Riksja Travel opent eigen lodge in Thailand

Geschreven op 8 juni 2015 door Eva

Anurak Lodge
Anurak Lodge
Na een traject van dromen, plannen maken en bouwen heeft Riksja Travel nu haar eigen lodge. De lodge is midden in het oerwoud van het Khao Sok Nationale Park ik Thailand gevestigd. Vorige maand is Anurak Lodge geopend door Tessa, de product manager van Riksja Travel.

Met behulp van de lokale agent hebben ze hun droom waar kunnen maken. Bij het project van de lodge is de bevolking van de regio ook betrokken. De bevolking kreeg een baan aangeboden bij het bouwen van de accommodatie en vanaf nu ook bij het runnen van de lodge. De mensen die dus de maaltijden bereiden, de handdoeken wassen en mee gaan op een kanotocht over een meer in de jungle, weten alles van de omgeving.

Het project is voor meerdere partijen een mooie onderneming. Zo heeft Riksja Travel nu een eigen accommodatie, de bevolking heeft nieuwe banen en voor de reizigers is er een nieuwe plek bij om te verkennen. Wanneer je graag wilt logeren in een van de paalbungalows kun je terecht op de website van Riksja Travel en daar een reis boeken.

Nieuws