Riksja Travel wederom beste landenspecialist

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Riksja Travel met Reisgraag award
Riksja Travel met Reisgraag award
In de categorie landenspecialist is het altijd spannend. Ook dit jaar scheelde het slechts 4 honderdste punt maar toch mag Riksja Travel zich wederom de beste Landenspecialist van Nederland noemen met een 9,2 gemiddeld. Dit is sowieso het hoogste gemiddelde wat er behaald is afgelopen jaar.

Riksja Travel

"Wat zijn we trots dat we de award voor beste landenspecialist voor de tweede keer op rij gewonnen hebben. We besteden veel aandacht aan het persoonlijke contact met onze reizigers. We stemmen de reis af op de wensen en behoeftes. De award is een super waardering voor deze aandacht", aldus Sanne Stoppelenburg, Internet Marketeer van Riksja Travel.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder beste landenspecialist maar ook bijvoorbeeld verre reizen, allround en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars

Nieuws