Riksja Travel weer verkozen tot beste landenspecialist

Geschreven op 8 januari 2016 door Vanessa

Riksja Travel met de Reisgraag award
Riksja Travel met de Reisgraag award
Riksja Travel heeft voor de derde keer de Reisgraag Award in ontvangst genomen. Deze landenspecialist bestaat inmiddels al 15 jaar en kreeg gemiddeld een 8,8 van hun reizigers. Het afgelopen jaar heeft de reisorganisatie uit Leiden de Anurak Community Lodge geopend. Deze staat midden in de jungle van Thailand en samen met de lokale bevolking proberen ze er een pure plek van te maken.

Sanne Stoppelenburg en Marius Appelman (Riksja Travel): "We zijn er supertrots op dat we voor de derde keer op rij de award hebben gewonnen voor beste landenspecialist! We besteden veel aandacht aan het samenstellen van onze reizen en hebben hierin veel persoonlijk contact met onze reizigers. De award is een enorme waardering hiervoor."

Beste reisorganisatie 2016
Beste reisorganisatie 2016


De Reisgraag Awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Bekijk alle winnaars van deze publieksawards:
https://www.reisgraag.nl/awards/2016/

Nieuws