Riksja Travel lanceert budgetlabel

Geschreven op 22 januari 2014 door Anique

Riksja Travel heeft vandaag het budgetlabel 'Travel Smart' gelanceerd. Op deze manier wil de organisatie verre reizen toegankelijker en meer betaalbaar maken voor het bredere publiek. Het aanbod van de budgetvariant bestaat voornamelijk uit individuele en avontuurlijke reizen, waarbij naast de highlights nog veel meer wordt ontdekt.

Landen als Zuid-Afrika, Thailand, Marokko, Cuba en Indonesië zijn opgenomen in het aanbod. 'Op deze manier wil Riksja Travel iedereen de kans geven een mooie en verre reis te maken en mikken we zo ook meer op de jongere doelgroep en op reizigers met een kleiner budget', zegt Krista van de Steeg, senior internet marketeer. Alle reizen zijn online te boeken en naar wens aan te passen.

Kuoni lanceerde een tijd geleden ook al een budgetlabel, genaamd 'Smart Holidays'. Dit lijkt qua naam vrij veel op 'Travel Smart'. Hieruit valt te concluderen dat 'Smart' een populaire en aansprekende term is, maar dat de organisaties beide uit kunnen gaan van hun eigen naam en kracht.

Nieuws