Stel je verre reis samen met nieuw reislabel van Riksja Travel

Geschreven op 4 juli 2014 door Anique

Travel Tweaker
Travel Tweaker
Het vinden van de juiste reis naar onontdekte plekjes met activiteiten die je niet meer zal vergeten vergt tijd. Er wordt steeds meer online gekocht en ook je vakantie wil je graag gemakkelijk en snel online regelen. Maar waarom kan dat niet als het om een verre reis gaat? Begin dit jaar is een nieuw concept gelanceerd; het tweaken van je verre reis. Op de website Travel Tweaker, een nieuw merk van Riksja Travel, kies je een rondreis welke je vervolgens online aan kunt passen. Is je rondreis naar wens? Dan boek je gemakkelijk online.

De productmanagers van Travel Tweaker reizen de wereld over en weten precies waar je moet zijn. Zij selecteren de pekken die je niet wilt missen en de activiteiten die je reis echt bijzonder maken. Maar niet iedereen wil hetzelfde doen of zien tijdens zijn reis. Daarom geeft Travel Tweaker de mogelijkheid om je reis op een aantal punten aan te passen, tweaken noemen zij dat. Kies jij voor een hippe Zuid-Afrikaanse lodge met zwembad of tweak je ‘m voor een sleep-out in de bush? Het is jouw reis, dus jouw keuze.

Travel Tweaker biedt comfortabel avontuur voor levensgenieters naar Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika en Costa Rica. Een greep uit het aanbod: je eigen wijnblend maken in Zuid-Afrika, een privé longtailtour naar de mooiste plekken om te snorkelen in Thailand, een avond-vespa-tour in Saigon of raften door de jungle van Costa Rica.

In 1 minuut meer weten over Travel Tweaker? Bekijk het filmpje!

Nieuws