Riksja Travel introduceert: Riksja Roadtrips

Geschreven op 17 september 2020 door Gina

Tent midden in de natuur
Tent midden in de natuur
Veel Nederlandse reizigers kiezen voor een vakantie dichtbij huis. Daarom komt Riksja Travel met een nieuw concept: Riksja Roadtrips. Met Riksja Roadtrips ontdek je unieke plekjes in Nederland, België en Duitsland

Riksja Roadtrips heeft unieke individuele rondreizen samengesteld in Nederland, België en Duitsland. Je verblijft midden in de natuur en weg van de massa. Zo kan je er toch nog even tussenuit, maar wél corona-proof. De roadtrip brengt je langs de mooiste natuurplekken en geeft je de kans om de mooie omgeving in volledige vrijheid te ontdekken. Je kan met Riksja Roadtrips rondreizen met tent, (gehuurde) camper, vrouwwagen of caravan. Voor iedereen die op zoek is naar bijzondere logeeradressen biedt Riksja ook blokhutten en glampingtenten aan waar je kan overnachten. En dat allemaal zonder buren.

Riksja Roadtrips heeft verschillende routes uitgestippeld. Je overnacht natuurlijk op verschillende locaties en je verblijft overal twee nachten. En daar hoef je zelf niks voor te doen! Riksja Roadtrips stelt voor jou een volledige individuele roadtrip samen, zonder dat je zelf nog van alles uit moet zoeken.

"Leave the roads, take the trails"
- Riksja Roadtrips

Nieuws

vacature