Riksja Zomerzin gaat verder onder nieuwe naam

Geschreven op 18 juli 2018 door Roos

Bezoek Griekenland met Riksja Travel
Bezoek Griekenland met Riksja Travel
Riksja Travel neemt afscheid van het Europa-label Zomerzin en verandert dit in de labels Riksja Spanje, Riksja Portugal, Riksja Griekenland en Riksja Italië. Dezelfde reizen worden aangeboden, maar dan onder een andere labelnaam. Het label richt zich op vakanties binnen Europa. 

Het Europa-label van Riksja

Zoals altijd bij Riksja Travel ben je binnen deze labels verzekerd van een bijzondere vakantie. De reis stel je geheel zelf samen aan de hand van bouwstenen. In tegenstelling tot de andere labels van Riksja Travel, kun je bij de Europa-labels er zelf voor kiezen of je kort of lang op één bepaalde plek blijft. Omdat het vaak gaat om een zomer- en/of zonvakantie is het voor veel mensen wel zo prettig om ook wat langer op dezelfde plek te kunnen blijven. Soms heb je als reiziger namelijk de behoefte even te onthaasten: wat meer vakantie en wat minder reizen.

Voor elk type reiziger

De keuze aan accommodaties is reuze bij Riksja. Zo is er een ruim aanbod aan gezellige B&B's en authentieke accommodaties. Daarnaast is het mogelijk meerdere excursies bij je vakantie te boeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eten bij een gezin om de lokale keuken te proeven, zelf een kookcursus volgen of met een scooter de mooie Mediterrane omgeving te ontdekken. Zo is er voor elk type reiziger wel een geschikte vakantie samen te stellen bij het Europa-label van Riksja Travel.

Nieuws