Vijf nieuwe bestemmingen bij Riksja Travel

Geschreven op 10 oktober 2017 door Paula

Black River, Jamaica
Black River, Jamaica
Riksja Travel heeft het aanbod uitgebreid met vijf nieuwe bestemmingen. De reisorganisatie biedt vanaf nu ook reizen aan naar Japan, IJsland, Madagaskar, Lapland en Jamaica. Alle reizen naar deze bestemmingen zijn individuele rondreizen.

Riksja Japan biedt vijf verschillende rondreizen van tien tot achttien dagen aan. Iedere reis begint in Tokyo en tijdens iedere reis bezoek je Kyoto. Riksja IJsland biedt vier verschillende rondreizen van vijf tot twaalf dagen. Deze rondreis begint en eindigt in Reykjavik en tijdens iedere reis bezoek je de Golden Circle. Riksja Madagaskar biedt vijf verschillende rondreizen van veertien tot tweeëntwintig dagen. De routes van de reizen verschillen maar voor iedere reis geldt dat de reis start en eindigt in Antananarivo. Riksja Lapland biedt drie verschillende rondreizen van vier tot zes dagen. Tijden deze reis kun je onder andere een hondensleetocht en een sneeuwscootertocht maken. De laatste nieuwe bestemming is Jamaica. Deze bestemming biedt twee verschillende rondreizen van acht en vijftien dagen. Deze rondreizen starten in Montego Bay en eindigen in Negril.

De route van iedere reis verschilt. Doordat je individueel reist, kun je zelf veranderingen aanbrengen aan je reis. Dus als je bijvoorbeeld een extra excursie wil doen of een extra nachtje in een stad wilt blijven, is dit geen probleem. Wil je een combinatie van bepaalde rondreizen? Dan is het ook mogelijk om een reisvoorstel op maat aan te vragen.

Nieuws