Riksja Travel droomt verder, droom jij mee?

Geschreven op 8 mei 2020 door Gina

Droom mee over nieuwe reizen
Droom mee over nieuwe reizen
De wereld staat op zijn kop, maar dat weerhoudt Riksja Travel er niet van om verder te dromen. De tijd vliegt voorbij terwijl het team van Riksja thuis hard werkt om al haar reizigers te helpen en tegelijkertijd wordt het gemis van de welverdiende vakantie steeds groter. Om toch optimistisch en positief te blijven, blijft Riksja dromen over hun volgende reizen. Droom jij met ze mee?

Ook het team van Riksja Travel werkt vanuit huis en helpt vanuit daar haar reizigers. Maar tussen het werken door blijft het team terugdenken aan al die mooie herinneringen die zij al hebben opgedaan tijdens hun vorige vakanties en dromen ze alweer verder over hun volgende vakantie. En om haar reizigers zo een positieve gedachte mee te geven, vragen ze of zij met hun mee dromen.

In de tussentijd hebben ze extra content toegevoegd voor wat vermaak. Zo deelt Riksja de mooiste videoclips die je mee nemen op reis! Ook heeft Riksja een pagina met alleen maar filmpjes over wilde dieren die over de verlaten straten van steden over de hele wereld zwerven. Terwijl wij in lockdown zijn, claimen de dieren hun oorspronkelijke habitat terug. Wil jij ook even jouw gedachte verzetten? Bekijk dan de blog van Riksja Travel op hun website en geniet van alle bijzondere foto's en video's.

 

Nieuws

vacature