3 van hun klanten. Een cijfer om erg trots op te zijn. Op de Vakantiebeurs in Utrecht werd de award in ontvangst genomen door marketingmederker Sanne Stoppelenburg en oprichter Marius Appelman.

Award

Het winnen van een publieksaward is een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vindt Reisgraag.nl belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Riksja Travel wordt vooral de kennis van de reisspecialisten gewaardeerd, maar ook dat alles tot in de puntjes geregeld wordt vinden de klanten erg fijn.

Riksja Travel

Riksja Travel werkt met zogeheten bouwstenen. Dit zijn korte reisprogramma's van enkele dagen naar de meest bijzondere plekjes waarbij je andere cultuur en levenswijze echt meemaakt. De reisspecialisten kennen de bestemming en helpen je met het combineren van de bouwstenen om zo de reis naar wens samen te stellen.

Nieuws