Zomerzin is nieuwste reislabel Riksja Travel

Geschreven op 17 augustus 2016 door Anique

Een typisch Grieks dorpje
Een typisch Grieks dorpje
Het nieuwste reislabel van Riksja Travel is al even online, in januari dit jaar werd namelijk Zomerzin gelanceerd. Dit zusje van reisorganisatie Riksja Travel richt zich op vakanties binnen Europa. Net als bij Riksja Travel ben je hier aan het goede adres voor bijzondere vakanties, waarbij je een reis samen kan stellen aan de hand van bouwstenen. Het verschil is dat je bij Zomerzin meer vrijheid hebt om langer op een plek te blijven hangen. Keuze in accommodaties is er genoeg en ook is het mogelijk om excursies naar eigen smaak bij te boeken.

Onthaasten op mediterrane bestemmingen

Het idee van Zomerzin kwam nadat de medewerkers van Riksja Travel wel eens behoefte hadden aan wat meer vakantie en een tikkie minder reizen. Als een tussendoortje of na een verre reis even onthaasten op een bestemming die wat dichterbij is gelegen. De bestemmingen die Zomerzin nu in het aanbod heeft zijn Spanje, Italië en Griekenland. De mediterrane regio's hebben alles in huis voor een zonovergoten en relaxte vakantie waarbij je echt kennis kunt maken met het ritme van het land, de mensen en natuurlijk het eten.

Zomerzin

Bij Zomerzin heb je wat meer vrijheid en leef je wat minder uit de koffer. Je blijft langer op één plek, waardoor je ook eens zelf kunt koken in je appartement of een dag kunt doorbrengen op het strand. Overnachten kan daarbij in een leuke Bed & Breakfast of bijvoorbeeld een voormalige olijfmolen. Als je zin hebt in wat meer activiteit dan boek je die erbij. Denk hierbij aan het eten bij een Griekse familie, met een Vespa rondtoeren of chorizo maken in Andalusië. Alles mag en alles kan, waardoor je weer uitgerust thuis komt.

Nieuws