Riksja Travel wijzigt naam websites

Geschreven op 5 mei 2017 door Anique

Cuba is een van de bestemmingen van Riksja Travel
Cuba is een van de bestemmingen van Riksja Travel
Riksja Travel wil de merknaam Riksja gaan versterken. Dit gaan ze doen door deze naam bij alle bestemmingen door te voeren. Waar de sites eerder nog de namen Thailand online, Costa Rica online en Marokko online hadden, wordt dit nu Riksja Thailand, Riksja Costa Rica en Riksja Marokko.

Verwarring

Er heerst onder reizigers nog wel eens verwarring over de naam van de reisorganisatie waarmee ze op reis zijn. Vaak kennen reizigers de naam van Riksja Travel als overkoepelende reisorganisatie niet, zelfs niet als ze met hen op reis zijn geweest. Andersom is het ook nog wel eens zo dat ze niet door hebben dat bijvoorbeeld Cuba online en Indonesië online dezelfde reisorganisatie is.

Andere labels

Riksja wil hiermee de expertise van de landensites waarborgen, maar wel één merk uitdragen. Zo'n naamswijziging gaat ook niet zonder slag of stoot. Reizigers die eerder nog op de 'online' website terechtkwamen, komen nu op de Riksja-site terecht. Ook de twee andere labels van Riksja Travel, Riksja Kids en Zomerzin, volgen de aankomende maanden.

Nieuws